Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2019–2020 – aika jälkeen Sinkkosen

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 24.01.2019 klo 17.07.

 1. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Alasen sopimuksen myötä keskikaista näyttää jo hetkessä paremmalta ja vielä jos yksi sentteri tulisi joukkueeseen niin kelpaisi meikäläisten olla. Alanen voi toki ottaa ykkössentteri paikan varsinkin kun saa nyt ainoastaan keskittyä pelkkään jääkiekkoon

  • Sopimustilanteemme on tällä hetkellä hyvä. Kartoitamme vielä rauhassa tilannetta yhden puolustajan sekä 2-3 hyökkääjän osalta. Minulla on vahva usko, että meillä on kilpailukykyinen joukkue kasassa, kun kausi alkaa, päätti Ylisipola.
  Jos vielä tulee 3 hyökkääjää niin se tuo mukavasti kilpailutilannetta joukkueen sisälle ja saattaa tuottaa hedelmää kauden aikana varsinkin kokemattomien pelaajien osalta.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hyvä soppari tää nääs, jota tulikin vähän enteiltyä. Mun mielestä Jöllin sanat "Katsotaan rauhassa pakkia ja 2-3 hyökkääjä tarkoittaa sitä, että siellä odotetaan Aatun ratkaisun lisäksi Vartiasta ja Rantaeskolaa, jonka jälkeen katsellaan muita kortteja. Tosin rightin pakki tuonne maistuisi, on se sitten kova tai 3parin jätkä.

  No nyt on 3 TOP-6 änkäytyvää jätkää. Siihen toiset 3 ja KalPasta vaikka Juusola ja Aaltonen niin a vot.
   
 3. JuhlaMokka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
 4. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Saattaisi olla ihan hyvä haku. Kuitenkin MM-kisoissakin pelannut, tosin eivät menneet tänä keväänä Ranskalta kisat ihan putkeen.
  Saapa nähdä, että tuleeko huhulle vahvistusta?
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tosi mielenkiintoinen haku, ja ennenkaikkea ensivaikutelmana aika kovakin vielä. Ranskan liigan pakkien pistepörssin kymmenes, joka nyt ei mikään hupisijoitus ole. Ranskan liigahan on Mestistä parempi ainakin keskitasoltaan, lienee sielläkin niitä pelaajia paljon, jotka eivät Mestiksessäkään mitään saisi aikaan.

  Nyt alkaa kuitenkin puolustus ja maalivahtiosasto näyttämään timanttisilta. Ei ole monellakana lyödä parempaa puolustusta ainakaan tällä hetkellä. Ainoa huolenaihe on se, että puolustuksessa on yksi rightin käpälä.

  Järvinen - Huttunen
  Kinnunen - Koponen
  Gallet - kalpalaina

  Tuolla kun kauteen lähettäisiin..
   
 6. Big Bear Jäsen

  Gallet oli näköjään valittu viime kaudella Ranskan pääsarjan vuoden nuoreksi pelaajaksi. Ei liene ihan sysipaska...
   
 7. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Jos vielä tämä kalpalaina on tyyliin Nousiainen/Riekkinen niin voidaan pitää Ipk:n puolustusta jopa sarjan parhaimpana ainakin paperilla ja jos kaikki jatkaa siitä mihin viime kaudella jäivät niin se voi myös realisoitua kaukalossa. Gallet vaikuttaisi erinomaiselta hankinnalta toteutuessaan, mutta voihan tuo uutinen olla ankka. Nyt vaan odotellaan perjantaita ja miksei sieltä joku hyökkääjäkin voisi vielä tulla samaan syssyyn.
   
  Knap tykkää tästä.
 8. Professori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Gallet julkaistaan perjantaina. IPK kysyy Twitterissä, että mitä yhteistä on Gallian kukoilla, Turun Palloseuralla, MM-kisoilla ja Iisalmen Peli-Karhuilla.

  Iisalmen Peli-Karhut on Twitter
   
 9. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Niimpä!!! Mestaruuksia voitetaan puolustamalla.