Ilves-Tappara ti 24.2. klo 18.30

  • 8 789
  • 77

jouman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Töölön Vesa, HJK
No mutta Ilves

Miten Ilves on noin kädetön liigan tämän hetken huonointa joukkuetta (Jokerien jälkeen) vastaan. Tampereella ilmeisesti on jonkinlainen mailaviidakko jäällä hidastamassa pelaajien menoa...

Edit: oli pakko tulla tänne kirjoittelemaan kun ei kehtaa tuolla omassa ketjussa kommentoida
 
Viimeksi muokattu:

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Kaikkien Lukko-kannattajien puolesta: Kiitos Tappara!
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti TBK
PAF antaa tapparalle kertoimen 3.00, joten sillä haetaan yllätystä.
Ja sillä se tuli! Nyt ollaan 66.3€ rikkaampia.

Ihan kohtalainen peli. Välillä mentiin päästäpäähän vauhdilla, mutta vastapainoksi välillä surfailtiinkin. Ansaittu voitto tapparalle. Ilves oli yllätävänkin vaisu. Uskoin ipan voittavan pelin fyysisyydelle ja kovilla taklauksilla, mutta tässä se juuri hävisi. Ei kirvesrinnat paljoa enempää taklannut, mutta kulmaväännöt ja kaksinkamppailut, varsinkin hyökkäyspäässä, kääntyi useasti porkkanapöksyille.

Jälleen hukattiin vapaita maalipaikkoja, mutta täytyy näihinkin olla tyytyväinen. Stapleton on osoittumassa oivaksi hankinnaksi. Tapparan omamaalikin jäi kaivelemaan, paskaa tuuria.

Hyvä näin, ainakin peli oli jo vapaantuneempaa. Josko se pohjakosketus olisi jo takanapäin.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Dodii, oisko aika joidenkin noutaa se kirves kaivosta? Itse ainakin nauroin koko matkan kotiin, varsinkin kun tulosveto napsahti kohilleen yli 40 kertoimella...

Itse peli ei juuri häikäissyt, päätykiekkoja ja ronkkukiekkoja kaksi ja puoli erää. Vika 10 minsaa oli jo jääkiekon näköistä. Tappara kärsii selkeästi siitä, että Barkov ja Öhman on telakalla, vähän on mielikuvituksetonta toi hyökkäyksen rakentelu.

Toisaalta, ipa voi syyttää vain itseseään tappiosta. Paikkoja oli taas tarpeeksi, mutta puukäsiä kaikki tyyni. Lisäksi Tapparan voittomaalissa oli ipan ketju ihan pihalla, purkukiekosta (?) kolme ykkönen ja maali.

Tärkeät pisteet...
 

Prosessori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti TBK
Ihan kohtalainen peli.

No ei kyllä ollut. Kauheeta tuubaa! Tamperelaiskiekko on tällä hetkellä armottomassa lamassa. Kuinka monta kertaa kiekko tuotiin jollain muulla tavalla kuin päähän roiskasemalla siniviivan ylitse? Aivan, vain Tapparan vastahyökkäyksistä. Kauheeta paskaa, ihan uskomatonta nuhjausta ja roikkumista, pelkkää vastahyökkäyspelailua.

SM-liiga sais jo pikku hiljaa vähennellä sitä ottelumäärää tahi sitten vaikka levennellä kaukaloo, ettei ne pari yksilöä, jotka jaksavat luistella, myös saisivat luistella. Raipe on ainakin tällä hetkellä aivan poikki. Niin näyttää olevan Ojanenkin. Eikä oo kiva nähdä, kun joukkueiden parhaimmat äijät väsyy vaan, mitä pidemmälle kevättä mennään. Liikaa otteluita?

Onnittelut Tapparalle voitosta. Ilves vei maalipaikat about 15-5. Lehto vaan on niin muuri. Nämä jengit ei pitkälle pleijareissa pötkiskele. Tappara tippuu jo sääleissä, Ilves heti ekalla kunnon kierroksella, mikäli tahti ei muutu.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Enpähän muista koska on pelin jälkeen näin paljon vituttanut. Me ollaan sitten Huonoja. Kaksi erää meni jälleen puolivaloilla. Kolmannessa erässä oltiin niskan päällä (laukaukset txt-tveen mukaan 12 - 0 mutta olikohan noin?), mutta niin sekin vaan kääntyi 0 - 3. Tekisi mieli sanoa pari valittua sanaa kiekottoman miehen estämisestä, mutta jätän sanomatta. En jaksa tapella.

Tästä onkin hieno lähteä katkaisemaan tappioputkea Hifkiä, Tepsiä ja Kärppiä vastaan. Masentavaa.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Prosessori
No ei kyllä ollut. Kauheeta tuubaa! Tamperelaiskiekko on tällä hetkellä armottomassa lamassa. Kuinka monta kertaa kiekko tuotiin jollain muulla tavalla kuin päähän roiskasemalla siniviivan ylitse? Aivan, vain Tapparan vastahyökkäyksistä. Kauheeta paskaa, ihan uskomatonta nuhjausta ja roikkumista, pelkkää vastahyökkäyspelailua.
Joo, olihan se välillä hirveätä surfailua, mutta esim. toisessa erässä oli hetkiä jolloin mentiin päästäpääähän. Kyllähän noita kiekon alueelle pelaamisiakin oli. Muummoassa Ojasen läpiajo, Clarken paikka ekassa erässä pelattiin jättösyötöin, Dalla toi ekassa erässä ainakin kahteen otteeseen kiekon hienosti alueelle ja rakensi siitä peliä. Ja yleensäkkin kolmanessa erässä Ilves toi useampaankin otteeseen kiekkoa hyvin alueella ja olisi voinut paikoista ratkaista. Ja kun tosiaan vertaa kirvesrintojen aikaisempia pelejä, niin tämä todellakin oli siihen nähden kohtalainen peli.

Täytyy muuten vielä ihailla Murphyn peliä. Mies pitää todella varmasti viivan ja lähes jokainen syöttö löytää oman hyökkääjän lavan. Todella hyvä kädet omaava pakki. Antakaa meille, saatte vaihdossa Gustafssonin.
 

Kyle

Jäsen
Kyllä nyt on Nemorovskiakin ikävä, vaikkei mies taklaa, eikä kulmiin mene, niin mies laittaa kuitenkin kiekot sisään.
Harvinaisen suuri vitutus on päällä, verrattuna esim. Lukko peliin jossa hävisimme paremmalle. Mutta jos kolmannessa erässä on maalipaikkoja 5-10 maaliin, ja vastustaja(pitää vielä olla tappara) saa maalinsa erän ainoista tilanteista on vitutus sanoin kuvaamatonta.

Ja kyllä 3:nen erän torjunnat oli Pitkämäki 0 ja Lehto 12 ja maalit tapparalle 3-0.
Jotain positiivista on se, että toivonkin tapparan pääsevän sääli-pleijareihin, että pääsee pelaan tps:ää vastaan play-offeissa. Mutta en minä nyt halua että Ilveskin sinne joutuu, joten kiitos Hifk.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Voi voi meni sitten legendaarinen Ilves häviämään umpisurkealle Tapparalle. Tampereen herruus pysyi näin edelleen kirvesrinnoilla, jo viidettä kautta peräjälkeen. Tällä kaudella pisteet 11-7.

Ilveksen matka kuuden joukosta on ulospäin, loppuohjelma kun on sen verran kova.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti Henkka
Voi voi meni sitten legendaarinen Ilves häviämään umpisurkealle Tapparalle. Tampereen herruus pysyi näin edelleen kirvesrinnoilla, jo viidettä kautta peräjälkeen. Tällä kaudella pisteet 11-7.

Minusta on hiukan merkillistä, että etelä-karjalainen Tapparan kannattaja jaksaa kerta toisensa jälkeen kuittailla hyökkäävästi 1-2 rivillä milloin mistäkin Ilvekseen liittyvästä tai edes välittää mitään Tampereen herruuksista. Luulisi SaiPan olevan se päävihollinen sieltä kotoisin oleville, mutta syystä tai toisesta kilpailijoiden riveissä tuulettaville.

Voi kysyä, koska ko. kirjoittajalta on tullut minkäänlaista asiallista perusteltua kritiikkiä tai edes tekstiä Ilvestä koskien?


Ottelu oli, kuten nimimerkki Prosessori kirjoitti täyttä roskaa. Hänen lyhyeen analyysiinsa ei ole juurikaan lisättävää.

Ilveksen peliote on kadonnut maajoukkuetauon aikana ja nyt on kiire löytää se takaisin tai keväällä jää pelit lyhyeen. Maalintekotilaisuuksia Ilveksellä toki oli tänään enemmän, mutta niiden hyödyntäminenhän on pelin ehkä tärkein osa-alue ja kun niiden saaminenkaan ei ollut oman erinomaisuuden tulosta millään muotoa, niin hurraa-huutojen ja tyytyväisyyden sijaan on oltava vakavasti huolestunut tai vastaavasti loiventaa huolestuneisuutta esimerkiksi parilla tuhdilla viskimoukulla.
 
Viimeksi muokattu:

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Ne kuuluisat viimeiset sanat : eihän sen näin pitänyt mennä ...
Ipa ei yksinkertaisesti osaa pelata ennakkosuosikkina näissä paikallismatseissa. Vielä pitkälle kolmatta erää uskoin, että kyllä me tämä vielä hoidetaan, mutta jossain vaiheessa se pää vain painuu alas.

Pikainen laskusuoritus osoittaa, että jos halutaan pitää suora pleijaripaikkamahdollisuus vielä täysin omissa käsissä, niin 3 pistettä on seuraavista 4 peleistä saatava. Sinänsä ei mahdoton tehtävä , mutta kun noihin sisältyy tämän hetken liigaykkösen, -kakkosen ja -kolmosen kohtaaminen, niin ei hyvältä näytä tällä pelillä.

Jokainen Jokerien pistemenetys tietenkin laskee tuota tarvittavaa määrää yhdellä, ja samoin Hpk-Lukko-matsin tuloksella on myöskin väliä.
Todella tärkeää olisi kuitenkin säilyttää kuitenkin edes teoreettisen mahdollisuudet ennen sitä viimeistä kierrosta, jolloin Jokerit saapuu vielä Hakametsään.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Henkka
Tampereen herruus pysyi näin edelleen kirvesrinnoilla, jo viidettä kautta peräjälkeen. Tällä kaudella pisteet 11-7.


Tämä onkin erityisen mukavaa. Tällä kaudella voitot 5-3, viime kaudella 7-1 ja toissa kaudella 9-2, sitä pitemmälle en muista. Tänään on hienoa olla Tapparan kannattaja.

Pelihän oli tylsä ja siitä ei olekaan oikein mitään kommentoitavaa.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Toissa kaudella voitot menivät kylläkin 5-3 Tapparalle. 80-luvulta tähän päivään paikallisottelut ovat menneet seuraavasti:

03-04 Tappara-Ilves 5-3
02-03 Tappara-Ilves 7-1#
01-02 Tappara-Ilves 5-3
00-01 Tappara-Ilves 9-2*
99-00 Tappara-Ilves 3-1
98-99 Tappara-Ilves 1-5
97-98 Tappara-Ilves 3-3
96-97 Tappara-Ilves 1-4
95-96 Tappara-Ilves 3-3
94-95 Tappara-Ilves 4-1
93-94 Tappara-Ilves 1-3
92-93 Tappara-Ilves 1-3
91-92 Tappara-Ilves 1-2
90-91 Tappara-Ilves 1-2
89-90 Tappara-Ilves 2-4**
88-89 Tappara-Ilves 2-1**
87-88 Tappara-Ilves 3-2
86-87 Tappara-Ilves 3-3
85-86 Tappara-Ilves 3-0
84-85 Tappara-Ilves 3-1
83-84 Tappara-Ilves 1-3
82-83 Tappara-Ilves 1-4**
81-82 Tappara-Ilves 2-2
80-81 Tappara-Ilves 0-3
79-80 Tappara-Ilves 1-3


#=Ilves keräsi kuitenkin neljä pistettä
*=Tappara voitti pudotuspeleissä
**=Ilves voitti pudotuspeleissä

Tällä kaudella Tappara ja Ilves toki saattavat vielä kohdata jatkopeleissä (lähinnä noissa pudotuspelikarsinnoissa)
 
Viimeksi muokattu:

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siis mitä? Tappara oli saanut ylivoimahyökkäyksiä? Ja miksen minä ollut pelissä. Mitähän siellä on tapahtunut, kun kerran Tapparalla on ollut läpiajo ja yvhyökkäyksiäkin. Melekosta ameriikanmeininkiä..

Kontiolakin avas sitten maalitilinsä, loistava juttu. Juniorit sais muutenkin nyt nostaa tasoonsa ja tehdä pari maalia tollasiin tärkeisiin paikkoihin, nyt kun on vastuutakin tullut melko rutkasti.

Onneks paremmin kahvannu voitti. Tai siis kiekotonta estäny.
 

Icetea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ässät ja Kulta-Jukan joukkueet.
Perun puheitani!

Turhaan onnittelin Ipaa voitosta etukäteen. Ilmeisesti kannattaa alkaa kokoaikaiseksi pessimistiksi kun Tappara tuntuu aina voittavan kun manaan varmaa häviötä. Lukeeko ne pelaajat tätä palstaa, vai mistä johtuu?:)

Peliin en päässyt mutta eipä se puheista päätellen erityisen tasokas matsi ollut. Jonkinlainen ryhtiliike ilmeisesti kuitenkin tapahtui ainakin Tapparan osalta. Saa nähdä miten se jatkuu Jokereita vastaan.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
En tiedä johtuiko pieni ryhtiliike siitä, että Haanpää oli pistetty katsomovalmentajaksi ja Mikko Saarinen pääjehun pariksi aitioon. Vaikutti ainakin siltä, että lähes koko kauden täysin kadoksissa ollut taistelutahto näytti välillä löytyneen.

Peli oli heikko, siitä ei pääse mihinkään. Toivottavasti kuitenkin tehottomuus nyt sitten poistui seuraavienkin otteluiden ajaksi. Pari ihan nättiä ja tekemällä tehtyä maalia. Stapleton on kyllä hyvä. Ja Venäläiselle kuudes maali kuudessa viime ottelussa.

Tässähän on jotain pientä toivoa, jos Öhman ja Barkov saadaan takaisin laatikkoon. Toisaalta puolustus aiheuttaa edelleen suurta huolta ja murhetta, enkä näe jatkossakaan pelastukseksi muuta kuin Lehdon unelmapelin. On kuulemma Mika viime päivinä vetänyt ylimääräisiä yksityisharjoituksia Sirenin Jaskan johdolla.

Ipa voi nyt sitten toivoa, että Tappara kaataisi torstaina narrit Areenassa. Toisaalta Ipan oman pelin täytyy parantua äärettömän paljon, jos meinaavat voittaakin jotain keväällä. Kyllähän kärkiporukat (Kärpät, TPS, HIFK) ovat juuri nyt valovuoden tamperelaisia edellä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti Mane
Minusta on hiukan merkillistä, että etelä-karjalainen Tapparan kannattaja jaksaa kerta toisensa jälkeen kuittailla hyökkäävästi 1-2 rivillä milloin mistäkin Ilvekseen liittyvästä tai edes välittää mitään Tampereen herruuksista. Luulisi SaiPan olevan se päävihollinen sieltä kotoisin oleville, mutta syystä tai toisesta kilpailijoiden riveissä tuulettaville.

Olen kyllä tiennyt ihan pienestä pitäen, mitä Ilves Tapparalle merkitsee, joten sitä on turha ihmetellä. Varhaisin kiekkomuisto Tapparasta liittyy juuri Ilveksen kukistamiseen ja kyllä sitä silloin oli ilo ylimmillään. Nyt pari vuotta Tampereella asuneena alan ilmeisesti muutenkin oppia tavoille.

Meikäläisen kotikonnuilla ja kaveripiireissä tuo kiekkokannatus hajosi niin monen joukkueen kesken, että SaiPa oli vain yksi muiden joukossa. Se tarjosi mahdollisuuden nähdä liigakiekkoa, eipä juuri mitään muuta. Muulloin SaiPan tukena, paitsi kirvesrintoja vastaan.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti HN
Kyseessä ei ollut mikään yksittäinen linjatuomarien moka, sillä Tappara pyrki koko ottelun ajan saamaan vaihtotilanteissa jäälle hetkellisisä ylivoimatilanteita. Tämä korostui etenkin Ilveksen pyrkiessä nopeisiin vastaiskuihin, jolloin Tappara sai erittäin usein vaihtoaitiosta tuoreen pakkiparin vastaanottamaan ylivoimahyökkäykseltä näyttänyttä tilannetta, vaikka molemmat porkkanapöksyiset pakit olivat jo jääneet pahasti jälkeen.

Hyvä. Kerrankin näin päin. Yleensä aina, kun minä olen matseissa ollut, ne tuomiot ovatkin menneet toisinpäin. Toi on helvetin turhauttavaa, tiedän. Mutta ratkesiko peli niihin "vaihtovirheisiin"? Kyllä Ilveksellä kuuleman mukaan oli ihan tarpeeksi maalipaikkoja ottelun ratkaisemiseksi.

Kuinkas tämä väärävaihtosääntö oikein menee? Eli pelaaja b on menossa vaihtoon, pelaaja a hyppää askiin ja koskettaa kiekkoon pelaaja b:n ollessa vielä toinen luistin jäällä. Jäähy?
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Re: lyhyesti täältäkin

Viestin lähetti Hearsay
En tässä rupea enempää jaarittelemaan kuin toivotan valtavasti tsemppiä Tappara-leiriin jotta klaaraisivat molemmat pisteet kyseisestä ottelusta. Tämä tietenkin sen vuoksi että Lukko tarvitsee kaiken tuen ja apuja sijoittuakseen kuuden joukkoon. Ilveshän on Lukon kanssa tasapisteissä yhden (tämän) ottelun vähemmän pelanneena.

Ässät pääsee kyllä play-offeihin, mutta ohittamalla JyPin, ei Tapparaa.

Itse itseäni lainaten. Kiitos TAPPARA.

En kommentoi enempää, kunnioitan ipalaisten surua.
 

axe

Jäsen
Tapparan valmennus on kyllä ylivoimaisesti SM-liigan taktisin. Mikään muu valmennustiimi ei pysty samanlaisiin suorituksiin kuin kirvesrintojen vaihtoaitio. Vielä taktisesti erikoisemmaksi asian tekee, että näitä suvereeneja oivalluksia nähdään vain Ilvestä vastaan pelatuissa peleissä.

Takavuosilta tulee mieleen mm. se kuinka yhden maalin tappiotilanteessa Tapparan valmennusjohto usutti pelikiellonkin uhalla parhaan puolustajansa hyökkäämään Ilves-pelaajan kimppuun. Tapparassa oli kalkuloitu uskomattoman tarkasti jokainen asia Ilves-pelaajan toimista lähtien kaukalon muiden pelaajien reagoinnin kautta tuomarin ratkaisuihin. Tilanteen jälkeen jäähyt saatiin jaettua juuri sillä tavalla, ettei toisiaan kumoavia rangaistuksia tullut, vaan jäälle syntyi lisää tilaa eikä Tappara joutunut edes alivoimalle. Aivan kuten Tapparan valmennus oli laskenutkin. Ja se tila hyödynnettiin.

Mainittakoon myös, että normaalisti lisätila jäällä on tietysti taitavamman, nopeamman ja paremman Ilveksen etu, mutta juuri sillä nimenomaisella hetkellä lisätila olikin Tapparan etu.

Sitten on tietysti kahvaaminen ja kiekottoman pelaajan estäminen, jota harrastavat vähän kaikki mutta vain Tappara järjestelmällisesti ja koko pelitaktiikkansa siihen perustaen. Taka-ajatuksena taas tuomarien manipulointi, koska yksikään tuomari ei uskalla viheltää niin montaa jäähyä kuin Tapparan pelityyli edellyttäisi, jolloin Tappara saa kahvaamisellaan selvän edun vastustajiinsa. (Tätä taktiikkaa on käytetty myös kaikkia muita liigajoukkueita vastaan.)

Nyt Suomen taktisin valmennus sitten lisäsi vielä huijausvaihdotkin ohjelmistoonsa. Loistavasti oli laskettu taas, ettei kukaan kolmesta tuomarista niitä kuitenkaan vihellä, joten heitetään vain pari ylimääräistä äijää askiin heidän vaihtomiestensä lorvaillessa vielä maalin takana. Taktisen toteutuksen huipentumana tämä osattiin myös tehdä nimenomaan silloin kun Ilves olisi muuten päässyt ylivoimahyökkäykseen. Hyvin harjoiteltuna kuvio toimi vielä niin, että ne jo jäällä olleet pelaajat tajusivat aina tulla vaihtoon (vaikkakin raa'asti myöhässä) valmennuksen jo heitettyä korvaajat etuajassa kehiin.

Kaikkein hämmästyttävämmäksi nämä ylivertaiset taktisuudet tekee se, että niihin innostuneet valmentajat ovat muutoin olleet pelkkiä vaihtoaitioiden puupölkkyjä, jotka eivät osaa peluuttaa eivätkä reagoida pelitilanteisiin mitenkään. Kunhan vaan mouhuavat ja potkivat pelin jälkeen juoma-automaatteja kahvaustreenien lomassa.

Tapparan voittomaali lähti muuten omalta alueelta Ilveksen laukauksen jälkitilanteesta. Mm. Ilves.comin otteluraportti kertoo asian näin: "Ilves sai ensin mukavannäköisen tilanteen hyökkäyspäässä, mutta rebound-kiekko pomppi pari senttiä Shayne Toporowskin lavan ohi. Tappara käänsi nopeasti pelin kohti toista päätyä ja sai 2-1 -ylivoimahyökkäyksen." Ja kun sekä tilanteen avaaja Varis, ja ylivoimahyökkäyksessä olleet Pyymäki ja Kontiola olivat kaikki samasta koko ajan jäällä olleesta ketjusta, niin Tappara on kyllä tehnyt väärän vaihtonsa todella taitavasti, kun kaikki seitsemän pelaajaa ovat pystyneet sitä käynnistämään ihan oikein tuomarikouluttaja-auktoriteetin huomaamalla tavalla.

Hassua että kaikki nämä Tapparan taktiset oivallukset ovat aina niin kovin epäurheilijamaisia. Ja tosiaan sattuvat aina Ilvestä vastaan. Melkein harmittaa (mutta ei ihan) ettei Tappara voita ja ennen kaikkea häviä yhtä legendaarisesti kuin esimerkiksi Ilves.
 
Viimeksi muokattu:

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Viestin lähetti HN
Tapparan voittomaaliin johtanutta hyökkäystä oli käynnistämässä seitsemän (7) oranssihousuista kenttäpelaajaa. Tästä puhuttiin pelin jälkeen pitkään erään erotumarikoulutuksen avainhenkilön kanssa, joka itse otti asian esiin sellaisena virheenä, joita tällä kaudella on pyritty tarkkailemaan.


Puhuttiinko pelin jälkeen pitkään Toporowskin kirvesiskusta maalia tuulettavan Tapparalaisen polvitaipeeseen? Vai oliko se kahvauksesta hermostuneen Ilvesläisen aiheellinen purkautuminen? Tuli kanukilla kuitenkin tämän jälkeen kiire vaihtoaitioon.

Toinen huomioitava oli Parka Laamanen, joka huitoi koko pelin Ojasta, Venäläistä ja Stapletonia. Aina kun Stapleton pääsi lähelle ja sanoi jotain tuli Laamaselle kiire vaihtoaitioon. Näillä miehillä ei pitäisi olla edes suurta kokoeroa.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Lust4life
Kaikki muut tulokset kuin Ilveksen rökälevoitto ovat melkolailla mahdottomia. Tämän hetken Tappara ei pärjää kenellekään, eikä mitään äkkinäisiä käänteitä kannata paljon odotella.

Hävettää jo etukäteen.


Tulipahan taas todistettua että pessimismi on yllättävä voimavara universumissa ja että allekirjoittanut ei tajua jääkiekosta juuri mitään. Vai onko Ilves todella noin huono tällä hetkellä?

Toi Stapletonin ämmän poika on kertakaikkiaan pelimies minun makuuni. Originaali kanukki, saapasnahkan sitkeä, peloton ja varustettu kerrostalon kokoisella asenteella. En pahoittaisi mieltäni jos pelaisi seuraavallakin kaudella kirveen kuva paidassaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti HN

Itse ottelusta sen verran, että Ilves oli täysin munaton. Vastustaja oli erittäin heikko, ja peli olisi pitänyt ratkaista jo ensimmäisessä erässä. Kertaakaan ei tällä kaudella olla hävitty noin surkealle vastuistajalle, mutta tänään hävittiin. Hävetkää, saatanan paskat!

Jos kuvittelet moisen lausunnon saavan aikaan harmitusta Tapparaleirissä, olet pahasti hakoteillä. Tuntuu oikein mukavalta, jos tappio täydellisen umpisurkealle vastustajalle ottaa noin kovasti koteloon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös