Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana spurger, 31.03.2010 klo 07.48.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Ketterän jäsenille 80€ ja ei-jäsenjille 100€. Jäsenmaksu on 20€, jolla saa myös muita etuja jotka löytyvät kotisivuilta. Eli periaatteessa kausari on joka tapauksessa tuon 100€, mutta jäsenkortilla saa lisää etuja eri yhteistyöliikkeistä.
   
 2. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Valmentaja Jussi Salon haastattelu kuunneltavissa Etelä-Karjalan radion sivuilta.
   
 3. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
 4. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mikäli liiton vahvistamattomien siirtojen listaan on uskominen, Jesse Ryhänen siirtyy ketterään Saipasta/Jukureista.
   
 5. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ihan hyvä siirto Ryhäsen kannalta, pääsee vihdoin sellaiselle sarjatasolle jossa mahtuu kokoonpanoon.
   
 6. Linnankundi Jäsen

  Ketterä aikoo näköjään tosissaan jo tällä kaudella Mestikseen. Hyvä niin, mieluummin Ketterä kuin joku hajuton ja mauton puhdas farmijoukkue. Tsemppiä Ketterälle loppukauden taistoihin.
   
 7. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Onko Suomisarjaan pääsemässä jokin puhdas farmijoukkue? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn.

  EDIT: Ai niin, onhan Mestiksen puolella K-Vantaa tuollainen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2010 klo 13.37
 8. Dragan Jäsen

  Lainaus:
  Ja Suomi-Sarjaan karsii Kiekko-Vantaa Itä, ei kyllä tietoa onko niinkään ''farmi''
   
 9. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tietääkseni ei ole, TuusKiahan pidetään Kiekko-Vantaan farmina. Eipä täällä silti kokoonpanossa kovin paljon Vantaan miehiä ole ollut, tosin tänään Ketterää vastaan näyttää olevan normaalia enemmän kun myös Mustaniemi ja Grönholm ovat kokoonpanossa.
   
 10. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Eero Väre SaiPan maalille.
  Väre meni sitten try-outille SaiPaan. Todella harmillinen takaisku Ketterälle. Aikookohan Ketterä hankkia Vären tilalle ketään paikkaajaksi?
   
 11. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tämä kuvastaa hyvin saipan organisaation tilaa, kun muuhun ei pystytä, niin kyykytetään ketterää!
   
 12. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Rehellisesti sanottuna katsellessani tänä syksynä Väreen pelaamista, olen ihmetellyt mitä ihmettä tuon tasoinen kaveri tekee Suomi -sarjassa?

  Ketterän kannalta paska homma ja läheskään yhtä hyvän maalivahdin löytäminen on vaikeata, eli nyt on mentävä omilla. Ja kenttäpelaajien on jatkossa parannettava puolustuspelaamista kun Väre ei ole paikkaamassa virheitä
   
 13. Pekkapoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SapKo
  Lainaus:
  Eiköhän Iero ole Ketterässä pelannut vain ja ainoastaan Lappeenrannassa opiskelemisen takia. Joensuuhunkin kävi kesällä tyrkyllä, eikä ollut silloin se huonoin vaihtoehto, mutta päättivät vissiin Jokipojissa mennä omalla junnulla kautta eteenpäin.
   
 14. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Tottahan tämä on että Väre on hyvä Suomi-sarjaan, ei minulla kylläkään ole ollut mitään sitä vastaan että kaveri on tukkinut Ketterän maalia.

  Siinäpä onkin valmennuksella tehtävää saada joukkuepuolustaminen uudelle tasolle.
   
 15. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Niinpä niin. tämähän oli jo arvattavissa. Mielessä lävi että Väre lähtee mutta että Suomisarjasta täytyy liigaporukankin vahvistukset hankkia, ei sitä voinut oikeesti uskoa. Nut vielä Hujalakin jää Savoon niin se siitä sitten. On kyllä Saipalla heikosti pullat uunissa, porukkaa lappaa ovista ulos ja ikkunoista sisään. Taitaa karsintapelit kutsua kun Tepsukin on saanut pelinsä kulkemaan. Prkl...
   
 16. A.P.Järvi Jäsen

  Olipa harmittava uutinen tähän saumaan tuo Väreen lähtö jo nyt. Täällä on kuitenkin aivan viime aikoina virinnyt rajallisia Mestis-unelmia jo ensi kevääksi. Pari hiljattain julkaistua pelaajahankintaa olivat lupauksia herättäviä. Lisäksi lähes varmojen tietojen mukaan ihmisten on jo kuultu laulavan Kimmo Nevalaisen nimeä Imatran yöelämän huumassa...
   
 17. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Ketterällä on kuitenkin verkot vesillä, kuten kotisivuilla olevasta uutisesta voi lukea. Nimiä ei vielä paljasteta, mutta toivotaan että ennen 20.11 alkavaa sarjaa on hommat kuosissa.
   
 18. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Eipä tarvinnut kauaa maalivahtia odotella, Ketterä teki joulukuun lopulle alkuun kestävän sopimuksen Pekka Kankaanrannan kanssa! Linkki vie eliteprospectin tilastosivulle.
   
 19. Hermesläinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hermes-Ketterä la 20.11.2010

  Värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelu päätyi jatkoajalla 7-8 salibandy lukemiin ja ottelun maalit täältä.
   
 20. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Ketterällä pistettä vailla täydellinen viikonloppu, kuten joukkueen kotisivuille vievän linkin uutinen kertoo. Viisi pinnaa kuudesta on loistava suoritus ekalta pitkältä vierasreissulta, nyt odotellaan innolla ensi perjantaita kun RoKi saapuu pakastearkkuun vierailulle. Edessä on pitkä odotuksen viikko..

  Kammonen ja Oittinen pelasivat tänään, vaikka Oittisen sormi murtui eilen ja Kammosen olkapää lähti sijoiltaan. Kammonen palasi eilisen pelin kolmanteen erään mukaan taistoon ja iski sitten jatkoajalla voittomaalin ja valittiin tänään pelin parhaaksi pelaajaksi.
   
 21. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Kovia poikia ovat ja hyvällä asenteella hommassa mukana.

  Edit: Ja niinhän tuolla sivullakin on näköjään mainittu... :D
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2010 klo 08.21
 22. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Oittinen telakalle kolmeksi kuukaudeksi Hermeksen Gricinskisin iskun seurauksena. Sut saadaan vielä jne.
   
 23. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Ylimielinen pelaaminen kostautui ja hermo ei meidän ykkösmaalipyssyllä pitänyt. Saitte Gatiksen ottelurangaistuksen ansiosta 2 pistettä nollan sijaan. Toivotaan Oittiselle pikaista paranemista.

  e: Tosiaan, se halonhakkaaja ei ollutkaan Gatis. Eipä ole pahemmin huvittanut videota tsekkalla sen pelin jälkeen ;).
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2010 klo 17.20
 24. Mikael Jäsen

  Kaiken lisäksi ulosajo ja ottelurangaistus menivät väärälle pelaajalle. Isku näkyy suhteellisen selvästi alla olevasta linkistä, eikä lyöjä ole tilanteeseen vasemmalta tuleva Gricinskis.

  Lainaus:
   
 25. Jonzze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  McTavish, Machulda, Lintner
  Hyvin starttasi Ketterällä viikonloppu, vaikka pahalta ehtikin jo näyttää Kokkolassa tilanne. 5 pistettä oli oiva saldo kahdesta vieraspelistä ja tästä lienee hyvä jatkaa eteenpäin.

  Harmittaa, kun RoKi sattuu saapumaan Imatralle juuri nyt perjantaina. Olisi ollut itselle se MUST SEE, jota en kuitenkaan näe. Ei auta kuin pyrkiä sitten näkemään ennen joulua 18.päivä joulukuuta HC Luvia tai sitten jää ensi vuoden puolelle seuraavan Suomi-sarjapelin näkeminen.