Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Iikka Kangasniemi stadin kirkkaissa valoissa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 02.05.2018 klo 20.23.

 1. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt kun sopimus on virallisesti julkistettu niin avataan herralle oma ketju.

  Tulee varmasti herättämään tunteita kun katselee miehen tekoja lahdessa.
   
 2. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Sanotaan nyt näin, että paljon on pelaajia Pelicansista HIFK:n riveihin päätynyt ja ennemminkin noille on onnistumisia toivonut. Nyt kuitenkin Kangasniemi jätti harvinaisen paskan maun lähtönsä jälkeen. Hyvin epä-HIFK:maiselta pelaajalta tuntuu, mutta eiköhän Nordiksen pukukoppi ole varsin oikea paikka ammattimaisuuden ja nöyryyden kasvattamiselle sekä maanpinnalle pudottamiselle.

  Hyvien jatkojen toivottamisen sijaan toivotankin hyvää ja reipasta henkistä kasvua. Varmasti saa vihellykset osakseen Isku-Areenalle saapuessaan, mutta ne ovat ihan ansaitut.
   
 3. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiintoinen nokkapokka Matikaisen kanssa ja kuten tunnettua, täällä ei tämän Matikaisen kanssa paljonkaan rakkautta ole ilmassa. Toivotaan, että Iikka viihtyy stadissa.
   
 4. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei mitään hajua pelaajasta, mutta sehän vaikuttaa just hyvältä tyypiltä. Jos paskansyöjän kanssa on ongelmia, voiko olla huono jätkä?

  Nöyryyttä ei tarvitse, jos osaa pelata. Hyvä esimerkki piällikkö. Samaan hengenvetoon keksin tälle pelaajalle uuden nimen ja se on Likka. Minusta kun se ei ole kerran Ilkka niin en osaa katsoa tuota sanaa niin, etteikö ensimmäinen kirjain olisi L. Minusta se on väärin kirjoitettu, joten hän on nyt valitettavasti Likka.
   
 5. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mitä henkiseen kasvuun tulee, niin Iikka Kangasniemellä on siihen ihan hyvin aikaa, kun ei tunnu oikein vielä 51-vuotiaalla Petri Matikaisellakaan olevan hallussa. Muutenkin aikamoista röhönaurumateriaalia nuo Matikaisen jutut taas tässä Kangasniemi-tapauksessa. Pata ja kattila tuli jostain syystä mieleen. "Minulla ei ole tapana valehdella" ja sitten samassa jutussa myöntää "vähän liioitelleensa", kun neljän minuutin myöhästyminen muuttui Matikaisen suussa 20 minuutiksi. Kaiken huippuna tosiaan nuo moottorisahamiehen oharit Nordiksella, niin ei ole vaikea arvata kumman kelkassa ainakin allekirjoittanut on.
   
 6. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Uskon kaverin tietävän, että on now or never paikka nousta isoksi pelaajaksi. Jos valitsee yöelämän, niin voi pelailla pikkuseuroissa lopun elämäänsä. Jos nyt panostaa niin voi nousta EHT-kiertue ja NLA/SHL/KHL -tasolle.

  Mulla on hyvä kutina tästä.
   
 7. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Kyllä itsellenikin paskansyöjän itkettäminen on Iikalle pelkkää plussaa. Äijän joka on niin full of shit, ei kannattaisi vinkua parin minuutin myöhästymisistä.

  Annetaan pojalle mahdollisuus.
   
 8. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä oon aina luullut, että tämä kaveri on Ilkka Kangasniemi, mutta onks tämä nyt kuitenkin Iikka vai Likka Kangasniemi?
   
 9. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Ei
  Lainaus:
  Paskasta kertoo jotain tuo, että ensin myöntää valehdelleensa Kangasniemestä, mutta heti perään heittää taas uuden saavillisen kakkaansa pelaajan niskaan. Lisäksi Matikaisen joukkueessa on siis kostettu pelaajalle siirtyminen muualle. Todella ammattimaista.
   
 10. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Iikkulin pitäisi ainakin olla koko kevään jatkuneen joulutauon jälkeen freesinä kesätreeneissä. Syöttö- ja laukaisutaidon voisi vaikka kehittää jostain itselleen. Kiekollinen luistelu ja kiekonkäsittelytaito ovat jo nyt maailmanluokkaa. Vielä fyysisiin ja henkisiin ominaisuuksiin pieni parannus E-juniorin tasolta, niin taivas on rajana. Hesassa ei myöhästelykään haittaa, niin mikäs siellä on edarin ollessa.
   
 11. Stigu Jäsen

  Kyllähän tuo Kangasniemi on tuollainen matiasloppi/kimhirschowitz-tyyppinen riskihankinta. Potentiaalia on, mutta mitalin kääntöpuolella on sitten tuo velttoilu ja kiukuttelu. Kaukalossa kaikkein pahimman näköistä on vetelä mikkihiiri, jolla ei natsaa. No, toivotaan että Selin saa Kangasniemen ruotuun.

  Ja Poliisilta juuri oikeanlaista toimintaa!
   
 12. scholl Jäsen

  Muistatteko kun täällä väitettiin, ettei se haittaa, että Matikainen kävi nuoruudessaan poliisikoulun? Kuulemma nuoruuden erhe. No jätkä ei ole oppinut mitään, edelleen tyhmä kuin saapas. Minusta sinne poliisikouluun ei kukaan ajaudu vahingossa, joten arviomme hänestä on aina ollut oikea.

  Lainaus:
  Hyvä Petu! Fanit voisivat tehdä sellaisen lakanan, jossa matikainen olisi pirneskokoisena munasillaan ja Kangasniemi nauraa hänelle Berlusconi-naurua.
   
 13. Makija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin.

  Ehdottomasti mielenkiintoisin näistä uusista vahvistuksista, vaikuttaa sopivan ylimieliseltä persoonalta. Kunhan peli kulkee ja maalaisia vituttaa, niin tervetuloa stadiin!
   
 14. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vaikka onkin Petua kohtaan antipatioita, niin en mä nyt ihan varauksetta ostaisi Iikankaan kommentteja. Joka tapauksessa urheilullisuudessa hänen täytyy ottaa uusi steppi urallaan. Näköhavainnot yöelämästä pelipäivinä eivät anna kovin hyvää kuvaa huippu-urheilijasta.

  Kuten Shejbal totesi, syöttaito ja laukaisutaito ovat puutteellisia, luistelu on erinomaista. Potentiaalia on, mutta kasvua tarvitaan kaikilla osa-alueilla. Olkoon sitten pahoittanut mielensä miten tahansa, oli Iikka koko kevään täysin käyttökelvoton, vaikka saikin hyvin vastuuta.

  Toivottavasti HIFK:ssa saadaan kaveri uudelle tasolle. Kevään jälkeen ei tule ikävä.
   
 15. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Mul on sellanen kutina et tää jäbä ottaa sen stepin ja voittaa pistepörssin ilman loukkaantumisia. Pisteet vielä siitä että kaatuu hipaisusta ja hankkii valtavan määrän jäähyjä vastustajille.

  Vieläkö paskansyöjä saa valmentaa jossain? Vois jatkaa perinteitä ja näytellä pari rannevatkausta siihen suuntaan maalin tehtyään.
   
 16. Yhdeksän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
 17. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tervetuloa Stadiin Iikka! Petun on kyllä turha syyttää ketään myöhästelystä, äijähän on itse noin 6 vuotta myöhässä IFK:n kauden 12-13 treenikauden alusta. Vittu mikä jätkä.
   
 18. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Puutteellisilla taidoilla teki kuitenkin hyvät tehot. Potentiaalia täytyy olla runsaasti. Maisemanvaihdos ja valmentajanvaihdos paljon suoraselkäisempään kaveriin saattaa tuoda kovaa tulosta.

  Matikainen on kyllä surullinen hahmo. Muka vaatimassa rehellisyyttä ja täsmällisyyttä jne. Itse karkaa kauden kynnyksellä mitään sanomatta muualle sopimusrikkurina jättäen joukkueen täysin pulaan. Saman haastattelun aikana sanoo, ettei valehtele ja myöntää valehdelleensa.
   
 19. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Matikainen ei ollu Iikkulin kohdallakaan surullinen hahmo, miksi olisi ollut. Kovasti antoi mahdollisuuksia ihan loppuun saakka. IFK:n eräiden vanhojen kannattajien kaunoihin en ota kantaa.

  Kangasniemen vahvuudet olivat luistelussa ja pelisilmässä. Tarjoili kyllä maalipaikkoja ihan riittävästi pelikavereilleen. Huikea pelimies, tulette pitämään.

  Ja miksi tälle talentille buuata lahessakaan pitäisi?
   
 20. firsov Jäsen

  Kangasniemi oli parasta Pelsusta sitten Ryan Laschin. Upea persoona, jonka jokaista vaihtoa on nautinto katsella. Loppu taidettiin kämmätä valmennuksen kautta. Luovat pelaajat ei kuulu koirankoppiin, jos nyt yleensä kukaan. Pelicans sössi hyvän alun. Ihmisiä pitää kunnioittaa.

  Tulee tekemään 60 pistettä Hifk:ssa, ei kahta sanaa. Tulette nauttimaan.
   
 21. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei varmaan hänen kohdallaan. Noin muuten on kuitenkin epärehellinen ja sopimuksia kunnioittamaton valmentaja. Tämän kun yhdistää hänen puheisiinsa, joissa tuntuu pitävän sitoutuneisuutta, avoimuutta ja rehellisyyttä kovassa arvossa, niin lopputuloksena on aika surullisen oloinen hahmo.

  Älkää tehkö kuten minä teen, vaan kuten minä sanon.

  Voi olla, että Kangasniemi puhkeaa kukkaan tasapainoisemman valmennusjohdon alaisuudessa. Sen aika näyttää.
   
 22. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Ai ai, kapteeni Haddockin näköinen mies sen kun porskuttaa ja jatkaa uraansa kovassa seurassa! Toivottavasti Petun ja IFK:n tiet vielä joskus kohtaavat, on meinaan niin IFK:n näköinen valmentaja kuin vain voi olla.

  Ja sitten ketjun aiheeseen. Kangasniemi on Suomelan ohella esimerkki sellaisiesta pelaajasta, joita Tobiaksen pitää jatkossakin hakea: Jo kykynsä näyttäneitä, mutta kehittyviä pelaajia, jotka eivät vielä ole päässeet Ison Rahan makuun taalaliigoissa, jolloin motivaatiokin on yleisesti ottaen kovaa luokkaa.

  Kangasniemellä tosin on selkeästi jonkinnäköinen asenneongelma, toivotaan että Seliniltä löytyy edes hitusen verran Petun palleja (tai edes sähkäkäyttöinen puutarhaleikkuri), että saa tämän selvästi lahjakkaan pelaajan ruotuun.
   
 23. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olisi aika iso askel taaksepäin. Petu ei ole mikään nykyisen reagointi-luistelukiekon osaaja. Lisäksi en usko että Salmelainen näkee järkeä lähteä muuttamaan Selinin aloittamaa suuntaa. Eiköhän sieltä löydetä joku toinen nykykiekon koutsi. Plus sitten vielä se tapa millä aiempi yhteistyö päättyi...

  Kangasniemen historiaa tuskin kannattaa isommin miettiä. Ei ole eka pelaaja saapuessaan Nordikselle jonkinlaisen 'taakan' kanssa.
   
 24. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on taivahan tosi. Matias Loppi, Kim Hirshowitz, Hank Pikkarainen, Palle Ramstedt, kaikki koira-nimiset ulkkarit, jne ovat osoituksia siitä, että Nuurdiksella on outo taipumus korostaa monen pelaajan laiskuusgeenejä. Mutta onneksi nykymeininki näyttää siltä, että edariasennetta ollaan kitkemässä jengistä pois.Valmentajalla on erittäin suuri vaikutus tässä. Selin kyllä uskaltaa penkittää pelaajan tarvittaessa, sen osoitti jo mennyt kausikin.

  Ja Brother Punapaska, tuosta Poliisin ja IFK:n aiemmasta yhteistyön päättymisestä on olemassa kaksi tarinaa. Itse en ainakaan tiedä kumpi niistä on tosi. Oli miten tahansa, mulla nyt vaan on joku man-crush Petuun (mutta en ole homo). Petussa on sellaista IFK-maista karismaa, josta diggaan. Myönnetään, ettei pelikirja ole kaikkein modernein, joten ehkäpä kakkosvalmentajaksi joskus IFK:hon?

  Ja korostan että en tosiaankaan ole homo. Enkä katsele alastomia miehiä sillä tavalla. Sen myönnän, että moottorisaha kiihottaa ihan pikkaisen.Siis öljytty, käynnissä ja omassa kädessä oleva.
   
 25. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tismalleen. Stögö(kin) teki siitä pikku-iivanasta ihan kelpo pelimiehen pleijareihin. Eiköhän Selin saa homman toimimaan.

  Lainaus:
  Petussa oli monta asiaa tosiaan 'kohdallaan' ja oli silloin kovaa valuuttaa. Mutta; mestaruuden voittanut jengi, piessyt kyseisen valkun juuri finaaleissa. Siihen päälle pelitavan aivottomuus(pitkä päätyyn ja MG perään) ja selkeä auktoriteetin haastaminen(Liivik Kouvolaan jne).

  Jos meillä olisi kova ykkönen niin ei se tarvitse Petua. Mä snaijaan sun man-crushin ja ymmärrän. Tiedä sitten mikä siinä loikka-itään casessa on lopullinen totuus mutta riköhän Petu ole nähty. Valmentajana kantaa samanlaista taakkaa organisaation+fanien silmissä kuin KyykkyPaska pelaajana.

  Lainaus:
  Tottakai. Kevätlaitumelle päästetty 1200 Kawasaki, öljytty moottorisaha, -90 luvun playboy coverit ja savuviski. Niissä on sitä jotain.