Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 30.03.2015 klo 13.30.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä rakentaa tulevaisuutta. Vanha tuttu Jarno Mensonen palaa Italiasta vuoden tauon jälkeen päävalmentajaksi. Päättyneellä kaudella päävalmentajana toiminut Jari Lifländer aloittaa seurassa uudessa urheilujohtajan tehtävässä.

  Oheisena linkki seuran kotisivujen uutiseen;

  http://kettera.net/news/article/2015/03/jarno_mensonen_palaa_ketteraan/
   
 2. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä täydensi valmennustiimiään. Matti Tiainen jatkaa kakkosvalmentajana ja maalivahtivalmentajaksi tulee Petteri Koskinen SaiPa ry:n puolelta.

  Imatralla valmistautuminen tulevaan kauteen on jo täydessä käynnissä. Joukkue aloitti harjoittelun 7.4. ja harjoitusringin vahvuus on tällä hetekllä n. 25 pelaajaa. Sopimusuutisia on luvassa toukokuun alkupuolella.

  Linkki kotisivujen uutiseen;

  http://kettera.net/news/article/2015/04/tiainen_ja_koskinen_ketteran_valmennustiimiin/
   
 3. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ketterällä näyttäisi olevan hyvin pullat uunissa jo tässä vaiheessa vuotta. Toivottavasti saataisiin perinteikäs seura takaisin Suomen toisiksi korkeimmalle sarjatasolle.
   
 4. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa

  Ketterä julkaisi ensimmäiset pelaajasopimukset. Seura on solminut seitsemän jatkosopimusta viime kaudella joukkueessa pelanneiden pelaajien kanssa. Joukkueessa jatkavat maalivahti Aleksi Hohti, puolustajat Mikko Kettunen ja Henri Otranen sekä hyökkääjät Arttu Reponen, Henri Myöhänen, Jarno Moisio ja Henri Tukiainen.

  Linkki seuran kotivujen uutiseen;
  http://kettera.net/news/article/2015/05/pelaajasopimuksia_julkaistu/
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ketterä julkaissut myös muutaman mainoksen Kauppalehden sivuilla... Tosin pieniä summia, eikä kai mitään uutta tämän taivaan alla, mutta kuitenkin.
   
 6. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 7. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Näkisin, että ketterä kiinnitti erittäin hyvän pelaajan ensi kauden rosteriin. Isokokoinen keskushyökkääjä, kenen varaan voi luottaa paljon pisteissä. Hyvä vahvistus!
   
 8. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 9. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tomi Iso-Mustajärvi hyvä hankinta teiltä, olisin kyllä nähnyt mielellään vielä Lekissäkin.
   
 10. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterän harjoitusottelut julkaistu;

  pe 14.8. Ketterä - SaiPa A
  la 15.8. Ketterä - Hunters
  la 22.8. Ketterä - SKA Neva (VHL)
  pe 28.8. Ketterä - SaPKo
  pe 4.9. Hunters - Ketterä
  la 5.9. FPS - Ketterä
  pe 11.9. Ketterä - Kiekkokopla

  Lähde: kettera.net
   
 11. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 12. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Viimeksi muokattu: 23.05.2015 klo 17.37
 13. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Ketterällä näyttää olevan runko kohdillaan! Sanoisin, että oikein valmennettuna tämä joukkue menee helposti pleijareihin ja pitkälle! Puolustukseen vielä yksi selkeä johtava pakki! Hyvältä näyttää!
   
 14. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Tarkennuksena vielä joillekin uusille palstalaisille jos tähän osioon eksyvät niin kyseessähän EIVÄT tosiaan ole "ne" Ville Immonen ja Olli Jokinen vaan heidän kokonimikaimansa. :D
   
 15. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 16. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä julkaisi tänään seitsemän pelaajasopimusta. Joukkueessa jatkavat puolustaja Riku Rissanen sekä hyökkääjät Jesse Ryhänen ja Joonas Kinnunen. A-nuorista edustuksen sopimuspelaajiin liittyvät puolustaja Saska Putkonen ja hyökkääjä Jere Lifländer.

  Uusina pelaajina Ketterän paidan pukevat italialaispuolustaja Michael Messner ja Kookoon A-nuorista Imatralle tuleva Jere Kola.

  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen;
  http://kettera.net/news/article/2015/06/ketteralle_sopimuksia/
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterä saanee jälleen kasaan varsin vahvan tuntuisen joukkueen Suomi-sarjaan, joka valmentajaksi palanneen Mensosen näpeissä on varmasti harjoitellut myös kesän aikana riittävän kovaa, ettei kunto lopu talven pimeinä aikoina kesken.

  Vielä kun ykkösvahdiksi hankittu Toivonen ei petä, uskoisin imatralaisten tappelevan ihan tosissaan pudotuspelien kotiedusta.

  Nykyistä sopimuspelaajien nimilistaa kun syynää, käy siitä ensimmäisenä silmään, ettei omasta mielestäni seuran tämän hetken lahjakkain puolustaja Markus Ovaska ole vielä laittanut nimeään jatkolappuun. Onko nuorukainen kenties suunnistamassa muualle pelaamaan?
   
 18. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
 19. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Yksi kesän mielenkiintoisimmista siirroista so far. Mestiksessä alkoi olla jo vähän vauhdin kanssa tekemistä, mutta Suomi-sarjassa saanee kokemuksella ja sijoittumisella ainakin jonkun verran anteeksi ja aikaa voi olla jopa kiekolliseenkin pelaamiseen. Nimi painoi selässä monessa tuomiossa. Kun Suomi-sarjassa on vielä kokemattomampia tuomareita, niin saas nähdä miten käy... Veikkaan joka tapauksessa, että jäähypenkki kuluu ahkerasti.

  Mielenkiintoista jengiä on Ketterä kasaamassa. Kolme kovaa kun vielä lähti sarjasta pois, niin selvästi siellä mielitään paluuta ainakin kärkikahinoihin - mahdollisesti jopa jollain aikataululla nousua?
   
 20. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Kirjoittelinkin hieman SaiPan puolelle. Oikein oivallinen hankinta Ketterälle. Pauke tuo kyllä runsain mitoin kokemusta joukkueeseen. Hieno homma. Mielestäni turhan parjattu pelaaja yleisesti ottaen.
   
 21. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Imatralla on hieno halli ja pelaajarosterikin kohdillaan. Selkeää noususuhdannetta..upeaa seurata moista toimintaa.
  Ps. haluaako joku ostaa Ketterän lippiksen suoraan 1970-luvulta ? ;)
   
 22. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 23. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 24. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ei liity Ketterän alkavan kauden joukkueeseen, mutta Ketterään seurana kyllä,

  Eli Imatralla kiekkokausi 2015-2016 käynnistyy Ketterän järjestämällä goSaimaa-harjoitusturnauksella. Turnaus pelataan 7.-8.8. Imatra Spa Areenalla ja siinä ovat mukana liigajoukkueet SaiPa, KooKoo, JYP ja KHL-vieras Severstal.

  Turnaus on Suomi-sarjaseuralle merkittävä voimainponnistus, ja siitä odotetaan myös taloudellista tukee tulevaan Suomi-sarjakauteen. Imatrallahan järjestettiin keväällä 2014 U18-MM-kisojen toinen alkulohko, joten isojenkin tapahtumien järjestämisestä seuran organisaatiolla on kokemusta.

  Lisätietoja turnauksesta Ketterän kotisivuilla;
  goSaimaa-turnaus
   
 25. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Markus Ovaska jatkaa Etelä-Karjalassa ja pelaa alkavalla kaudella A-nuorten SM-Liigaa SaiPan paidassa.