Ilves - Tappara Ti 1.2.2005

  • 18 955
  • 130
Tila
Viestiketju on suljettu.

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti Jurvanen
hetkonen. Miksei missään hypetetty Nimon paluuta? (räikeähän se ainakin taisi olla?)

Tappara ei halunnut hypettää Ilvekselle lipputuloja. Varmasti hypetetään torstain peliin. Tämän ottelun tapahtumat tuovat vielä lisäpontta kiinnostukseen torstaina.

BTW Alex oli kyllä lähempänä totuutta kuin HN viestissään.
 

tsei_tsei

Jäsen
Tjooh, ranger näytti olevan asialinjalla ja asian ytimessä. Kommentoidaan nyt jotain tapahtumia.

Aloitetaan itse pelistä, Tappara oli erinomainen ensimmäiset 10 minuuttia. Tunnetta oli paljon, mutta myös järkeä. Viisikko pysyi vielä kasassa. Tämän jälkeen nähtiin Tapparalta enää liikaa tunnetta ja ylilatausta. Vaikka paikkoja ja painetteja joukkue loikin, niin etenkin toisessa erässä viisikkopuolustaminen oli täysin tuntematon käsite.

Matalamäen aikalisä ihmetytti. Juuri ennen pitkää Ilveksen 5-3-ylivoimaa aikalisä. Toki oman joukkueen rauhoittaminen oli tarpeen, mutta kuitenkin jäi mieleen, että tuosta oli ennemmin apua Ilvekselle. Tärkeille pelaajille lepoa.

Nieminen kävi erittäin kuumana koko ottelun. Jäähyjä olisi voinut tulla enemmän. Tilanne ennen 2+2:sta Rönnbergin jälkeen on kyllä enemmän Ilves-fanien näkökulman kuin axen näkökulman mukainen mielestäni. Rönnberg blokkasi Niemisen varsin kevyesti luistelemalla eteen ilma kontaktia. Nieminen sitten luisteli päin, syötti kunnolla hanskaa ja veti kypärän pois Rönnbergin päästä. Partanen oli kuitenkin ihan pihalla koko pelin, joten jäähyjä jäi viheltämättä erittäin paljon. Pelaajille ei käynyt linja oikein selväksi. Niemisen maila Kariyan naamaan oli sitten ruma. Ylikierroksilla käyvä pelaaja pelasi ylikovaa ja huolimattomasti. Näin maila nousi liian korkealle. 2+2 minimi, 5+20 olisi ollut myös paikallaan. OR olisi ollut jo liikaa.

Ylipäätänsä Partanen saa ottaa tuosta vähän piikkiinsä, sillä hän ei saanut ottelua millään tavalla hanskaan. Jälkipelaaminen meni jo liiallisuuksiin, vaikka ilmeisesti yrittikin tulkita paikallispelin luonnetta ja otti sallivamman linjan. Kokeneita tuomareita kaipaa tällaisissa matseissa. Partanen kunnostautui muuten rännin pitämisessä hyvin Ilvekselle. Ensimmäisessä erässä pysähtyi Nieminen, kolmannessa Salmela, mikä johti Ilveksen viidenteen maaliin.

Tuosta Niemisen jäähyaitiotempauksesta vielä sen verran, että enemmän ihmetyttää mitä se katsoja teki siellä viitisen penkkiriviä liian alhaalla. Kiire tuli kyllä Niemisen kiinnitettyä huomionsa. Törkeää käytöstä katsojalta. Tuli mieleen NBA:ssa sattunut tapaus. Ei katsojallekaan kaikki voi olla sallittua. Urheilijat kun ovat monesti äärimmäisillä tunnetiloilla. Peltomaan rauhoittelu oli nimenomaan läppää. En tiedä mitä Peltomaa tarkkaan sanoi, mutta kokeneena pelaajana ymmärsi lähestyä oikealla tavalla. Joidenkin ihannoima (ja luulema) uhkailu tuskin olisi tuottanut tulosta. Hieman näytti, että Nieminen hymyilikin Peltomaan juttutuokion tauottua, tai sitten irvisti, vaikea niistä Nimon ilmeistä on sanoa.

Anttila pelasi hyvän pelin, mutta viimeisessä maalissa oli kyllä mielestäni tuuriakin mukana. Kiekko näytti jo karkaavan kertaalleen. Tietysti tuuria tuossa lisää sekin, että tuomari oli käytännössä toinen syöttäjä maaliin. Joka tapauksessa hieno syöttö Turusen maaliin ja muutenkin hyviä otteita.

Jälkipeliä ottelussa oli paljon. Vertalalla oli paljon asiaa Murphylle. Tosin mitään uutta tämä ei ollut, Vertala on tunnettu kuumenemisestansa ja jälkipelistänsä. Koistinen toisaalta selvis ilman aloittajan rangaistusta, vaikka iski paljaalla nyrkillä. Noh, jälkipelit jäivät usein kokonaan viheltämättä aloitti niitä kuka tahansa. Tapparalla ainakin useampi pelaaja kävi lämmittämässä Hyvöstä.

Rönnbergin ja Mäkisen lopun juttutuokiossa Mäkinen näytti kyllä halukkaammalta tehden hanskantiputuseleitä. Sen sijaan tilanteen jälkeen Helenius kävi ilmoittamassa, että jos Mäkinen haluaa tapella, niin tappelee hänen kanssaan. Ottelun jälkeen Heleniuksella oli vielä lisää asiaa Mäkiselle. Hele otti mielestäni vielä kiekon talteen, onko kellään mitään tietoa miksi?

Halonhakkuuseen en ota kantaa. Tämä on taas joku Ilves-fanien tapaamisessa päätetty syytöskohta. Pelissä oli mielestäni niin paljon jäähytilanteita, jotka jäi viheltämättä, että en pysty tästä heittämällä tekemään kirjanpitoa miten ne olisi kuulunut mennä ja että kumpi joukkue huitoi ja rikkoi enemmän.

EDIT: Myllykoski oli tosiaan tänään taas todella huono.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti HN
Anttilan Maken ensimmäinen liigamaali taisi syntyä sillä kiekolla.

Eikös Anttila ollut tehnyt jo aikaisemmin yhden maalin? Ihan telkkaripelissäkin vielä? Tosin Helenius ei tätä välttämättä tiennyt...
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Viestin lähetti HN
Anttilan Maken ensimmäinen liigamaali taisi syntyä sillä kiekolla.

Anttilahan osui jo JYPiä vastaan TV-pelissä.

edit: tsei_tsei ehti ensin. Itsekin tuli tuo huomattua, että kiekon otti Hele talteen.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Olisko kiekon nappaamisen syynä voinut olla Anttilan ensimmäinen paikallispelimaali?

Tällainen tuli mieleen mutu-pohjalta...
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Viestin lähetti tsei_tsei
Tappara ei halunnut hypettää Ilvekselle lipputuloja. Varmasti hypetetään torstain peliin.

Katsotaan nyt kannattaako torstain peliä paljoa hypettää. Otteluvalvojakin totesi Niemisen tempusta, että 2+2 oli minimi ja 5+20 "ei olisi ollut väärä tuomio". Saas nähdä johtaako pelikieltoon.

Tuo Niemisen pelaaminen oli varmaa jo maanantaina, mutta yllättäen Tappara "unohti" ilmoittaa hänet ensimmäisiin rostereihin. Taktiikkaahan tämä vain oli.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti tsei_tsei
--Halonhakkuuseen en ota kantaa. Tämä on taas joku Ilves-fanien tapaamisessa päätetty syytöskohta. Pelissä oli mielestäni niin paljon jäähytilanteita, jotka jäi viheltämättä, että en pysty tästä heittämällä tekemään kirjanpitoa miten ne olisi kuulunut mennä ja että kumpi joukkue huitoi ja rikkoi enemmän.

EDIT: Myllykoski oli tosiaan tänään taas todella huono.
Ilmeisesti halonhakkuu on Tapparan pelatessa niin tavanomaista, että fanitkin ovat täysin sokaistuneet asian suhteen. Meillä Ilveksen puolella on kyllä aika tavatonta, että kaveria lyödään käsille niin, että veri lentää kentälle. Näinhän Puistola Kariyalle teki. Mutta jos se on Tappara-faneista normaalia käytöstä, niin ok. Onhan tässä jo vuosikaudet nähty, millaista kiekkoa Tappara pelaa.
 

Bialowas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turhautuneempi joukkue
Viestin lähetti Ghost
Anttilahan osui jo JYPiä vastaan TV-pelissä.

edit: tsei_tsei ehti ensin. Itsekin tuli tuo huomattua, että kiekon otti Hele talteen.


Tai sitten Helenius vaan tykästyi juuri tuohon kyseiseen kumilätkään ja halusi viedä sen kotiin esimerkiksi pihapelejä varten. :D

Yleisesti ottaen Ilveksen sivuilta maaleja kelailtuani täytyy sanoa, että Hyvösen lämäri on kyllä "miehekkäässä kunnossa". Myös Murphyn maali oli ihan nätti!

Noloa ilveksen kannattajien kannalta olivat niin sanotut klassiset. Katsomo hoilaa Viiilllleee - Viiiiiiilllleeee ja samaan aikaan Nieminen napauttaa kiekon pussiin. :) Muistan saman tapahtuneen joskus Suomi-Ruotsi -pelissä... Silloin maalin napautti vain muuan Mats. :)
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Raycroft Tapparan ykkönen ?

Viestin lähetti Toimitus
Jatkoajan otteluraportti , olkaa hyvät.

Yksi kummastelu täältä teksti-tv:n varassa olevalta sivulliselta. Jatkoajan toimitus arvosti Raycroftin Tapparan parhaaksi, vaikka hemmon torjuntaprosentti oli kokonaista 75 % . Siis oliko Tappara muka niin sysipaska, että "seulakin" (4 ottelua 87,5 %) oli normaalia alemmalla suoritustasollaan joukkueensa ykkönen ?
 

axe

Jäsen
Re: Raycroft Tapparan ykkönen ?

Viestin lähetti WPK
Yksi kummastelu täältä teksti-tv:n varassa olevalta sivulliselta. Jatkoajan toimitus arvosti Raycroftin Tapparan parhaaksi, vaikka hemmon torjuntaprosentti oli kokonaista 75 % . Siis oliko Tappara muka niin sysipaska, että "seulakin" (4 ottelua 87,5 %) oli normaalia alemmalla suoritustasollaan joukkueensa ykkönen ?

Jos näkisit Tapparan ns. puolustuspelin, niin tietäisit ettei maalivahdilla ole juurikaan jakoa sen porukan takana. Jos eilinen olisi ollut HN-peli, niin Juti olisi tänään ihan käheänä jouduttuaan jatkuvasti huutamaan "Kaksyks!" ja "Kato!", kun ilvesläisiä vilisi läpiajoihin tai muihin yv-hyökkäyksiin. Toki Ilves tuhri paljon niistä ohikuteihinkin mikä selittää torjuntamäärän pienuutta.

Eihän Raycroftilla ole mitään mahkuja päästä torjuntavireeseen, kun ei pääse ikinä torjumaan niitä tavallisia laukauksia, vaan kaikki kudit tulee poikittaissyötöistä ja/tai alle viiden metrin päästä maalista.
 

krobbe

Jäsen
Turpiin siinä sitten tuli, kuitenkin. Niemisen paluu nosti odotukset potenssiin sata. Itse asiassa kävi kuitenkin niin, että ilman Villeä Tappara olisi voittanut pelin näytöstyyliin sen verran mitätön Ilves eilen kaukalossa luisteli.

Villen lataus oli aivan liian kova, samalla koko joukkueen tahtotaso nousi aivan liian korkealle. Innostuttiin aivan liikaa ja aivan vääriin asioihin.

Ensimmäisen erän näytöstyylisen upean hallinnan, tilanteeseen 2-0 asti kaikki meni vielä hyvin. Tappara kuvioi ja Ilves heitteli hätäreitä, homma näytti enemmän kuin selvältä, mutta sitten lataus alkoi suuntautua vääriin asioihin. Ottelu olisi vielä saattanut kääntyä lopullisesti Tapparalle, mikäli Partanen olisi viheltänyt Heleniuksen törkeän poikittaisen Viinasen selkään, mutta viheltämäti jäi ja Ilves pääsi tilanteesta vastahyökkäykseen, josta teki maalin.

Tyhmiä rumia jäähyjä, joilla voiton avaimet suorastaan tuupattiin ilvesläisten tumppuun. Kuten niin monesti tällä kaudella viimeistely oli osa-alue, jossa Ilves oli selkeästi edellä Tapparaa. Vaikkakin, kuten maalivahtien torjunnatkin kertovat, Tappara hallitsi läpi ottelun, hedelmän korjasi paremman viimeistelynsä avulla Ilves.

Kuten sanottua Villen paluu 3kk pelaamattomuuden jälkeen aiheutti ylimenneitä otteita, lataus oli vain aivan liian kova. Kariyan kohdistunut rouhaisu oli ruma ja tuomittava, toisaalta jos vastassa olisi ollut miehen mittainen pelaaja maila olisi osunut rinnan seutuville. Jäähy tuli korkeasta mailasta, mitä se tosiaankaan ei ollut, korkea maila vihelletään silloin kuin maila nousee hartiatason yläpuolelle, no toki se sen teki kun kohteena oli SK.

Hiukan ihmetyttää varsinkin Hyvösen ja hieman myöskin Kariyan ihmetoipumiset pahoista loukkaantumisista. Varsinkin Hyvösen toiminta oli jälleen kerran varsin akkamaista, pyöriskelee tuskissaan heitettyään mailansa ja hanskansa hirvittävän tappoiskun jäljiltä. Pillin soitua herra luistelee iloisena hakemaan vaihtoaitiosta uuden mailan ja jää kentälle jatkamaan peliä. Sama akkailu toistui myöskin Kariyan toimesta sitten tässä case Niemisessä. Jos loukkaantumiset olivat todella niin pahat kuin pyöriskelyt antoivat ymmärtää, tuskin kumpikaan olisi pystynyt välittömästi peliä jatkamaan.

Miksi näiden lähes sairaalakuntoon rusikoitujen pelaajien sallittiin jatkaa pelaamista heti seuraavassa vaihdossa, ei kai se näin saisi mennä.

Marko Anttila alkaa pikku hiljaa muistuttaa jääkiekkoilijaa, selvää parannusta pojalta.

Se mitä Peltomaa kävi Villelle tokaisemassa varmaan saattoi osaltaan Villeä hieman rauhoittaa, mutta uskoisin, että tuo boxissa vietetty neljän minuutin meditointituokio sai Villen hyrrää laskemaan kierroksia melkoisesti.

Tappara pelasi siis ylikierroksilla, josta osoituksena muutama ruma huitaisu, jollaisia Tappara ei tosiaankaan normaalisti viljele. Ylilataus kopsahti selkeästi omaan nilkaan, sillä ei saatu hereille kuin alussa aivan jyrän ollut Ilves.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pelin tulokseen, maaleihin tai muuhun enemmän analyyttistä katsantoa vaativiin juttuihin en ota minkään valtakunnan kantaa. Mutta sanonpahan vaan että saatana kun komeeta. Tappara rähisee, taistelee ja ylilatautuu. Hanskoja lentää, silmiin tuijotellaan syvään hengittäen. On tätä jo odotettukin, muniinpuhaltelua on piisannut.

Se nyt on yksi paskan maku että onko Tappara yhdeksäs vai kymmenes, vai jääkö moiset sääliplei-ohvit väliin. Kunhan edes vähän on viihdettä ja sykettä kansalle loppukaudeksi.

Villelle vaan ammoniakkia sieraimiin torstainakin.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Viestin lähetti Lust4life
Villelle vaan ammoniakkia sieraimiin torstainakin.

Ja vastustajan sieraimet takaraivoon?

Itselleni ei oikein avaudu se, että Niemisen viikateiskua puolustellaan Kariyan lyhyellä varrella. Pelaaja ottaa aina vastuun mailastaan, näin opetetaan jo ala-asteen peruskoulun ensimmäisellä luokalla.

Huvittava on myöskin Niemisen kommentti tilanteesta Aamulehden sivuilla. Ville kommentoi seuraavasti: "- Olin menossa ottamaan kiekkoa ja minua estettiin. Riuhtaisin vastaan." Jos vaivautuu katselemaan linkin takana olevaa videonpätkää, näkee selvästi, kuka tämän sirkuksen aloittaa.

http://www.ilves.com/videot/010205/12.mov

Eli kiekko menee laitaan. Kariya lähtee hakemaan kiekkoa, mutta Nieminen pistää kokovartalokahvaa Kariyaan. Kariya ottaa Niemisen mailasta kädellään kiinni. Seuraavaksi Nieminen sitten kaatuukin kummallisesti ottaessaan kiekkoa vastaan (luisteleeko kiekon päälle?). Tästä suivaantuneena Nieminen onkin sitten hetkeä myöhemmin jo viikatoimassa Kariyan päätä irti muusta vartalosta. Hyvä Ville!

edit: Lisähuomio
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Tuo Nieminen-Kariya tilannehan meni siten, että kun pelaajat lähtivät taistelemaan laitakiekosta, Kariya katsoi luistellessaan kiekkoon ja Ville enemmän Kariyaan. Nieminen veti vasemman kätensä niin taakse kuin se meni ja veti Kariyaa voimalla "vastapalloon" - suoraan päähän. Jos Kariya olisi ollut pidempi, maila olisi osunut rintaan, jos Kariyan paikalla olisi ollut Theo Fleuryn kokoinen pelaaja, mies olisi nyt ilman hampaita. Jossain toisessa liigassa pelatessaan pistepörssin kärkinimen telominen olisi aiheuttanut tekijälle takuuvarmasti maksunhetken, mutta ei täällä. Eilen olisi ollut Helgen paikka, mutta mies ei tehnyt liigan sanktioiden vuoksi sitä, mitä on tehnyt ammatikseen vuosia. Onneksi loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin. Olisikin ollut kovin ihmeellistä, jos edellisessä paikallispelissä loukkaantuneen Stefanin lisäksi nyt toinen elintärkeä pelaaja Kariya olisi loukkaantunut. Tapparaa en tästä Stefanin loukkaantumisesta kuitenkaan syytä, sillä en osaa sanoa Stefanin loukkaantumiseen johtanutta tilannetta.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti HeGe41
Ja vastustajan sieraimet takaraivoon?

Tappara on ollut niin pitkään niin haluton, että yleisellä tasolla mentaalinen tappamisen meininki on äärimmäisen tervetullut ilmiö. Jos tästä seuraa yksittäisessä tilanteessa ylilyönti, jossa on fyysinen tappamisen meininki, on kyseessä tietysti erittäin ikävä ja ei-toivottava tapaus. Mutta ilmiö on laajassa katsannossa positiivinen.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Viestin lähetti Kaivanto
Tappara on ollut niin pitkään niin haluton, että yleisellä tasolla mentaalinen tappamisen meininki on äärimmäisen tervetullut ilmiö. Jos tästä seuraa yksittäisessä tilanteessa ylilyönti, jossa on fyysinen tappamisen meininki, on kyseessä tietysti erittäin ikävä ja ei-toivottava tapaus. Mutta ilmiö on laajassa katsannossa positiivinen.

Toki tunnetta kaivataan. Jos tunne muutaman kuukauden perseilyn jälkeen on lyötymässä, niin onhan se pirun hienoa.

On vain kovin ikävää, jos nämä tunnepurkaukset kohdistetaan vastustajaan vahingoittamistarkoituksessa. Taklata saa, ja nyrkkejä heiluttaa, mutta korrektimpaa olisi lyödä sillä mailalla sitä kumilätkää, eikä vastustajan klyyvaria.

Noh, näitä sattuu. Itse kullekkin. Olen joskus kuullut jopa Ilveksen sortuneen kyseenalaisiin otteisiin. Lienee urbaanilegenda?
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Viestin lähetti nuck
Jossain toisessa liigassa pelatessaan pistepörssin kärkinimen telominen olisi aiheuttanut tekijälle takuuvarmasti maksunhetken, mutta ei täällä. Eilen olisi ollut Helgen paikka, mutta mies ei tehnyt liigan sanktioiden vuoksi sitä, mitä on tehnyt ammatikseen vuosia. Onneksi loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin.

Kyllähän tämä jäi itseäkin vähän kaivelemaan. Aivan sama vaikka Helge olisi ollut pari peliä pelikiellossa, kunhan vain olisi tehty Niemiselle selväksi hinta jonka joutuu maksamaan siitä että vetää tähtipelaajaan cheap-shotin. Turha siinä olisi ollut enää kysellä, että kiinnostaako ottaa nekkariin. Harvassa ne vapaaehtoisesti turpaan ottavat pelaajat liigassa ovat, Nielikäistä lukuunottamatta. Nyt jäi Niemisen maksuksi ainoastaan pisteiden menetys, joka on mitätön korvaus tuollaisesta.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti Mr. Smith
Katsotaan nyt kannattaako torstain peliä paljoa hypettää. Otteluvalvojakin totesi Niemisen tempusta, että 2+2 oli minimi ja 5+20 "ei olisi ollut väärä tuomio". Saas nähdä johtaako pelikieltoon.

Olen otteluvalvojan kanssa täysin samaa mieltä. Väriä Nieminen kuitenkin tuo, ja torstaille todennäköisesti myös 500-1000 ylimääräistä katsojaa. Näitä ei haluttu antaa jo Ilvekselle.

Sinänsä Ilvestähän Niemisen pelaaminen ei hämännyt ollenkaan, sillä kyllähän siellä tiedettiin tämä puolijulkinen salaisuus.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti Haka Metsäläinen
Ilmeisesti halonhakkuu on Tapparan pelatessa niin tavanomaista, että fanitkin ovat täysin sokaistuneet asian suhteen. Meillä Ilveksen puolella on kyllä aika tavatonta, että kaveria lyödään käsille niin, että veri lentää kentälle. Näinhän Puistola Kariyalle teki. Mutta jos se on Tappara-faneista normaalia käytöstä, niin ok. Onhan tässä jo vuosikaudet nähty, millaista kiekkoa Tappara pelaa.

Niin, yksittäisiä tilanteita löytyy paljon. Tuossa Puistola yritti lyödä Kariyaa mailaan, mutta osui puolittain hanskaan. Isku oli kova, koska oli tarkoitettu mailaan. Verta en nähnyt. Puistola on kyllä aina käyttänyt railakkaasti mailaa, missä lie oppinut..
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Viestin lähetti nuck
Tapparaa en tästä Stefanin loukkaantumisesta kuitenkaan syytä, sillä en osaa sanoa Stefanin loukkaantumiseen johtanutta tilannetta.

Siniviivalla Viinanen pamautti poikkarilla Stefania alaselkään. Tuon tilanteen jälkeen Stefan meni vaihtoaitioon paitaa takaa nostaen ja selkään ruiskuteltiin kylmää jonkin aikaa. Stefan lähti sitten koittamaan vielä pelaamista, mutta palasi kesken vaihdon takaisin ja meni suoraan koppiin.

-ipa rules
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti krobbe
Itse asiassa kävi kuitenkin niin, että ilman Villeä Tappara olisi voittanut pelin näytöstyyliin sen verran mitätön Ilves eilen kaukalossa luisteli.


Ei olis. Ville teki kuitenkin maalin ja oli rakentamassa toista. Ehkä Ipalta olis sitten se yksi yv-maali jääny tulematta, mutta ei Ville koko joukkuetta miinukselle missään nimessä eilen vienyt. Ennenminkin veikkaisin, että oltaisiin nähty viime aikoina tutuksi tullut munaton Tappara, joka olisi ottanut 2-3 maalilla kuokkaan.
 

krobbe

Jäsen
Viestin lähetti Alex
Ei olis. Ville teki kuitenkin maalin ja oli rakentamassa toista. Ehkä Ipalta olis sitten se yksi yv-maali jääny tulematta, mutta ei Ville koko joukkuetta miinukselle missään nimessä eilen vienyt. Ennenminkin veikkaisin, että oltaisiin nähty viime aikoina tutuksi tullut munaton Tappara, joka olisi ottanut 2-3 maalilla kuokkaan.

Olishan.

Villen ylikierrokset tarttuivat koko joukkueeseen, joka sähläsi itsensä ulos pelistä typerien jäähyjen ja yltiöpäisen hyökkäämisen synnein, kun olisi pitänyt pitää pää kylmänä ja pelata kuten HPK:ta vastaan, muistat varmaan kuinka siinä ottelussa kävi? Tappara oli jo selkeästi oikealla tiellä, mutta nyt otettiin pakkia turhan sekoilun vuoksi, piste.
 

Kyle

Jäsen
Viestin lähetti Alex
Ei olis.
Viestin lähetti krobbe
Olishan.


Joo joo teijän olisi kuulunut voittaa.

Itseä näin jälkeenpäin harmittaa suuresti, etten ollut ottelussa. Ilveksen videoraporteista onneksi näkee kaikki maalit ja kyllä täytyy sanoa että Anttilan maali oli hitonmoista tuuria, toki jos selässä lukisi Lemieux olisi se jo ilmiömäistä taidetta. Kuka tervejärkinen kääntää selkänsä maalivahdille ja odottaa puolustajaa yksinläpi tilanteessa? Anttilalle pitkä jatkosopimus!
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Viestin lähetti ipa rules
Siniviivalla Viinanen pamautti poikkarilla Stefania alaselkään. Tuon tilanteen jälkeen Stefan meni vaihtoaitioon paitaa takaa nostaen ja selkään ruiskuteltiin kylmää jonkin aikaa. Stefan lähti sitten koittamaan vielä pelaamista, mutta palasi kesken vaihdon takaisin ja meni suoraan koppiin.

-ipa rules

En nähnyt tuota tilannetta ja videoraporttia tästä ei ollut saatavilla, joten tämän vuoksi en pysty ottamaan tähän sen enempää kantaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös