Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2016–2017 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Morten Halsted, 20.05.2016 klo 09.07.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  II-divisioonan lohkojaot päätetty

  Luopuneiden tilalle on nostettu karsinnoissa seuraavaksi sijoittuneita

  Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut II-divisioonan lohkojaon. Sarjasta luopuneiden tilalle on nostettu karsinnoissa seuraavaksi sijoittuneita. Lohkojako on seuraava:

  Lohko 1:

  GrIFK Kauniainen
  Haukat Järvenpää
  HCK Salamat Kirkkonummi
  HC Vantaa
  H.K.H. Hyvinkää
  KJT M Kerava
  Nikkarit Riihimäki
  Viikingit Helsinki
  Wolf Sipoo

  Nyt on etelälohkossa todella taloudellinen ja pienten etäisyksien lohko. Huomioitavaa on myös se, että viime kaudella lohko 1 pelannut PEPO (L-ranta) ei sittenkään pudonnut, vaan pääsi mukaan kun OKK ei ottanut nousun tuomaa paikkaa vastaan ja pelaa itäisemmässä lohko 4:ssä. Pitkälti varmaan tämän ansioista Nikkarit pelaa mys etelän lohkossa.
   
 2. Jawested Jäsen

  Nyt kun PePo on pois tästä lohkosta, niin jokohan saataisiin ne paras kolmesta playoffit? Muuten näkisin, että tämä lohko on taas astetta kovempi ja urheilullisempi. Osa joukkueista harjoittelee yhdessä/ohjatusti myös kesällä ja mielenkiintoista olisi tietää joukkuieiden tämänhetkiset pelaajamäärät (ja nimet).
   
 3. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Jos on joltakin vielä jäänyt huomaamatta, niin toiveet toteutuivat, playoffit pelataan paras kolmesta.

  Kolminkertainen sarja ja yksinkertainen välisarja, välisarjan lohkot:
  1: GrIFK, Salamat, Viikingit
  2: HC Vantaa, HKH, Nikkarit
  3: Haukat, KJT M, Wolf

  Runkosarjan 1.-6. pudotuspeleihin, ykkönen ja kakkonen suoraan välieriin, ja tosiaankin playoffit pelataan nyt paras kolmesta - vihdoinkin.

  Uutinen aiheesta Haukkojen sivuilla: II-Divisioona 2016-2017 sarjajärjestelmä
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Haukat näkyy Suomen Jääkiekkoliiton siirtolistan mukaan vahvistuvan jo ennestään tutulla maaliruiskulla, kun viime kaudella Sipoon Wolfille 40 rysää III-divarissa mättänyt Olavi Tihveräinen tekee paluun jägeläismiehistöön.
   
 5. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ainakin joku jäkeläismiehistö vahvistuu, siirto kun näkyy olevan Hawksiin eikä Haukkoihin. Eköhän Osku kuitenkin tulla vielä Haukoissakin näkemään.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Jääurheiluseura Hawks ry on sekä Rautaliigassa pelaavan Haukkojen että kolmosessa neppailevan Hawksin taustayhdistys, eli Tihveräinen voi toisin sanoen edustaa jatkossa kumpaakin joukkuetta, mikäli pelihaluja vain piisaa.
   
 7. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Jep, tämä on tiedossa, ja tätä tarkoitinkin kun sanoin että Osku varmasti nähdään vielä Haukoissakin. En sitten tiedä miksi, mutta ainakaan viime kaudella pelaajasiirtoja Haukkoihin ei yleensä merkitty Hawksin alle.
  EDIT: Saatan toki muistaa väärinkin...
   
  Viimeksi muokattu: 27.06.2016 klo 12.57
 8. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Finhockeyssa otteluohjelma jukaistu jo jokunen päivä sitten:
  SJL Tilastopalvelu

  Sarja alkaa 14.9 Riihimäellä matsilla Nikkarit vs,HCK Salamat. Haukat pääsee omassa avauksessaan pe 16.9 heti Susiluolaan Nikkilään ja jatkavat heti seuraavana päivänä kotonaan Grania vastaan. Miehet aloittavat kotonaan laiskanpulskean myöhään, vasta la 17.9 jolloin vastaan tulee Nikkarit.
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Haukat näkyy kotisivujensa uutisen mukaan saavan alkavalle Rautaliiga-kaudelle Mestis-kokemusta takalinjoilleen ja maalivainua hyökkäykseensä.
   
 10. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on todella hyvä uudistus. Nyt pelimatkat ovat aina alle 100 km. Se mahdollistaa sen että joukkueet pelaavat tuoreempina ilman matkaväsymystä ja yöksikin ehtii normaaliaikaan nukkumaan.

  Tuoremmilla voimilla pelien tasokin toivottavasti paranee.

  Katsojille on myös helpompaa ja edullisempaa lähteä katsomaan oman joukkueen vieraspelejä mikä voi hieman lisätä yleisömääriä ja katsomossakin on enemmän tunnelmaa jos siellä on molempien joukkueiden kannattajia.
   
 11. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Jep jep, jos on Keravalla jonkin verran tullut muutoksia joukkueeseen, niin valitettavasti katsomon puolella ei juurikaan mikään ole muuttunut. Kauheesti mölyä ja huonoa huumoria. Kannattajasivujen kausiennakko on taas lohdutonta luettavaa, josta todellinen asiantuntemus puuttuu tyystin

  Rautaliigan Etelä lohko 1 kausiennakko 2016-17 - Lyhyt oppimäärä
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Niukka, köyhä ja tiivistetty kertomus KJT Miesten ja Nikkarien matsista tässä. Löytyy myös faniryhmä Viidennen ketjun sivuilta:

  17.09.2016 * KJT Miehet - Nikkarit = 4-7 (2-1),(1-2),(1-4)
  Sarja-avaus ei jää sherwoodiaanisten kiekkosaagojen kirjoihin mitenkään muistorikkaana tai säväyttävänä. Säällinen alku ja paska loppu kun Miesten kone alkoi piiputtaa. Vaikkei avausottelu vielä suuria riemunkiljahduksia aiheuttanut, niin turha vielä on ihokastaan repäistä, pelihousuista puhumattakaan. Loppunumerot hieman imartelevat vieraita, mutta tappio oli kuitenkin ihan ansaittu, sillä matsi kestää sen täydet tehokkaat 60 minuuttia.

  Harvalukuisen yleisön edessä nähtiin kovasti nuorentunut Miesten joukkue. Alku matsissa oli pirteä ja aina Nikkarien ekaan maaliin asti pelattiin täysin yhtä päätyä Miesten dominoidessa. Vieraat saivat juonesta kiinni vapauttavalla avausmaalilla ja otteet kentällä tasoittuivat. Uskoa Nikkarien tekemiseen tuli lisää huomattavasti kun joukkue antoi Rixulaista shokkihoitoa heti toisen erän alkusekunneilla. Tosin Miesten kuittivihko aukesi aika välittömästi, mutta hiljalleen vieraat alkoivat kuroa Miesten etumatkaa kiinni. Kolmannessa erässä Miehet menivät vielä kerran johtoon ylivoimalla, mutta sitten alkoi ote lipsua. Ensin Nikkarit tasoittivat, vetivät sitten henkeä tovin kunnes rankoivat parilla voimakastahtoisella salamamaalilla itselleen etumatkan josta eivät enää luopuneet.

  Miehistä edukseen esiintyi varsinkin Miro Karimies ja Mikael Kivinen, joiden yhteispelistä on jatkossa vielä toivottavasti paljon iloa. Joskin Kivinen hieman kunnostautui "tuhlaajapoikana" ekassa erässä yhdellä tolppakudilla ja avopaikasta ohi laukomalla. Myös Arttu Leppä esitti ottelun edetessä ketjunsa kanssa hyvin lupaavia otteita, joten pannaan tämä Miesten huono avaus hieman alkukankeuden piikkiin. Kyllä tästä vielä hyvä tulee.
   
 13. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Missä ihmeessä muuten oli keskiuusmaalainen kiekkoyleisö eilen? KJT Miesten pelissä 60 katsojaa, Haukkojen matsissakin kohtuu surkeat 100. Jopa KJT:n edari veti enemmän katsojia, joka ei ainakaan viime kaudella ollut kovin yleistä.
   
 14. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Varmaan poimimassa runsasta puolukkasatoa, sienimetsällä tai valmistelemassa hirvijahtia... mutta Sipoo oli vetovoimaisin jos katsotaan koko viikonloppua keskisellä uudellamaalla, 263 katsojaa...

  Tänään Granissa on näemmä H.K.H:n hemmoilla palanut käämit kunnolla 3. erässä, 79 minuuttia rangaistuksia...

  42:59 20 min H.K.H. 18 NIKANDER Marcus PELIRANGAISTUS - Epäurheilijamainen käytös
  49:42 25 min H.K.H. 13 VÄÄNÄNEN Matias OTTELURANGAISTUS - Sopimaton käytös tuomaristoa kohtaan
  49:42 20 min H.K.H. 13 VÄÄNÄNEN Matias PELIRANGAISTUS - Sopimaton käytös tuomaristoa kohtaan
  55:37 10 min H.K.H. 74 TETRI Jesse KÄYTÖSRANGAISTUS - Epäurheilijamainen käytös

  ...ja pikku kakkoset päälle, ollaan kauden alussa vasta... Mitenköhän pahasti Väänäsellä on kiehahtanut kun ottanut tuplat
   
 15. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Tuo Väänäsen tapaus on vähintään kiistanalainen.

  Erotuomari oli sijoittunut maalintekosektorissa alueelle, jossa hänen ei tuomariohjeiden mukaan pitäisi tuolla hetkellä olla. Maalin edustalta pois kaartanut Väänänen törmäsi tuomariin, joka lensi jäähän. Ko. tuomari antoi asian olla sillään, toinen tuomari nosti käden ylös jäähyn merkiksi.

  e: selvennystä
   
 16. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Sipoota ei oikein voi laskea, kyseessä kuitenkin ensimmäinen peli sarjanousun jälkeen.

  Ihmetyttää tuossa Granin pelissä myös se, miten Marcus Nikander on pelirangaistuksensa jälkeen ehtinyt vielä syöttämään HKH:n kavennusmaalin... :)
   
 17. Icehockey#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset joukkueet
  Lainaus:
  Eiköhän yleisö löydä lehtereille kun kausi kerkeää hieman edetä pidemmälle. Näillä peleillä kun ei vielä ratkaista mitään. Tämä lohkomuutos on todella tervetullut uudistus ja toivotaan, että yleisö löytää halleille -90 luvun alun tapaan ja saadaan kunnolla aikaiseksi "kylien" välisiä mittelöitä.
  Itse aioin kyllä raahautua hallille Wolfin, Haukkojen ja KJT Miesten keskinäisiin otteluihin.
  Jos nyt noita sarjan ensimmäisiä pelejä jollain tasolla kommentoisi niin jokainen näistä kolmesta on aloittanut hieman yskähdellen, mutta kuten todettu niin kausi on vasta alussa.
   
 18. Salama44 Jäsen

  HCK Salamat ottanut mallia Leijonista ja pelannut jo viisi erää maaleitta kotipeleissä.

  Eihän niitä maaleja tule jos läpiajoistakaan ei ole muuta konstia kuin suora veto. Onko se harhauttaminen tosiaan niin vaikeaa?

  Maalivahdillahan pitäisi olla aina epävarma olo tällaisessa tilanteessa ja pelaajalla monta eri ratkaisuvaihtoehtoa.
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lauantain myöhäisottelussa HC Vantaa – Haukat on näemmä pistetty lopussa oikein kunnolla nenähommiksi, joiden myötä vieraiden Henry Roihu merkkautti itselleen tyylipuhtaan Gordie Howe-hattrickin (maali + syöttö & tappelu).

  56:14 5 min HC Vantaa 5 HÄMÄLÄINEN Jesse Väkivaltaisuus
  56:14 20 min HC Vantaa 5 HÄMÄLÄINEN Jesse PELIRANGAISTUS - Väkivaltaisuus
  56:14 2 min Haukat 77 ROIHU Henry Väkivaltaisuus (21 JOKINEN Ramil)
  56:14 5 min Haukat 77 ROIHU Henry Väkivaltaisuus
  56:14 20 min Haukat 77 ROIHU Henry PELIRANGAISTUS - Väkivaltaisuus
  56:14 5 min HC Vantaa 15 WALLENIUS Niko Väkivaltaisuus
  56:14 20 min HC Vantaa 15 WALLENIUS Niko PELIRANGAISTUS - Väkivaltaisuus
  56:14 5 min Haukat 23 WALLENIUS Toni Väkivaltaisuus
  56:14 20 min Haukat 23 WALLENIUS Toni PELIRANGAISTUS - Väkivaltaisuus


  Tällaista tunteiden paloa soisi nykylätkässä näkevän paljon useammin, sillä pikkumyllyttelyissä ei loukkaantumisia pahemmin tapahdu, Myös yleisö yleensä syttyy oikein kunnolla, kun hanskat lentävät jäähän ja miehestä aletaan ottaa tosissaan mittaa.
   
 20. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ja kuten niin usein tällä tasolla, nähtävästi tuomarit eivät taas kerran nähneet alusta asti mitä tapahtui. Siellä oli ainakin Haukkojen raportin mukaan tämä vantaalainen apina Niko Wallenius taklannut vaihtoon luistelevaa Vili Mustosta päähän, ja Roihu oli vähän ojentanut tätä pelaajankuvatusta. En hetkeäkään epäile tuota Haukkojen raporttia, sillä jo aiemmassa joukkueiden välisessä harkkamatsissa tämä N. Wallenius ajeli jatkuvasti tilanteen ulkopuolella käsillä päähän, eivätkä tuomarit nähneet mitään.
  Tällaisten takia olisi hyvä jos kakkosdivarissakin olisi edes se kolmas tuomari, muuten jotakin sattuu vielä ihan oikeasti.

  Todella harmi etten päässyt tuohon lauantain peliin paikalle, olisin nauttinut suunnattomasti tuosta Roihun suorittamasta koulutuksesta.
   
 21. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Kauniaisten matsista voisin vain todeta, että olinhan siellä minäkin... vihdoin ja viimein. Kannattaryhmän sivuille on ilmestynytkin jo asiapitoinen raportti mitä Oravaluolan uumenissa tapahtui.

  01.10.2016 * GrIFK - KJT Miehet = 5-2 (3-1),(1-1),(1-0)
  Kauniaisten retkestä ei myöskään jää paljoa kerrottavaa, vaikka viihdettä olikin tarjolla sanamukaisesti koko pääsylipun hinnan edestä.

  En aio pitkästyttää teitä toissijaisilla länkytyksillä, joten sukelletaan suoraan asiaan. Grani tuli vahvasti matsin alkuun ja vei Miehiä kuin mätää kukkoa. Osansa oli hieman tuomarien hyvin mielenkiintoisella linjanvedolla, mistä pilli soi ja mistä ei. Mutta 3-0 tilanteessa tuli Oravilla kupu, tai Miehillä mitta, täyteen. Äijät pääsivät paremmin matsiin mukaan ja toisen erän alkupuolella jopa maalin päähän, mutta lievä leijuminen taisi yllättää kun Grani rankoi kovalla kuitilla pikaisesti. Sen lähemmäs ei päästy ja loput yritykset Miesten lisämaaleista torppasi kovalla tuurilla ja hyvällä taidolla pelannut Rautaligaan kärkivahti Iisak Holmen (Huom! EI Kärki vahti ;-) hän oli katsomossa, nyt ihan oikeasti).

  Oikestaan koko matsin suurin yllätys koettiinkin matsin jälkeen, kun jollain paikallisella lippis-Börjellä oli vielä kovasti asiaa matsin jälkeen, niin katsomossa kuin parkkipaikallakin. Sääli vain, että nuorella miehellä oli niin heikko ääni ja huono suomen kielen taito, että meni hieman ohi mitä sydämellä mahtoi olla. Eli ens kerralla (jos sellaista enää tulee) muistakaa, että kovempi volyymi ja selvempi artikulaatio, niin päästään paremmin debattiin, eller hur pappas lilla killar?
   
 22. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Synkkä yksinraportointi jatkukoon. Jääkiekko on maalintekopeli, kuten saimme nähdä viikonloppuna.

  08.10.2016 * KJT Miehet vs. H.K.H. = 2-7 (0-1),(1-2),(1-4)
  Kyllähän se nyt on vaan niin, että Miehet ovat olleet aivan liian vieraskoreita kotimatseissaan. Tälläkin kertaa Miehet suorastaan tyrkyttivät paskalla viisikkopelaamisellaan voiton hyvinkääläisille, jotka eivät epäröineet käyttää tarjottuja paikkoja hyväkseen.

  Jo ihan tilastostatistiikkaa torjuntojen valossa voi nähdä kumpi oli parissa ekassa erässä hallitsevampi osapuoli. Varsinkin eka erä oli täysin Miesten, mutta jos lahjoitetaan paikkoja, niin ei niitä pidä jättää käyttämättä. Miehet sen sijaan tuhlasivat kaikki paikkansa ja loput hoiteli hyvin taidolla ja hieman tuurillakin pelannut H.K.H:n maalivahti Julius Kivinen. Vastaavaa virkaa Miesten maalilla toimittanutta Roni Kauriaa ei voi takaiskuista syyttää, sillä niin yksin Miesten puolustus hänet jätti. Lisäksi lukuisat ja omituiset toivotaan toivotaan sokkosyötöt taakepäin olivat karmaisevaa katsottavaa. Eli paljon pieniä virheitä ja luokaton yv.


  No, olihan siellä pari valopilkkuakin. Ville Välimaan kenttä laidoillaan Mikael Kivinen ja Sami Laine, saa jonkinasteisen armahduksen omasta maalista huolimatta, sillä siihen ei peli enää ratkennut. Lisäksi Miesten avausmaalin tehnyt Joona Ritala ei ainoastaan vienyt vastustajan kassaria kahville, vaan tarjosi kolmen ruokalajin menuun kahvilla ja XO konjakilla kikkaillessaan pikkumustan pömpeliin. Lisäksi illan tuomarityöskentely oli tälle tasolle suorastaan hyvää.
   
 23. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Semmonen liki kolmannes runkosarjasta pelattu, niin oliskohan aika koettaa vähän yrittää analysoida lohkoa.

  Otteluita on pelattu 35 ja niissä tehty yhteensä 297 maalia, mikä tarkoittaa liki 8,5 maalia per ottelu. Kolmesti on joukkue onnistunut mättämään 10 tai useamman maalin. Samoin kolmasti on toinen joukkue jäänyt nollille joukkueen ollessa joka kerralla HCK Salamat. Keskimäärin ottelut ovat päättyneet 3,17 maalin erolla, tosin jos laskuista otetaan pois kaksi kymmenen maalin erolla päättynyttä ottelua, tulee keskimääräiseksi maalieroksi 2,76. Yhdeksän ottelua on päättynyt yhden maalin erolla, näistä 4 voittolaukauksien jälkeen.

  Sitten katsausta sarjataulukkoon: II-divisioona, lohko 1

  Kärjessä vakuuttavasti GrIFK puhtaalla pelillä. Sarjan paras puollustus ja maalivahtikaksikko on päästänyt vain keskimäärin 1,71 maalia ottelua kohden ja kun samaan aikaan hyökkäys takoo noin 4,5 maalia ottelussa ei ihme, ettei joukkue ole vielä pistemenetyksiä kokenut. Vain pisteen perässä seuraa ottelun enemmän pelannut Haukat, mutta kolmantena olevaan HC Vantaaseen onkin jo Haukoista viiden pisteen ero. Sijalla 4. majailee kautensa kolmella tappiolla aloittanut H.K.H. 4 pistettä Vantaasta jääneenä. Sijat 4-8 (H.K.H., Viikingit, Nikkarit, Wolf ja KJT M) ovatkin tiiviissä kolmen pisteen nipussa ja ainoastaan HCK Salamat on jäänyt täysin lähtötelineisiin yhdellä pisteellään ja -34 maalierolla.

  Sarjan kärkikaksikko on sijoituksillaan ansaitusti, sillä joukkueet ovat ainoat, jotka ovat päästäneet ottelua kohden alle 3 maalia (Grani 1,71 ja Haukat 2,63). Kärkinelikosta taas Grani on ainoa, joka ei ole tehnyt otteluissaan viittä maalia tai enemmän (Grani 4,57, Haukat 5,00, Vantaa 6,00 ja H.K.H. 5,38). Kärkinelikossa on myös ainoat joukkueet, jotka ovat päästäneet vähemmän kuin 4 maalia ottelua kohden.

  Loppuviikon aikana pelataan 8 ottelua, joista voisi poimia ainakin sunnuntain herkullisen GrIFK - Haukat kärkimatsin. Molemmilla joukkueilla on ottelut edellisenä päivänä, kun Haukat saa vieraaksen Wolfin ja Grani matkustaa ottamaan mittaa H.K.H:sta, joten kumpikaan joukkue ei pääse levänneenä sunnuntain otteluun.

  Tätä kirjoittaessa tuli muutaman tunnin kauppareissu & ruokatauko, joten tällä hetkellä ensimmäinen kahdeksasta ottelusta on jo loppusuoralla ja siellä Nikkarit on viemässä täyttä pistepottia (54 min pelattu ja 4-1) KJT Miehiä vastaan. Tämä nostaa Nikkarit 13 pisteeseen ja sarjan nelospaikalle.
   
 24. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Nonniin, mainitsemastain loppuviikon 8:sta ottelusta on yksi enää pelaamatta (parhaillaan käynnissä) ja asetelmat siihen ovat herkulliset. Haukat yrittää olla ensimmäinen joukkue aiheuttamaan Granille pistemenetyksen tällä kaudella ja kivuta sarjan piikkipaikalle. Molemmat joukkueet voittivat lauantaiset ottelunsa ja voisin kuvitella että molemmissa joukkueissa on hyvä henki päällä.

  HCK Salamat osoittivat heräämisen merkkejä viikonvaihteen otteluissaan ja nappasivat viisi pojoa kuudesta mahdollisesta nousten kuuteen pisteeseen. Tämä ei vielä nostanut joukkueen sijoitusta, mutta antanee Kirkkonummelaisille kaivattua uskoa omaan tekemiseen. Samalla joukkueen piristäminen tiukentaan osaltaan pudotuspelitaistelua, sillä sen verran tiukassa nipussa joukkueet neljännestä sijasta alaspäin ovat.

  Aikaistahan vielä on tehdä pidemmälle meneviä johtopäätöksiä, mutta tämän hetken tilanteessa vahvimmin suorasta välieräpaikasta pitävät kiinni GrIFK ja Haukat. Puolivälieräjoukkueiksi on kaikilla vielä täydet mahdollisuudet, kuten tietysti näin aikaisessa vaiheessa kautta kuuluu ollakkin.

  Lohkon ehkä suurimpana pettymyksenä tähän asti pitäisin (valitettavasti) H.K.H:ta. Joukkueen peli on ailahdellut aivan liikaa, otteluita on hävitty kolmannesssa erässä, eikä pelaamisen taso ole ollut sillä tasolla jolla sen materiaalin puolesta pitäisi olla.
   
 25. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Grani ei ollut suostunut häviämään ennen viime keskiviikkoa, jolloin hyvässä nousussa oleva KJT Miehet rökitti Granin sitten oikein kunnolla. Tilastotappio otti koville koko Oravakylän joukkueelle, jolta levisi kasetti tyystin viimeisessä erässä. Huntersista Graniin siirtynyt mokke-komeetta Ville-Pekka Koivu otti Miesten yhdeksännen maalin jälkeen kunnon lämmöt kaukalosta pukukoppiin poistuessaan ja yritti parhaansa mukaan pahoinpidellä Keravan jäähallin interiööriä... Hämmästelen kovasti että tarkkaan Koivun poistumista seuranneet tuomarit eivät antaneet moisesta riehumisesta mitään sanktiota...

  Miesten pelistä on alkanut hiljalleen löytyä jotain juonta ja veikkaan että joukkue tulee olevaan kova pala purtavaksi vielä monelle jengille.