Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

  • 2 404 903
  • 6 701

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos tällä halvalla veskarihaulla mahdollistettiin lokakuussa tapahtuva hyökkääjähankinta, niin järjestely on mulle ok. Voihan toki olla, ettei muuhun ollut enää varaakaan. Toivonen ei kuitenkaan ole halpa ja vähiä rahoja ei kannata liikaa mv-osastoon käyttää, joten tällainen yhden terävän kärjen veskaripolitiikka on varmaan päätetty jo hyvissä ajoin.
 

Fordél

Jäsen
Ei välttämättä, koska siihen mennessä monella on kausi jo loppunut, kuten LeKillä viime vuonna.

Kyllä kyllä ja toivotaan, että näissä joukkueissa on riittävän laadukkaita korvaajia tarjolla jos tarvetta tulee. Mutta eiköhän tämä riitä nyt tästä spekuloinnista. Jäädään seuraamaan Kiviahon otteita.
 

Noma

Jäsen
Onkohan toi Pihlströmmi sulkenut Liigassa pelaamisen ihan täysin pois? Jos ei ole Suomessa viihtynyt liiaksi tänä kesänä, niin voisi olla aika oiva ja satavarma 20 maalin mies täksi kaudeksi verorajalla...

Verorajalla ei ole suomalaisille mitään merkitystä, vain ulkomaisille pelaajille. Artistiverovaihtoehtoa kun ei täkäläisille ole tarjolla.
 

Metso

Jäsen
Verorajalla ei ole suomalaisille mitään merkitystä, vain ulkomaisille pelaajille. Artistiverovaihtoehtoa kun ei täkäläisille ole tarjolla.

Ei kai kansallisuudella ole mitään merkitystä verotuksessa vaan henkilön vakituisella nykyisellä asuinpaikkalla ja koska sinne on muuttanut.
 
Viimeksi muokattu:

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Vielä vaikeampi löytää yhtäkään perustetta, että miksi mies Ilvekseen siirtyisi.
Eiköhän tämä ole itsestäänselvää.

Lähinnä puutuin yleisellä tasolla siihen, miksiköhän Pihlström nimenä myisi Ilveksessä juuri yhtäkään 'ylimääräistä' paitaa.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Vaikea löytää kovin montaa perustetta, miksi Pihlström möisi mainittavan määrän paitoja juurikin Ilveksessä.
Ei tuo lisäksi ole Ilvesmäistä toimintaa, että sijoitetaan rahaa ja otetaan tuottoa. Ilvesmäistä on säästää kaikessa ja yrittää niittää sieltä, jonne ei koskaan ( säästösyistä ) edes kylvetty. Eikä tämä asia tule muuttumaan nykyisen omistuspohjan hallitessa.
Lisäksi Ilves on joskus n. parikymmentä vuotta sitten ottanut riskiä ja sijoittanut..silloin tuli paha epäonnistuminen ja siitä on ilmeisesti jäänyt organisaatioon pysyvät traumat.
 

Kenth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Sellaista huhua on ilmoilla, että Ilveksessä ovat käyvät tänään molempiin suuntiin. Nimistä en saanut vielä selkoa, mutta siirto saattaa kuulemma herättää jonkun verran tunteita ja ihmetystä. Tiedä sitten näistä.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Byers ei jatka teillä Jatkoajan mukaan.

Tämä rupesi itseäkin mietityttämään. Eikös Byers kuitenkin pelannut viikonlopun peleissä hyvin, vaikkakin on vielä keskenkuntoinen. Mistä mahtaa johtua ettei jatka Ilveksessä?
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves vahvistaa Pajuojan suulla saman asian. Sandellin saikku pakottaa hakemaan kovempaa vahvistusta. Siitähän tuo kertoo, että paalua ei juurikaan ole. Kaikki varat laitettava yhteen mahdollisimman kovaan vahvistukseen. Paska homma, sillä kyllähän tuo Byers olisi ollut loppukaudesta eri tasolla jo ja pystyi keskenkuntoisenakin tuomaan laajuutta rosteriin. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä mihin pystyy pleijareissa.

Ilveksen tiedotteessa kerrotaan myös, että Laakso on vieläkin pari viikkoa peleistä sivussa. Sointu onneksi palaa jo tällä viikolla, mutta kyllä tässä nyt melko ohkaisella mennään. Mutta eiköhän Pajuoja kohta heiluttele ovia myös sisällepäin.
 
Toivotaan, että sieltä sitten oikeasti tulee joku kova ja varma hankinta noilla "Byers-rahoilla" tilalle.

Worst-case scenario on, että Byers menee nyt johonkin toiseen Liiga-seuraan (esim. HIFKiin) ja loistaa sitten keväällä pleijareissa. Toki luistelu oli heikkoa, kuten saattoi jo arvella ennen miehen hankintaa. Mutta silti, on tuossa oma riskinsä päästää mies poiskin, kun UTJ:kin kehuu, kuinka oli pidetty pelaaja jne.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä harmittaa, mitenkä tämä tilanne kääntyi. Mikäli Sandell ei olisi pahoin loukkaantunut, niin uskon että myös Byers olisi tuolloin jatkanut. Kyllähän Byersin vähän raskaampi jalka tiedossa on ollut. Nyt sitten parempaa hakemaan. Kyllähän tämä paska tilanne on, kun kuitenkin lähtökohtaisesti kovempaa kaveria etsittäessä voi jäädä luu käteen. Vaihteeksi taas Laakson saikkukin on pidentynyt 2-3 viikosta 5-6 viikkoon.

Toivottavasti nyt Sointu, Savilahti, Suomi ja Meskanen vastaavat huutoon. Tottakai muiden ohella. Nyt olisi aika näyttää mihin pystyvät. Mielenkiintoista nähdä huominen kokoonpano hyökkäyksen osalta kun Jokinenkin lienee vielä pois.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Ilves vahvistaa Pajuojan suulla saman asian. Sandellin saikku pakottaa hakemaan kovempaa vahvistusta. Siitähän tuo kertoo, että paalua ei juurikaan ole. Kaikki varat laitettava yhteen mahdollisimman kovaan vahvistukseen.

Periaatteessa hyvä homma jos haetaan vielä Byersia kovempaa pelimiestä. Todellisuus usein vain hivenen erilainen. Nyt meillä oli AHL:ssä meritoitunut (yli 300 matsia ja 0.54 ppg) kova pelaaja, joka alkoi sopeutumaan tiimiin (kahden matsin maaliputkessa). Lisäksi kun lähes varmuudella olisi voinut sanoa, että mitä pisemmällä kausi olisi edennyt niin sitä parempi olisi ollut Byers. Nyt siis haetaan tuosta kovempaa luuta? Vaikea uskoa, että semmoista löydetään ellei tiskiin ole laittaa reilusti rahaa.

Itse olisin mieluusti nähnyt Byersin jatkavan ja Sandellista saadut rahat olisi sitten laitettu arpaan (yliopistopelaaja, nuorehko AHL-pelaaja). Meillä olisi ollut ainakin yksi kaveri rosterissa, joka on mukana systeemissä ja josta tiedetään mitä saadaan. Nyt jos hankitaan asteen verran kovempi kaveri (paperilla) niin voi olla, ettei se sopeudu pelityyliin ollenkaan tai sieltä tulee uusi bonsignore (takana loistava tulevaisuus). Ja sitten meillä ei ole Byersiä eikä sitä "kovempaa vahvistusta".
 

Pattura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Byers meni Pelsuihin. Jokinen on vielä kaksi peliä pelikiellossa. Veikkaan, että Sointu tulee ykköseen Byersin tilalle ja muuten tiistain kokoonpano on sama kuin lauantaina oli.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Byers meni Pelsuihin. Jokinen on vielä kaksi peliä pelikiellossa. Veikkaan, että Sointu tulee ykköseen Byersin tilalle ja muuten tiistain kokoonpano on sama kuin lauantaina oli.
Huhua on ilmoilla, että Byersin Lahteen tuonut auto ei palaa tyhjänä Tampereelle...
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Pelsusta kelpaisi Hakulinen ja Tyrväinen, eivät siis Sandellin korvaajaksi vaan noin muuten. Sebastian Repo pitkällä pahvilla kelpaa myös. Mutta en usko että noista kolmesta luopuvat. Potulny kelvannee, mutta itse olisin pitänyt ennemmin Byersin. Jos se on joku Antti Jaatinen niin ei saatana.
 

Bronco

Jäsen
Oikea ratkaisu, kun huomioidaan Ässän loukkaantuminen, taloudellinen tilanne ja se ettei sopinut Tuokkolan kuvioihin. Nyt vaan sen korvaajan on osuttava hyvin.

Kausi alkoi jälleen kerran helvetin hienosti. Joukkuehenki on näillä Tuokkolan kausilla ollut varsinkin aina syksyisin kova ja tällä kertaa meininki on näyttänyt jopa aiempia vuosiakin vapautuneemmalta. Byers pääsi ilmeisen nopeasti jengiin sisään, parantaen otteitaan matsi matsilta. Nyt Byers on poissa ja joukkue on menettänyt myös kapteenin. Niin positiivisten peliesitysten kuin hyvän joukkuehengen säilymisenkin kannalta toivon kädet ristissä, että tämä riskinotto (rahojen säästäminen "parempaan" hakuun) menee maaliin.

Byersista mieleen jäi parhaiten HIFK-matsin hieno vaihto, missä taklasi Heikkisen ulos tilanteesta, viimeisteli maalin ja kuumensi näin nuoren pakin ottamaan vielä kympin itselleen tilanteen kruunuksi. Lopussa miehelle tarjottiin vielä puolityhjää maalia ja rankkaria, mutta enää ei uponnut. Hieno oli myös ensimmäisten matsiensa maski, mistä syntyi YV-maali. Onnea jatkoon.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Eikös Potulny ole ollut aikamoinen pettymys Lahdessa? Tämän mielikuvan olen muutamasta kommentista saanut, tilastoja en jaksa lähteä etsimään. Mutta liekö tuosta Ilvekselle merkittävää hyötyä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös