Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2016–2017 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Morten Halsted, 20.05.2016 klo 09.07.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  No, Osku voi sanoa mitä sanoo, mutta eiköhän ne Haukat taas sula tuttuun tapaan välierissä...
   
 2. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Keravalla ei onneksi tällä kaudella tarvitse pelätä ainakaan välierissä häviämistä, voitte päästä jo tulevana viikonloppuna leikkimään rantapalloilla.

  Taisi Oskun totuus keravalaisten tämän kauden tasosta osua arkaan paikkaan... Haukathan on "sulanut" välierissä peräti yhden kerran. Toki kolme vuotta sitten hävittiin Huntersille välierissä, mutta sitä voi sanoa sulamiseksi vain jos ei tiedä lainkaan mistä puhuu.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2017 klo 09.31
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Vai vielä arkaan paikkaan... he he he... Toisin kuin Jäkessä, niin Sherwoodissa kyllä tiedetään missä mennään, ei kuvitella liikoja itsestään. Mutta mutta, lyhyt on Mikken muisti Haukkaparven lennosta tipahtamisesta, 2015-16 KJT M:lle, 2014-15 Viikingeille... nämä aivan siis lähihistoriassa ja se 2013-14 Huntersille häviäminen ei nyt ihan sulaminen ollut kun Haukat ei ollut niin vahva suosikki kuin nyt kahtena viime vuonna... mutta kolmena vuonna nyt ainakin perättäin on Haukkojen lento katkennut välieriin... Miksi nyt tilanne muuttuisi...? *hymiö* Suomalaiselle Miehelle sopii hyvin altavastaajan asema, kuten on nähty.

  Niin, ja hyvinkääläisten suureksi suruksi syömähammas Samu Vilkman suuntaa loppukaudeksi Peliittoihin, hämmästelen kyllä hieman tätä, mutta onhan Vilkman pelimies
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kauden 2014–2015 putoaminen II-divisioonan pudotuspeleissä tapahtui Haukkojen osalta kylläkin jo puolivälierävaiheessa, kun Viikingit 2. osaottelun jatkoajalla päätti järvenpääläisten kauden Stefan Wonforin äkkikuolemaosuman myötä.
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  No puku se on tuulipukukin ja välierä se puolivälieräkin on... aina vaan nolompaa, mutta korjaan lausuntoani muotoon:

  Kolmena vuonna nyt ainakin perättäin on Haukkojen lento katkennut viimeistään välieriin...

  Ok? ;-)
   
 6. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Siksi onkin hyvä, että nyt pelataan vuotta 2017 eikä mitään noista kolmesta aiemmasta vuodesta - vaikka ymmärrän kyllä hyvin jos Keravalla halutaan unohtaa kokonaan tämä vuosi ja muistella viime kautta. Viime vuoden jatkoerä keravalaisia vastaan oli kyllä jotain käsittämätöntä, ja kyseisestä 20-minuuttisesta riittäisi paljon sanottavaa, mutta se oli viime vuosi se.

  Tällä hetkellä ainoastaan Viikingit on sellainen joukkue, joka voisi pystyä Haukat voittamaan kaksi kertaa kolmesta.

  Ja mielestäni ei ole lainkaan noloa olla kolmena vuonna peräkkäin playoffeissa, ja kahtena niistä pronssilla. Tällä kaudella sentään on sarjajärjestelmässäkin vihdoin jotain järkeä.
   
 7. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Unohtaa? Nythän ne pelit vasta alkavat, kannattaa muistaa tulla hallille. Toki ymmärrän suhtautumisesi, sanotaanhan vanhassa sananlaskussakin, että tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee... mutta mietipä sitä miten sananlasku jatkuu...

  Ja vainko Viikingit? Mihin unohtui Grani? Ja vaikka Vilkman lähti Heinolaan, on H.K.H vaisuista viimeaikaisista otteistaan huolimatta ns. kevään joukkue. Pelkästään kaksikko Tetri-Jäske pystyy voittamaan matseja... jopa Haukat.
   
 8. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Grani joutuu aika paljon parantamaan, jotta laskisin sitä enää suosikkeihin.

  Tarkoitatko H.K.H:n "viimeaikaisilla" vaisuilla otteilla tätä alkulohkoa alusta loppuun, vai jotain muuta? Saat toki uskoa Tetri-Jäske -duosta ihan mitä vaan, mutta se H.K.H jonka olen tällä kaudella nähnyt ei pysty voittamaan Haukkoja.
   
 9. Jawested Jäsen

  Lainaus:
  Toki Haukkojen kauden neljästä tappiosta puolet ovat tulleet juurikin Grania vastaan ja kyllä Kauniaisissa löytyy taitoa ja rutiinia kevään peleihin. Itse pidän ihan varteenotettavana kandinaattina Haukkojen pysäyttäjäksi. Toinen kova pala on mainitsemasi Viikingit, mutta riittääköhän materiaalissa leveys päätyyn asti?


  Granin kevätkuntoa pääseekin tarkastelemaan viikonlopun aikana, kun joukkue isännöi sekä Viikingit että H.K.H:n. Kotijoukkueella ei tietenkään varsinaista panosta peleissä ole, joten saas nähdä onko pelien pääpointtina varoa loukkaantumisia ja väistellä kontakteja.

  Oma katse kiinnittyy kuitenkin tämäniltaiseen KJT-Wolf otteluun, josta panosta ei puutu. KJT varmistaa pisteellä paikan pudotuspeleissä, kun taas Wolfin suora voitto hyvin todennäköisesti nostaa sipoolaisen nousijajoukkueen puolivälieriin. Oma veikkaukseni on, että Wolf taistelee itselleen tänään kolme pistettä ja Haukat maksaa huomenna viime kevään kalavelat keravalaisille tiputtamalla nämä ulos pudotuspeleistä.
   
 10. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tarkoitat varmaankin Haukkojen kauden neljästä pistemenetyksestä, tappioita Haukoilla on vain kolme.

  Grani oli Haukoille kova pala ensimmäisessä kohtaamisessa, toista peliä Haukat hallitsi hienokseltaan mutta hävisi voittolaukauskisassa, ja tammikuussa Grani perseraiskattiin 8-1 vaikka Haukat oli liikkeellä ilman päävalmentajaa kolmella kentällisellä. Grani saattaa keväälläkin yhden pelin viedä mutta kahteen en usko millään. Viikingit taas on osoittanut pystyvänsä kaatamaan kenet tahansa, ja on selkeästi paras joukkue jonka olen tällä kaudella nähnyt Järvenpäässä vierailevan.

  KJT:n ja Wolfin kohtaamisesta ollaan samoilla linjoilla, mutta KJT:n ja Haukkojen kohtaamisesta en ole niin varma. Viime viikonlopun Viikingit ja Wolf-matseissa Haukat jo lepuutti tiettyjä pelaajia playoffeja silmälläpitäen, ja nyt kun ykköstila on varmistettu saattaa kokoonpano KJT:ta vastaan olla ns. mielenkiintoinen.
   
 11. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Mitä tulee tämän illan kohtaamiseen Wolfia vastaan, niin KJT Miehet pääsee matsiin lähes optimaalisella rosterilla. Itse ennustan että Miesten rutiini on tänään nousijaa parempi ja ainakin se tarvittava piste tulee plakkariin, varsinkin kun maaliin tulee viime hetken vahvistus Miikkajoona Leppänen, jolla on uskomattoman hyvä torjunta% pelattuun matsimäärään (23/26) sekä ex-joukkueensa puolustukseen nähden.

  Mitä tulee huomiseen Haukka matsiin, niin sattaa olla että lintuparvi ampuu itseään jalkaan jos aletaan liikaa lepuuttaa pelaajia, sattaa se kuuluisa pelirutiini hävitä. Toki ymmärrän jos jollain on oikeasti jotain vammaa, että lepo tekee hyvää. Jos Miehet nyt onnistuu tänään sen tarvittavan pisteen ottamaan, niin lauantaina voi tosiaankin olla mielenkiintoiset rosterit jäällä...

  Lauantaina ysin jälkeen illalla ollaan paljon viksumpia.
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Onhan siinä omat riskinsä jos ei peluuteta, mutta kyllä se pelirutiini häviää nyt siinäkin että Haukoilla tulee kahden viikon tauko peleihin. Haukat on kyllä kärsinyt siinä määrin loukkaantumisista, että en lainkaan ihmettele jos nähdään tarvetta lepuuttamiselle.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017 klo 18.03
 13. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Väärä veikkaus. Miehet hoiti rutiinilla homman ja olivat hieman koko ajan edellä vieraitaan. Sipoon kaksi viimeistä maalia tuli sherwoodilais puolustuksen karmeista mokista, joten kassarin piikkin ei mene yhtään kun ekakin oli hurjan maskin takaa tullut lepakkokiekko. Hyvä mokkehankinta. Parempi jatkoon, ja odotellaan kuka putoaa seuraavaksi puolivälierissä, HKH, Vantaa vai Viikingit *hymiö*
   
 14. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Nonniih, neljä matsia runkosarjaa jäljellä. Pudotuspelijoukkueet on tiedossa, samoin karsijat. Runkosarjan voittaja tiedetään ja toinenkin suoraan välieriin pääsevä joukkue, mutta vielä on jännitettävänä sijat 3-5. No juu, olishan KJT:llä mahikset vielä vitospaikalle, ainakin teoriassa. Eihän siinä tartte kun voittaa Haukat huamenna, HKH:n hävitä loput ottelunsa ja ottaa vielä kiinni 18 maalia huonompi maaliero. Helppoa kauraa!

  Noh, huumorin kukka, huumorin kukka. ;) Joka tapauksessa huomenna varmistuu ainakin toinen puolivälieriin kotiedun saava joukkue. Jos Viikingit voittavat oman ottelunsa on sama miten HKH - Vantaa matsissa käy, Viikinit ovat joka tapauksessa ainakin toisen näistä joukkueista yläpuolella. Samoin HC Vantaa on voitolla varmasti neljän parhaan joukossa.

  HKH:lle taas ei varmuudella riitä edes yksi voitto kahdesta viimeisestä ottelusta. Mikäli joukkue häviää huomenna Vantaalle ja Viikingit voittaa oman ottelunsa jää klupi runkosarjan viidenneksi riippumatta siitä, kuinka sunnuntain granimatsissa käy. Toisaalta myöskään voitto huomenna ei varmista paikkaa neljän sakkiin mikäli Viikingit voittaa oman ottelunsa ja HKH häviää sunnuntaina Kauniaisissa.

  Jä tässä oli spekulaatiot vasta siinä tapauksessa, etä kaikki ottelut päättyvät varsinaisella peliajalla, mahdolliset jatkoajat ja rankkarikisat ja niiden tuomat pistejaot tekevät ennustamisesta jo sellaisen sopan etten piru vieköön rupea siihen selvinpäin. :D

  No okei, yritetään nyt vähän edes. HC Vantaalle riittää yksi piste huomenna ja joukkue on sarjataulukossa Viikinkejä edellä. Vantaalla olisi sitten 41 pistettä ja samaan voivat Viikingitkin päätyä, mutta Vantaan maaliero on 26 parempi, joten epäilen ettei huomenna sellaisia maalikarkeloita synny että Viikingit tuosta ohi menisivät. Viikingeille ei kotietuun riitä välttämättä edes voitto huomenna. Mikäli HKH voittaa jatkoajalla ja voittaa granin sunnuntaina varsinaisella peliajalla, päätyvät Vantaa, HKH ja Viikingit kaikki 41 pisteeseen ja silloin Viikinkien huonompi maaliero pudottaa heidät vitospaikalle.

  Mielenkiinnolla odotan huomisia otteluita ja etenkin sitä, millaiseksi HKH muokkaa kokoonpanonsa Vilkmanin lähdön ja muiden poissaolojen johdosta. Täytettävät saappaat ovat isoja, mutta jätkien pitää olla valmiita nostamaan tasoaan tässä vaiheessa kautta. Pudotuspelit alkavat ihan kohta!
   
 15. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Se oli sellanen kiekkoilta se. Puolivälieräparit on selvillä, HC Vantaa aloittaa isännöimällä KJT Miehiä ja otteluparista Viikingit - HKH katsotaan vielä huomenna kumpi aloittaa kotona. Mutta melkosen ryhtiliikkeen saa HKH tehdä granin vieraana jos haluaa kotona aloittaa, sen verran surullista kateltavaa oli Paavolassa tänään peli. Ymmärrän kyllä, että kun rosterista otetaan pois pelaajia, joiden selässä on nimet Pehu, Tetri ja Vilkman niin aukot on suuria, mutta silloin jokaisen äijän pitäisi kasvaa se pari senttiä isommaksi ja hoitaa tonttinsa vielä vähän paremmin. Tänään sellaista ei tapahtunut. Hyvä puoli tänään oli se, ettei taisteltu sentäs pudotuspelipaikasta vaan ainostaan kotiedusta. Mutta silti... Ziissus!
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  No niin pudotuspelit alkavat. Parit ja pelipäivät ovat puolivälierissä seuraavat:

  la 25.2 klo 19.50 HC Vantaa - KJT Miehet
  su 26.2 klo 14.25 KJT Miehet - HC Vantaa
  + tarvttaessa
  ti 28.2 HC Vantaa - KJT Miehet

  la 25.2 Viikingit - H.K.H.
  su 26.2 H.K.H. - Viikingit
  + tarvittaessa
  ti 28.2 Viikingit - H.K.H.

  Ennakkoon tasaisin pari on Vantaa ja KJT Miehet, sillä Miesten pelissä on havaittavissa keväistä pirteyttä mikä tekee Miehistä kovan vastuksen pikkulohille. Viimeisimmässä kohtaamisessahan juuri Vantaata vastaan Miehet nousivat 0-3 tappioasemasta 4-3 jatkisvoittoon. Veikkaan että jatkoon menee loppujen lopuksi MIehet.

  Selvemmältä parilta tuntuu vuodenvaihteen jälkeen terhakkaita otteita esittänyt Viikingit. Hyvinkääläisiltä lähti iso nimi, Samu Vilkman pois ja jollei kentällä näy Tetriä ja Pehua, niin vaikealta tuntuu uskoa Hygeläisten jatkoon. Oma veikkaus on että Viikingit menevät puhtaasti 2-0 voitoin jatkoon.

  Näiden jälkeen välierät menevät seuraavasti ja salettia on ettei KJTMiehet saa vastaansa Grania eikä Haukat Vantaata. Palataan siihen puolivälierien jälkeen

  la 4.3 Haukat - Viikingit/H.K.H/KJT Miehet
  su 5.3 Viikingit/H.K.H/KJT Miehet - Haukat
  + tarvittaessa
  ti 7.3 Haukat - Viikingit/H.K.H/KJT Miehet

  la 4.3 GrIFK - HC Vantaa/Viikingit/H.K.H
  su 5.3 HC Vantaa/Viikingit/H.K.H - GrIFK
  + tarvittaessa
  ti 7.3 Gr-IFK - HC Vantaa/Viikingit/H.K.H

  Finaalit sitten kun ovat tsekataan niitä kun selvillä on ketä sinne voi päästä ja siellä pelipäivät riippuvat siitä aikooko finaalistit osallistua Suomi-sarjan karsintoihin.
   
 17. Sametti-Rukkanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, TPS, RoKi
  Sopivasti pleijareiden alla saatiin ulos dokumentti "Viikingit goes global Vol. 2.0 - Czech republic". NHL without a map -sarjasta tutun J-Man Productionsin työstämä teos on "jatkoa" vuotta aikaisemmin tehtyyn Viikingit goes global -dokkariin, jossa joukkue vieraili Britteinsaarilla. Vol 2.0 pureutuu Viikinkien ennen kauden alkua Tsekkeihin tekemään harjoituspelireissuun ja sen tunnelmiin. Pätkä sai ensi-iltansa Ilta-Sanomien nettisivuilla tiistaina 21.02.2017.

  Ohessa dokkari kahdessa osassa.

  Viikingit goes global Vol 2.0 - Czech republic Osa 1/2 - YouTube

  Viikingit goes global Vol 2.0 - Czech Republic Osa 2/2 - YouTube
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Myös etelän karsintasarja on käynnistynyt ja heti pieni yllätys mielestäni kun Kellokosken Alku kukisti kotonaan Nikkarit 4-2
   
 19. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Toinen, ehkä ei niin suuri yllätys lienee se, että KJT kävi ryöstämässä voiton Vantaalta! Toisessa puolivälierässä Viikingit otti kotivoiton, muttei kyllä mitenkään vakuuttavalla pelillä, ottelusarja on vielä täysin auki. Katsomossa vierailijat veivät voiton about 100-0! Huomisesta tulee mielenkiintoinen kiekkosunnuntai!
   
 20. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Tuohon ei Vuosaaressa paljoa tarvita (eikä muuten Järvenpäässäkään) *hymiö*

  SF Perkeleelle voisin suositella visiittiä Kellokoksen jäälatoon, jossa on aika huikea tunnelma... pakko siellä on itsekin jossain karsintasarjan pelissä käväistä vielä ennen kauden loppua.
   
 21. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Joo, Järvenpäässä on tosiaan hiljaista vaikka katsojaluvuissa ei ole mitään valittamista. Meiltä puuttuu se pieni ääntä pitävä porukka joka Keravalla on. Vuosaari sitten on ihan oma lukunsa, hallissa kun ei ole edes katsomoa - tai ainakaan mitään sellaista mitä voisi oikeasti katsomoksi sanoa...
   
 22. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Toiset puolivälieräpelit pelattu ja molemmat otteluparit ratkaistaan kolmansissa otteluissa. HC Vantaa kuittasi eilisen kotitappionsa 3-6 vierasvoitolla ja HKH kairasi 3-2 kotivoiton Viikingeistä.

  KJT:n ja Vantaan välisístä otteluista en osaa sanoa, millaista peli on ollu9t, mutta aiankin HKH-Viikinit parissa on ollut kunnon playoffs vääntöä molempien otteluiden ollessa ns. maalin pelejä. Eikä ole mitään syytä olettaa etteikö tiistaina ratkaiseva kohtaaminen olisi mitään muuta. Ennusteeni tiistaille Vuosaareen onkin lauantaita kovempi äänimyrsky ja HKH:n 4-2 voitto!
   
 23. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Miehet ovat parhaimmillaan seinää vasten ja nyt kun oli takaportti, niin se sitten avattiin ja päästettiin pikkulohet pyydyksestä karkuun. Kyllä ei ollut Miesten puolustus ekalla kolmellakympillä hereillä. Ei pidetty äijää maalilla eikä ollut ihan Miesten maalivahtikaan maalillaan parhaimmillaan, varsinkin kun pikkulohien neljäs maali lurpsahti hieman lian helposti etukulmasta byyriin. Veskarin vaihto herätti hieman jengiä ja varsinkin Välimaan Villen av kavennus 2-4 oli täynnä tahtoa.
  Mutta hieman liikaa viihtyivät Miehet boxissa ja sieltä ei niitä maaleja tehdä. Kolmanteen erään oli vielä hyvä sauma kun MIesten kapu Lindholm teki todella klassisen pukukoppimaalin tokan erän lopuksi ajassa 39.59, kun Miehet pääsivät 5-3 yv:lle. Mutta kolmannen erän alkuun vielä 1.54 jäänyttä toista silakoiden rangaistusta ei osattu hyödyntää ja peli alkoi painua puurtamiseksi. Erän lopulla 58. minuutilla Vantaan kakkoset karkasivat pyydyksestä lopullisesti niittaamalla 3-6 loppusinetin eikä kiimaisempaa kiriä enää voinut kehitellä. Toivoa sopii, että tämä sarja menee vierasvoitoin.

  Kellokosken Alku palasi kakkosen karsinnoissa maanpinnalle kun HCK Salamat kävi antamassa mallia kakkosdivarilätkästä malliin 10-3. Voi olla että KelA:n pojilla saattoi olla piimää pohkeissa kun tuli toinen matsi perättäisinä päivänä...
   
 24. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Jokunen tunti ja putoaa kiekot jäähän ratkaisevissa puolivälieräotteluissa. Lopputulosten ennustamisessa tuskin edes Nostradamus onnistuisi, sen verran pieniä tuntuvat olevan erot ottelupareissa.

  Onko HC Vantaa saanut itseluottamusta sunnuntain vierasvoitostaan ja ykkösparissa vihdoin kotivoiton vuoro? Vai valjastavatko KJT:n miehet kotitappiosta sisuuntuneena sisäisen perkeleensä ja hakevat ratkaisevan voiton Tikkurilasta? Henkilökohtainen veikkaukseni on, että mikäli KJT:n maalivahtipeli ei nosta tasoaan pykälällä jatkaa kotijoukkue välieriin. Varmaakin on turha syyttää pelkästään maalivahtipeliä tappioissa, mutta tilastot kertovat, että KJT:n maalivahdeilla on yhteensä 53 torjuntaa ja taakse päästetty 9, kun Vantaan vastaavat numerot ovat 72 ja 7 (juu, KJT on tehnyt 8 maalia mutta yksi on lyöty tyhjiin)

  Entä miten käy Vuosaaressa? Molemmat ottelut olleet maalin pelejä, eikä odotettavissa ole muutosta tänäänkään. Ne pienet erot ratkaisevat: Teetkö paikastasi maalin vai kuittaako kaveri seuraavassa hyökkäyksessä? Kenelle kiekko pomppii ja kenen lavassa polttelee? Kestääkö hermot vai istutaanko turhia jäähyjä? Varmaa on ainoastaan se, että hallissa tulee olemaan meteliä! ;) Lopputulokseksi veikkaan jatkoaikavoittoa vierailijoille, ratkaisumaalin tekee Jarno Nikander!
   
 25. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Mitä tulee Miesten maalivahtipeliin, niin Nikkareista siirtorajalla hankittu Miikkajoona Leppänen ei ihan kai ole vakuuttanut otteillaan / yhteistyö pakkien kanssa on mitä on ? Kesken pelin sunnuntaina vaihdettu Niko Tammi taas otti oikeastaan kiinni sen mitä pystyi ja periaatteessa lienee parempi valinta tänään Miesten maalin suulle. Vantaalaisten itseluottamuksesta en tiedä, mutta ainakin Miehet ovat aina olleet parhaimmillaan kun tappio tietää katastrofia, ei saa olla liian helppoa. Tähän peilaten voisi se voitto vieraistakin tulla, mutta puolustus ei ei ssa nyt taas sitten höntyillä eikä pelaajat esitellä maailman hienoimpia sokkojättöjä / avauksia, mitä sunnuntaina nähtiin.

  Jännän äärellä ollaan, sillä oman mausteensa soppaa tuo illan dumarikaksikko joka oli myös Keravan pelissä, enkä miellä heidän onnistuneen kovin hyvin siinä matsissa... Enpä olisi uskonut itsestäni, mutta kovin tlee ikävä tämän kauden parasta dumaria joka on ollut Joonas Pinomaa, joka ennen oli lähes kirosana. Erittäin johdonmukaosta ja selkeää tuomarityöskentelyä koko kausi.