Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Iikka Kangasniemi stadin kirkkaissa valoissa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 02.05.2018 klo 20.23.

 1. Parooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Startti lähenee, mikäs hesoissa on viilinki Iikkulin suhteen? Vissiin jotain injuria ollut päällä vai..? Tääl jo ootellaan, että päästään näkemään jannu vanhassa kotiaskissa. Tiukkoja vääntöjä toivottavasti tulossa..
   
 2. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Ei ole oikein mitään "viiliksiä" kun Iikka loukkaantui jo ekan pelin alussa, eikä ole ikävä kyllä sen jälkeen päässyt pelaamaan. Niukasti on annettu mitään tietojakaan loukkaantumisen vakavuudesta.
   
 3. Parooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No voi hitto. Toivottavasti saadaan kaveri pikaisesti kuntoon..kiitoksia infosta.
   
 4. topdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Vähän sellaiset fiilikset kaverista että ei meillä onnistu. Toivottavasti olen väärässä.
   
 5. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Onko perusteluja tälle?
   
 6. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Kangasniemi voisi sopia Selinin sapluunaan ihan hyvin, kunhan vaan saisi käsiä samaan ketjuun. Voisin peluuttaa Santalan kanssa, mutta ketjun kolmannen hyökkääjän pitää kyllä sitten olla kova rouhija/duunari, muuten saadaan todennäkäisesti vastaanottaa alivoimahyökkäyksiä turhan paljon. 39 vuotiaan Santalan taidot on varmasti tallella, mutta liike hidastuu vuosi vuodelta, ja samalla puolustaminen jää vähäisemmäksi ja vähäisemmäksi.

  Mutta hyvin voi Kangasniemi onnistua meillä!
   
 7. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Perustelu on se että IFK fani ei koskaan odota mitään hyvää. Kaikki on aina p..k..
   
 8. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Selin sanoi viime viikolla että Kangasniemen kohdalla mennään day-by-day -statuksella, eli tuskin mitään järkyttävän isoa remonttia on edessä. Harmi että loukkaantui, odotin hänen näkemistä uusista hankinnoista eniten.

  Sellainen kuva jäänyt Iikasta Bluesin ja Pelsujen ajoilta, että kädet ihan tämän sarjan eliittiä, samoin kiekollinen pelikäsitys, ja etenkin kyky tehdä taikoja nopeassakin luistelussa. Laukauksessa selkeitä puutteita, mutta teki silti 17 häkkiä viime kaudella, kertonee siitä että maalinteko vaisto ja harhautukset on kuitenkin kohdillaan. Tämän enempää en poikaa mainosta, antaa hänen itse näyttää kykynsä. Toivottavasti pelaa torstaina kotona. Tyrväinen huutaa tämmöstä kaveria rinnalleen, molemmat tukee toistensa heikkouksia.
   
 9. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kangasniemi on aivan surkeassa kunnossa. Jaksaa pelata parinkymmentä sekuntia ja sen jälkeen on aivan loppu. Toistaiseksi täysin hyödytön pelaaja ja taakka omalle ketjulleen, ikävä kyllä. Mars kuntokuurille!
   
 10. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikös se ollu just loukkaantuneena?
   
 11. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Oli kai, mutta ei kai nyt kolmessa viikossa kuntopohja totaalisesti romahda, jos on kondis on ollut hyvä. Tietysti, jos on vaikkapa ollut sairaana samaan syssyyn tai tulossa kipeäksi, tilanne on eri. Mutta silmiinpistävän huonossa hapessa Kangasniemi näytti olevan.
   
 12. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kassotaan pari peliä et jos ei ala edistystä näkymään ni sitte on syytä huolestua. Jos on vaikka samaa reeniä vetäny ku viime kauden toinen lahelainen rakettimme.
   
 13. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Ei kuntopohja romahdakaan, mutta kyllä nuo poissaolot heti näkyy "pelikunnossa". Jalka vaan tuntuu raskaalta, vaikka kondis on teoriassa hyvä.
   
 14. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Mielestäni erikoinen ulostulo tämä. Juuri eilen pihuttiin omalla porukalla, kuinka yllättävän ahnaasti tämä teletapin kokoinen hyökkääjä menee ahtaisiin väleihin ja painii kulmissa. Jos olisi oikeasti surkeassa kunnossa, välttelisi kaksinkamppailuita ja olisi muutenkin enemmän tilanteiden ulkopuolella.

  Mielestäni tähän asti Kangasniemeltä nähty lupaavia otteita.
   
 15. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Kangasniemi oli todella lupaava minusta nämä pari peliä. Vähän sellaisen nuoren miehen ”näyttämispainetta” ja latasi siksi paristakin tekopaikasta veskan logoon, mutta kun se rentous ja oma ketju tai sen pelirytmi löytyy niin tulee tekemään tulosta. Olen siitä aivan varma.

  Todella hyvä hankinta tuonne. Uskon, että viimeistään jouluna on yksi fanien suosikki.
   
 16. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Se on jännä, miten erilaisin lasein ihmiset pelejä ja pelaajia katsovatkaan. Mun näkemyksen jakoi moni muukin henkilö ja oikein ääneen ihmeteltiin, mikä mättää. Mä siis toivon, että Iikka onnistuu ja tuo hyökkäykseen juonikkuutta ja käsiä, mitä todellakin tarvitaan. Siltikään en ole lainkaan tyytyväinen nyt jo näettyyn. En kyllä ole tyytyväinen suurimman osan esityksiin, joten turha tässä on pelihousuja vielä repiä.
   
 17. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Iikalla on kyllä mahtava pelikäsitys ja mielestäni ennen kaikkea ymmärrys siitä, kuinka rakennetaan oikeasti vaarallisia tilanteita. Thorell on mielestäni hyvin saman tyylinen pelikäsitykseltään, kumpikaan ei ole mielestäni sen enempää maalintekijä tai syöttelijä, vaan molemmilla on ymmärrys ja ratkaisukyky kumpaankin hommaan, tilanteen mukaan. En ole ihan varma, miten tällaisia kavereita kannattaisi roolittaa. Voi olla, että heistä olisi isoin hyöty, jos tuovat luovuutta kahden vähän vähemmän luovan kaverin rinnalla. Itse kuitenkin uskon, että paras hyöty tulee, kun pääsevät pelaamaan toisen... tai kenties kahden saman tyyppisen kaverin kanssa.

  HIFKissä löisin kasaan ketjun Kangasniemi-Tyrväinen-Thorell... Ja katsoisin mielenkiinnolla, pystyykö joku porukka nollaamaan tuon ketjun... veikkaisin, että ei pysty...

  E: Ja mitä tulee onnistumismahdollisuuksiin stadissa, niin sanoisin, että onnistuu. Hemmetin moni pelaaja tuntuu sulavan, kun pukee HIFKin paidan päälle. Iikka on kuitenkin jätkä, jonka pelirohkeus on ehdottomasti yksi suurimmista vahvuuksista. Ei tällaset kaverit sula...
   
 18. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Lainaus:
  Tai kai kyse on siitä millä odotuksin katsoo. Itse suhteutin Iikan pelin siihen, että loukkaantuminen takana, uudet ketjukaverit ja Selinillä muutenkin näköjään hieman hommaa saada tänä syksynä joukkuetta rullaamaan...

  Siihen kaikkeen nähden #4 oli lupaava. Piti rohkeasti kiekkoa pienessä tilassa, otti YV-vastuuta ja piti painetta yllä. Oli vetopaikoilla ja saikin kiekon, mutta vielä hätäili maalinteossa (mitä en ole nähnyt häneltä Liigapeleissä). Ja aika monta kertaa oli ns. syöttövalmiudessa kiekon kanssa, kun kukaan oman viisikon kavereista ei ollut vielä tehnyt edes kunnon kiekotonta liikettä vapauttaakseen itsensä syötettäväksi. Eli pelikäsitys ja rytmi oli ketjukavereita edellä.

  Siksi oma usko kaveriin on aika vahva. Jos ajattelen hankinnan onnistumisprosentin perusteella laittaa kavereita "arvontakoreihin" niin Iikka on ykköskorissa:

  1. Quincey, Motin, Kangasniemi
  2. Santala, Lessio
  3. Ruusu, Keränen, Laakso
  4 Koivisto/Pitkänen

  Noi korit 2-3 on vähän vaikea vielä arvioida kun ei tiedä mihin ruutuun pelaaja on oikeasti tulossa. Jos Santala on ykkössentteriksi ja Lession ykkösketjun laitaan kaavailtu, niin epäonnistumisen mahdollisuus kasvaa taas isosti. Molemmat tuntuu hyvältä kolmoseen. Vaikkakin sarjan kallein kolmonen onkin tulossa. Keränen taas tuntuu pelaavan nyt liian isoa roolia. Onko luvattu niin iso rooli..? Toivottavasti ei. Ruusu on niin tuntematon, että ei mitään hajua mitä sieltä tulee ja Laakso on kait aika loukkaantumisvaarainen?

  Mutta olen koko jengistä itseasiassa aika positiivisin mielin. Ainahan on kaikilla yksilöillä epäonnistumisen mahdollisuus ja jotenkin tuntuu, että korista 1-3 kaikki löytää kyllä jonkinlaisen paikan joukkueessa. Ja kun löytävät niin kaikkien pelitaso nousee. Iikankin.
   
 19. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lyhyestä harjoituskaudestaan huolimatta Iikka on aloittanut tehokkaasti HIFK-uransa. Molemmissa liigapelissä ratkaisijana (syöttö & maali) jatkoajalla. Muutenkin tuo 3vs3 sopii tälle väkkärälle erinomaisesti. Ei tarvi HIFK:n tuskailla viime syksyn tapaan toistuvilla jatkoaikahäviöillä. Seuraavaksi aletaan ottamaan niitä 3 pisteen voittojakin.
   
 20. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Eikös tämä mainio kääpiö ole latonut 2+2 kahteen matsiin? Oli miten oli, onpa ihastuttavan maaliahne pelaaja, joka ei pienestä koostaan huolimatta pelkää mennä tilanteisiin. Aika moni pelsufani vakuutti tässä ketjussa, että tulette ihastumaan ja just nyt näyttää siltä.

  edit. Liigan sivut vaihteeksi kumossa, ei pysty tarkistamaan tehoja. Miksi Liigan sivut ovat aina kauden alussa tahmeassa kunnossa?
   
 21. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  2+2 kahteen peliin
   
 22. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lisäksi ihan älytön ase noissa 3 vs 3 jatkoajoissa.
   
 23. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kummassakaan liigapelissä ei ole näkynyt sitä CHL-Iikka, josta mä täällä marmatin ja ainakin toistaiseksi on vastannut odotuksiani. Tärkeitä maaleja ja hyvää duunia ja mun silmiini näyttää sopivan hyvin Santalan viereen. Joku ei-kääpiö toinen laituri siihen vielä tuomaan fyysisyyttä ja tilaan Iikalle ja Santalle.
   
 24. RedDawn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hienosti alkanut kausi, voisi jopa sanoa että odotusten mukaisesti!
   
 25. Joona D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Boston Bruins
  Fiilaan kyllä todella paljon. Odotin käsiä ja nokkeluutta ja sitä totta kai saatiin, mutta kaikista eniten nappaa että nähnyt pari taklausta ja painaa tilanteisiin todella rohkeasti ja äkäisestikin. Pitkästä aikaa tällainen suosikki, ei näitä hetkeen ole meillä ollut. Pitäskö se Lessio nyt heittää takaisin vierelle, kun avasi maalihanat?