Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ilveksen ketjut ja kentälliset vuosimallia 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 15.09.2016 klo 23.16.

 1. Hikiset kyynärit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tällä hetkellä on sellanen fiilis, että Suomen pitäs viimestään nyt lähtee hakeen vauhtia ja itteluottamusta Lekistä. Sitten uudella ilmeellä ja omilla vahvuuksilla takasin liigaan tuloksentekoketjuihin. Ahoniemi ja Helenius tällä hetkellä vähintäänkin yhtä hyviä korvaajia Suomen paikalle, joilta ei ainakaan vauhtia ja itseluottamusta puutu.
   
 2. Saarinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Nyt kun on nähnyt Kerästä useamman pelin ajan niin en ole kyllä enää ollenkaan varma tästä. Eilen Keräsen peli oli karmeaa katsottavaa. Koko ajan todella heikkoja ratkaisuja kiekollisena ja selkä suorana surffailua omassa päässä. Kaikkea ei voi selittää huonolla itseluottamuksella. Jotain Keräselle on Pohjois-Amerikan reissun aikana tapahtunut. Ei ole lainkaan sama pelaaja kuin lähtiessään. Ihmeellisen näköistä "hälläväliä - vähän sinnepäin" -tekemistä. Tuntuu kuin sydän ei olisi touhussa mukana.
   
 3. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Ilves hyödyntää todella heikosti LeKiä muutoin kun junnujen kohdalla. Sinne olisi voinut lähettää Wahlia, Fagerudia, jne...
   
 4. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tosiasia on, että Keräsen arvo mitataan aika puhtaasti tehopisteillä. Ei ole henkisesti mikään suuri johtaja, eikä syö kiekkoja kuin joku Laakso parhaina päivinään. Eikä monipuolinen taistelija kuten Sandell. Itseä on miellyttänyt Keräsessä se, että selkeästi haluaa ottaa ratkaisijan roolia hyökkäyspäässä. Laukoo paljon, pyytää kiekkoja ja olihan eilinen syöttö Vainiolle hieno. Mutta kyllähän tässä pieni pelko on, että taantuuko täysin kiukutteelevaksi primadonnaksi, jos tehoja ei tule.

  Liike ei muuten ole lähelläkään samaa tasoa kuin edellisellä kerralla. Eikös tämän pitänyt treenata jonkun huippu fysiikkakoutsin kanssa kesät? Ei kyllä siltä näytä.
   
 5. Saarinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Liike ei joo ole läheskään samanlaista kuin edellisellä Ilves-jaksolla. Vainion maaliin teki tosiaan hyvän esityön, mutta muuten ilta sisälsi lukemattoman määrän harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä. Oli yksi suurimmista syyllisistä eilen pahasti tökkineeseen ylivoimapeliin. Todella heikko esitys Keräseltä. Toivottavasti kevättä kohden on parempaa luvassa.
   
 6. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Aina ihmetellyt tätä asiaa ja ihmettelen varmaan tulevaisuudessakin
   
 7. Samuli Huikuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (Share) Ilves
  Saattaahan siellä olla LeKin intresseissä, ettei pelaavaa kokoonpanoa rullata koko ajan eestaas. En tiedä, mutta tuli vaan mieleen. Joskus ainakin muistelen nähneeni uutisen, jossa LeKin valmentaja(?) valitteli tätä asiaa.
   
 8. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Kun katselin eilen(kin) peliä mietin itsekseni, että kun Liiga muuttuu koko ajan enemmän pieneten taitopelaajien sarjaksi, jossa eilenkin 18-vuotias pienikokoinen Jere Innala olo HPK:n parahaimmistoa, että miksi Ilves ei rohkeasti peluuta Topias Haapasta ja Joona Ikosta ajoittain ja laita Brett Bulmerin kaltaista raskasjalkaista pelaajaa kotimatkalle?
   
 9. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Niin vai Kerästä.. Bulmer sentään saanut jonkinlaista sähäkkyyttä ja suoraviivaisuutta peliinsä. Kyllä Ilveksellä noita pienikokoisia junnuja on jo kokoonpanossa ihan riittävästi, ellei liikaakin. Enemmän tarvittaisiin noita Jokisia punnertamaan kulmista parhaille sektoreillekin.

  Onko joku muukin huolissaan tuosta Keräsestä? Mihin se parin kauden takainen Kerä on kadonnut? Tämä versio näyttää erehdyttävästi Jesseltä. Selkä suorana liian hitaasti kiekosta luopuva, huonokuntoinen ja parhaan teränsä liikkeestään kadottanut. Tää äijä dominoi kiekollisena Liigaa, ei ihan uskoisi.

  Mustosen ketju pitää hajottaa. Kerä kokeilemaan vaikka D'Amigon ja Soinnun kanssa ja suoraviivainen Bulmer teletappien kanssa.
   
 10. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Keräsen peli sujuu valitettavan odotetusti. Itseluottamus on nollassa, kun olet kokenut kaksi kovaa takaiskua. Et pääsekään NHL:ään ja et pärjää KHL:ssä. Taidot ovat tallella, mutta itseluottamuksen ollessa nollassa kaikki tekeminen näyttää huonolta. Kun Kerästä haastateltiin Ulkojäiden yhteydessä hän näytti henkilöltä, joka on täysin kyllästynyt. Sitä hän ei ole, mutta kaverilla on suuri tuska.

  Negatiivisen kierteen katkaiseminen kauden keskellä on usealle pelaajalle liian vaikea tehtävä. Useimmiten vaaditaan katkaisu eli onnistunut kesä väliin. Lomailua ja hyvä kesäharjoittelu. Onnistumisia harjoituspeleissä ja sitä rataa.

  Yhtälöhän mennee niin, että mikäli Keränen vaeltelee sumussa tämän kauden, niin hän saattaa pelata Ipassa ensi kauden. Mikäli taas Keränen löytää itsensä ja takoo sen pinnan per peli läpi loppukauden, niin eiköhän sitten ensi kaudeksi löydy paikka paremmin maksavasta liigasta.
   
 11. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Itseluottamus siinä varmasti eniten kiikastaa, mutta ei se selitä huonoa fysiikkaa. Kerä ei jaksa pelata, häviää kaksinkamppailuja paljon, ennen pääsi hyvän liikkeensä ansiosta pois kulmavääntöjen alta, nyt jää aina nalkkiin. Viimeksi oli koko ajan pelin ytimessä, nyt vaan lähinnä ylivoimalla ajoittain. No pieniä väläytyksiä pelisilmästä toki viis-viidelläkin.

  Keränen vaikuttaa alistuneelta. Toivottavasti pääsee masennuksestaan eroon ja löytää taas positiivisen kipinän.

  Keräsen piti treenata nhl-miesten kanssa kesäisin. Herää kysymys, että mitä siellä on tehty. Muistetaan, että on kuitenkin pelannut alkukauden Jokereissa, poikkeaa siinä suhteessa Bulmerista ja D`Amigosta, joilla ei ollut mitään pelituntumaa. Noiden äijien osalta liike on parantunut, kun ovat saaneet pelejä alle. Toivottavasti Keränen pääsee paremmin peliin kiinni jatkossa. Kyllähän kuntoa saa parannettua keskenkin kauden, mutta jos on suuria puutteita parin vuoden ajalta, niin sitä ei korjata. Sellainenkin pieni huoli on, että osataanko Ilveksessä miten hyvin fysiiikkaa muutenkaan hoitaa tällä hetkellä. Joukkuehan tuntuu kollektiivisesti puutuvan viimeisissä erissä pelistä toiseen, eikä varsinkaan kokeneiden pelaajien Laakso, Laatikainen, Flinck, Fagerudd kehityskäyrä puolla suuria onnistumisia kesätreeneissä. Piirosen johdolla esimerkiksi Flinckin jalka oli viime kaudella varmasti uran kevein, mutta nyt on todella tahmeaa.

  Herää vaan kysymys, että miten ammattilainen voi olla noin huonossa kunnossa nyt. Onko menty yli vai eikö vaan omatoiminen treenaaminen ole napannut.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2016 klo 11.41
 12. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Meidän pitää siis vaihtaa farmiseuraa, kumma että Tappara tuntuu tekevän tämänkin asian paremmin. Sieltä kyllä käy nimekkäämpiäkin pelaajia LeKissä välillä vauhtia hakemassa.
  Harmi että KooVee tai esim. Pyry ei ole onnistunut Mestiksessä paikkaa lunastamaan/vakiinnuttamaan.
  KooVee Mestikseen ja tiivis Ilvesyhteistyö voisi avata ihan uusia ulottovuuksia.
  Tämä on pelaajascouttauksen/joukkueen rakentamisen lisäksi asia, johon itse puuttuisin todenteolla.
   
 13. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Minun on vaikea hahmottaa, kuka LeKissä tällä kaudella pelanneista Tapparan kenttäpelaajista olisi missään määrin ns. nimimies. Maalivahtien osalta eroa on sen verran, että Tapparalta siellä ovat käyneet pelin verran kumpikin, kun taas Ilvekseltä vain Lehtonen, mutta tuota nyt tuskin voi pitää merkittävänä.
   
 14. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Eikä kyllä käynyt Tapparasta ketään nimimiestä siellä viime kaudellakaan. Ilvekseltä LeKissä ovat viime kausina pelanneet ainakin aiemmin urallaan kauden joukkueensa kultakypärinä päättäneet Sointu (juuri viime kaudella) ja Pesonen.


  Keräsen pelaaminen LeKissä on epärealistinen ajatus. Sen sijaan pienempää roolia tasakentällisin on ilmeisesti luvassakin tulevissa peleissä.
   
 15. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Tuhkanen, Heikkilä, Peltonen, nyt ainakin.
  Korjataan nimekkäät sanalla " ei enää junnuikäiset Liigapelaajat ".
  Itse olisin Ilveksestäkin siellä käyttänyt Wahlin ja Fagerudin..en mitään nimimiehiä.
   
 16. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tänään Saipaa vastaan Keränen löytää itsensä nelosketjun laidasta Flinckin ja Jokisen kanssa. Ei tämä nyt ihan huikeasti ole lähtenyt. No sieltä sitten uutta nousua tekemään ja varmasti saa ylivoimalla vastuuta.

  Bulmer laitettu ulos? Ahoniemi ottaa Keräsen paikan Musen ketjusta, mutta Bulmeria ei näy rosterissa ollenkaan. Vaihto pakkiin tulossa?
   
 17. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Hyvä ratkaisu. Pari kunnon työmiestä vierelle, niin ei tarvi itse tuhlata energiaa laitaväännöissä. Jokinen ja Flinck osaa myös maaleja tehdä, joten ihan riekkisten kanssa ei joudu pelaamaan.
   
 18. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ei todellakaan Riekkisten. Siinäkin mielessä hyvä paikka hakea vauhtia, että jos se samalla herättäisi Flinckin. Sentteritilanne on sen verran heikko, että jos jostain sitä yleistä tasonnostoa voidaan sinne osastolle toivoa, niin katseet kääntyy Flinckiin. Laakso alkaa olla hyökkäyspään osalta aika tapissa, Mustonen tullee ailahtelemaan koko kauden ajan ja Sointu pelaa jo nyt itselleen hyvällä tasolla. Markku pystyy viime kauden perusteella parempaankin. Kerä rinnalla tuo varmasti lisää virtaa.

  Jokinen ansaitsisi jossain kohtaa myös ylivoima-aikaa. Joukkueen nopeimpia, röyhkeimpiä ja työteliäimpiä pelaajia. Ei siitä mitään 20 maalin miestä Liigaan tule, mutta isommalla yv-ajalla kolkuttelisi jo nyt kymmenen maalin rajaa.
   
 19. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Jos lähtisi ajatuksesta, että ainakin kolme ensimmäistä ketjua koottaisiin periaatteella - maalintekijä - sentteri - duunari..
  Silloin Jokinen voisi kuulua jopa ykkösketjuun.

  D'Amigo - Flinck - Jokinen
  Meskanen - Sointu - Hintz
  Liuksiala - Laakso - Bulmer ( mikäli meillä jatkaa )
  Keränen - Seppänen - Rautiainen ( ei nyt varsinainen duunari.. )
   
 20. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Mustonen ei todellakaan ole niin huono ollut, että hänet korvaisi nipin napin Mestis-tasoinen Seppänen.
   
 21. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Nipin napin Seppänen on sentteri. Mustonen voisi olla 13:sta hyökkääjä.
  Hain tuossa nimenomaan roolitusta snaipperi - sentteri - duunari.
  Jossain vaiheessa se Seppänenkin olisi hyvä testata, mikäli kuuluu Ilveksen suunnitelmiin tulevaisuudessa.
  Jos Seppäsestä olisi nelosen sentteriksi, niin poistuisi iso huoli ensikautta ajatellen. Harmi sinällään tuo Mattiloitten lähtö.
   
 22. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllähän nyt Mustonen ohittaisi laiturina hierarkkiassa kaikki muut paitsi D'Amigon ja Rautiaisen. Sehän se alkuperäinen pelipaikka tälle kaudelle oli.
   
 23. Pöllönsilmä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Itse lähtisin kokeilemaan seuraavanlaisia hyökkäyskoostumuksia:

  D'Amigo - Sointu - Keränen
  Jokinen - Suomi - Meskanen
  Rautiainen - Flinck - Mustonen
  Ahoniemi - Laakso - Liuksiala

  Laakson vastuu on liian iso. Mies ei pysty nyt keskittymään omaan ruutuunsa, eli puolustus ja alivoima pelaamiseen, koska hänellä on liikaa vastuuta hyökkäyspäähän. Minuutteja alemmaksi ja mies pois ylivoimalta.

  Suomi on sentterityypin pelaaja, joka on joutunut vähän sivuraiteille. Ennen puhuttiin, että jalka ei riitä. Tällähetkellä omaan silmään Suomen luistelu on samassa tahdissa mm Laakson ja Flinckin kanssa. Ylivoima aikaa ja miehen itseluottamus kuntoon. Siellä on paljon annettavaa.

  D'Amigo on tällähetkellä Ilveksen hyökkäyssuuntaan paras pelaaja. Siihen vielä Keränen kylkeen, niin saadaan oikeasti vaarallinen ykkösnyrkki.
   
 24. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tuli tuossa pelin ohessa ja porukan polvi paskana koppiin linkuttamista katsellessa mieleen sana tyhjennysmyynti. Joko olis kohta aika?
   
 25. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Siis tyhjennetään D'Amigo joukkueesta? Yhtäkkiä ajatellen meinaan ei tule ketään muuta mahdollista kaupattavaa mieleen. Flinck tai Laakso voisi mennä jonnekin nelosketjuun syvyyspelaajaksi? Fagerudd Sportiin pidemmällä sopparilla?