Suosikkijoukkue
KK
En meinannut, että Ketterä olisi mikään SaiPan farmiseura, enkä myöskään sitä, että SaiPa avustaisi jotenkin rahallisesti. Siihen tuskin olisi edes saumaa, ihan omiin menee ne rahat kyllä.

Yhteistyötä voisi silti olla ja esim. junnuista mahdollisesti joitain pelaamaan Ketterään pidemmäksikin toviksi jos ei SaiPasta tahdo herua pelipaikkaa. En tiedä, kenties tälläisiä yhteistyökuvioita on ollutkin. Niin lähellä sijaitaan kuitenkin, että tiiviimpi yhteistyö varmasti kannattaisi ja paikallisjoukkue Mestiksessä hyödyttäisi koko alueellista kiekkoilua muutenkin.

Toivottavasti se realisoituu lähivuosina sitten, kun nyt ei vielä.
No tietenkin. Nämä ovat itsestään selvyyksiä. Joku olikin jo ehtinyt kirjoittaa jutun täällä jatkoajassa. Yhtä hieno juttu KooKoolle (ja Kaakkois-Suomelle) olisi Titaanien nousu Mestikseen, mutta siihen mennee vielä tovi aikaa sillä vastahan joukkue nousi Suomi-sarjaan. Olisihan se siistiä, jos Kaakkois-Suomesta olisi kaksi joukkuetta Liigassa ja kaksi Mestiksessä. Ei tähän kauteen Ketterä voi olla muuta kuin tyytyväinen, vaikka ehkä se tavoite jäi saavuttamatta. Pitää muistaa, että Suomi-Sarjan ja Mestiksen ero on aika huikea, aivan kuten on Mestiksen ja Liigan. Onnea tulevaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy