Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Etelän lohkokin päätetty ja seuraavat joukkueet pelaavat lohkossa 1

Lohko 1:
Viikingit, Helsinki
GrIFK, Kauniainen
HC Vantaa
KJT Haukat, Keski-Uusimaa
Wolf, Sipoo
H.K.H., Hyvinkää
HAKI, Lohja-Nummela
KelA, Kellokoski
TuusKi, Hyrylä
OKK, Helsinki

Huom!
Joukkuearvioissa olevat oletukset ja pohdiskelut eivät ole puhdasta faktaa vaan kirjoittajan oma mielipide / arvio, ellei toisin mainita:
.
Viikingit, GrIFK, HC Vantaa, H.K.H., HAKI ja KelA ovatkin odotettuja jatkajia. Herääkin kysymys, kolmesta ensimainitusta, että onko Viikingeillä, GrIFK:lla ja HC Vantaalla nousuhaluja? Vai riittääkö Rautaliigan TOP4 kiekko näille joukkueille? H.K.H. alisuoritti pahasti ja onko ryhtiliike tulossa? Entä nousutavoite? HAKI ja KelA jatkanevat sarjan keskitasolla, jolllei ihmeitä tapahdu. Ja jo nyt tässä vaiheessa sanoan, että jokaisen lätkäfanin täytyy tehdä vähintään yksi ekskursiomatka Kellokoskelle viikonlopun kotiotteluun kokemaan aito hillbilly-tunnelma.Minä menen kahdestikin jos kerkiän.

Seuraavat joukkueet herättävät erityistä mielenkiintoa

KJT Haukat korvaa siis keravalaisen KJT Miehet (r.i.p.) ja on keski-uusmaalaisen kombinaatioseuran KJT Haukkojen edustusjoukkue (fakta). Uusi edustusseura on nyt siis taipaleensa alkuvaiheessa ja tavoitteena nousu Suomi-sarjaan jollei tällä kaudella niin viimeistään ensikaudella... tai sitä seuraavalla. Joukkue nuorentunee entisestään ja harjoitusmääriä kasvatetaan... kesäharjoittelukin jo kuulemma alkanut, lisäksi seura on saanut oman maalivahtivalmentajan (fakta) sekä enemmän kuin pätevän joukkueenjohtajan. Valmentajinahan toimii dynamic duo Batman & Robin eli Tapio Karimies ja Juha Ritala (fakta), saatte itse päättää kumpi on lepakkomies ja kumpi boy wonder. Kaiken tämän uuden ja ihanan tulos, sekä suunta nähtänee jo alkukaudesta? Odotan mielenkiinnolla.

Wolf sai todella ikosen... eikun ikonisen ja pätevän valmentajan Jouni Ikosen (fakta) joka operoi viime kaudella Tuusulan KJT:ssä mielenkiintoisella materiaalilla. Nyt tarjolla piirun verran parempaa (?), joten odotamme jännityksellä. Vahvojen huhujen mukaan myös samalla siirtoliikkeellä Ikosen perässä susirajalle siirtyi Tuusulan KJT:n Häpperttilä ketju. HTT:n lähde kertoo että rahalla saa ja hevosella pääsee. Kateellisimmat takkuturkit kuiskivat että uudelle kärkitriolle kuulemma maksetaan ja muut maksavat osanotostaan. Tiedä sitten mikä on totuus mutta jos totuus on tuo, niin trion on parasta takoa tulosta tai voi tulla närästystä joukkueen sisällä joka ei lähde edes esomeprazolilla.

TuusKi korvaa viime kaudella sarjassa pelanneen Icemolten Oy:n pyörittämän ja Teijo Jalosen johtaman KJT:n joka säilytti sarjapaikan karsintojen kautta. Sieltä täältä haalituista tiedonmurusista saatiin uunista ulos semmoinen uutisleipä, joka kertoisi Raimo Rissasen johtaman TuusKi ry:n ostaneen Teijo Jalosen Icemolten Oy:n TuusKi ry:n omistukseen ja saanut sitä myöten sarjapaikan. TuusKi ry on mukana KJT Haukat ry:ssä (kuten KelAkin), joten kauden aikana saattaa hyvinkin näkyä mukana nuoria pelaajia jotka ovat KJT Haukkojen kirjoilla ja pelaavat kuluvan kauden aikana edarissa, TuusKissa ja KelAssa.

OKK on nyt uusi ja katsomaton kortti. Pitkään kolmosessa tahkonnut seura tohti nyt ottaa vastaan ylemmän sarjapaikan, veikkaan kankeaa alkua ja hieman kivikkoista taivalta, mutta säilyttänee sarjapaikkansa.

Ja bubbling under eli HCK salamat ei siis enää jatka Rautaliigassa (fakta) sitä myöten kun OKK otti karsintojen kautta ottamansa sarjapaikan. Goodbye to Varuboden Areena toviksi.
 
Viimeksi muokattu:
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Etelän lohkokin päätetty ja seuraavat joukkueet pelaavat lohkossa 1


Ja jo nyt tässä vaiheessa sanoan, että jokaisen lätkäfanin täytyy tehdä vähintään yksi ekskursiomatka Kellokoskelle viikonlopun kotiotteluun kokemaan aito hillbilly-tunnelma.Minä menen kahdestikin jos kerkiän.
Tätä suosittelen, lauantai-ilta Kellokosken jääpyhätössä, makkaraa grillataan sisällä, kaikki paikalliset ämpäripäät ängettynä samaan latoon, on uskomaton elämys.
Suosittelen vielä valitsemaan paikallispeli, joko KjtHaukat, H.K.H tai Tuuski, niin tunnelma on taattu. Lisäksi jos paikalliset vielä järjestävät otteluennakkoon marssin paikallisesta pubista Patovahdista hallille, niin aina paranee.
Mortenin kuvaama hillybilly-tunnelma on osuva.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Sen verran tänne voi tekstiä tuottaa, että paikallislehdistä luin Ketterä-lähtöisen Olli Jokisen tehneen diilin TuusKiin. Jokinen pelasi Ketterässä Suomi-sarjaa 2015-16, piti "sapattivapaata" kauden 2016-17 ja teki paluun jäälle viime kaudella TuusKin III-divari joukkeessa, pelaten kolme matsia alkusarjaa (5+3=8) ja kuusi peliä ylemmässä loppusarjassa (5+10=15). Wolf'issa viime kaudella kiekkoillut Samuli Rassa liittyy myös TuusKin riveihin, kuten viime kaudellla Suomi-sarjassa Haukoissa pelannut Ramil Jokinen. Kaikki Rautaliigatasolle pelimiehiä,
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuttuja nimiä löytyy tästäkin sarjasta.

TuusKin maalilla pelaa Heikki Kokkonen, joka torjui silloin aikoinaan Haukkojen ykkösvahtina Mestiksessä. KJT-Haukoissa puolestaan jaksaa edelleen painaa Miikka Lindholm

Vielä pari kautta sitten Kiekko-Vantaan ykkövahtina torjunur Aaro Peltonen torjuu nyt puolestaan jo toista kauttaan Vantaan kakkosmiehistössä. Uransa tyssäsi vähän yllättävänkin tylysti, keskustelupalstallahan Peltosta suositeltiin vuoron perää eri liiga- ja Mestis-joukkueisiin... Mestiksestä tuttuja kenttäpelaajia Vantaalla ainakin Lari Arima ja Niko Aitero + lähes parisataa liigamatsiakin pelannut Joni Haverinen, joka on pelannut näköjään viime kaudet Puolassa.

Viikingeistä bongasin siellä jo useamman vuoden pelanneen Vesa Kulmalan, joka oli viitisen vuotta sitten Mestiksessä ihan kärkipakkeja.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, H.K.H.
Nonniih, eka ottelukierros on pelattu, joten tässähän voisi vaikka tehdä pikku katsastuksen sarjan alusta. Muistuttaisin vain, että yhtään otteluista en päässyt paikan päälle katsomaan, mutta onneksi ainakin osan grani-hkh matsista pääsin seuraamaan kotijoukkueen tarjoamaan striimin kautta, siitä kiitos Kauniaisiin.

Perjantaisessa sarja-avauksessa Viikinkien ja Wolfin maalivahdit antoivat melkoisen näytteen osaamisestaan 2-1 jatoajalla päättyneessä kohtaamisessa. Kun laukaukset ottelussa olivat 41-38 Viikingeille ja vahtien torjuntaprosentit on 97,37 ja 95,12 lienee selvää, että ainakin tolppien välissä on onnistuttu.

Sarjanousija OKK sai kotonaan heti avauksessa karun muistutuksen II-divisioonan tasosta kun HC Vantaa kävi tylysti viemässä pisteet mukaansa 2-9 voitolla. Toki tilannetta varmasti auttoi vielä se, ettei OKK saanut jäälle kuin kolme ketjua ja 4 pakkia plus yhden extrahyökkääjän. Vantaalaisilla onnistujia oli tasaisesti kun 13 kenttäpelaajaa 17:sta pääsi pisteille.

Hyrylässä Tuuski taas ei ollut vieraskorea, vaan käännytti vierailija HAKIN kotimatkalle kylmästi 8-2 kotivoitolla, jonka pääarkkitehteinä häärivät ykköskentän miehet Rassa (2+2), Jokinen (0+2) & Salenius (3+0). Tuo ketju oli vireessä jo Suomen cupin ottelussa ja siinä on joka vastustajalla tekemistä, jos aikoo kurissa pitää.

Kauniaisissa hallitseva mestari avasi kautensa H.K.H:ta vastaan ottelussa, jonka oikeudenjakajat näkivät hyvinkin sääntöjenvastaisena koitoksena, ainakin annettujen rangaistusten määrästä päätellen. Tästä huolimatta ottelu tarjos katsojilleen niin hallilla kuin kotijoukkueen tarjoaman striimin ääressä koko rahalla karkkia kun ratkaisua haettiin voittolaukauskilpailusta saakka kun kotijoukkue tasoitti otelun aivan viime sekunneilla. Lopulta vierailija HKH nappasi kaksi pistettä 5-4 VL tuloksella kun maalivahti Törnqvist ensimmäisen rankkarin päästettyään pisti portit kiinni ja Erik Viikinkoski sekä Niklas Helin tekivät tarvittavat maalit. Ottelu olisi kyllä ollut voitettavissa ihan varsinaisellakin peliajalla hieman kypsemmällä pelaamisella, eikä tuomareiden virheellisesti puhaltama, pitkäkiekko 10 sekuntia ennen loppua tilanteessa 3-4 myöskään auttanut asiaa, vaikka aloitus keskialueelle siitä sitten jäikin.

Lopuksi Keravalle, jossa kotijoukkue käänsi kolmannessa erässä voiton itselleen lukemin 3-2 kuudessa (6) sekunnissa, tekemällä 2-2 tasoituksen ajassa 48:01 ja voittomaalin ajassa 48:07. Harmillisen synkkä hetki KelAlle, jonka maalissa Valtteri Järvinen torjui kuitenkin 43 vetoa prosentilla 93,48. KJT Haukat siis ainakin tilastojen valossa hallitsi ottelua laukausten ollessa 46-24 keravalaisille.

Eka kierros sarjasta on nyt siis takana ja tästä on hyvä jatkaa.
 

F#21

Jäsen
OKK tulee olemaan heittopussina tässä sarjassa. Joukkue ei ole ollenkaan sama kuin viime vuonna nousuun pelannut, vaan koottu täysin muista jätkistä. Lauantaina kokoonpanossa näytti olevan pelaajia alemmasta kolmosesta...

Tuo nousuun pelannut joukkue jatkaa ylemmässä kolmosessa edelleen OKK Karre -nimellä.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, H.K.H.
OKK tulee olemaan heittopussina tässä sarjassa. Joukkue ei ole ollenkaan sama kuin viime vuonna nousuun pelannut, vaan koottu täysin muista jätkistä. Lauantaina kokoonpanossa näytti olevan pelaajia alemmasta kolmosesta...

Tuo nousuun pelannut joukkue jatkaa ylemmässä kolmosessa edelleen OKK Karre -nimellä.
No juu, nyt kun hieman vilkaisin ilmoitettua sarjakokoonpanoa, niin ringissä näyttäisi olevan 4 veskaa, 4 pakkia ja 12 hyökkiä. Tolla pelaajistolla kyyti tulee olemaan kylmää. Seuraan on kuitenkin siirtolistan mukaan siirtynyt 19 pelaajaa, jotka ovat vuosimallia -98 tai vanhempia, joten kyllä tuolta pitäisi vähän laajempi rosteri saada kasaan. Ehkäpä osa pelaajista pelaa mahdollisuuksien mukaan molemmissa ryhmissä, kakkos- ja kolmosdivaria.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KJT:ssa ja Wolfissa viime kaudella hyvillä tehoilla hyökännyt Jonas Elola on liiton siirtotaulukon mukaan siirtynyt TuusKiin.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
On karmeeta seurata OKK n kyntämistä Rautaliigassa. Ei ollut ehkä viisasta lähteä näin kovatasoiseen sarjaan jos joukkue ei vastaa edes 3-div tasoa. Älytöntä aliarvioimista muita sarjan joukkueita kohtaan. Herätys stadilaiset tähän päivään!!!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
En juurikaan ole seurannut kovin intensiivisesti tätä sarjaa, mutta tulokset on tullut katsottua. Pienenä summauksena voisi sarjataulukkoa vilkaisemalla todeta, että Wolf ja TuusKi ovat aloittaneet kauden pirteästi. Viikingit ja Grani ovat hieman yskineet, viime kauden kaltaista dominointia ei ole havaittavaissa vielä. Vantaa, KelA ja HYvinkää jatkavat viime kauden tasollaan, OKK on täysi vitsi ja KJT Haukat on ollut yllättävän huono.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kohtalainen maalivahtiosasto HC Vantaalla. Jo ennestään torjumassa on ollut Aaro Peltonen, mutta nyt riveihin liittyy myös Jani Kautto. Lähteenä liiton siirtotaulukko.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
OKK on täysi vitsi ja KJT Haukat on ollut yllättävän huono.
Toki kausi on vasta alussa, mutta etukäteishehkutuksiin ja materiaalin näennäiseen kovuuteen peilattuna myös KJT Haukat on ollut aikalailla täysi vitsi. Liekö sitten ns. kevään joukkue, koska siellä kuulemma harjoitellaan varsin ammattimaisesti.

TuusKi on ollut yllättävän hyvä, mutta onhan sielläkin kokoonpanossa laatua, esim. Ramil Jokinen ja maalilla Heikki Kokkonen. Ainakin Jokinen olisi mahtunut Haukkoihinkin vielä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Omasta mielestäni ero vitsin ja alisuorittamisen välillä on selkeä. Jos toinen joukkue lähtee sarjaan III divarin miehistöllä, kuten OKK on tehnyt, se on vitsi. KJT Haukkojen miehistö on ihan oletusarvoisesti II divaritasoa ja seuran tekeminen tavoitteellista. Jos sarjatasoon nähden periaatteessa riittävällä materiaalilla, ei täytetä tuloksellisia ennakko-odotuksia, se on alisuorittamista. Ainoa vitsi, joskin huono sellainen, on KJT Haukoissa minun mielestäni joukkueen nimi. Mutta toki en lähde kellekään sanelemaan mikä on vitsi ja mikä ei, puolestani saa palstalle kirjoittajat pitää huumorintajunsa juuri sellaisena kuin haluavat.

Mielenkiinnolla jään odottamaan miten sarja etenee...
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Pikaisesti tuloksia vilkaisemalla tämän viikonlopun kierroksella ei suuria yllätyksiä havaittavissa. Viikingit ja Grani tekivät mitä odotettiin, Vantaa ja Hyvinkää väänsivät tasaisesti kuten ennenkin. Wolf avasi rotsinsa liian aikaisin ja Tuusula tuli tasoihin meni sitten rankkareille. KJT Haukat esittivät mikä ero on vitsillä ja alisuorittamisella, joskin ei tuo kyllä mikään vakuuttava voitto ollut, kyllä kaksinumeroiset olisi pitänyt latoa tauluun eli alisuorittaminen jatkuu.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Viikonloppu toi tullessaan pari yllätystä, nimittäin KJT Haukkojen ja Granin rökälevoitot vastustajistaaan, mutta Vantaan voitto perjantaina HAKI'sta oli ihan odotettavaissa.

KJT Haukkojen 9-1 voitto olikin jo pienoinen ylläri. Tuuskin fb:ssä asiaa hieman avattiin, että joukkueella on ollut poisjääntejä, joskin pari paikkaajaa oli saatu. Fb:n rapsasta lukemalla kuitenkin selvisi ettei ainakaan kirjoittaja piiloutunut poisjääntien taakse ja selitellyt tappiota siilä. Nähtäväksi jää onko alueen yhteistyöjoukkueiden "edari" piristynyt vai oliko kyseessä yksittäinen suonenveto.

Myös Granin kuuden maalin voitto Wolfista oli pienoinen yllätys. Ainakaan tuomarin piikkin ei Susilauma voi tappiotaan laitaa, kun rangaistusminuutit meni Granille 20-0 ja Wolf aiheuttaessa rankkarin.

Hyvinkää pieksi kotonaan KelA:n ja Viikingit OKK:n peräti 21-1. OKK voisi heittää jo pyyhkeen kehään tai sitten alkaa peluuttamaan parempia miehiään. En tiedä mikä ongelma on OKK:n taustalla, että nousun aikaansaaneet jatkavatkin pelaamistaan kolmosessa eivätkä kakkosessa. Tässä lohkossa kun ei matkustamistakaan tule paljoa.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
KJT Haukkojen 9-1 voitto olikin jo pienoinen ylläri. Tuuskin fb:ssä asiaa hieman avattiin, että joukkueella on ollut poisjääntejä, joskin pari paikkaajaa oli saatu. Fb:n rapsasta lukemalla kuitenkin selvisi ettei ainakaan kirjoittaja piiloutunut poisjääntien taakse ja selitellyt tappiota siilä. Nähtäväksi jää onko alueen yhteistyöjoukkueiden "edari" piristynyt vai oliko kyseessä yksittäinen suonenveto.
Paikanpäälle en ole vielä kerinnyt, mutta muutama asia pistää silmään tästä ”palautteesta” KJT Haukoista.
Pelaajalistaa kun vertailee viimekautiseen niin joukkueesta on lopettanut paljon kokeneita pelaajia. Tilalle tulleet ovat, Sipiläistä lukuunottamatta, pelaajia nuorten sarjoista. Ymmärtääkseni tälle kaudelle on harjoitteluun kiinnitetty huomiota ja kokeneempi kaarti ei tästä jaksanut innostua. Jatkumon kannalta tämä uudistus on ollut hyvin tärkeä.
Joukkueen muodostuminen ottaa aikansa ja pelaajat oppivat pikkuhiljaa tuntemaan toistensa metkut. Alkukauden konttaaminen oli odotettavissa, mutta kausi on pitkä ja uskon, että palaset loksahtavat ajan kanssa kohdilleen. Eiköhän joukkue itsensä ”pleijjareihin väännä”.
Viikonloppuna pitäisi mennä ihan livenä katsomaan joukkueen edesottamuksia niin sitten on parempi käsitys pelillisistä muutoksista.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-
Joukkuetta enemmän seuranneilta kuultua: samanlaista puuhastelua on toiminta kuin edelliskausillakin. Toivon todella että nämä kuullut huhut olisivat ankkoja, ja haluttu urheilullisempi muutos olisi saatu aikaan.

Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa siitä että eiköhän KJT Haukat itsensä kuitenkin pleijjareihin väännä.
 

F#21

Jäsen
Hyvinkää pieksi kotonaan KelA:n ja Viikingit OKK:n peräti 21-1. OKK voisi heittää jo pyyhkeen kehään tai sitten alkaa peluuttamaan parempia miehiään. En tiedä mikä ongelma on OKK:n taustalla, että nousun aikaansaaneet jatkavatkin pelaamistaan kolmosessa eivätkä kakkosessa. Tässä lohkossa kun ei matkustamistakaan tule paljoa.
Syy on raha ja aika. Ymmärtääkseni alkuperäinen nippu ei halunnut ottaa kakkosen paikkaa vastaan, mutta seura oli eri mieltä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
@F#21 Kiitos infosta, tuo seikka kyllä selittäisi sitten jo aika paljon.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
Syy on raha ja aika. Ymmärtääkseni alkuperäinen nippu ei halunnut ottaa kakkosen paikkaa vastaan, mutta seura oli eri mieltä.

Olisko seuran pamppujen kannattanut kuunnella pelaajia?? Joukkue joka nosti ogelin on täynnä kovia pelimiehiä. He itse ymmärsivät ettei riitä aika eikä motivaatio Rautaliigan. Koska taso on kova eikä yhtään pistettä saa ilmaiseksi. Luulisin että pelaajat ovat näistä syistä halunneet jatkaa alemmilla tasoilla. Mutta taas nää stadilaiset on olettaneet että landet plus Viikkarit ja Grani kun pelaa niin ei se nyt voi olla kova sarja. Ärsyttävää muiden aliarvioimista. Hattua pitää nostaa jos joukkue jaksaa koko kauden loppuun.

OKK 7 peliä takana 89 maalia omiin... Saadaan varmasti päästettyjen maalien tilastoon uusi ennätys tällä kaudella. Olisko joku 250 maalia omiin aika lähellä kun on 20 peliä takana.
 

F#21

Jäsen
^ Mä veikkaan ettei tuossa ole kyse aliarvioimisesta vaan siitä, että seura oletti saavansa tarpeeksi ulkopuolisia pelaajia jos ei alkuperäisestä nipusta ketään saada. Nyt vain homma meni niin käsiin kuin vain voi mennä ja jouduttiin nöyrtymään ketä joukkueeseen otetaan = maksumiehiä.

Mutta joo, paras olisi ollut kuunnella pelaajia ja sopia ettei kakkosen paikkaa oteta vastaan.
 

Animal

Jäsen
Mutta joo, paras olisi ollut kuunnella pelaajia ja sopia ettei kakkosen paikkaa oteta vastaan.
Kyllä tuossa liitollakin on peiliin katsomisen siinä mielessä, että kakkosen katsintasarjaan ei menisi yhtään pelailuporukkaa vaan ainoastaan sellaisia joilla on tavoitteena nousta. Se lienee hyväksyttävää, että kolmosessa veivaa näitä kaveri- ja pelailuporukoita, mutta ei niitä karsintasarjaan pitäisi päästää. Se on kuitenkin runkosarjasta riippumaton ylialueellinen sarja joka sinällään on ihan sama pelataanko kolmella, neljällä, viidellä vai kuudella jengillä. Nyt siellä jäi tämän OKK sekoilun takia pienillä marginaaleilla ulos mm. Valkeala ja Klaukkala, jotka molemmat ovat kylänsä edustusporukoita ja tosissaan hommassa mulana.
 

NMT33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
Kyllä tuossa liitollakin on peiliin katsomisen siinä mielessä, että kakkosen katsintasarjaan ei menisi yhtään pelailuporukkaa vaan ainoastaan sellaisia joilla on tavoitteena nousta. Se lienee hyväksyttävää, että kolmosessa veivaa näitä kaveri- ja pelailuporukoita, mutta ei niitä karsintasarjaan pitäisi päästää. Se on kuitenkin runkosarjasta riippumaton ylialueellinen sarja joka sinällään on ihan sama pelataanko kolmella, neljällä, viidellä vai kuudella jengillä. Nyt siellä jäi tämän OKK sekoilun takia pienillä marginaaleilla ulos mm. Valkeala ja Klaukkala, jotka molemmat ovat kylänsä edustusporukoita ja tosissaan hommassa mulana.

Olen täysin samaa mieltä. Tääsäkohtaa voisi olla samankaltainen systeemi kuin 2-div ylöspäin. Eli kysytään kenellä on nousuhaluja ja sen perusteella järjestetään karsintoja ym ym.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy