Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2018–2019 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Morten Halsted, 17.05.2018 klo 13.52.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Etelän lohkokin päätetty ja seuraavat joukkueet pelaavat lohkossa 1

  Lohko 1:
  Viikingit, Helsinki
  GrIFK, Kauniainen
  HC Vantaa
  KJT Haukat, Keski-Uusimaa
  Wolf, Sipoo
  H.K.H., Hyvinkää
  HAKI, Lohja-Nummela
  KelA, Kellokoski
  TuusKi, Hyrylä
  OKK, Helsinki

  Huom!
  Joukkuearvioissa olevat oletukset ja pohdiskelut eivät ole puhdasta faktaa vaan kirjoittajan oma mielipide / arvio, ellei toisin mainita:
  .
  Viikingit, GrIFK, HC Vantaa, H.K.H., HAKI ja KelA ovatkin odotettuja jatkajia. Herääkin kysymys, kolmesta ensimainitusta, että onko Viikingeillä, GrIFK:lla ja HC Vantaalla nousuhaluja? Vai riittääkö Rautaliigan TOP4 kiekko näille joukkueille? H.K.H. alisuoritti pahasti ja onko ryhtiliike tulossa? Entä nousutavoite? HAKI ja KelA jatkanevat sarjan keskitasolla, jolllei ihmeitä tapahdu. Ja jo nyt tässä vaiheessa sanoan, että jokaisen lätkäfanin täytyy tehdä vähintään yksi ekskursiomatka Kellokoskelle viikonlopun kotiotteluun kokemaan aito hillbilly-tunnelma.Minä menen kahdestikin jos kerkiän.

  Seuraavat joukkueet herättävät erityistä mielenkiintoa

  KJT Haukat korvaa siis keravalaisen KJT Miehet (r.i.p.) ja on keski-uusmaalaisen kombinaatioseuran KJT Haukkojen edustusjoukkue (fakta). Uusi edustusseura on nyt siis taipaleensa alkuvaiheessa ja tavoitteena nousu Suomi-sarjaan jollei tällä kaudella niin viimeistään ensikaudella... tai sitä seuraavalla. Joukkue nuorentunee entisestään ja harjoitusmääriä kasvatetaan... kesäharjoittelukin jo kuulemma alkanut, lisäksi seura on saanut oman maalivahtivalmentajan (fakta) sekä enemmän kuin pätevän joukkueenjohtajan. Valmentajinahan toimii dynamic duo Batman & Robin eli Tapio Karimies ja Juha Ritala (fakta), saatte itse päättää kumpi on lepakkomies ja kumpi boy wonder. Kaiken tämän uuden ja ihanan tulos, sekä suunta nähtänee jo alkukaudesta? Odotan mielenkiinnolla.

  Wolf sai todella ikosen... eikun ikonisen ja pätevän valmentajan Jouni Ikosen (fakta) joka operoi viime kaudella Tuusulan KJT:ssä mielenkiintoisella materiaalilla. Nyt tarjolla piirun verran parempaa (?), joten odotamme jännityksellä. Vahvojen huhujen mukaan myös samalla siirtoliikkeellä Ikosen perässä susirajalle siirtyi Tuusulan KJT:n Häpperttilä ketju. HTT:n lähde kertoo että rahalla saa ja hevosella pääsee. Kateellisimmat takkuturkit kuiskivat että uudelle kärkitriolle kuulemma maksetaan ja muut maksavat osanotostaan. Tiedä sitten mikä on totuus mutta jos totuus on tuo, niin trion on parasta takoa tulosta tai voi tulla närästystä joukkueen sisällä joka ei lähde edes esomeprazolilla.

  TuusKi korvaa viime kaudella sarjassa pelanneen Icemolten Oy:n pyörittämän ja Teijo Jalosen johtaman KJT:n joka säilytti sarjapaikan karsintojen kautta. Sieltä täältä haalituista tiedonmurusista saatiin uunista ulos semmoinen uutisleipä, joka kertoisi Raimo Rissasen johtaman TuusKi ry:n ostaneen Teijo Jalosen Icemolten Oy:n TuusKi ry:n omistukseen ja saanut sitä myöten sarjapaikan. TuusKi ry on mukana KJT Haukat ry:ssä (kuten KelAkin), joten kauden aikana saattaa hyvinkin näkyä mukana nuoria pelaajia jotka ovat KJT Haukkojen kirjoilla ja pelaavat kuluvan kauden aikana edarissa, TuusKissa ja KelAssa.

  OKK on nyt uusi ja katsomaton kortti. Pitkään kolmosessa tahkonnut seura tohti nyt ottaa vastaan ylemmän sarjapaikan, veikkaan kankeaa alkua ja hieman kivikkoista taivalta, mutta säilyttänee sarjapaikkansa.

  Ja bubbling under eli HCK salamat ei siis enää jatka Rautaliigassa (fakta) sitä myöten kun OKK otti karsintojen kautta ottamansa sarjapaikan. Goodbye to Varuboden Areena toviksi.
   
  Viimeksi muokattu: 17.05.2018 klo 13.57
 2. Haukka68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tätä suosittelen, lauantai-ilta Kellokosken jääpyhätössä, makkaraa grillataan sisällä, kaikki paikalliset ämpäripäät ängettynä samaan latoon, on uskomaton elämys.
  Suosittelen vielä valitsemaan paikallispeli, joko KjtHaukat, H.K.H tai Tuuski, niin tunnelma on taattu. Lisäksi jos paikalliset vielä järjestävät otteluennakkoon marssin paikallisesta pubista Patovahdista hallille, niin aina paranee.
  Mortenin kuvaama hillybilly-tunnelma on osuva.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Sen verran tänne voi tekstiä tuottaa, että paikallislehdistä luin Ketterä-lähtöisen Olli Jokisen tehneen diilin TuusKiin. Jokinen pelasi Ketterässä Suomi-sarjaa 2015-16, piti "sapattivapaata" kauden 2016-17 ja teki paluun jäälle viime kaudella TuusKin III-divari joukkeessa, pelaten kolme matsia alkusarjaa (5+3=8) ja kuusi peliä ylemmässä loppusarjassa (5+10=15). Wolf'issa viime kaudella kiekkoillut Samuli Rassa liittyy myös TuusKin riveihin, kuten viime kaudellla Suomi-sarjassa Haukoissa pelannut Ramil Jokinen. Kaikki Rautaliigatasolle pelimiehiä,
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuttuja nimiä löytyy tästäkin sarjasta.

  TuusKin maalilla pelaa Heikki Kokkonen, joka torjui silloin aikoinaan Haukkojen ykkösvahtina Mestiksessä. KJT-Haukoissa puolestaan jaksaa edelleen painaa Miikka Lindholm

  Vielä pari kautta sitten Kiekko-Vantaan ykkövahtina torjunur Aaro Peltonen torjuu nyt puolestaan jo toista kauttaan Vantaan kakkosmiehistössä. Uransa tyssäsi vähän yllättävänkin tylysti, keskustelupalstallahan Peltosta suositeltiin vuoron perää eri liiga- ja Mestis-joukkueisiin... Mestiksestä tuttuja kenttäpelaajia Vantaalla ainakin Lari Arima ja Niko Aitero + lähes parisataa liigamatsiakin pelannut Joni Haverinen, joka on pelannut näköjään viime kaudet Puolassa.

  Viikingeistä bongasin siellä jo useamman vuoden pelanneen Vesa Kulmalan, joka oli viitisen vuotta sitten Mestiksessä ihan kärkipakkeja.
   
 5. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Nonniih, eka ottelukierros on pelattu, joten tässähän voisi vaikka tehdä pikku katsastuksen sarjan alusta. Muistuttaisin vain, että yhtään otteluista en päässyt paikan päälle katsomaan, mutta onneksi ainakin osan grani-hkh matsista pääsin seuraamaan kotijoukkueen tarjoamaan striimin kautta, siitä kiitos Kauniaisiin.

  Perjantaisessa sarja-avauksessa Viikinkien ja Wolfin maalivahdit antoivat melkoisen näytteen osaamisestaan 2-1 jatoajalla päättyneessä kohtaamisessa. Kun laukaukset ottelussa olivat 41-38 Viikingeille ja vahtien torjuntaprosentit on 97,37 ja 95,12 lienee selvää, että ainakin tolppien välissä on onnistuttu.

  Sarjanousija OKK sai kotonaan heti avauksessa karun muistutuksen II-divisioonan tasosta kun HC Vantaa kävi tylysti viemässä pisteet mukaansa 2-9 voitolla. Toki tilannetta varmasti auttoi vielä se, ettei OKK saanut jäälle kuin kolme ketjua ja 4 pakkia plus yhden extrahyökkääjän. Vantaalaisilla onnistujia oli tasaisesti kun 13 kenttäpelaajaa 17:sta pääsi pisteille.

  Hyrylässä Tuuski taas ei ollut vieraskorea, vaan käännytti vierailija HAKIN kotimatkalle kylmästi 8-2 kotivoitolla, jonka pääarkkitehteinä häärivät ykköskentän miehet Rassa (2+2), Jokinen (0+2) & Salenius (3+0). Tuo ketju oli vireessä jo Suomen cupin ottelussa ja siinä on joka vastustajalla tekemistä, jos aikoo kurissa pitää.

  Kauniaisissa hallitseva mestari avasi kautensa H.K.H:ta vastaan ottelussa, jonka oikeudenjakajat näkivät hyvinkin sääntöjenvastaisena koitoksena, ainakin annettujen rangaistusten määrästä päätellen. Tästä huolimatta ottelu tarjos katsojilleen niin hallilla kuin kotijoukkueen tarjoaman striimin ääressä koko rahalla karkkia kun ratkaisua haettiin voittolaukauskilpailusta saakka kun kotijoukkue tasoitti otelun aivan viime sekunneilla. Lopulta vierailija HKH nappasi kaksi pistettä 5-4 VL tuloksella kun maalivahti Törnqvist ensimmäisen rankkarin päästettyään pisti portit kiinni ja Erik Viikinkoski sekä Niklas Helin tekivät tarvittavat maalit. Ottelu olisi kyllä ollut voitettavissa ihan varsinaisellakin peliajalla hieman kypsemmällä pelaamisella, eikä tuomareiden virheellisesti puhaltama, pitkäkiekko 10 sekuntia ennen loppua tilanteessa 3-4 myöskään auttanut asiaa, vaikka aloitus keskialueelle siitä sitten jäikin.

  Lopuksi Keravalle, jossa kotijoukkue käänsi kolmannessa erässä voiton itselleen lukemin 3-2 kuudessa (6) sekunnissa, tekemällä 2-2 tasoituksen ajassa 48:01 ja voittomaalin ajassa 48:07. Harmillisen synkkä hetki KelAlle, jonka maalissa Valtteri Järvinen torjui kuitenkin 43 vetoa prosentilla 93,48. KJT Haukat siis ainakin tilastojen valossa hallitsi ottelua laukausten ollessa 46-24 keravalaisille.

  Eka kierros sarjasta on nyt siis takana ja tästä on hyvä jatkaa.
   
 6. F#21 Jäsen

  OKK tulee olemaan heittopussina tässä sarjassa. Joukkue ei ole ollenkaan sama kuin viime vuonna nousuun pelannut, vaan koottu täysin muista jätkistä. Lauantaina kokoonpanossa näytti olevan pelaajia alemmasta kolmosesta...

  Tuo nousuun pelannut joukkue jatkaa ylemmässä kolmosessa edelleen OKK Karre -nimellä.
   
 7. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Lainaus:
  No juu, nyt kun hieman vilkaisin ilmoitettua sarjakokoonpanoa, niin ringissä näyttäisi olevan 4 veskaa, 4 pakkia ja 12 hyökkiä. Tolla pelaajistolla kyyti tulee olemaan kylmää. Seuraan on kuitenkin siirtolistan mukaan siirtynyt 19 pelaajaa, jotka ovat vuosimallia -98 tai vanhempia, joten kyllä tuolta pitäisi vähän laajempi rosteri saada kasaan. Ehkäpä osa pelaajista pelaa mahdollisuuksien mukaan molemmissa ryhmissä, kakkos- ja kolmosdivaria.
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KJT:ssa ja Wolfissa viime kaudella hyvillä tehoilla hyökännyt Jonas Elola on liiton siirtotaulukon mukaan siirtynyt TuusKiin.
   
 9. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  On karmeeta seurata OKK n kyntämistä Rautaliigassa. Ei ollut ehkä viisasta lähteä näin kovatasoiseen sarjaan jos joukkue ei vastaa edes 3-div tasoa. Älytöntä aliarvioimista muita sarjan joukkueita kohtaan. Herätys stadilaiset tähän päivään!!!!
   
 10. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  En juurikaan ole seurannut kovin intensiivisesti tätä sarjaa, mutta tulokset on tullut katsottua. Pienenä summauksena voisi sarjataulukkoa vilkaisemalla todeta, että Wolf ja TuusKi ovat aloittaneet kauden pirteästi. Viikingit ja Grani ovat hieman yskineet, viime kauden kaltaista dominointia ei ole havaittavaissa vielä. Vantaa, KelA ja HYvinkää jatkavat viime kauden tasollaan, OKK on täysi vitsi ja KJT Haukat on ollut yllättävän huono.
   
 11. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kohtalainen maalivahtiosasto HC Vantaalla. Jo ennestään torjumassa on ollut Aaro Peltonen, mutta nyt riveihin liittyy myös Jani Kautto. Lähteenä liiton siirtotaulukko.
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Toki kausi on vasta alussa, mutta etukäteishehkutuksiin ja materiaalin näennäiseen kovuuteen peilattuna myös KJT Haukat on ollut aikalailla täysi vitsi. Liekö sitten ns. kevään joukkue, koska siellä kuulemma harjoitellaan varsin ammattimaisesti.

  TuusKi on ollut yllättävän hyvä, mutta onhan sielläkin kokoonpanossa laatua, esim. Ramil Jokinen ja maalilla Heikki Kokkonen. Ainakin Jokinen olisi mahtunut Haukkoihinkin vielä.
   
 13. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Omasta mielestäni ero vitsin ja alisuorittamisen välillä on selkeä. Jos toinen joukkue lähtee sarjaan III divarin miehistöllä, kuten OKK on tehnyt, se on vitsi. KJT Haukkojen miehistö on ihan oletusarvoisesti II divaritasoa ja seuran tekeminen tavoitteellista. Jos sarjatasoon nähden periaatteessa riittävällä materiaalilla, ei täytetä tuloksellisia ennakko-odotuksia, se on alisuorittamista. Ainoa vitsi, joskin huono sellainen, on KJT Haukoissa minun mielestäni joukkueen nimi. Mutta toki en lähde kellekään sanelemaan mikä on vitsi ja mikä ei, puolestani saa palstalle kirjoittajat pitää huumorintajunsa juuri sellaisena kuin haluavat.

  Mielenkiinnolla jään odottamaan miten sarja etenee...
   
 14. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Pikaisesti tuloksia vilkaisemalla tämän viikonlopun kierroksella ei suuria yllätyksiä havaittavissa. Viikingit ja Grani tekivät mitä odotettiin, Vantaa ja Hyvinkää väänsivät tasaisesti kuten ennenkin. Wolf avasi rotsinsa liian aikaisin ja Tuusula tuli tasoihin meni sitten rankkareille. KJT Haukat esittivät mikä ero on vitsillä ja alisuorittamisella, joskin ei tuo kyllä mikään vakuuttava voitto ollut, kyllä kaksinumeroiset olisi pitänyt latoa tauluun eli alisuorittaminen jatkuu.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Viikonloppu toi tullessaan pari yllätystä, nimittäin KJT Haukkojen ja Granin rökälevoitot vastustajistaaan, mutta Vantaan voitto perjantaina HAKI'sta oli ihan odotettavaissa.

  KJT Haukkojen 9-1 voitto olikin jo pienoinen ylläri. Tuuskin fb:ssä asiaa hieman avattiin, että joukkueella on ollut poisjääntejä, joskin pari paikkaajaa oli saatu. Fb:n rapsasta lukemalla kuitenkin selvisi ettei ainakaan kirjoittaja piiloutunut poisjääntien taakse ja selitellyt tappiota siilä. Nähtäväksi jää onko alueen yhteistyöjoukkueiden "edari" piristynyt vai oliko kyseessä yksittäinen suonenveto.

  Myös Granin kuuden maalin voitto Wolfista oli pienoinen yllätys. Ainakaan tuomarin piikkin ei Susilauma voi tappiotaan laitaa, kun rangaistusminuutit meni Granille 20-0 ja Wolf aiheuttaessa rankkarin.

  Hyvinkää pieksi kotonaan KelA:n ja Viikingit OKK:n peräti 21-1. OKK voisi heittää jo pyyhkeen kehään tai sitten alkaa peluuttamaan parempia miehiään. En tiedä mikä ongelma on OKK:n taustalla, että nousun aikaansaaneet jatkavatkin pelaamistaan kolmosessa eivätkä kakkosessa. Tässä lohkossa kun ei matkustamistakaan tule paljoa.
   
 17. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Lainaus:
  Paikanpäälle en ole vielä kerinnyt, mutta muutama asia pistää silmään tästä ”palautteesta” KJT Haukoista.
  Pelaajalistaa kun vertailee viimekautiseen niin joukkueesta on lopettanut paljon kokeneita pelaajia. Tilalle tulleet ovat, Sipiläistä lukuunottamatta, pelaajia nuorten sarjoista. Ymmärtääkseni tälle kaudelle on harjoitteluun kiinnitetty huomiota ja kokeneempi kaarti ei tästä jaksanut innostua. Jatkumon kannalta tämä uudistus on ollut hyvin tärkeä.
  Joukkueen muodostuminen ottaa aikansa ja pelaajat oppivat pikkuhiljaa tuntemaan toistensa metkut. Alkukauden konttaaminen oli odotettavissa, mutta kausi on pitkä ja uskon, että palaset loksahtavat ajan kanssa kohdilleen. Eiköhän joukkue itsensä ”pleijjareihin väännä”.
  Viikonloppuna pitäisi mennä ihan livenä katsomaan joukkueen edesottamuksia niin sitten on parempi käsitys pelillisistä muutoksista.
   
 18. Joukkuetta enemmän seuranneilta kuultua: samanlaista puuhastelua on toiminta kuin edelliskausillakin. Toivon todella että nämä kuullut huhut olisivat ankkoja, ja haluttu urheilullisempi muutos olisi saatu aikaan.

  Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa siitä että eiköhän KJT Haukat itsensä kuitenkin pleijjareihin väännä.
   
 19. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Syy on raha ja aika. Ymmärtääkseni alkuperäinen nippu ei halunnut ottaa kakkosen paikkaa vastaan, mutta seura oli eri mieltä.
   
 20. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Onko TuusKi aiemmin pelannut Rautaliigaa? Koutsi Nylundillahan ainakin Espoossa ollut aiemmin vuosien pestit?
   
 21. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  @F#21 Kiitos infosta, tuo seikka kyllä selittäisi sitten jo aika paljon.
   
 22. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Lainaus:

  Olisko seuran pamppujen kannattanut kuunnella pelaajia?? Joukkue joka nosti ogelin on täynnä kovia pelimiehiä. He itse ymmärsivät ettei riitä aika eikä motivaatio Rautaliigan. Koska taso on kova eikä yhtään pistettä saa ilmaiseksi. Luulisin että pelaajat ovat näistä syistä halunneet jatkaa alemmilla tasoilla. Mutta taas nää stadilaiset on olettaneet että landet plus Viikkarit ja Grani kun pelaa niin ei se nyt voi olla kova sarja. Ärsyttävää muiden aliarvioimista. Hattua pitää nostaa jos joukkue jaksaa koko kauden loppuun.

  OKK 7 peliä takana 89 maalia omiin... Saadaan varmasti päästettyjen maalien tilastoon uusi ennätys tällä kaudella. Olisko joku 250 maalia omiin aika lähellä kun on 20 peliä takana.
   
 23. F#21 Jäsen

  ^ Mä veikkaan ettei tuossa ole kyse aliarvioimisesta vaan siitä, että seura oletti saavansa tarpeeksi ulkopuolisia pelaajia jos ei alkuperäisestä nipusta ketään saada. Nyt vain homma meni niin käsiin kuin vain voi mennä ja jouduttiin nöyrtymään ketä joukkueeseen otetaan = maksumiehiä.

  Mutta joo, paras olisi ollut kuunnella pelaajia ja sopia ettei kakkosen paikkaa oteta vastaan.
   
 24. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tuossa liitollakin on peiliin katsomisen siinä mielessä, että kakkosen katsintasarjaan ei menisi yhtään pelailuporukkaa vaan ainoastaan sellaisia joilla on tavoitteena nousta. Se lienee hyväksyttävää, että kolmosessa veivaa näitä kaveri- ja pelailuporukoita, mutta ei niitä karsintasarjaan pitäisi päästää. Se on kuitenkin runkosarjasta riippumaton ylialueellinen sarja joka sinällään on ihan sama pelataanko kolmella, neljällä, viidellä vai kuudella jengillä. Nyt siellä jäi tämän OKK sekoilun takia pienillä marginaaleilla ulos mm. Valkeala ja Klaukkala, jotka molemmat ovat kylänsä edustusporukoita ja tosissaan hommassa mulana.
   
 25. NMT33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Järvenpään Haukat, Pitsburgh Penguins, Jokerit
  Lainaus:

  Olen täysin samaa mieltä. Tääsäkohtaa voisi olla samankaltainen systeemi kuin 2-div ylöspäin. Eli kysytään kenellä on nousuhaluja ja sen perusteella järjestetään karsintoja ym ym.