Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana spurger, 31.03.2010 klo 07.48.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Ketterä vahvistuu ainakin viikonlopuksi Ville-Veikko Väkeväisellä. Lisäksi neuvotellaan muutaman liigakokemusta omaavan pelaajan kanssa. Uutinen ja ennakko kotiviikonlopusta luettavissa seuran kotisivuilla.
   
 2. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Huimalta kuulostaa, Ketterä vastaa kilpailijoiden varusteluun... Ei ollu ennen tämmöstä. Jos joku joutui lasarettiin niin sitten pelattiin vajaalla. :D
   
 3. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ketträssä on nyt totuuden hetki käsillä. Mitä halutaan? Halutaanko pelata parhaalla kokoonpanolla ja taistella tosissaan karsintapaikasta? Halutaanko sitä todella vai halutaanko peluuttaa kaikkia tasapuolisesti? En ymmärrä mitä tapatui viikossa? Yleisö äänesti jaloillaan perjantain tappion jälkeen, näreharju ammotti tyhjyyttäään lauantaina, onko maksava yleisö näin aliarvostettua että sille voidaan pyllistää? Maksavalle yleisölle tarjottiin launtaina pelkää kylmyyttä! Olisiko aika tarkistaa kokoonponoa? Ovatko kaikki paelaajat suomisarjatasoa?
   
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Oho! Väkeväisestä Ketterä saisi hyvän Mestis-tason pelimiehen, jos vaan herran selkä antaa myöten. Ilman selkävaivojaan Väkeväinen pelaisi edelleen Mestistä HeKissä hyvin tehopistein. Pelaamattomuus varmastikin näkyy vielä ensimmäisissä otteluissa, mutta kyllä mies vauhtiin ennen kevättä ehtii.
   
 5. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Lainaus:
  Olihan siellä lämmitys päällä, eli ei pelkkää kylmyyttä...
   
 6. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
 7. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Synkän alun jälkeen viimeaikoina on näyttänyt hyvältä. Vielä on pieni mahdollisuus karsintoihin, tämä tosin vaatii lähes täydellisen onnistumisen.

  Käydessäni kotona ajelin uuden hallin ohi ja se on mestiksen tasoa kirkkaasti. Olisi tietenkin hienoa, jos pelattaisiin tällä kaudella karsinnoissa mutta tärkeintä on saada hyvä loppukausi alle.
   
 8. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mihin uusi halli rakennetaan? Kun tulee Imatralle käynti, niin voisi tuohon tutustua. Toinenkin kysymys sinne Vuoksen varrelle. Kuka valmentaa Ketterän C-junioreita? On melkoinen sensaatio, kun Suomi-sarja seuran C-juniorit pelaavat SM-sarjaa.
   
 9. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Uusi halli tulee Ukonniemeen, Kylpylään johtavan tien varteen vastapäiselle puolelle Karhumäen urheilukenttää. Sinne voi sitten Pietarin SKA:kin tulla leireilemään, Imatran kylpylän lisäksi läheisyyteen Rauhan alueelle (alle 5 km) tulee myös uusi kylpylä jääareenoineen.

  Ketterän C:n päävalmentajana toimii Pasi Kupiainen. Joukkue on kasattu ketterän ja saipan tämän ikäluokan parhaista lupauksista. Käsittääkseni joukkueessa on puolet tai jopa yli ketterän viimekautisia C2 junioreita jotka pelasivat epävirallista sm-sarjaa viime kaudella.
   
 10. Dragan Jäsen

  Lainaus:
  Lainattuna Saipa RY:n sivuilta:

  ''Ketterä ja SaiPa muodostivat yhteisen joukkueen tälle kaudelle vuonna 1995 syntyneiden ikäluokkaan Ketterän nimellä. Joukkue pelaa C-nuorten SM-sarjaa.
  Toinen yhdistelmäjoukkue pelaa 2. divisioonaa SaiPan nimellä.
  Molemmat joukkueet pelaavat kauden aikana kotiottelujaan sekä Imatralla että Lappeenrannassa.''


  Eli CSM:ssä pelaava Ketterä koostuu Lappeenrannan ja Imatran parhaista 95 syntyneistä, eli ei nyt sensaatio sinäällään että joukkue pelaa SM-sarjaa.

  Joukkuetta valmentaa viime kaudella Mestiksessä KooKoon valmennuksessa vaikuttanut Pasi Kupiainen.
   
 11. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Tätä on vaikeata selittää kun en itsekkään viime vuonna paikkakunnalle muuttaneena paikkoja tunne. Mutta lyhyesti: se on siellä Saimaalle vievän tien vieressä (heh heh kun kaikki tiet vievät saimaalle) ennen kylpylää, eli seiska tieltä vasemmalle. Sen työmaan huomaa kyllä.
   
 12. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Kyllä!

  Nyt vain äkkiä myyntityö käyntiin.

  Onko Imatralla paljonkin venäläisiä nuoria harjoittelemassa / pelaamassa?
   
 13. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kiitoksia tiedoista spurger, Dragan ja SKA1946!

  Tiedän paikan hyvin. Olin Kurrin Veikon apulaisena hyppytuomarina useissa yleisurheilukisoissa Karhumäen kentällä. Käyn ilman muuta katsomassa uuden hallin. Onnea imatralle uudesta hallista. Nyt on vain löydettävä uusi Juseliuksen Heikki, joka veisi Ketterän takaisin Mestikseen. Tuun ainakin seuraamaan Tikan Jyken ajoa SM-sarjan venekisassa Ukoskassa ensi kesänä.

  Siellä onkin sitten C-junioreissa yhteistyötä SaiPa:n kanssa. SaiPa tosiaan puuttuukin SM-liigajoukkueiden C-junioreiden SM-sarjasta.
   
 14. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Uskon, että Ketterä löytyy viimeistään parin vuoden kuluttua mestiksetä, mikäli sarjaa ei suljeta.

  Ja edelleenkin kuten olen joskus KHL ketjussa kirjoitanut: Venäjän yhteistyö on tarkistettava. Se ei tuo ainakaan haittaa seuralle.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2011 klo 10.50
 15. ukko idänmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Sori, pieni offtopic, mutta kysäisen nyt tästä ketjusta.

  Muistaako kukaan, miten Pekkalan veljesten nimet oli aikoinaan kirjoitettu pelipaitoihin? Jose ja Jari kun alkavat molemmat jiillä. Vai muistanko oikein, että selässä luki pelkästään Pekkala?
   
 16. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jos nyt oikein muistan niin pelkästään Pekkala-nimi luki selässä.
   
 17. Proxima Centauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Edesmennyt 1.divisioona
  Lainaus:
  Siitähän se puute on - rahasta. Kun Ketterä pelasi edellisen kerran 2.ylimmällä sarjatasolla, taisi sarjan nimi olla silloin 1.divisioona. Siihen aikaan divarijoukkueen ylläpito ei ollut taloudellisesti yhtä kallista kuin nykyisessä mestiksessä.

  Lappeenranta - Imatra- talousalueelta ei riittäne riittävää sponsoripohjaa liiga-ja mestisjoukkueen ylläpitoon - ellei sitten Imatralta löydy velhoa, joka riittävän sponsoriryppään keräisi. Ne velhot ovat olleet kateissa jo vuosia (vrt. Ketterä, IPV, Pasa Bandy).

  Voisiko rajan takaa todellakin löytyä rahaa jolla imatralainen jääkiekkoilu palaisi sille tasolle, jolla minäkin, entisenä imatralaisena (1962 - 1984), sen näkisin. Siihen saakka elän nostalgisissä tunnelmissa jotka alkoivat jo Imatrankosken kaukalon laidalta 60-luvun puolivälissä Suomensarja-peleistä, sittemmin divari-vuodet Vuoksenniskan tekojäällä ja Suomen kylmimmässä (?) hallissa.

  Niinkuin jo moneen kertaan Ketterää koskevissa kirjoituksissakin on todettu, olisi Saipallekin varmaan mieluisampi farmikumppani Ketterä, kuin Jukurit tai Kookoo, jotka molemmat ovat ne potentiaalisimmat Saipan sarjapaikan uhkaajat.

  Imatra ja Lappeenrantahan eivät tosin toisistaan pidä, mutta se meneekin jo kunnallis- ja aluepolitiikan puolelle.
  Lätkä on onneksi urheilua, jossa pätee muut arvot - I love it.
   
 18. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuota yhteistyötä saipan kanssa on viritelty junnupuolella, kyllähän hyöty olisi molemminpuoleinen jos sitä saataisiin laajennettua aikuisten pelien puolelle.
   
 19. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Täytyy uskoa niin kauan kuin on pienikin mahdollisuus. Vanhoja ei pitäs muistella mutta tuli vaan tässä vaiheessa mieleen nuo kuusi ensimmäistä kotiottelua Suomi-sarjassa joista VIISI tappioita, onko Näreharjun taika jo pikkuhiljaa siirtymässä uuteen halliin :)
   
 20. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Täytyy häveten todeta, että äskettäin Ketterän seuraamisen aloittaneena minulla on hieman hakusessa historia. Voisitteko kerto kovista nimistä, jotka ovat pelanneet Ketterässä.
   
 21. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Petteri Nokelainen
   
 22. Haske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jussi Markkanenkin taitaa olla Ketterän kasvatteja.
   
 23. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Ehtikö Jussi pelaamaan miesten pelejä ennenkuin lähti kovempiin peleihin? Jussin tavanneena voin sanoa, että mies osaa käyttäytyä. Faneille pari sanaa pelin jälkeen ei tuota vaikeuksia.
   
 24. Dieppe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Liiga Ketterän kasvateista ovat pelanneet edellä mainittujen lisäksi ainakin, Jose Pekkala, Matti Nevalainen, Pasi Schalin, Mika Puhakka, Mika Kauppinen, Jarno Lippojoki sekä Ville Koho.
   
 25. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Miten mulla on sellainen kuva, että Pasi Nurminen olisi pelannut yhden kauden Ketterässä?