Ilves-Hockey Oy:n tulevaisuuden näkymät

  • 559 929
  • 1 596

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos joku on sattunut missaamaan Ylen tuoreen jutun Mäntykankaan lätinöillä höystettynä, niin täältä pesee:
http://yle.fi/urheilu/kuusi_eri_toi...uotteita_ilvekselle/8707182?ref=leiki-urheilu

Linkin takaa löytyy mm. Uurnaluodon lupaus: "– Olen luvannut, että heti kun Ilves on jaloillaan, niin minä hyppään siitä sivuun."

Kyllä Ilves-raukan jalat on niin pahasti halvattu, ettei nykykannattajat taida nähdä sen nousua, sillä tuo lausehan on mahdoton yhtälö. Nousu jaloilleen Honkalankun ollessa ohjaksissa. Hah haa.

Myiköhän Sponsvision ulkoilmaotteluidean Ilvekselle? Hinta näin "uudesta ideasta" ei taida olla ihan pieni.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Media alkaa heräilemään näköjään myös näihin epäkohtiin, joita itse olen täällä päivitellyt vuosikausia. Sinisilmäisimmätkin saattavat jo hieman rapsutella päätänsä, että voisiko olla niin, ettei nuo vuosikausia palvomat herrat olisikaan liigakarttamme ylintä kastia.

Jutussa on pari pientä epäkohtaa. IH Oy julkaisi yli neljän kuukauden salailuiden jälkeen 18.8, että Honkalehto on valittu jälleen tj:ksi. Käynnissä oli ollut tj-haku, joka ei käytännössä näkynyt missään eli asia oli sovittu keväällä 2014, mutta muodon vuoksi julkaistiin haku. Uutisessa todettiin "Hän on toiminut jo huhtikuusta 2014 lähtien liiketoimintajohtajana ja johtanut käytännössä yhtiön operatiivista toimintaa siitä lähtien." Myös pelaajat, jotka tarvitsivat siirtopapereihinsa Ilveksen tj:n nimeä, olivat ihmeissän, kun tuhlaajapoika notkui toimistolla ja veteli Ilveksen puolesta nimeänsä papereihin.

Ilvekselle ilmeisesti selvisi matkan varrella asioita, koska he roikottivat edellisen potkut saaneen Timo Virolaisen nimeä papereissa pitkään. Tuolloin syksyllä tuli julkisuuteen mm., että Honkalehto ja Järvensalo ovat mukana ainakin hallitustyöskentelyssä yrityksessä, jossa on mukana kaksi pelaaja-agenttia (mm Hautamaa). Asian tullessa julkisuuteen Essi ja Jori poistuivat ainakin papereista pois. Sponsvision ja tämä pelaaja-agenttien välinen viritys on vain pieni osa johdon entisiä ja nykyisiä kytköksiä.

Honkalehdolla on jotenkin ilmiömäinen kyky nähdä itsensä tämän ongelmavyyhdin ulkopuoliseksi. Hän on viljellyt lauseita, joissa antaa ymmärtää, että hänen edellinen visiittinsä meni suht koht hyvin ja ongelmat ovat alkaneet hänen jälkeensä. Ja, että hänet on kutsuttu selvittämään edellisten ongelmat. Essi oli yksi päämaestrosta tämän sopan synnyttämisessä. Hänen aikanaan Ilves lähti syöksyyn. Kaksi viimeistä täyttä kautta ekalla visiitillä toivat tappioita 1,1 miljoonaa (joista hän vielä valehteli usealle sidosryhmälle) ja olipa hän vahvasti mukana myös kaudessa 2010-2011, joka tuotti puoli milliä lisää turskaa.

Essi toteaa lopuksi "Tämä on taloustilanne niin pitkän luennon paikka. Olemme onneksi viimeisen kahden vuoden aikana saaneet sitä parempaan suuntaan. Mutta se ei selviä kahden minuutin puhelun aikana". Honkalehdolle tuotti isoja ongelmia edellisellä visiitillä ymmärtää Ilveksen poistoja. Aihealue, jossa hän kompuroi taas marraskuussa, kun Kainulainen oikaisi hänen käsityksiään. Ilveksen entinen hallituksen taloudesta vastaava jäsen totesi aikoinaan, että Honkalehto ei ymmärrä taloutta. Ehkä tuossa puhelussa oli se ongelma, että Essi ei olisi osannut selittää tuota asiaa kahdessa minuutissa? Itseäni mietityttää, että kuinka paljon tuo tilanne on sitten parantunut kahdessa vuodessa, kun sinä aikana on julkaistu yli millin tappiot? Keinotekoisesti on edetty, mutta ei liiketoimintaa ole onnistuttu kehittämään.

Honkalehto on tässä pitänyt useammallekin sidosryhmälle yksittäisiä tyynnyttelypuheita ja ulkoilma 2016 on esitetty pelastajana. Hän on kertonut, että tuleva kausi tulee olemaan taas tappiollinen, mutta Ulkoilma 2016 on ratkaisu. Joissakin yhteyksissä hän on kertonut tuon ratkaisevan jopa seuran velkatilanteen. Varmasti moni sidosryhmä huokaisee onnesta, kun pelkkiä ostovelkoja on jumalaton määrä.

Itseäni mietityttää, että UI 2016 tulot jaksotetaan. Myyntiä on kuulemma jo hurjasti (onko oikeasti sellaista, että eurotkin on jo tilillä), joten tuleeko nämä tulot tähän tilikauteen. Joten kun tilikauden tulos julkaistaan on taas ihmeteltävää, että onko tulos oikeasti tämän kauden toiminnan tulos vai miten se menee?

Olen myös maininnut, että riidat ovat nykyään yltyneet toimiston sisäisiksi. Niinpä fiksuun Ilves-tapaan noissa sidosryhmien tyynnyttelypuheissa on kaksikko kaatanut suuren sangon lokaa luonnollisesti sen kolmannen tahon päälle, joka on tilaisuudesta puuttunut. Tämähän on talon tapa.

Kuinka paljon tuo Ulkoilma 2016 matsi sitten pelastaa? Hakametsään tuo matsipari keräisi 12-14000 katsojaa ilman eritysjärjestelyitä. Ei siinä mitään, toivottavasti tuo Sorsapuiston tapahtuma onnistuu nappiin, mutta Ipan ongelmia se ei ratkaise, ellei sen avulla päästä näistä ongelmahenkilöistä eroon.
 
Viimeksi muokattu:

sikaniska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FC Saku, Tottenham
Äläs nyt. Siinä onnistumalla Ilves saa taloutensa taas elävien kirjoihin. Ihan pientä +merkkistä voittoa Honkalehto ei tästä odota jos näin on.

Slogan ulkoilmaotteluun: tue tapahtumaa, pääset eroon nykyjohdosta. No joo, oli vähän huono vitsi.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onhan tämä oikeasti taas jotain uskomatonta bullshittiä. Siis kaikki laitetaan nyt yhden (ainakin lähes) kertaluonteisen kortin varaan? Mitä jos tapahtuma ei onnistukaan? Mikä on back-up plan? Honkalehdon mukaan Ulkojäät on viimeinen askel. Mitään muuta uutta ei ole nyt siis suunniteltuna. Miten käy jos homma ei menekään putkeen ja sitä rahaa ei tulekaan ovista ja ikkunoista?

Kaiken lisäksi on myös todella vaikea nähdä miten Ilves pelastuisi vaikka Ulkojäät onnistuisikin suunnitelmien mukaan. Miten tällainen yksittäinen, kertaluonteinen tapahtuma, joka tuottaa sen KERRAN lisää rahaa kassaan poistaa Ilveksen pitkän tähtäimen ongelmat? Eli sen, että joka vuosi tulos on tappiollinen vaikka joukkue on Liigan halvimpia ja yleisöä on käynyt (tähän kauteen saakka) hyvin katsomossa. En oikeasti tiedä pitäisikö tässä toivoa Ulkojäiden onnistumista vai epäonnistumista. Puhaltaisiko onnistuminen taas ainoastaan vähän lisää ilmaa kuplaan ja venkoilua voidaan jatkaa edelleen jonkin aikaa?

Ei kai kukaan omilla aivoillaan ajatteleva voi uskoa Honkalehdon selityksiä ja kuvitella, että tällainen yksi tapahtumaviikonloppu tulee pelastamaan Ilveksen ja kaikki näyttää sen jälkeen valoisalta?
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onhan tämä oikeasti taas jotain uskomatonta bullshittiä. Siis kaikki laitetaan nyt yhden (ainakin lähes) kertaluonteisen kortin varaan? Mitä jos tapahtuma ei onnistukaan? Mikä on back-up plan? Honkalehdon mukaan Ulkojäät on viimeinen askel. Mitään muuta uutta ei ole nyt siis suunniteltuna. Miten käy jos homma ei menekään putkeen ja sitä rahaa ei tulekaan ovista ja ikkunoista?

Tuo ajattelutapa on näkynyt Ilves Hockey OY:n pelaajapolitiikassakin jo reilun vuosikymmenen: kaikki menestysodotukset lasketaan sen varaan että plussalle päästään KUNHAN kaikki nuoret astuvat yhden askeleen eteenpäin, kaikki viimevuotiset pistemiehet jatkavat tasaisesti hyviä otteitaan ja kaikki loukkaantumishuolet vemppamiehillä ovat hyvän treenin ansiosta jääneet taakse. Yhdenkin ehdon epäonnistuminen synnyttää paniikin ja syöksykierteen.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihmettelin itsekin miksi ihmeessä IH Oy:lla oli kiire tuoda lipunmyyntiin ensikauden ottelut kilpailemaan ja tuhoamaan tämän kauden lopun kotiotteluiden lipunmyynnin menekkiä? Tässä kannibalisointiin itse omaa myyntiämme ilman mitään tarvetta tehdä niin. Sorsapuistokiiman olisi hyvinkin voinut ajoittaa runkosarjan jälkeiseen vaiheeseen, kun tämän kauden pelimme ovat ohi. Päällekkäinen lipunmyynti aiheuttaa vaan sekaanusta kuluttajille ja liputtaa rivien välistä tämän kauden olevan jo paketissa vaikka pelejä paljon vielä jäljellä. Pelaajat, Couchit jne joiden sopimukset ensikaudelle ovat kenties muualle, eivät varmaankaan koe toimiston olevan tämän kauden osalta loppuun saakka samassa junassa tiputtaen heidän omaakin sitoutumistaan tekemisen tasoon loppupeleissä. IH Oy heitti tämän kauden osalta kinttaat tiskiin jälleen kerran ennen kannattajia lisäten Ilves-logon devalvoitumista kuluttajien silmissä ...

Kun IH Oy aloitti tämän myynnin kannibalisoinnin tuomalla ensikauden talvipelit myyntiin, niin yllättäen Ilves-KalPa ottelun pressiosuudessa Virran Pekkakin totesi hallin ammottaneen tyhjyyttään ja kaiun kiertäneen hallissa. Talvipelit vei voiton tässä sisäisessä myyntikisassa ...Tänään toimiston aamupalaverissa varmaankin todetaan ”Oho, miten tässä näin kävi...”.

Hieman vakavammin ajateltuna takana voisi olla kaksi järkevää syytä miksi näin on tehty. Ensimmäinen syy on ettei IH Oy itsekkään ymmärrä tämän talviklassikkomyynnin ajoituksen vaikutusta loppukauden lipunmyyntiin. Toinen vakavampi syy on varmastikin akuutti kassakriisi jolloin talviklassikon avulla koitetaan lisätä nopeasti kassavirtaa sisäänpäin. Lippurahat paukkuvat heti päivittäiseen toimintaan, mutta KTM Pellisen tulisi huomioida 15/16-kauden tilipäätöksessä että taseeseen nämä talviklassikkomyynnit tulisi merkata Ennakkomaksuina (Unearned revenue) eikä 15/16 tilikauden myynniksi. Näin ei kuitenkaan tapahtune, vaan Ilvekselle kalliit kiertotiet jälleen käytössä ...
 

Bronco

Jäsen
Ihmettelin itsekin miksi ihmeessä IH Oy:lla oli kiire tuoda lipunmyyntiin ensikauden ottelut kilpailemaan ja tuhoamaan tämän kauden lopun kotiotteluiden lipunmyynnin menekkiä? Tässä kannibalisointiin itse omaa myyntiämme ilman mitään tarvetta tehdä niin. Sorsapuistokiiman olisi hyvinkin voinut ajoittaa runkosarjan jälkeiseen vaiheeseen, kun tämän kauden pelimme ovat ohi. Päällekkäinen lipunmyynti aiheuttaa vaan sekaanusta kuluttajille ja liputtaa rivien välistä tämän kauden olevan jo paketissa vaikka pelejä paljon vielä jäljellä.

Omasta mielestäni lipunmyynnin suhteen on toimittu täysin oikein. Julkistus pitää tehdä hyvissä ajoin ja mielellään juuri tällaiseen ajankohtaan, kun kiekkosesonki on kuumimmillaan. Lipunmyynnin alkuunkin oli jätetty sopiva väli hypen nousulle.

Vertaa:
Liigan suurtapahtuma julkistetaan siinä vaiheessa, kun HIFK ja Tappara pelaavat pudotuspelejä. Ilves on kesälomilla. Tuossa tilanteessa HIFK:n ja Tapparan faneilla on ajankohtaisempaa, tärkeämpää mietittävää kuin joulukuun Ulkojäät. Ilveksen fanien kiinnostus kiekkoa kohtaan on muutenkin surkean kauden jälkeen jossain ihan muualla.

Liigan suurtapahtuma julkistetaan ennen runkosarjan päättymistä, kun viimeiset pudotuspelipaikat ratkaistaan ja playoffeja vielä odotellaan eli kiinnostus Liigaa kohtaan on laajimmillaan. Mun on vaikeaa nähdä, että jengi ajattelee runkosarjan viimeisiä pelejä ja joulukuussa pelattavaa erikoisviikonloppua jotenkin kilpailevina tapahtumina tai ylipäätään valinnan paikkana.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun IH:n strategian yksi kivijaloista on avoimmuus, niin nyt toivoisi julkaisua aiitä, että meneehän kaikki Ulkoilmamatsin tulot vain ja ainoastaan Ilves Hockey Oy:lle (toki siinäkin tapauksessa varmaan pyritään maksamaan ensisijaisesti Vinnien velkoja). Kun Honkalehto ja Järvensalo, IH:n palkkalaisina, myyvät yrityspaketit, niin luulisi, että 100% tuloista tulisi myös IH:lle? Vai käykö niin, että myynnistä sopiva siivu ohjataankin Sponsvisionille palkkioina, jolloin herrat nauttivat moninkertaista palkkaa? Entä miten on mennyt Ilves-Teko matsien sponsorointitulot?

Kierosti rakennetut kuviot laittavat spekuloimaan, vaikka tuloja ei välttämättä ohjata Sponsvisionin kautta.

Honkalehto markkinoi tilaisuutta IH:n pelastajana, mutta onko hänellä taka-ajatuksena, että tapahtuma poikii hänelle ja kumppaneilleen sievoisen voiton?
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Kauhuissaan saa lukea tuosta Bluessin tilanteesta. Eipä tosin taida IH.oy olla kaukana tuosta samasta tilanteesta, mitä Espoossa on juuri menossa. Muutos on mahdollisuus ja se tulee tapahtumaan tavalla, tai toisella. Itse ostin 4 aikuisten lippua tuohon Ilves-HIFK matsiin joulukuulle. Kieltämättä nyt vähän vituttaa, kun rahat taitaa mennä Sponsvisionin käyttöön.
 

vilho

Jäsen
Kun IH Oy aloitti tämän myynnin kannibalisoinnin tuomalla ensikauden talvipelit myyntiin, niin yllättäen Ilves-KalPa ottelun pressiosuudessa Virran Pekkakin totesi hallin ammottaneen tyhjyyttään ja kaiun kiertäneen hallissa. Talvipelit vei voiton tässä sisäisessä myyntikisassa ...Tänään toimiston aamupalaverissa varmaankin todetaan ”Oho, miten tässä näin kävi...”.
Eilenhän oli yllättävän paljonkin porukkaa. En tiedä oliko Veikkaus tai joku muu taho jakanut lippuja vai oliko jengi käynyt luukulla rahan kanssa. Odotuksissa oli noin puolet vähemmän. Kyllä hallista puuttuu jo todella paljon vakionaamoja ja elinkautisvankeja. Kyllä tuon joulukuun tapahtuman myynnin aloittaminen nyt oli ihan oikea peliliike.

Kauhuissaan saa lukea tuosta Bluessin tilanteesta. Eipä tosin taida IH.oy olla kaukana tuosta samasta tilanteesta, mitä Espoossa on juuri menossa. Muutos on mahdollisuus ja se tulee tapahtumaan tavalla, tai toisella. Itse ostin 4 aikuisten lippua tuohon Ilves-HIFK matsiin joulukuulle. Kieltämättä nyt vähän vituttaa, kun rahat taitaa mennä Sponsvisionin käyttöön.
Aiemmin, pari kautta sitten, taisi olla lähellä. Nyt ei enää ole niin akuutti hätä.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Eilenhän oli yllättävän paljonkin porukkaa.

Ilmasia lippuja jaettiin paikallismatshissa runsain mitoin. Silti eilen hallissa oli paikalla alle3k (vuosikymmenten katsomokokemuksen perusteella). Eli ihan odotetun vähän oli väkeä.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
"Ilves Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Kainulainen ehdottaa urheilutapahtumien pääsylippujen arvonlisäveron poistamista kokonaan. "

Niin... tämmösen höpötyksen takia mun mallissa hallituksessa ois myös poliittinen kontakti. Se ois voinu kertoa, että suunta on pikemminkin toiseen suuntaan, eli eri ALV kantojen yhdistämiseen, eli alennettujen ALV kantojen poistamiseen. ALV alennusta kampaamoille kokeiltiin ja se ei parantanu bisneksen kannattavuutta mitenkään. Sensijaan erilaiset ALV kannat lisää veronkeruun monimutkasuutta ja hintaa valtiolle. Kepun toki ollessa hallituksessa ruuan erillistä ALV kantaa tuskin poistetaan, mutta nykynen kulttuurin ja joukkoliikenteen alempaan kantaan kohdistuu paineita.

On hölmöä tehdä ammattiurheilubisneksestä käsin tommosia avauksia, varsinkin siältä suurimmasta ja rahakkaimmasta lajista päin. Mutta kun ymmärtystä ei ole organisaatiossa, niin tämmösiä koko laijille haitallisia möläyksiä tulee.
 

vilho

Jäsen
Ilmasia lippuja jaettiin paikallismatshissa runsain mitoin. Silti eilen hallissa oli paikalla alle3k (vuosikymmenten katsomokokemuksen perusteella). Eli ihan odotetun vähän oli väkeä.
En odottanut kyllä noin paljoa sinne vaihtoaitioiden puolen alariveille kansaa. Odotin paljon vähemmän, sellaista mitä Sportia ja Lukkoa vastaan oli.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Kainulainen veti kyllä sellaset läpät haastattelussa, että oksat pois. Kaikki on hienosti, Esa tekee vahvaa duunia ja joutui nyt vain YLEn tikunnokkaan. Ja YLEn olisi vielä pitänyt seuralta erikseen anoa lupaa tämmösen jutun julkaisuun tai ainakin olisi pitänyt päästä oikomaan. Mitähän oiottavaa tuossa tarkalleen ottaen oli, Mr. Kainulainen? Olisit nyt kertonut, kun jäi epäselväksi.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Onko Vesa Kainulainen tyhmä vai pitääkö hän Ilves-yhteisöä sellaisena?

Vesa Kainulainen kirjoitti:
Ei ole olemassa semmoista jääviyttä, että Esa Honkalehto hyväksyy oman firmansa laskuja; kyllä ne menee tietysti meidän hallituksen kautta. Me tarkastetaan ja hyväksytään ne. Ja siellä ei ole mitään epäilyttävää.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Vesa Kainulainen kirjoitti:
Ei ole olemassa semmoista jääviyttä, että Esa Honkalehto hyväksyy oman firmansa laskuja; kyllä ne menee tietysti meidän hallituksen kautta. Me tarkastetaan ja hyväksytään ne. Ja siellä ei ole mitään epäilyttävää.


Lainataan Kekkosta:
"niin on jos siltä näyttää"


Ei sillä ole merkitystä onko siinä ongelmaa jos se näyttää ongelmalta. Ja jos se näyttä ongelmalta se vaikuttaa luottamukseen ja henkeen ihan yhtä lailla kuin se, että siinä on ongelma.


Joten huolimatta siitä, ettei siinä Kainulaisen mukaan ole ongelmaa, se näyttäytyy siltä, että siinä on.. eli sama asia.


Lainataan lisää Kekkosta:
"Saatanan tunarit."
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
taseeseen nämä talviklassikkomyynnit tulisi merkata Ennakkomaksuina (Unearned revenue) eikä 15/16 tilikauden myynniksi. Näin ei kuitenkaan tapahtune, vaan Ilvekselle kalliit kiertotiet jälleen käytössä ...

Juurikin näin siellä tehdään parhaillaan eli valkopesuohjelma on jo linkousvaiheessa.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Huomenna on Ilves Hockey Oy:n kannattajilla ainutlaatuinen tilaisuus osoittaa tukea Vincent Manngardin mafialle. Viikkopeli, vastassa KooKoo, kummallakaan ei pelissä käytännössä mitään panosta... Jos hallille vaivautuu, täytyy todella rakastaa Vincentin tapaa rakentaa Ilveksen menestystä koko 2000-luvun ajan - tai sitten ko. henkilöllä on kotonaan pino lääkärinlausuntoja mielenterveyspolilta.

Jos olisin jonkin toisen liigajengin kannattaja, ei voisi kuin kateellisena ihailla seuraavaa Ilveksen runkosarjasijoitusten listaa:

2000-2001: 5
2001-2002: 7
2002-2003: 13
2003-2004: 6
2004-2005: 7
2005-2006: 6
2006-2007: 9
2007-2008: 8
2008-2009: 8
2009-2010: 14
2010-2011: 10
2011-2012: 14
2012-2013: 14
2013-2014: 11
2014-2015: 10
2015-2016: 14

Täytyy sanoa, että rahan kerääminen hölmöiltä ei ole onneksi vienyt Vincentin kaikkea huomiota, vaan johdonmukaisesti on rakennettu pohjaa kestävälle menestykselle. Jos ensi kaudella ei räjähdä pankki, niin ei sitten koskaan. Tuleehan Kivikin ja kaikkea!

Älkää käykö peleissä! Aidossa Ilves-yhteisössä on voimaa!
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huomenna on Ilves Hockey Oy:n kannattajilla ainutlaatuinen tilaisuus osoittaa tukea Vincent Manngardin mafialle. Viikkopeli, vastassa KooKoo, kummallakaan ei pelissä käytännössä mitään panosta... Jos hallille vaivautuu, täytyy todella rakastaa Vincentin tapaa rakentaa Ilveksen menestystä koko 2000-luvun ajan -

Suosittelen D1-katsomoon vaivautuville kaikille asusteeksi pikkutakkia.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jos olisin jonkin toisen liigajengin kannattaja, ei voisi kuin kateellisena ihailla seuraavaa Ilveksen runkosarjasijoitusten listaa:

Eli 2000-luvun keskimääräinen sija 9,75 ja viimeiseltä seitsemältä vuodelta mukava 12,43. Jos vedetään vielä varmuuden vuoksi ensi kausi sijalla 14, niin saadaan kivasti pyöristettyä sijalle 13 tuo jälkimmäinenkin luku.

"Täällähän on taas asiantuntijoita, menkää ite tekemään jos se kerran on niin helppoa"
"Taas pelkkää negaa, kaikille potkut! Oikea Ilves-kannattaja on joukkueen tukena"
jne.

Näitä viestejä osa jaksaa viljellä sekä täällä (vai onko muita kuin Artsi?) ja Facebookissa loputtomiin. Missä tahansa muualla olisi peleissä käyminen loppunut jo kauan sitten. Kymmenen vuotta sitten tuskailtiin, että Ilves tulee aina olemaan se 7-8 sijan joukkue ilman minkäänlaista kehittymistä toiminnassa. Nyt se 7. sija olisi melkein lottovoitto.

E: Siellä olisi muuten ollut joku kaikille avoin kyselytilaisuus kannattajille viime viikolla. Itselle tämä ei osunut silmään vasta kun nyt eikä täälläkään ole asiasta taidettu juuri puhua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös