Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

  • 2 405 882
  • 6 701

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllähän Kaitsu olisi loistava haku loppukautta silmällä pitäen. Ipassa oli suht tehokas maalintekijätyyppi, joka puhkes kukkaan viime kaudella Bluesissa, ennen kuin loukkaantuminen katkas lennon. Itse ainakin tykkään kaverin asenteesta ja pelityylistä.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaitsun tilallehan sainattiin edelliskeväänä Tyrväinen. Aika lailla päikseen nuo siirrot silloin katsottiin. Nyt nuo jantterit sitten ilmeisesti pelaavatkin jatkossa samassa joukkueessa. Mites Kaitsun putki on Bluesissa kulkenut? Ilveksen pelityyli on pirun kuluttava ja jalkanopeus todella suuressa roolissa. Esimerkiksi Välimaasta ei tällä kaudella ole ollut juurikaan hyötyä, koska pelitapa on vaan liian nopea entisestään hidastuneelle Vällylle. Kaitsuhan oli ihan ok luistelija sen huippukautensa ajan, mutta mikä on tilanne tällä hetkellä?

Siinä mielessä Kaitsun hankinta olisi aivan perusteltu, että Byersin poistuminen vei joukkueesta vääntövoimaa ja suoraviivaisuutta. Ei yhtään haittaa, että grinderi-osastolle tulee lisää ukkoja, ettei Tyrskyn tarvitse yksin kaikkea tehdä. Flinck alkaa myös olemaan nykyrosterissa sen verran suuressa roolissa, että saa jatkossa keskittyä enemmän pelaamiseen ja jättäköön ne ärsytyshommat niille, jotka ne osaa. Ihan hyvä fiilis Kaitsun paluusta, jos tosiaan tapahtuu. Eikös Kaitsu jonkun maalin tehnyt maalin edestä myös ylivoimalla. Ties vaikka toisi siihenkin lisää tehokkuutta.

Mutta eihän tämä ainoaksi hankinnaksi riitä, eikä Jaatiseltakaan voida liikoja odotella. Toivottavasti sieltä sitten tulee myös verorajalla sitä pelintekotaitoakin jonkun kovemman hankinnan myötä.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mites Kaitsun putki on Bluesissa kulkenut?
Aika heikosti. Ajaa maalille hyvin ja potentiaalia saada laattakin sisään mutta onhan tuo pirun hidas ja menee nurin jokaisesta tilanteesta. 10 otteluun tehot 1+1 -3.

Silti pettynyt jos tämä toteutuu. Diggaan tyypistä.
 
Viimeksi muokattu:

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Foorumilta napattu: "
Nimimerkki pikkulintu tappara.infossa


Ilveksen uuden vahvistuksen tilanne selvinnee muutamien päivien aikana verkkoja vesillä niin idässä kun lännessä.Voutilainen se ei tule olemaan jo pelkän hintansa puolesta vaikka kätisyys sopisi."
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näin se hyvä olo vaihtuu johonkin muuhun. Sandell-Byers kaksikko on siis vaihtunut Kantola-Jaatinen kaksikkoon.
Saikohan Byersin palkalla plus Sandellin kelakorvauksilla nuo molemmat?
Jaatisella on tilastojen valossa jonkinlainen mahdollisuus tehdä maalejakin, mutta nuo parin viime kauden pelimäärät kertovat kyllä aika lasisesta jätkästä "tekstiTV-skouttauksella". Plussana hyvä luistelija.
Kantolan sopiminen Tuokon luisteluvoimaiseen ja nopeaan suunnanmuutokseen keskittyvään pelitapaan on vähintäänkin mielenkiintoinen. Tosin Tyrväinen tässä pärjää kohtuu hyvin, mutta kakkosessa luisteluvoiman hoitaa Muse ja Rautiainen...
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kantola korvaa hyvin Byersin.
Jaatinen tuo leveyttä ja junnut eivät ole kehittyneet aivan odotetulla vauhdilla.
Sandell on poissa ja sitä aukkoa ei ole korvattu millään, ei ainakaan vielä.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Jesse Niinimäki olisi kyllä sellainen köyhän miehen Sami Sandell, jos on pelivireessä. Vielä kerran hätäavuksi?

Saa nähdä miten lähtee LeKissä kulkemaan, kyllähän Jesse parhaimmillaan on maaginen kaveri ja olisi varmasti hyödyllinen esim. tuomaan ylivoimalla juonikkuutta hommaan, Vihkokin saattaisi alkaa tekemään enemmän maaleja jos Niinimäki heittäisi lättyä lapaan. Mutta sitten toisaalta Jesse on Jesse, ei taida kuulua Tuokkolan suosikeihin tuollaiset taiteilijat, liian vähän tsemppaamista ja työmäärää. Mutta taas toisaalta, varmasti saisi halvalla ja tietää mitä saa.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Tämä Jaatinen näyttää pelottavan tyhjälle arvalle. En tiedä mitä vammoja on taustalla, mutta ei näytä liike hääppöiselle ja laidan lähelläkin mies on melkoinen lapanen. Timo Peltomaan sanoin "meillä on A:ssakin 6-7 parempaa hyökkääjää".
 

Fordél

Jäsen
Toivoisin vain, että kun Kiviaho on roudattu Ilvekseen niin voisko kaveria myös peluuttaa joskus ihan aloittavana veskana? Eihän Toivonen kestä millään tällaista peluutusta ja jos jotain käy, Ilveksellä on heittää kehiin aikalailla kylmä veska. En ymmärrä, että jos kerran Kiviaho on haluttu niin miksei uskalleta peluuttaa? Typerää toimintaa kaiken kaikkiaan.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Ei millään?
Metsola kesti kaksi kautta. Kiviahon otteet harjoituspeleissä tai Lekissä eivät ole vakuuttaneet ainakaan minua.
Luotan tässäkin asiassa Markus Korhoseeen.
 

Fordél

Jäsen
Ei millään?
Metsola kesti kaksi kautta. Kiviahon otteet harjoituspeleissä tai Lekissä eivät ole vakuuttaneet ainakaan minua.
Luotan tässäkin asiassa Markus Korhoseeen.

Metsola kesti, kaikki eivät ole aina kestäneet. Toivotaan, että Toivonen kestää, jos tällä tavalla jatketaan. Silti eihän tällaisessa peluuttamisessa ole mitään järkeä. Turhaa riskeerausta kaikin puolin.

Ja mitä tulee Kiviahoon niin aikanaan toivoin kovempaa hankintaa Ilvekseltä kakkosveskaksi. Toivottavasti nyt ei ole kyse siitä, että kaveria ei uskalleta peluuttaa Liigassa vaan siellä on vain Korhosella kehitystyö kesken.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei millään?
Metsola kesti kaksi kautta. Kiviahon otteet harjoituspeleissä tai Lekissä eivät ole vakuuttaneet ainakaan minua.
Luotan tässäkin asiassa Markus Korhoseeen.

Tähän Kiviahon valintaan voidaan ottaa esille myös talouspuoli. Ilveshän valitsi Kiviahon ja laittoi oman kasvatin Yrjölän pois. Tässä ei vielä sinällään mitään ihmeellistä. Tai no ehkä siinä mielessä, että itse en nähnyt tässä kohtaan Kiviahon olevan merkittävästi Yrjölää edellä. Joskus aikaisemminkin - edellisen kerran Ville Korhosen tapauksessa - olen kertonut, ettei Ilveksessä oikein ole hoidettu suhteita viimeisen päälle omien lähtevien kasvattien kanssa. No tässä kyseisessä Yrjölän tapauksessa asiat hoidettiin niin, että Ilves menetti melko merkittävän pitkäaikaisen (yli 10 vuotta) yhteistyökumppanin.

Täytyy siis toivoa, taloudellinen aspektikin ottaen huomioon, että Kiviahosta kehittyy Ilvekselle timantti.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kiviahon Mestis-peleistä en tiedä sanoa, kun niitä en ole nähnyt. Mutta harjoituspeleissä oli kaikkea muuta kuin vakuuttava ja miestä käytännössä pakkopeluutettiin paremmaksi noissa. Ilmeisesti toivottua muutosta ei ole tullut, vaikka kuulemma hyvin pelasi tuolla Sveitsin turnauksessa. Ei tässä nyt ikuisuuksiin voi odottaa että miehestä kaivetaan jollain totaalisella ihmeellä se potentiaali yht´äkkiä esille ja saadaan Kiviaho kuin puskista pelaamaan loistavalla tasolla.
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minua huolestuttaa tuohon Aleksi Mäkelään liittyvä huhu jyppiin siirtymisestä. Kun lukee tuota Mäkelän haastattelua Ilves. comin sivuilla sitä huhua vasten, on viesti kahdensuuntainen: jään Ilvekseen, jos peliaikaa piisaa ja jatkosopimustarjous on kilpailukykyinen. Eli Ilveksen (Tuokkolan? Pajuojan?) olisi päätettävä tarvitseeko Mäkelän palveluksia muutenkin kuin ruuhka-apulaisena.

Nuoret seuraavat varmasti nyt suurennuslasilla Savilahden, Suomen ja Meskasen peluutusta, Ja varmasti muutkin kuin Mäkelä miettii, kannattaako tehdä jatkosopimus Ilvekseen
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Eikös Kiviahon palkasta osa mene Dallasin piikkiin jos olen ymmärtänyt oikein. Toistaiseksi toki mikään ei puolla sitä, että Yrjölä korvattiin Kiviaholla.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toivosen pelattujen ottelujen määrä ei ole mitenkään poikkeuksellisen suuri, sillä myös Myllyniemi ja Zapolski ovat pelanneet yhtä monta ottelua. Toki niin Lukossa, kuin HPK:ssakin on kakkonen torjunut yhden ottelun.

Kiviaho on prosessi, jonka pitää saada varmuutta pelaamiseensa ja nyt kun Noronen lähti Tapparasta, niin LeKi:ssä on peliaikaa ilmeisesti enemmän saatavilla. Siellä rutiinitaso kuntoon ja sitten niitä näyttöpaikkoja Ilveksessä. Ei Ilves kuitenkaan niin kova joukkue ole, että olisi varaa pitää harjoittelijaa maalilla.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Usko siihen, että Korhonen saa nostettua hänen pelinsä varmemmalle tasolle, on kova.


Karhun näytöt viimevuosilta on kyllä vakuuttavia, ei kahta sanaa. Silti ehkä olisin nähnyt mieluummin omanpojan nostettavan kohti kärkeä, kuin lainakaverin. Mutta toisaalta kukkaro jos on ratkaissut, niin se on ratkaissut.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onkos ensi kaudeksi tiedossa lähtijöitä kuinka paljon? Rautiaisesta ollut jotain puhetta, että Lukkoon olisi menossa? Tällaista ainakin muistelen lukeneeni jostain.

Sisääntulijoista joku laittoi listaa tuolla toisaalla eli:

Mika Partanen
Tommi Jokinen
Eetu Pöysti

Partanen näistä se varmin. Aika mielenkiintoista, että 3 laituria sisään. Toisaalta kun sentteristöstä löytyy jo ensi kaudelle Mustonen-Laakso-Flinck, niin siihen on aika hyvä rakentaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös