Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 30.03.2015 klo 13.30.

  1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KK
    Lainaus:
    No tietenkin. Nämä ovat itsestään selvyyksiä. Joku olikin jo ehtinyt kirjoittaa jutun täällä jatkoajassa. Yhtä hieno juttu KooKoolle (ja Kaakkois-Suomelle) olisi Titaanien nousu Mestikseen, mutta siihen mennee vielä tovi aikaa sillä vastahan joukkue nousi Suomi-sarjaan. Olisihan se siistiä, jos Kaakkois-Suomesta olisi kaksi joukkuetta Liigassa ja kaksi Mestiksessä. Ei tähän kauteen Ketterä voi olla muuta kuin tyytyväinen, vaikka ehkä se tavoite jäi saavuttamatta. Pitää muistaa, että Suomi-Sarjan ja Mestiksen ero on aika huikea, aivan kuten on Mestiksen ja Liigan. Onnea tulevaan.