Ilveksen talousasiat

  • 1 104 594
  • 4 182

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Edit. Myös tästä (http://keskustelu.jatkoaika.com/threads/ilveksen-talousasiat.47467/page-64#post-6745493) jäi kuvitelma, että Vinnie ostetaan ulos, mutta ilmeisesti onkin suunnitelmissa vain lyhentää miehen velkoja parilla miltsillä ja sitten hänelle jää vielä siivu Ilveksestä.

Kauppa se on suunnattu osakeantikauppakin. Ei tuossakaan mainita, että Manngardin osakkeet olisivat ostossa. Mitä sitten Manngardin ja Meskasen lainoille tehdään? Konvertoidaanko ne osakkeiksi? Se on yksi malli. Pitää muistaa, että Meskasella on myös paljon pelissä. Jos tämä omistusjärjestely onnistuu, on sinne suuntaan kumarrettava syvään.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ei osattu tosiaan kieltää asiaa, joka ei ole mitenkään mahdollinen tai jota kukaan ei ole ottanut esille.

---

En vieläkään ymmärrä mistä nuo lisärahat Manngardin omistamalle firmalle tulisivat. Jos osakkeet ostettaisiin Manngardilta, ei firma saisi mitään. Jos toteutetaan suunnattu osakeanti, ei Manngard olisi enää pääomistaja.

Näin minä otin esille asian tiistaina puoleltapäivin "Ei mitään"-vastaustasi lainaten: "Eli ne [rahat] jäisivät säätiön haltuun, joka saattaisi uudessa tilanteessa [suunnattu osakeanti torpattu] päättää, että säätiö toteuttaa parhaiten tarkoitustaan tukemalla rahallisesti Manngardin IHOY:ta. Enpä tohtisi sitä riskiä ottaa, joten eurot jäisivät sijoittamatta."

Nythän tuo "uutisankka" on ammuttu alas kertomalla (tosin toistaiseksi vain tällä keskustelupalstalla), että koko osakeantia ei järjestetä, mikäli suunnattu anti ei toteudu (tai vähintäänkin joukkorahoitukseen sijoitetut rahat miinus transaktiokulut palautetaan sijoittajille sellaisessa tapauksessa; Tarinankertojan malli). Sen olisi voinut ampua alas paljon aikaisemmassa vaiheessa iskemällä näppäimistön painikkeita alunperinkin hieman ahkerammin kuin yhdeksän merkin verran.

EDIT: Ja tottakai tuo esittämäni skenaario on mahdollinen, mikäli joukkorahoituksen ehdot asetetaan väljästi (ei edellytetä suunnattua osakeantia riittävällä osakevolyymilla) ja suunnattu osakeanti torpataan syystä tai toisesta. Nythän minulla on teidän sananne, että joukkorahoitusta ei toteuteta mikäli anti ei toteudu; luotan siihen.
 
Viimeksi muokattu:

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
EDIT: Ja tottakai tuo esittämäni skenaario on mahdollinen, mikäli joukkorahoituksen ehdot asetetaan väljästi (ei edellytetä suunnattua osakeantia riittävällä osakevolyymilla)

"Ilveksen kannattajien perustama Tampereen Ilveksen tukiyhdistys Share Ilves ry järjestää
joukkorahoituksen, jonka tavoitteena on pääomistajuuden uudelleenjärjestely jääkiekon edustusjoukkueen
taustayhtiössä, Ilves-Hockey Oy:ssä."

Tämä tiedotteestamme. Skenaariossa olisi toimittu tiedotteemme vastaisesti. Ei siis edes vaihtoehto.

ja suunnattu osakeanti torpataan syystä tai toisesta. Nythän minulla on teidän sananne, että joukkorahoitusta ei toteuteta mikäli anti ei toteudu; luotan siihen.

Juuri näin. Suunnattu anti merkataan etukäteen, jotta lopulliset omistusosuudet ovat tarkasti tiedossa annin päätyttyä.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tavoitteet ovat tavoitteita, ja tavoitteiden jäädessä syystä tai toisesta täyttymättä etsitään uusia tavoitteita. Tuskin ne kolme miljoonaa euroa olisivat jääneet tyhjän pantiksi säätiön tilille.

Mutta jääköön tämä keskustelu tähän. Olemme varmaan maailman tappiin asti jossain määrin erimielisiä siitä, kuinka joukkorahoitushankkeen viestintä pitäisi hoitaa. Ja molempien näkökannat tulivat jo hyvin esille.
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiekkoareenan jutussa 12.11. mainittiin "Tallin-Nijinsky Ay 0,87 %" 15. suurimman omistajan joukossa. Mikä tämä yritys(?) on ja kuka sitä hallinnoi?

edit: Talli Nijinsky avoin yhtiö?
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Paljonko Ilves-Hockey oylla on velkaa? Siis muualle kuin Manngårdille?

Ps. luin juuri jonkin uutisen, että Man Unitedilla on velkaa 338 miljoonaa puntaa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
jäi kuvitelma, että Vinnie ostetaan ulos, mutta ilmeisesti onkin suunnitelmissa vain lyhentää miehen velkoja parilla miltsillä ja sitten hänelle jää vielä siivu Ilveksestä.


Miten tämmöinen kuvitelma vois syntyä?


Kysehän on nimenomaan ollut siitä, ettei Vinin velkoa lyhenettäis eikä maksettaisi, vaan velat muutettas e s i m e r k i k s i omaehtoisiksi pääomalainoksi tai konverkoidaan osakkeiksi.



Näin Ilvekselle jää ostovelat (miltsi) ja pankkivelkaa ja varmasti tän kauden tappioita (paulmiltsiä?) ja sitten jäisi sellainen pualmiltsiä enskauden käyntiin pyörähtämiseen… ja jos niin hienosti kävisi, että se kolme miltisiä olisi, olisi säätiöllä sijoitusvarallisuutta sekä puskuria seuraavien kausien velkapuskurointiin (ei IHOY tosta kuopasta sormia napsuttamalla nouse).


(Jälleen, luvut ja tavat toimia on hatusta valistuneita arvauksia, pohjaksi ajattelulle ja hankkeelle, varsinaiset pohjasijottajat tukikoon tilit sit oikeasti)


Pitäisin joukkorahoituksen onnistumisen kannalta tärkeänä yksiselitteistä ilmoitusta nykyisen toimistoväen poistumisesta yhtiön palveluksesta välittömästi osakeannin jälkeen ja ilman työvelvoitteita irtisanomisajalta sekä yhteistyö Sponsvision kanssa päätetään välittömästi.


Etähän sää voi ennen kun sää omistat jonkun firman ketään siältä pois potkia.. tämmönen ennakkoilmoitus olisi siis yhtä tyhjän kanssa.


Vasta kun jollakulla on omistajavaltaa, voidaan puhua henkilövaihdoksista. TJ:n asema nyt on helppo, kiitos ja näkemiin, mutta muut lienevätkin sitten työsuhteessa, ja siinä on liikkeenluovutustilanteissakin lain suojaamat irtisanomissuojat.


Kiekkoareenan jutussa 12.11. mainittiin "Tallin-Nijinsky Ay 0,87 %" 15. suurimman omistajan joukossa.


Erkki Lagerstam


Ekku oli pitkään IHIOY:n hallituksessa, kuuluisia ”shortsipoikia” siis, mutta on vetäytynyt kyllä aika täysin sivuun Ilveksen asioista
 
Viimeksi muokattu:

Statler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad street bullies
Sama laulu vuodesta toiseen. Ei pärjätä pelissä eikä taloudessa. Eikö olisi jo aika tunnustaa tosiasiat ja lopettaa harrastelijoiden puuhastelu. Antakaa Tapparan hoitaa lätkä ja keksikää jotain muuta puuhaa, bingoa vaikka.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kysehän on nimenomaan ollut siitä, ettei Vinin velkoa lyhenetä eikä makseta, vaan omistajavelat (kaikkien omistajatahojen, erityisesti siis myös Meskasen) muutetaan omaehtoisiksi pääomalainoksi jotka sitten konverkoidaan osakkeiksi.

Voi olla, että olen missannut jotain, mutta kyllä nämä ovat sellaista tietoa jota itse en ole nähnyt vielä tähän mennessä missään. Jos / kun ajatuksena on se, että kuka tahansa Ilves-henkinen kaduntallaaja on kohdeyleisöä uudelle tulemiselle, niin tällaiset asiat kannattaa kirjoittaa selvästi ylös ihan alusta pitäen. Kun rahankeruu alkaa, niin kaiken tiedon pitää olla viimoisen päälle helposti löydettävissä. Vaikka asiat olisi teille selvää, niin ulkopuoliselle ne eivät sitä välttämättä ole.

Tämä ei ole kritiikkiä vaan ihan vain semmoinen asia, joka tulee väkisinkin vastaan kun ihmiset alkavat lompakon nyöriä aukoa. Täällä keskustelupalstalla ihmiset etivät tietoa, mutta non-hardcore kannattajat tuskin näin tekevät.

Sama laulu vuodesta toiseen. Ei pärjätä pelissä eikä taloudessa. Eikö olisi jo aika tunnustaa tosiasiat ja lopettaa harrastelijoiden puuhastelu. Antakaa Tapparan hoitaa lätkä ja keksikää jotain muuta puuhaa, bingoa vaikka.

Kiva, että päätit käydä meille tämän kertomassa. Jatka samoilla vauhdeilla takaisin Venäjän rajan foorumille.
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos Vinnien velat muutetaan osakkeiksi, niin osa suunnatusta osakeannista menee siis hänelle? Suunnatun osakeannin tulee siis olla niin suuri, että Vinnien (ja muiden) veloille saadaan riittävästi osakkeita ja sen päälle säätiölle lisää niin, että omistavat vähintään puolet koko osakekannasta. Mites nykyisten pienosakkaiden suhtautuminen tähän? Hehän jäävät tässä kuviossa täysin jalkoihin.

Toinen juttu on tuo Vinnien asema. Tällä järjestelyllähän Vinnie jää edelleen merkittäväksi osakkeenomistajaksi, joten miten varmistetaan ettei hän (tai lähipiiri) ole edelleen vaikuttamassa asioihin? Sekään ei taida olla toivottu tilanne, että säätiö joutuu jatkuvasti kävelemään Vinnien yli päätöksiä tehtäessä... Jotenkin näkisin tulevaisuuden helpompana, jos pöytä puhdistettaisiin kunnolla, mutta ehdotetulla kuviolla vanhat haamut jäävät edelleen taustalle kummittelemaan.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Sama laulu vuodesta toiseen. Ei pärjätä pelissä eikä taloudessa. Eikö olisi jo aika tunnustaa tosiasiat ja lopettaa harrastelijoiden puuhastelu. Antakaa Tapparan hoitaa lätkä ja keksikää jotain muuta puuhaa, bingoa vaikka.
Jep, wikipedian mukaan vuodesta 1953 on harrastettu jääkiekkoa välillä jopa pääsarjatasolla ja saldona 1 (yksi) pronssimitali. Jonkun mielestä tuo saattaisi tuntua jopa siltä, että tosiasiat kannattaisi tunnustaa ja myydä koko paska vaikka veli venäläiselle.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Olikos tätä vielä tänne linkitetty:

Kauppalehti: Liigassa jälleen kriisijoukkue

Sinänsä tuossa ei mitään suurempaa uutta ole vanhan päälle, mutta pari mielenkiintoista lainausta artikkelista:

Lisäksi yhtiön kirjanpidossa on tehty liigaosakkeeseen 1,5 miljoonan euron arvonkorotus.


Millähän perusteella? Oliko viime vuosi siis jopa synkempi kuin mitä tulos antaa olettaa?

Toinen:

Loppuvuodesta Ilves järjestää myös ulkojäätapahtuman, jonka tarkoituksena on parantaa maksuvalmiutta merkittävästi.


"Tarvittaessa vuodenvaihteen jälkeen järjestetään ylimääräinen yhtiökokous päättämään osakeannista tai muista toimenpiteistä millä saadaan parannettua yhtiön maksuvalmiutta", yhtiön tilinpäätöksessä kerrotaan.

Tarvittaessa... tuosta saa sellaisen kuvan, että mikäli Ulkojäät onnistuu hyvin, ei suurempia muutoksia johdon mielestä tarvitse tehdä.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olikos tätä vielä tänne linkitetty:

Kauppalehti: Liigassa jälleen kriisijoukkue

Sinänsä tuossa ei mitään suurempaa uutta ole vanhan päälle, mutta pari mielenkiintoista lainausta artikkelista:

Lisäksi yhtiön kirjanpidossa on tehty liigaosakkeeseen 1,5 miljoonan euron arvonkorotus.


Millähän perusteella? Oliko viime vuosi siis jopa synkempi kuin mitä tulos antaa olettaa?

Toi liigaosakkeen arvonkorotus tehtiin jo toissa tilikaudella (vai peräti sitä edellisellä?), perusteena oli Sportin maksama liigaosakkeen hinta.

Toinen:

Loppuvuodesta Ilves järjestää myös ulkojäätapahtuman, jonka tarkoituksena on parantaa maksuvalmiutta merkittävästi.


"Tarvittaessa vuodenvaihteen jälkeen järjestetään ylimääräinen yhtiökokous päättämään osakeannista tai muista toimenpiteistä millä saadaan parannettua yhtiön maksuvalmiutta", yhtiön tilinpäätöksessä kerrotaan.

Tarvittaessa... tuosta saa sellaisen kuvan, että mikäli Ulkojäät onnistuu hyvin, ei suurempia muutoksia johdon mielestä tarvitse tehdä.
Toi tilinpäätöshän on käsittääkseni kirjoitettu ennen yhtiökokousta, joten ei ollut tietoa Manngardin aikeista keskeyttää yhtiökokous omistusjärjestelyn takia. HeGe tais jossain mainitakin, että alkuperäinen aikataulu tälle koko hankkeelle oli erilainen, ja tuo Vinnien ulostulo joudutti julkisuuteen tuloa.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Manngard on antanut myös Liigalle sitoumuksen, jotta yhtiön oma pääoma kääntyy positiiviseksi vuoden 2016 loppuun mennessä.
Omaan pääomaan pitää siis maksaa ensi kuun aikana 500 tonnia, ja lisäksi liigaosake on arvotettu tuplana. Ei ihme, että on kiire kerätä kolme miljoonaa kasaan setämiehelle ennen konkurssia.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Honkalehto on sanonut ulkojäiden tavoitteeksi, että kaikki vanhatkin velat kuitataan ja jää vielä sijoittaa tulevaisuuteenkin.
Nyt kuulemma olemme tavoitteessa !
Ilves on siis pelastettu !!

Antaa roskalehtien kirjoitella ja luotetaan oikeaan tietoon seuran taholta.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minä pidän todellakin enemmän ja enemmän tästä Share Ilves -ryhmän aloitteesta kun asiaa enemmän pohdiskelen. Pidän jopa niin paljon, että näen tämän toimivana mallina vaikkakin Vinnie asettaisikin jälleen ehdot millä sijoittajat/säätiö/Share_Ilves ei lähde mukaan vaan antaa IH OY:n ajautua multaan autuaimmille metsästysmaille. Tämä Share Ilves -ryhmän malli toimii minusta myös hyvin jos pohjaltakin joudutaan lähtemään.

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että uudesta kerättävästä rahasta vähintään 80%:ia tulisi mennä tulevaisuuden rakentamiseen minkä näen osittain mahdottomana. Muun muassa 1me ostovelat on paha kanto kaskessa koska mahdollisen IH OY:n hautajaisten jälkeenkin pitää erkat, mailat jostakin ostaa joten taitavaa diplomatiaa neuvotteluissa myös ostovelkojen suuntaan tarvitaan ...

Kun tätä kurjuutta IH OY:n matkassa on joutunut lähituntumalta jo 15 vuotta seuraamaan, joten isossa kuvassa pitäisin tuon 20%:n rajan minkä kerättävä "uusi raha" saa kuopata vanhan kurjuuden hiljentämiseen mahdollistaen liiga-paikan jatkumisen. Muuten olen valmis mielessäni hakemaan vauhtia alempaa ja laittaa kaikki 100%:ia Share_Ilves aloitteesta uuteen yritykseen millä uutta vauhtia haetaan. Sitten tulemme takaisin terveempänä forever!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Muuten olen valmis mielessäni hakemaan vauhtia alempaa ja laittaa kaikki 100%:ia Share_Ilves aloitteesta uuteen yritykseen millä uutta vauhtia haetaan. Sitten tulemme takaisin terveempänä forever!


Areena.



...siis se, jonka rakentaminen alkaa kannen osalta ensivuonna ja siellä Tappara suunnitelee aloittavansa kauden 2020 (vaan taitaa olla oikeasti 2021 by kaupunki)



JOS mentäisiin konkurssin kautta, tuomitsisi se Ilveksen KooVeen kohtaloon pääsarjatason jääkiekossa. Kas kun jo nyt budjettiero on lähes kaksinkertainen Tapparaan, niin se repeäisi Areenassa niin massiivisiin mittasuhteisiin (Liiga ja CHL Tappara vs. Mestis tai muu alasarja Ilves), että siitä olisi ihan turha haaveilla enää Ilveksen nousevan. ei gloorihunttausta viimeseen kymmeneen vuoteen, ei juuri uusia faneja ja laskevat katsojaluvut jo nyt.... Ilveksestä tulisi alasarjojen kasvattajaseura jääkiekossa KooVeen tapaan.



No tosiasiassa tottakai se konkka vaanii tällä taloudellisella tilanteella nurkan takana, joten…

pyrkiäkö pelastaa se Nyt ja päästä Areenaan Liigassa, vai vapaaehtoisesti tuomita rakas, ainakin mulle, seura ”kooveeksi”?



Siinä itse kullekin pohdittavaa…
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
pyrkiäkö pelastaa se Nyt ja päästä Areenaan Liigassa, vai vapaaehtoisesti tuomita rakas, ainakin mulle, seura ”kooveeksi”?



Siinä itse kullekin pohdittavaa…
Eikö tämä ongelma ratkea automaattisesti 31.12 jos setämies ei maksa omaa pääomaa positiiviseksi? Nimittäin jos ei pidä sopimustaan Liigalle, niin turha on IHOY:n lisenssistä ensi kaudelle haaveilla. Ja jos maksaa sen minimi 500k, niin ei taida kolme miljoonaa riittää niihin velkoihin, että IHOY joskus olisi muutakin kuin setämiehen pulju.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Eikö tämä ongelma ratkea automaattisesti 31.12 jos setämies ei maksa omaa pääomaa positiiviseksi? Nimittäin jos ei pidä sopimustaan Liigalle, niin turha on IHOY:n lisenssistä ensi kaudelle haaveilla. Ja jos maksaa sen minimi 500k, niin ei taida kolme miljoonaa riittää niihin velkoihin, että IHOY joskus olisi muutakin kuin setämiehen pulju.

Setämies voi aina muuttaa lainojaan pääomaehtosix, jolloin oma pääoma nousee plussalle. Ei tartte pumpata uutta rahaa, mutta käytännössä menettää jo lainaamiaan, kun niitä muutetaan sijotuksix.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
pyrkiäkö pelastaa se Nyt ja päästä Areenaan Liigassa, vai vapaaehtoisesti tuomita rakas, ainakin mulle, seura ”kooveeksi”?

Näin voi käydä. Tai sitten Ilves voi ponnistaa parissa vuodessa takaisin liigaan. Ihan hyvin se nousu on onnistunut jalkapallo-Ilvekseltä ja jääkiekossa se voi onnistua myös. Liigaan pääsee rahalla, no problem.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Näin voi käydä. Tai sitten Ilves voi ponnistaa parissa vuodessa takaisin liigaan. Ihan hyvin se nousu on onnistunut jalkapallo-Ilvekseltä ja jääkiekossa se voi onnistua myös. Liigaan pääsee rahalla, no problem.


Ollaan hieman eri tilanteessa kun futiksessa, jossa olosuhdeparannus tulee sataan Ilveksen laariin.


Areena


Siihen valmistaudutaan jo paria kautta ennen kun sinne mennään. Silloin pitää olla Liigassa, ja uskottavasti kilpaileva organisaatio Tapparalle viimeistään ensimmäisenä Areena vuotena. Konkan kautta Mestikseen ja sieltä jossain vaiheessa ylös (optimistisesti ajatellen kahdessa kaudessa, vaan mikä tänkin takaisi?) niin oltasiin auttamatta jäljessä naapuria Areenaan siirryttäessä ja mietin kohtalona olisi "koovee".


Puhumattakaan mitä Mestiksessä pelaaminen vaikuttasi junnutoimintaan ja aloittavien pelaajien määriin kun gloorihuntattavaa ei olisi. Kaupunki kasvaa 2000+ ihmisellä vuosittain, joten nämä uustamperelaiset eivät ole mitään äidinmaitoa imeneet, vaan menevät siihen viihdetapahtumaan jossa viihtyy... kummankohan mahtaisivat valita? Tosin tilanne on olut tämä jo vuosia, ja ikävästi se näkyy koko Ilvesyhteisön aktiivimäärissä... siitähän se ry. hallituksen ulostulokin kertoi.


Konka ois kiva juttu, se pyyhkisi kaikki velat varmasti pois päiväjärjestyksestä... ja samalla ne miljoonan ostovelat jättäisi ison määrän pirkanmaalaisia pienyrityksiä katkeriksi, kun olivat ilvekselle hyvää hyvyyttään laskuilla myyneet ja maksujaan odottaneet kärsivällisesti. Ilvesyhteisö siis pirstaloituisi entistä pienempiin palasiin ja ryhmiin…


ja juuri tämä pirstaleisuus ja hajanaisuus on nykyistenkin ongelmien takana. Kyllä, sen hajaannuksen on aiheuttanut Vinin klaani, mutta vielä pahempi tilanne on, jos tää tästäkin pienemmiksi sirpaleiksi menee.


Jos me aiotaan pitää Ilves sinä meidän tuntemana Ilveksenä, joka pelaa pääsarjatason kiakkoo ja viä joskus realistisesti tavoittelee kannua, on muutoksen tapahduttava NYT, tai kaikilla muilla ajateltavissa olevilla reiteillä kohtalona on sama kun kooveella.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Näin voi käydä. Tai sitten Ilves voi ponnistaa parissa vuodessa takaisin liigaan. Ihan hyvin se nousu on onnistunut jalkapallo-Ilvekseltä ja jääkiekossa se voi onnistua myös.

Jotta nyt ei totuus unohtuisi, niin jalkapallo-Ilves ei ponnistanut parissa vuodessa takaisin liigaan vaan oli 19 vuotta pois Liigasta ja mikäli TamU ei olisi tunaroinut hommiaan voisi edelleen olla aivan hyvin TamUn farmiseura alasarjoissa kuten oli vuonna 2010
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Areena


Siihen valmistaudutaan jo paria kautta ennen kun sinne mennään. Silloin pitää olla Liigassa, ja uskottavasti kilpaileva organisaatio Tapparalle viimeistään ensimmäisenä Areena vuotena. Konkan kautta Mestikseen ja sieltä jossain vaiheessa ylös (optimistisesti ajatellen kahdessa kaudessa, vaan mikä tänkin takaisi?) niin oltasiin auttamatta jäljessä naapuria Areenaan siirryttäessä ja mietin kohtalona olisi "koovee".
Ei sillä, että itse konkurssia toivoisin (mieluummin omistuksen vaihto ja pöydän puhdistus IHOY:ssä), mutta tämä väite on pelkkää mutuilua. Ihan yhtä hyvin voisin väittää faktana, että parin vuoden takamatka Tapparaan nähden ei tarkoittaisi pysyvää KooVee-asemaa, vaan pitkäjänteisellä työllä tuolta voitaisiin hyvin nousta haastamaan porkkanapöksyjä vaikkapa 5-10 vuoden aikajänteellä. En kuitenkaan väitä, että näin välttämättä kävisi, vaan todellinen fakta on se, ettei kukaan tiedä mitä konkurssista seuraisi. Voi olla että kävisi "kooveet", voi olla että kävisi "kärpät". Joo, areena luo olosuhteet liikevaihdon kasvattamiselle ja ero Tapparaan voi revetä entisestään, mutta ei lilliputtina olon tarvitse ikuisesti jatkua vaikka alkutilanne sellainen olisikin. Joka tapauksessa olisi huomattavasti parempi, jos uusi alku saataisiin ilman konkurssia, mutta JOS tämä homma menee puihin on Ilveksen viimeinen oljenkorsi konkka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös