Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana spurger, 31.03.2010 klo 07.48.

 1. Dieppe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olet oikeassa ja piti Ketterän lähes yksinään joukkueen divarissa. Tosin Pasi ei ole Ketterän kasvatti.
   
 2. sergo91 Jäsen

  Lainaus:
  Mikä sitten lasketaan kasvatiksi, mutta eikö ainakin Ville Koho ole pelannut SaiPassa viimeistään C-junioreissa.

  Kuinka pitkältä saadaan muuten hakea Ville Kohon viimoinen kausi Ketterässä?
   
 3. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Yleensä se on aika ennen C-juniori-ikää.
   
 4. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  En oikeastaan hakenut kasvatteja vaan miesten tasolla pelaaneita. Toki myös vinkit Ketterä lähtöisitä kelpaavat.
   
 5. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Miten määrittelet miesten tason? NHL? Liiga? Mestis? Suomisarja?
   
 6. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Miten tuon nyt sanoisi: kilpasarja, jossa pelaa pelaajia ilman yläikärajaa.
   
 7. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Rinkisen Jallu pelasi liigaa ja Liukan Simo ainakin divarissa Saipan riveissä.
   
 8. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Ja yksi melkein ylitse kaikkien muiden on unohtunut tuosta MIESTEN tasolla pelanneista eli Jari "LIPARI" Lippojoki. Muodostivat Josen kanssa pelatessaan melkoisen pelotteen ykösdivarissa, varsinkin vastustajan alivoimalle. Jose syötti viivaan ja Lipari viritti legendaarisen lämärin jota maalivahdit jopa väistivät jos kohdalle sattui.
   
 9. Dieppe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hitto soikoon, meinasi muuten unohtua melko merkittävä Ketterä-kasvatti, joka on menestynyt maailmalla. Nimittäin Sienimäen oma poika Toni Sihvonen.
   
 10. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Vesa "Rusi" Ruotsalainen oli 1966 syntynyt Ketterän oma kasvatti. Rusi pelasi pitkän SM-liigauran Saipan, KooKoon ja Kalpan riveissa. Rusi lienee ollut niitä ensimmäisiä Ketterä-kasvatteja, joka nousi ikäluokkansa juniorimaajoukkueisiin. Kouvolassa pelatessaan Rusi erottui muista pelaajista ajellessaan BMV 307:llaan pitkin kauppakatua. Hieno ja vaatimaton pelaaja, joka ansaitsee tulla mainituksi tässä keskustelussa. Missä lienee Rusi nyt ja mitä tekee työkseen?

  Edit: Mälkiän Heikki oli myös Ketterän kasvatti. Marko Jantusen isä oli Imatralta PaSa:n jääpalloilijoita, joten karjalainen vilkkaus ja taito lienee tarttunut Janaan niistä juurista.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2011 klo 15.40
 11. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Onhan näitä sm-liigatason miehiä vielä useita Esim. Saariset(Marko ja Ari), Kauppisen Mika... Niin ja pelasisihan Petteri Sihvonenkin ketterässä divariaikoina 90- luvulla.
   
 12. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  1995-2000 Ketterässä pelasi Olli Sipiläinen, siirtyi SaiPan ja Jukureiden kautta JYPpiin jossa menossa jo viides kausi.
   
 13. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Joni Yli-Torkko, Matti Viitakoski, Veli-Pekka Nutikka, Teemu Paakkarinen. Siinä muutama nimi lisää. Jos otetaan huomioon myös muutama muu ei SM-liigassa pelannut pelaaja, niin mieleen tulee ensimmäisinä Keith"Waynen veli" Gretzky ja Gary Prior, joka oppi puhumaan myös Suomen kieltä. Prior toimi myös Ketterän valmentajana muutaman kauden ajan. Myös Steve MacDonald ja Brian McKinnon lienee mainitsemisen arvoisia. MacDonald pelasi hyviä kausia SaPKossa, joten pelaaminen Ketterässä aiheutti lisää skismaa verivihollisten leireissä.
   
 14. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Jos mennään näihin ei-ketteräläislähtöisiin pelaajiin, niin Ketterän ja Näreharjun huuman ajan tärkeä pelaaja oli valmentaja Heikki Juseliuksen SaiPa:sta tuoma Pekka Mönkkönen. Jose, Mönkkönen ja Lipari oli tae siitä, että Näreharjussa oli tunnelma katossa, vaikka lämpösäteilijöistä huolimatta ulkoisesti oli kovilla pakkasilla varsin kylmää.

  Aarre Kourula oli perusketterä-kasvatti ja pelasi SM-liigaa SaiPa:ssa, Jokereissa ja HIFK:ssä 1970 ja 1980 luvuilla.
   
 15. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Nimiä joita ei ole vielä tullut esille: Teemu Somppi, joka pelasi vielä C-junnujen SM-alkusarjaa Ketterässä ennen siirtymistään SaiPaan. Petteri Sihvonen pelasi ilmeisesti B-juniori-ikäiseksi Ketterässä ja veli Toni mukana 3 vuotta nuorempana ennen perheen muuttoa. Petteri pelasi myöhemmin myös divaria Ketterässä. Jose Pekkalan laitureina 90-luvun divarivuosina olivat esimerkiksi Harri Valtonen, Timo Ovaska ja Veli-Matti Heino. Lipari pakkiparina hääri myös divarilegendojen joukkoon laskettava Esa Puuska.
   
 16. ultrar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal
  Voi olla, että jokin heistä tulee jo toistamiseen ja en ole ihan varma, pelasivatko kaikki korkeimmalla tasolla, mutta muistaisin Ole Renlundin ja Jari Pasasenkin pelanneen korkeimmalla tasolla. Ville Immonen pelasi varmasti samoin Juha-Pekka Rinkinen. Pertti Ahokas on jo ihan minun muistini alkuvaiheilta ja heittäisin myös Ketterän kasvatiksi, voi olla myös Saipan omia pelaajia. Paljon on Imatralta tullut ihan kelpo pelaajia, ykkösinä ehkä kuitenkin omalla tavallaan lahjakkaimmat Jose ja Lipari.
   
 17. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Kurioseettina mainittakoon että Jose nimenomaan osasi pelata. Tästä osoituksena mm. 18-EM-kisojen pistepörssin voitto.
   
 18. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Itsekin pidän Josea kaikkien aikojen taitavimpana/lahjakkaimpana pelaajana, vaikka moni kasvatti on edennyt urallaan paljon pitemmälle.
   
 19. ultrar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal
  Lainaus:
  itse junnuna olen ollut jäällä yhtä aikaan sekä Jose että Skrikon kanssa ja kummatkin olivat huippulahjakkaita. Skrikolla oli asenne kova ja mies pelasi loistavan uran NHL:ssä, Josella ei ollut samaa motivaatiota, mutta kyvyt olivat samaa luokkaa.
   
 20. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Aika mukava lista on löytynyt. Lisätään vielä maalivahti Olli-Pekka Äijälä, 7 kautta Ketterässä, meriittejä myös maalivahtivalmentajana(SaiPa, U16, U18, U20).

  Maalivahtina oli myös kolminkertainen Stanley Cup voittaja (maalivahtivalmentajana) Jim Bedard.
   
 21. R.O.C.K. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pari tai kolme lisää, jos jäi itseltäni huomaamatta

  Tuli mieleeni ajoilta ehkä kaukaisilta: Jukka Evälahti pelasi SM-sarjaa HJK:ssa 1970-luvun alussa ja Martti "Mose", "Villen isä", Immonen ainakin HIFK:ssa 1970-luvun alussa myöskin. Jari "Marlon isä" Koponen pelaili Saipassa 1980-luvulla. Korjatkaa, jos olen väärässä tai nimet on jo mainittu. Toivottavasti myös tulevaisuudessa tulee hyviä pelureita, ei luulisi ainakaan ensi syksystä lähtien olevan olosuhteista kiinni.
   
 22. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Imatran Ketterän kasvatti Ville Immonen ei ole pelannut koskaan korkeimmalla sarjatasolla. Isompi Ville Immonen joka pelasi Ketterässä 19 peliä kaudella 95/95 on SaiPan kasvatti.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2011 klo 11.49