Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Ilveksen talousasiat

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Scipio, 03.08.2010 klo 11.41.

 1. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  En muista koska viimeksi Ilvekseltä positiivisia talousuutisia tullut. Tuntui että turskaa tuli satoja tuhansia vaikka rosteri koostui A-junioreista ja hallilla kävi porukkaa kuitenkin.

  Hienoa! Kyllä tekee Liigalle hyvää nämä taloudelliset nousut ja vielä enemmän Ilvekselle. Kunnon kilpailua taas Tampereelle ja ison fanikunnan omaavalle Ilvekselle mahdollisuus menestyä. Hienoa työtä Ilveksen uusi johto!
   
 2. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Manngardin aika alkoi 1993 ja totaalinen keskiaika 2001 pronssihuuman jälkeen.

  Tämä offseason on ollut hyvää jatkoa kaikelle positiiviselle, jota Ilveksen uusi johto on saanut aikaan. Vähemmän puheita, enemmän tekoja.
   
  Ferris, Sinkka & kananlento tykkäävät tästä.
 3. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tässä alkaa taas mielessä vilkkua se ajatus, että ehkä sitä pääsee omana elinaikanaan vielä torille juhlimaan Ilvestäkin joskus. Viime bileiden aikaan opettelin todennäköisesti lähinnä kävelemään ja nousemaan lattiasta seisomaan. Mut joo, ehkä torijuhlia saadaan vielä jokunen tovi odotella...
   
  Pika1 tykkää tästä.
 4. Sinkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Samanlaiset ajatukset itsellä. Sen verran positiviista pöhinää joukkueen ympärillä pitkästä aikaa, että menestys liigassa on täysin mahdollista. Toki maltti on valttia, talouden kanssa ei ole varaa ottaa riskejä ja mieluummin seuran uudelleenrakennus tehtävä hitaasti kiiruhtaen. Kuten on tehtykin.
   
  Steven Middle ja kananlento tykkäävät tästä.