Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 30.03.2015 klo 13.30.

 1. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ketterän tiedotteen mukaan on sivussa useita viikkoja. Harmin paikka tähän saumaan. Linkki uutiseen
   
 2. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Pahaan saumaan tuli ykkösveskan ja sentterin loukkaantumiset. Mielenkiinnolla odotellaan että miten Ketterässä reagoidaan vai mennäänkö kauden loppuun Hohti-Tiippana (Ketterä A) kaksikolla.

  Onneksi nämä tapahtui ennen siirtorajan umpeutumista, niin seuralla on hyvin aikaa reagoida tilanteeseen. Isot saappaat on mahdollisilla paikkaajilla kuitenkin täytettänänä.
   
 3. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Reakoikohan ketterä Ville Hostikalla? Twitterissä ilmeisesti ilmoittanut, että pelivehkeitä läjään.
   
 4. Nispe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Melko mainio paikkaaja maalille... Kyllä Ketterä on tekemässä varsinaista voitonmarssia Mestikseen. Imatralla juhlitaan kauden päätteeksi mitä suurimmalla todennäköisyydellä railakkaita Mestis-juhlia. Mestis-joukkueiden pahin pelko olisi, jos Ketterä kompuroisi loppuvaiheessa ja pelaisikin suoran nousun sijaan karsinnoissa. Tällöin alkaisi karsinnoissa Ketterää vastaan joutuvan Mestis-joukkueen housunlahkeet väpättämään.
   
 6. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Onnittelut vaan Ketterälle kovasta kaappauksesta jälleen, kyllä jos joukkue on ollu mestarisuosikki numero yksi jo jonkin aikaa, niin kyllä Hostikka on viimeinen naula siihen arkkuun. Ihme on jos joku pystyy suomi-sarjasta haastamaan Ketterää keväällä. Täällä Iisalmessa katsellaan kateellisin silmin miten tulevat playoff vastustajat vaan vahvistavat joukkueitaan, kun täällä ei tapahdu sen suhteen mitään. Nooh, niin kauan kun siirtoikkuna on auki voi täälläkin vielä ihmeitä tapahtua...sitäpä siis odotellaan, niin saadaan ehkä kevään pleijjareista jännemät :)
   
 7. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
 8. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Mukavaa tekstiä lukea kyllä. Erittäin hyvä tekemisen meininki. Itäisemmän Suomen edustusta tarvitaan kyllä Mestikseen, kun KooKoo nousi jo Liigaan ja Jukurit ensi kaudella. Muutenkin kaakkoiskulmalle olisi tosi hieno juttu ja yhteistyötö voisi lisätä... ja ei, en kaavaile, että Ketterä olisi mikään SaiPan "farmiseura", ehdottomasti tulee pelata omillaan, mutta varmasti pelaajavaihtoja ja lainoja voisi tehdä. Molemminpäin. Ehkä kuitenkin enemmän niin, että SaiPasta Ketterään.

  Katsotaan miten homma etenee.
   
 9. URM-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, URM
  Lainaus:
  Komppaan Tediä. Olisi hieno saada Kaakonkulmaan Mestis joukkue, siitä hyötyisi koko alue. Nyt Ketterä tarjonnut jo pelipaikkaa KooKoo junnuillekin, joten uskoisin sen palvelevan ensikaudella Saipaa, KK & Jukureja. Kova tsemppi Imatralla, tuntuu hyvälle.
   
 10. caloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit , Hifk
  Lainaus:

  Nyt on kyllä paska puhetta että Ketterä olisi kohta velaton seura. Sen verran Imatralaisten tuttujen kautta olen kuullut, että ei lähelläkään. Maksuja pystyssä sinne tänne, niin isompia kuin pienempiäkin. Ja jos mestikseen aikoo, niin kyllä velan määrä vain kasvaa. Mutta mielenkiintoinen kevät tulossa ja on kyllä kova jengi Ketterällä kasassa. Voiko tuota Mestis nousua enää millään säheltää.???
   
 11. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Pleijarit on niin arvaamattomat, että mahdotontahan tuo ei olisi. Eikä se mielestäni mitään sähellystä vaadi, että Ketterä tätä ei voittaisi.Toki Ketterä suurin ennakkosuosikki minunkin mielestä on, mutta heti Ketterän niskaan hengittää Pyry ja Nokialtahan löytyy 1500 liigaottelun kokenut arsenaali, jotka ovat myös pitkälle keväälle moneen kertaan pelanneet Liigassa ja Mestiksessä. Se 7-1 tulos on utopiaa pleijareissa.

  Eikä pidä unohtaa niitä kuutta muuta joukkuetta ketkä koittavat pistää kapuloita rattaisiin. Se kuka tämän touhun voittaa on varmaa vasta kun finaali päättyy.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2016 klo 21.30
 12. Zigismund Jäsen

  Ketterä oli Pyryn ohella paras vierailija, jonka olen Forssassa tällä kaudella nähnyt. Vaikka FPS sai sunnuntaina pisteen raavittua, niin sitä ei voi pitää ansaittuna. Ketterä oli paljon parempi.

  On kyllä huikea nippu kasassa. Itse liityn Ketterän "bandwagoniin". Forssassa vaikutuksen teki Lippojoki, Suutari, Reponen ja S.Ryhänen. Pelistä puuttui vielä ainakim Levokari ja Iso-Mustajärvi.

  En kyllä usko Ketterän sulamiseen playoffeissa millään tavalla. Ainoa mikä jäi Forssan vierailulta arvailujen varaan oli maalivahtipeli, mutta eiköhän Hostikka sen hoida kunnialla.
   
 13. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Lainaus SaPKon nykyisen ja myös ensi kauden päävalmentajan Pasi Räsäsen haastattelusta:
  "Mestis pysyy kovana sarjana edelleen. Toivottavasti Ketterä nousee ja saadaan uusi paikallisvastustaja Jukureiden tilalle."

  Samaa toivovat kaikki SaPKon kannattajat. Ei muuta kuin potkua kevääseen!

  Koko haastattelu:
  SaPKo-johto sai haluamansa | kiekko | Pohjalainen.fi
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterä näkyy jälleen ampuvan kovilla, sillä Suomi-sarjan viime kauden tehokkain puolustaja Niko Korhonen siirtyy loppukaudeksi imatralaismiehistöön. Mitä itse Korhosesta tiedän Titaaneissa viettämänsä kauden 2012–2013 tiimoilta, tuo hän mukanaan entisestään lisää tulivoimaa Ketterän takalinjoille ja on muutenkin velmuna savolaisena varmasti loistava lisä myös pukukopin puolelle.

  Kateeksi kyllä käy "rakkaan kiistakumppanin" menoa katsellessa, mutta toisaalta taas tässä nähdään erittäin hyvä esimerkki siitä, mitä pitkäjänteinen ja tavoitteellinen seuratyö saa aikaan. Toivottavasti Ketterän marssi jatkuu aina Mestikseen asti.
   
 15. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Maistuu! Karvaiset kädet rupesivat syyhyämään pleijareita silmälläpitäen :)
   
 16. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Ketterä on lähtenyt matkaan kohti pohjoista! Välietappi Oulussa, josta matka jatkuu Rovaniemelle. Joukkue on nollannut finaalitappion ja on itseluottamusta puhkuen valmiina kampeamaan RoKin Suomi-sarjaan.

  Ennakkotunnelmia Turkka Partasen sanoin luettavissa Ketterän kotisivuilla: Kohti Mestis-karsintoja
   
 17. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Todellinen harmi. Odotin kyllä, että nousu tapahtuisi nyt, kun oli noin hyvä nippu, mutta vielä ei ollut ilmeisesti sen aika.

  No, määrätietoista työtä jatkossakin ja vaikka tiiviimpää yhteistyötä SaiPan kanssa ja ehkä lähivuosina nousu toteutuu. Siihen uskotaan.
   
 18. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Harmi ettei legendaarinen Ketterä päässyt pykälää ylemmäs :(
  Semmoin kyssäri olisi näin surun hetkellä että onko Levokarilla ja Liparilla päiväduunit kun Suomi-sarjaa ei varmaan ammatikseen pelata?
   
 19. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  No tuohon se tiiviimpi yhteistyö varmaan kaatuu, kun ei nyt noussut, vaan pysyy ennallaan. Toki jos SaiPa tosissaan haluaa Ketterästä farmin, joutunee SaiPa oikeasti avittamaan Ketterää. Tosin tuskin SaiPalla on niin paljoa resursseja. Harmittaa kyllä itseänikin, ettei noussut. Perinteinen I-divari porukka joka historiansa takia kuuluisi Mestikseen.
   
 20. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  @Lätkä-Bongari Iso-E

  Ei Ketterä nyt aivan SaiPan farmiksi ollut omien sanojensa mukaan ryhtymässä, mutta ehdottomasti jotain pidempiaikaisia lainoja olisi ollut ja sitä kautta yhteistyötä. Ja niitä lainojahan SaiPa lähettelee taas ensi kaudella ympäri Mestistä, kun rinki pitää rakentaa kuitenkin riittävän isoksi ja kaikille saada peliaikaa.

  Takavuosina tehtiin Jukureiden kanssa diili, että Juha Koivisto pelaa kauden siellä ja tulee sitten meille. Jotain tällaisia virityksiä olisi myös voinut rakentaa. Mutta tämä jälkimmäinen osa on vain omaa pyörittelyä. Eihän se ketään palvele, että nousu jäi saavuttamatta.

  Harmi homma tämä..
   
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Yllättävän tylysti päättyi karsintasarja Ketterän osalta. Veikö finaalitappio kaikki mehut vai pettikö Hostikka? Hienoa aikaa Imatralla joka tapauksessa viime viikkoina vietetty. Toivon mukaan runko pysyy hyvin kasassa. Nyt Imatralla tiedetään mitä Mestis-nousu pelillisesti vaatii. Ensi syksyllä lisää hönkää päälle ja uusi yritys.
   
 22. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  No et kai luule, että minäkään kuvittelin ketterästä jotain farmia? Onhan KooKoollakin oma/t yhteistyöjoukkue/et. Toki mitä lyhyempi välimatka joukkueiden välillä on sitä parempi. Onhan KooKookin tehnyt ja tekee edelleen HIFK:in kanssa yhteistyötä. Lainapelaajia tälläkin kaudella.

  No jos ensi vuonna sitten? Onko tietoa joukkueen rungosta? Levokari ja Lipari tuskin jatkavat?
   
 23. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Liparilla sopimus ensi kaudesta, Paulista ei tietoa. Toivottavasti jatkaa!
   
 24. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Lainaus:
  Lähinnä nyt vastasinkin tuohon sillä, että tuskin SaiPalla on mitään intressejä alkaa rahallisesti avustamaan sellaista seuraa, joka ei edes varsinaisesti halua mitään farmitoimintaa jonkun LeKin tai Peliittojen tyyliin. Ketterän nousu olisi ollut vain kiva bonus Liiga-seuran kannalta, mutta voi niitä pelaajia lähettää jatkossakin Kokkolaan ja muualle.
   
 25. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  En meinannut, että Ketterä olisi mikään SaiPan farmiseura, enkä myöskään sitä, että SaiPa avustaisi jotenkin rahallisesti. Siihen tuskin olisi edes saumaa, ihan omiin menee ne rahat kyllä.

  Yhteistyötä voisi silti olla ja esim. junnuista mahdollisesti joitain pelaamaan Ketterään pidemmäksikin toviksi jos ei SaiPasta tahdo herua pelipaikkaa. En tiedä, kenties tälläisiä yhteistyökuvioita on ollutkin. Niin lähellä sijaitaan kuitenkin, että tiiviimpi yhteistyö varmasti kannattaisi ja paikallisjoukkue Mestiksessä hyödyttäisi koko alueellista kiekkoilua muutenkin.

  Toivottavasti se realisoituu lähivuosina sitten, kun nyt ei vielä.