Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2019–2020 – aika jälkeen Sinkkosen

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 24.01.2019 klo 17.07.

 1. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Alasen sopimuksen myötä keskikaista näyttää jo hetkessä paremmalta ja vielä jos yksi sentteri tulisi joukkueeseen niin kelpaisi meikäläisten olla. Alanen voi toki ottaa ykkössentteri paikan varsinkin kun saa nyt ainoastaan keskittyä pelkkään jääkiekkoon

  • Sopimustilanteemme on tällä hetkellä hyvä. Kartoitamme vielä rauhassa tilannetta yhden puolustajan sekä 2-3 hyökkääjän osalta. Minulla on vahva usko, että meillä on kilpailukykyinen joukkue kasassa, kun kausi alkaa, päätti Ylisipola.
  Jos vielä tulee 3 hyökkääjää niin se tuo mukavasti kilpailutilannetta joukkueen sisälle ja saattaa tuottaa hedelmää kauden aikana varsinkin kokemattomien pelaajien osalta.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hyvä soppari tää nääs, jota tulikin vähän enteiltyä. Mun mielestä Jöllin sanat "Katsotaan rauhassa pakkia ja 2-3 hyökkääjä tarkoittaa sitä, että siellä odotetaan Aatun ratkaisun lisäksi Vartiasta ja Rantaeskolaa, jonka jälkeen katsellaan muita kortteja. Tosin rightin pakki tuonne maistuisi, on se sitten kova tai 3parin jätkä.

  No nyt on 3 TOP-6 änkäytyvää jätkää. Siihen toiset 3 ja KalPasta vaikka Juusola ja Aaltonen niin a vot.
   
 3. JuhlaMokka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
 4. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Saattaisi olla ihan hyvä haku. Kuitenkin MM-kisoissakin pelannut, tosin eivät menneet tänä keväänä Ranskalta kisat ihan putkeen.
  Saapa nähdä, että tuleeko huhulle vahvistusta?
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tosi mielenkiintoinen haku, ja ennenkaikkea ensivaikutelmana aika kovakin vielä. Ranskan liigan pakkien pistepörssin kymmenes, joka nyt ei mikään hupisijoitus ole. Ranskan liigahan on Mestistä parempi ainakin keskitasoltaan, lienee sielläkin niitä pelaajia paljon, jotka eivät Mestiksessäkään mitään saisi aikaan.

  Nyt alkaa kuitenkin puolustus ja maalivahtiosasto näyttämään timanttisilta. Ei ole monellakana lyödä parempaa puolustusta ainakaan tällä hetkellä. Ainoa huolenaihe on se, että puolustuksessa on yksi rightin käpälä.

  Järvinen - Huttunen
  Kinnunen - Koponen
  Gallet - kalpalaina

  Tuolla kun kauteen lähettäisiin..
   
 6. Big Bear Jäsen

  Gallet oli näköjään valittu viime kaudella Ranskan pääsarjan vuoden nuoreksi pelaajaksi. Ei liene ihan sysipaska...
   
 7. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Jos vielä tämä kalpalaina on tyyliin Nousiainen/Riekkinen niin voidaan pitää Ipk:n puolustusta jopa sarjan parhaimpana ainakin paperilla ja jos kaikki jatkaa siitä mihin viime kaudella jäivät niin se voi myös realisoitua kaukalossa. Gallet vaikuttaisi erinomaiselta hankinnalta toteutuessaan, mutta voihan tuo uutinen olla ankka. Nyt vaan odotellaan perjantaita ja miksei sieltä joku hyökkääjäkin voisi vielä tulla samaan syssyyn.
   
  Knap tykkää tästä.
 8. Professori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Gallet julkaistaan perjantaina. IPK kysyy Twitterissä, että mitä yhteistä on Gallian kukoilla, Turun Palloseuralla, MM-kisoilla ja Iisalmen Peli-Karhuilla.

  Iisalmen Peli-Karhut on Twitter
   
 9. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Niimpä!!! Mestaruuksia voitetaan puolustamalla.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Juhannukset on lusittu nyt ja muutaman päivän päästä alkaakin sitten lomat seurojen toimistolla. Viimeksi heinäkuussa taisi tulla yksi sopimus ulos, eli Aatu Hämäläisen jatko. Sitä samaa toivoisi tänäkin vuonna. Sen jälkeen tuli vielä yksi sopimus, eli Damir Galinin jatko.

  Tilanne on erittäin hyvä, lähellä valmista. Joukkue täynnä potentiaalia ja puolustuksen osalta raakaa laadukkuutta myös. Kaksi asiaa oikeastaan huolestuttaa enää tässä vaiheessa. Hyökkäyksen kärki ja kätisyydet. Hyökkäyksessä ei löydy vielä yhtään pelaajaa, joka olisi mahtunut IPK:n viime kauden TOP-6 hyökkäykseen. (No joo, Aleksi Hämäläinen, mutta oli olosuhteiden pakosta). Selkeää taitaa myöskin olla, että puolustukseen ei tule enää omia pelaajia, mutta KalPasta voi tulla lainapakki (Riekkinen L, Nousiainen L tai Vesterinen R).

  Toinen huolestuttava aspekti on nuo kätisyydet, joukkueesta löytyy ainoastaan neljä rightia, joista vain yksi on puolustaja. Näistä righteista ylivoimalle asiaa on Huttusella ja Katosalmella lähinnä. Hämäläinen olisi rightina sitä, mitä lääkäri määrää, mutta kyllä toinenkin samankätinen vielä menisi tuonne ja sitten näiden lisäksi vielä joku leftin laituri.

  X - Alanen - Hämäläinen
  Huhdanpää - Al. Häm. - Väyrynen/right
  Rintamäki - Koskinen - Olkinuora
  Nevalainen - Miettinen - Katosalmi

  Periaatteessa aika kivalta näyttäisi. Hyväksyisin myös X:n ja Väyrysen tilalle Vartiaisen ja Rantaeskolan anyday, mutta oletetaan nyt heidän jäävän KalPaan. Sitten varmaan nuo kolmoskentän laiturit saadaan korvattua juuri NHL:ään varatulla Leevi Aaltosella ja Mikko Juusolalla, joten joukkue kovenee jälleen todella paljon. Kova työ on noilla junnuilla ja try-outtilaisilla tuohon joukkueeseen kivuta, mikäli Jöllin lupaamat 2-3 hyökkääjää vielä tulee. Toivotaan, että saataisiin lähiaikoina jonkinlainen pelaajauutinen hyökkäykseen.
   
 11. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Heitän tälläisen "fantasian" tähän väliin:

  Juusola - Alanen - Aa. Hämäläinen
  Huhdanpää - Al. Hämäläinen - Pikkarainen
  Aaltonen - Koskinen - Rintamäki
  Nevalainen - Miettinen - Katosalmi
  Olkinuora/Leskinen/Jaatinen

  Huttunen - Järvinen
  Nousiainen - Gallet
  Kinnunen - Koponen
  Mikkonen/Kojonkoski/Määttä/Passiniemi

  Kiviaho - Tolonen

  Tästä rosterista löytyisi vähän kaikkea, mutta pienenä miinuksena tuo keskikaista. Antaisin Alaselle kuitenkin mahdollisuuden olla ykkössentteri. Aatun ja Ilikan paikalla voisi hyvin olla Vartiainen ja Rantaeskola, mutta omissa haaveiluissa näkisin Pikkaraisen lopettavan uransa Iisalmessa.
   
 12. Miten yli ja alivoimat? ketkä pelasivat edelliskaudella.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pakeista viime vuonna siellä kokeiltiin vähän kaikkia, mutta vakiot oli Huttunen ja Kinnunen. Tänä vuonna varmaan Huttunen, Kinnunen ja Gallet. Nousiainen sitten myös, jos tulee tänne KalPalta lainaan.

  Hyökkääjiä mahdoton vielä miettiä edes, kun niin repaleista, mutta pari varmaa: Neliön keskelle Katosalmi, maalin eteen Alanen ja Juusola varmaan oikealle B-pisteelle tykittelemään. Huhdanpäälle annetaan varmaan sauma pelinrakentajaksi toiseen ylivoimaan, mutta Aatua tuo ykkösYV huutaisi. Myös joku, joka osaa pistää lötää pussiin olisi ihan jees.

  Alivoimalle sitten Alanen ja Koskinen ainakin senttereiksi. Nevalainen ja Katosalmi on myös vakikamaa siellä hyökkääjistä. Sitten ehkä ne ykköspakit Av:lla Järvinen, Koponen ja Huttunen, mutta melkeimpä kaikki sitä pääsee pelaamaan. Iso palanen poistuu AV-pelistä Pykin ja Galinin muodossa.
   
 14. Professori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Ok. Ihan kiva hankinta. Tosin vähän huolestuttaa tuo loukkaantumishistoria (viime kausi sentään ehjä), ja miten jätkä selviytyy nyt, kun hän taitaa olla joukkueen ykköshyökkääjä?

  Sattumalta ei taida tämä kommentti tulla esille monelta pelaajalta:
  - Hyvillä ja odottavilla fiiliksillä tulen Iisalmeen. Iisalmi kaupunkina on minulle vieras, mutta hallissa on Mestiksen paras meininki ja kaupungissa tehdään Suomen parasta Olutta
  Ei siis tuo olut kommentti, vaan meininki. Sitä ovat monet sanoneet, enkä yhtään ihmettele. Pleijaressahan se taas triplaantuu.

  Laiturisentteri-Lahtisen lähtisin mallaamaan ehkä jopa keskelle alkuun. Ei oikein hajua miehen aloitustaidosta, Liigan tilastoissa näytti olevan 57% vaivaisista 30 aloituksesta. Näin saataisiin Aleksi Hämäläinen laitaan, ja siellä hänet haluaisin nähdä, koska tuo sentterinä pelaaminen näyttää sellaiselta pakotukselta hänellä.

  Palapeli tarvitsisi Aatun ja yhden hyökkääjän mun mielestä vielä. Tosin voi olla, että jäädään Aatuun ja sitten katsellaan Rantaeskolan ja Vartiaisen tilannetta, joka nyt oikeastaan ehkä järkevin ratkaisu. Nyt tuo joukkue on vielä aika HMV.

  XXX – Alanen – Hämäläinen
  Huhdanpää - Lahtinen – Katosalmi
  Hämäläinen - Koskinen – Olkinuora
  Nevalainen – Miettinen - Rintamäki
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Timi Lahtinen siirtyi näköjään IPK:n riveihin. Hän on varsin hyvä peluri jonka todellinen potentiaali on jäänyt vähän loukkaantumisten varjoon TuTossa. Viime kaudellakin ajoittain väläytteli, mutta ei oikein päässyt lentoon ja rooli jäi välilä vähän pieneksi. Pelaajana kuitenkin lähes parhaassa iässä ja jos löytää potentiaalinsa voi hyvinkin olla iso palanen joukkueelleen. Mielenkiintoista seurata kuinka pelit IPK:ssa lähtee Lahtisella sujumaan.
   
 17. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Ja tuohon, jos lisättäisiin 3 ukkoa KalPasta ja mahdollisesti Vartiainen/Rantaeskola, niin olisihan siinä kelpo palapeli pimeisiin syysiltoihin.

  KalPa ei enää puolustukseen hanki täytettä, joten sieltä tarjolla olisi luultavasti Vesterinen, joka olettaen pelaa A-nuorissa vielä ensi kauden, koska IPK:lla puolustus on jo ihan kunnossa eikä tarvetta ole.

  Vartiainen/Rantaeskola tandemilla tryout syyskuun loppuun ja en usko edelleenkään kummankaan saavan paikkaa Liigan puolelta.

  Sopimushyökkääjistä kokoonpanon ulkopuolelle on jäämässä: Juusola, Könönen ja Aaltonen.

  Vielä lisätään mahdollinen Kiiskisen paluu KalPaan, niin tiukkaa tekee tuolla kolmikolla päästä Liigaa ensi kaudella pelaamaan.

  Näistä oletettavasti muodostuu ensi kauden joukkue, enkä usko enää IPK:n lisähankintoja tekevän (pl. Aatun jatko).

  Vartiaisesta, Rantaeskolasta sekä Hämäläisestä tiedetään mitä saataisiin (+30pst) ja Könönen/Juusola kaksikko voi vielä ottaa askeleita eteenpäin ja nousta mahdollisesti Mestiksen kärkipelaajiksi. Aaltonen olisi todella mielenkiintoinen nimi Mestikseen ja tulos voisi olla mitä vaan taivaan ja maan väliltä. En usko Leevin pelaavan enää KalPan A-nuorissa, vaan ottavan seuraavat askeleet kohti Liigaa Mestiksessä.

  Paljonhan tässä on vielä kysymysmerkkejä missä kukakin ensi kaudella pelaa ja vastauksia saadaan enemmälti vasta syyskuussa, kun Mestis ja Liiga pärähtävät käyntiin. Odottavan aika on pitkä.
   
 18. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Vielä lisäyksenä edelliseen tuo uusi lainasääntö mahdollistaa 3 ennen vuotta 1999 syntyneen pelaajan peluuttamista ja 99-01 syntyneet pelaajat eivät vaikuta tuohon kokoonpanokiintiöön, jos pelaavat 10 peliä putkeen.
  Näin ollen Vesterinen(-99) ja Aaltonen(-01) eivät veisi lainapelaajien paikkoja kokoonpanosta ja koko kauden lainoina voisi olla Juusola, Könönen ja Vartiainen/Rantaeskola sekä Vesterinen ja Aaltonen ns. junnulainoina.