Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2018–2019 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Morten Halsted, 17.05.2018 klo 13.52.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  TuusKi ei jäänyt kauaa suremaan voimahyökkääjä Ramil Jokisen siirtoa Espooseen vaan "paluumuuttajina" joukkuen vahvuuteen liittyi nyt ainakin OKK matsiin Häppölän duo Joni ja Jami, jotka olivatkin heti tehokaina.
   
 2. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Jaahas, sarjassa alkaa puoliväli häämöttää, joten olisikohan se aika herätä horteesta ja koettaa vähän analysoida, pohdiskella ja vaikka ennustella lohkoa?

  Lohkohan on mukavan tasainen, ykkösen ja seiskan välillä on toki 8 pistettä, mutta sarjakärki Wolfilla on myös yks matsi enemmän pelattuna. Toki myös kolmantena oleva HC Vantaa on pelannut yhen matsin enemmän ja sen voittamalla nousisi ykköspaikalle. Mitään isompia yllätyksiä en näkisi sarjataulukon yläosassa olevan, pudotuspeleihin menevien joukkueiden ryhmään ei näyttäisi olevan yllätyksiä tunkemassa.

  Ehkäpä KJT Haukkojen sijoitusta voisi pitää pienenä pettymyksenä, tosin ehkäpä tuo koko myllerrys Keski-Uusimaalaisen kiekkoilun taustoissa on aiheuttanut vähän häiriötä koko alueen seuroihin. Eiköhän se tilanne tässä ajan mittaan rauhoitu ja joukkueet pystyvät paremmin uuden organisaation suomia mahdollisuuksia käyttämään.

  Isoin yllätys ja pettymys on eittämättä sarjanousija OKK:n tilanne. 13 peliä, 13 tappiota olisi jo sinällään katastrofaalista katsottavaa. Mutta kun soppaan lisätään se tapa, millä tappiot ovat pääsääntöisesti tulleet ei voi kun ihmetellä seuran tekemisiä ja tuntea samalla myötähäpeää seuran kannattajia kohtaan. Kun joukkue tekee 13 ottelussa 17 maalia ja päästää 177 on pakko kysyä mikä on seuran motivaatio nykyiseen tekemiseen? Samalla on pakko pohdiskella mikä on jääkiekkoliiton näkemys tilanteeseen? Viime kaudella OKK siis voitti III-divarin ylemmän lohkon ja nousi siis karsinnoista ja OKK Tankki sijoittui kolmosen alemmassa lohkossa sijalle 14. Tällä kaudella OKK Tankki majailee samaisessa III-divisioonan alemmassa lohkossa sijalla 13 ja OKK pitää jumbosijaa II-divarin lohkossaan. Ihmettelenkin hieman, mikä joukkue on OKK Karre, joka on sijalla 2 III-divisioonan ylemmässä lohkossa? Onko OKK siis saanut sekä nousukarsintojen myötä ylemmässä divisioonassa, että samalla pitää sarjapaikkansa karsintoihin päässeellä joukkueella? Vai mistä (ja miksi) tuo kolmas joukkue on pelaamaan putkahtanut?

  No joo, tämä meni nyt vähän oftopiciksi. Näin lätkäfanina on mukavaa, että sarjassa on vielä jäljellä paljon tiukkoja otteluita, sillä sarjataulukko ja jo pelatut ottelut osoittavat, ettei merkityksettömiä pelejä juurikaan tule jatkossa olemaan, eikä helppoja... noh, poislukien OKK ottelut, joilla tuntuu olevan lähinnä tragi-koomisuudessaan viihdearvoa ja jotka tarjonnevat hyvän tilaisuuden pelaajille pistemääriensä nostoon.
   
 3. HokiHero Jäsen

  Lainaus:
  OKK karre on käsittääkseni pitkälti juuri se jengi joka tuon nousun aiheutti. Vähän liian hyvä ylempään kolmoseen ja vuosi toisen perään häviää ainakin puoliksi tahallaan karsinnat ettei nousisi. Ehkä seurajohto ajatteli että tuo jengi jaksaisi yrittää kakkosessa koska taidollisesti siihen rahkeita olisi, mutta lopputulos nyt on valitettava.
  Täytyy nostaa hattua pelaajille jotka jaksavat tulla peleihin läpi pitkän kauden kun lukemat ovat mitä ovat, kakkonen on vaan jo niin pirun kova sarja ettei tuossa tarvitse olla kyse asennevammasta vaan puhtaasti siitä että vastustajat ovat niin kovia.
   
 4. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Sitä lähinnä ihmettelin, että kun viime kaudella OKK pelasi kolmosen ylempää ja OKK Tankki kolmosen alempaa, eli kahdella joukkueella, niin nyt joukkueita onkin kolme: OKK Tankki edelleen kolmosen alemmassa, kolmosen ylemmästä nousukarsinnat selvittänyt OKK pelaa kakkosessa, mutta siltikin kolmosen ylemmässäkin pelaa joukkue OKK:n nimellä, eli siis juurikin OKK Karre, jonka pelaajisto on siis tuo viime kauden karsinnatkin hoitaneen OKK:n pelurit. Kuinka siis joukkue voi samaan aikaan sekä nousta sarja-astetta ylemmäs ja kuitenkin säilyttää myös paikkansa alemmalla portaalla?
   
 5. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Parempi Häppölä taisi jo jatkaa matkaansa samaan osoitteeseen Jokisen kanssa?
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä vaan ja pääsi heti pisteille ekassa SS matsissa
   
 7. Jawested Jäsen

  Lainaus:

  Tietysti huomioonotettava seikka, että joukosta HAKI, KelA, OKK vain HAKI on pystynyt voittamaan tästä tasaisesta top-7 porukasta ketään kaatamalla HKH:n lokakuun alussa. Muuten KelA:n ja HAKIN pisteet on keskinäisistä peleistä ja tietenkin OKK:lta, joka pelailee ihan väärässä sarjassa.
  No, tästä tilastofaktasta innostuneena tein top-7 joukkueille oman sarjataulukon, jossa otettiin huomioon vain pudotuspelikamppailussa mukana olevien keskinäiset pelit.

  joukkue, pelatut ottelut ja pisteet

  Wolf 9 18
  GrIfk 10 16
  HKH 8 15
  HC Vantaa 6 10
  KJT Haukat 8 10
  Viikingit 8 8
  TuusKi 7 7


  Tästä voi vähän päätellä, että otteluohjelmat ovat vielä olleet "eriarvoisia", joka näkyy varsinkin TuusKin pistekertymässä. Tällä laskennalla myös Viikingit ovat olleet hieman ongelmissa, mutta varmasti jälleen kevätkaudella vaikea voitettava kenelle tahansa. Sipoossa lähdettiin isoin panostuksin tähän kauteen ja ennakkosuosikin viitta on nyt puettu päälle.
  HKH laittoi myös kahdessa viimeisessä pelissä statementin pöytään pitämällä sarjan kärkikaksikon nollilla ja nappaamalla kakkossijan itselleen.