Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2016–2017 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Morten Halsted, 20.05.2016 klo 09.07.

 1. Salama44 Jäsen

  Aikamoinen taistelu HCK Salamoilta Grania vastaan toisen erän puoliväliin asti, mutta onhan se selvä että jos toinen painaa neljällä täydellä ketjulla vaajaata joukkuetta vastaan niin kolmannessa erässä yleensä käy näin.

  Rohkeasti Salamat nyt kuitenkin peluuttaa uusia nuoria pelaajia kuten tänään uutta maalivahtia.

  Wolf nousi taas Salamat tappion jäkeen voittoon joten kiharaseksi menee pudotuspeliviivalla.
   
 2. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Viikonloppu häämöttää jo ihan nurkan takana ja sen myötä neljä ottelua lohkossa. Ensin perjantaina Viikingit saa vieraakseen Wolfin ja lauantaina sitten pelataan 3 ottelua HCK Salamat - Haukat, H.K.H. - KJT M ja GrIFK - Nikkarit. Erot sarjataulukossa ovat pääsääntöisesti pieniä (poislukien kahden kärjen jälkeinen ero sarjakolmoseen), joten jokainen saatu piste on itseisarvoaan tärkeämpi.

  Viikingit hoitanee Wolfin kotonaan, joukkue on kuitenkin voittanut viidestä kotiottelustaan kolme ja ottanut kahdesta muustakin pisteen. Wolfilla taas on vierasssaldo murheellinen, viisiottelua ja vain yksi saatu piste voittolaukaustappiosta H.K.H.n vieraana.

  Kirkkonummella on odotettavissa hikinen iltapuhde, sillä vierailija Haukat on ollut tyly isännilleen voittaen viidestä vieraspelistään neljä ja ottaen viidennestäkin pelistä pisteen voittolaukaustappiolla grania vastaan. Salamat on toki voittanut kaksi viimeisintä kotiotteluaan, mutta en silti usko kotijoukkueen mahdollisuuksiin sarjakakkosta vastaan.

  GrIFK saa vieraakseen sarjanelosen Nikkarit, joka on kuudessa vieraspelissään voittanut vain kerran ja saalistanut vielä yhden pisteen voittolaukaustappiolla Wolfia vastaan. Grani kuittasi kauden avaustappionsa heti perään suurimaalisella voitolla, enkä usko joukkueen moottorin yskähtelevän lauantainakaan.

  Ailahtelevasti alkukauden pelannut H.K.H. saa vieraakseen KJT M:n. KJT on voittanut vieraissa kahdesti varsinaisella peliajalla ja lisäksi joutunut kahdesti voittolaukauskisaan, joitsa toisen voitti. Lisäksi joukkue on saanut pisteitä kolmessa viimeisimmässä ottelussaan (2 voittoa + VL häviö). H.K.H.lla on takanaan suurimaalinen voitto HC Vantaasta, mutta myös kaksi selkeää 6-2 tappiota kotona ja vieraissa, joten joukkue saa esittää parastaan mikäli aikomus on nousta nyt pisteellä sarjataulukossa parempana majailevasta vierasjoukkueesta. Ottelusta odotan tiukkaa ja avainasemassa on kotijoukkueen puolustuspelaaminen, joka on toistaiseksi ollut valitettavan heikkoa, eikä missään nimessä sellaista, jolla keväämmällä pelattaisiin pudotuspelejä kovinkaan pitkään.
   
 3. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Noniin, haluatteko veikkausvinkin? Kattokaa vaan mitä mä olen matsin lopputuloksesta uumoillut, ja veikakkaa just päinvastoin. Meni meinaan tuo Viikingit - Wolf ottelun arvaukseni kunnolla vithuralleen, Wolfhan meni ja kairasi 1-4 vierasvoiton. Saas nähä onko muittenkaan otteluiden veikkaus yhtä "asiantunteva"! :D
   
 4. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ainakin Kirkkonummen veikkaus meni oikeaan suuntaan, sillä flunssa-aallosta ja n. yhden kentällisen loukkaantumisista kärsinyt Haukat kävi pöllyttämässä vajaalla kolmella kentälliselläkin Salamoita 15-2. Vaikka Haukkoihin aina luotankin, niin kokoonpanon nähtyäni en olisi ihan tällaista kuitenkaan uskonut.

  Wolfin voitto on iloinen asia, toivon että tuo joukkue on ensi kaudellakin tässä sarjassa.
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Flunssaa liikkeellä tosiaan, myös Keravalla. KJT Miehet kävivät saamassa selkäänsä Hyvinkäällä kahdella pakkiparilla ja kolmella kentällä. Paikalla oli kuitenkin mukavasti yleisöä (228) ja H.K.H:lla onkin sarjan suurin yleisökeskiarvo (n. 340 ennen illan ottelua). Toinen erä oli parasta antia Miehiltä mutta hyvä kiri tyssäsi kolmannen erän alun Hoki Klupin 4-2 osumaan, meni hieman usko kai siinä vaiheessa.
   
 6. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Itselle taas tuo yleisömäärä oli pieni pettymys kun on tottunut kolmosella alkaviin lukemiin. Mutta minkä katsojamäärissä hävittiin, sen kyllä Viidennen Ketjun paikalle saapuneet jäsenet korvasivat laadussa ja äänen määrässä, siitä hatunnosto heille.

  Itse ottelussa vierailla oli omat hetkensä vaikka kääntää ottelu itselleen. Toisaalta taas kotijoukkueella tuntui olevan varaa hukata avoimiakin maalipaikkoja (kröhöm, hra. Tetri :D ), mutta pääasia näin omasta näkökannasta oli, että tarvittavat maalit tehtiin ja täysi pistepotti tuli saaliiksi. Sillä nykyisessä sarjatilanteessa voi yhdenkin pisteen menetys tietää sijoituksen tipahtamista useallakin pykälällä.

  Lohkon muissa otteluissa Nikkarit hiukan pelästytti sarjakärki Grania johtamalla vielä kahden erän jälkeen, mutta kolmannessa erässä GrIFK näytti miksi he sarjan piikkipaikalla ovat, latoi neljä maalia ja se oli sitä myötä tack och adjö riksulaisille. Haukat taas kävivät pöllyttämässä Salamoita kevein 2-15 lukemin, ja on sanomattakin selvää, että Kirkkonummella on pienoinen peiliin katsomisen paikka. Joukkue oli toki liikkeella melko nuoren näköisellä materiaalilla, oliko kyseessä sitten tietoinen valinta vaiko pakon sanelema juttu, siitä ei minulla ole tietoa.
   
 7. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Jahas, viikko edellisestä "katsauksesta" on vierähtänyt ja siinä välissä on pelattu 8 ottelua. Eli mitäs sitä onkaan tapahtunut?

  Kärkinelikkö pelasi kukin 2 ottelua voitokkaasti ja tämä avasi pientä pesäeroa sarjanelosen ja vitosen välille. Viimeistä pudotuspelipaikkaa pitää tällä hetkellä hallussaan Nikkarit ennen KJT Miehiä, mutta KJT:llä on ottelu vähemmän pelattuna ja näin pieni etu. Eikä kahdeksas joukkue Viikingitkään ole kuin kahden pisteen päästä Nikkareista, myöskin yhden ottelun vähemmän pelanneina.

  Mielenkiintoista nähdä, millaisella ilmeellä reilun viikon pelitauon pitänyt Salamat palaa kaukaloon, ensin KJT Miesten vieraana ja vielä Nikkarien isäntänä. Edellisen ottelun kotipöllytkyksen jälkeen Kirkkonummella on varmasti ollut aihetta ja aikaa katsella peiliin, mutta onko valmennuksella aseita enää korjata kurssia?

  Myös Wolf pelaa kuluvalla viikolla kahdesti, ensin kotonaan Haukkoja vastaan ja heti seuraavana päivänä K.K.H:n vieraana. Sipoolaisille ovat myös kaikki pisteet tärkeitä, sillä tällä hetkellä putoamiskarsinnat ovat vain kolmen pisteen päässä takana, mutta otteluohjelma ei tosin lupaa helppoja pisteitä.

  H.K.H:n viikon ainoa ottelu on siis kotona Wolfia vastaan ja edellisessä kohtaamisessa tarvittiin rankkarikisa voittajan selville saamiseksi. Hyvinkääläisillä on neljän ottelun voittoputki allaan, mutta parempaan suuntaan kehittynyt puolustuspelaaminen repsahti taas edellisessä ottelussa, joten takki auki ei kotijoukkueen pidä jäälle luistella.

  Sarjakärki GrIFK saa vieraita Vantaalta, jotka ovat voittaneet kaksi viimeisintä otteluaan. Grani tosin nokittaa putken neljään ja kovana kotijoukkueena pitänee pisteet itsellään.

  Sarjan kakkoapaikalla tukevasti majailevat Haukat taas matkaavat Sipoon ohella myös Viikinkien vieraaksi. Viikingeillä on allaan kolmen ottelun tappioputki, kun taas Haukat ovat voittaneet 5 edellistä otteluaan, joten voitaneen olettaa, että järvenpääläiset hoitavat viikonlopun otteluistaan täydet pisteet ja siirtyvät sarjan kärkipaikalle, tosin vain yhdellä pisteellä ja yhden ottelun Grania enemmän pelanneena.

  KJT M päättää pelinsä tänä vuotena Kirkkonummelaisten vierailuun. Neljä viimeistä otteluaan hävinneet keravalaiset pääsevät kokeilemaan, vieläkö kaksi viimeistä peliään rumasti hävinneet Salamat toimivat piste- ja maaliautomaattina vai tarjoaako Salamat isännilleen viidennen perättäisen "ei voittoa" lipukkeen.

  Nikkarit taas matkaavat Kirkkonummelle vuoden viimeiseen otteluunsa ja hakevat myös tärkeitä pisteitä pudotuspelejä ajatellen ja myös heille olisi tärkeää päättää vuosi positiivisissa merkeissä neljän tappiollisen pelin jälkeen.
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kun Titaanit keväällä tästä lohkosta Suomi-sarjaan poistui, ei jäljelle näemmä jäänyt kuin kaksi varsin odotettua ja selkeää voittajasuosikkia.

  Uskoisin, että tällä hetkellä sarjan kärjessä keikkuvat GrIFK ja Haukat tulevat myös keskenään Etelä-lohkon mestaruudesta pelaamaan, jollei sitten omasta mielestäni pahasti alakanttiin syksynsä vetänyt H.K.H. koe jonkinlaista heräämistä.

  Muista en usko millään olevan nousemaan mestaruustaisteluun mukaan, vaikka KJT Miehiä voikin jonkinlaisena ”musta hevosena” jälleen kokemuksensa ansiosta pitää.
   
 9. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Lainaus:
  Ei ole aivan mahdotonta, että KJT-joukkueet vaihtaisivat paikkaa ; KJT-edustus kakkoseen ja KJT-miehet Suomi-sarjaan. Ehkäpä kuitenkin on todennäköisempää, että molemmat KJT:t ovat kakkosessa tai toista ei ole edes olemassa ensi kaudella ? Ei voi olla palaamatta runsaan vuoden takaisiin tapahtumiin KJT:n edustuksessa : joukkueen "omistaja" teki silloin emämunauksen, josta KJT-edustus ei ole toipunut vieläkään - toipuneeko koskaan ?
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2016 klo 16.57
 10. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Veikkaan, että mikäli nykyisin Suomi-sarjassa KJT Edustus nimellä pelaava joukkue pelaa, niin se pelaa nimellä TuusKi, varsinkin jos se tipahtaa kakkoseen, niinkuin tod. näk. tulee käymään.
   
 11. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Viime vuonna 15 pelatun matsin jälkeen oli Miehillä seuraava saldo:
  6 voittoa // 1 jatkoaika/vl voitto //1 jatkoaika/vl tappio // pisteitä 21

  Tällä kaudella Miehillä on 15 matsin jälkeen tällainen saldo:
  4 voittoa // 1 jatkoaika/vl voitto //1 jatkoaika/vl tappio // pisteitä 15

  eli juurikin noiden kahden voiton perässä viime vuodesta. Viime vuonna näihin aikoihin Miehet aloittivat hurjan voittoputkensa kun voittivat 10 matsia putkeen. Jos nyt saadaan ryhtiä ja Salamat kaatuu, niin alkaa joulutauko, jonka aikana saadaan Miehet kuntoon ja tauon jälkeen on vielä hyvää aikaa kiriä keulaa kiinni voittamalla monta matsia putkeen.

  Että se on vaan se JOS? ;-)
   
 12. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Haukat vaihtaa valmentajaa... Kimmo Jeskanen on pyytänyt eroa pestistä. HTT:n tietojen mukaan hänen tilalleen vahvin ehdokas on kuulemma Sami Helenius...
   
 13. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Ja tänään tuli sitten vahvistus että Helenius pestin ottaa. Sopii hyvin joukkueen profiiliin ottaa hyvin "kuismamainen" koutsi... ainakin maineeltaan. Tosin Helenius osasi tapella reilusti ja paremmin kuin Köpä Koo. *hymiö*
   
 14. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Vuosi 2017 vierähti käyntiin neljällä ottelulla ja tulokset saattoivat loksauttaa joitakin leukoja lattiaan.

  Viikingit kävivät noutamasa pisteet Kirkkonummelta lukemin 3-6, mitä ei kyllä voi pitää mitenkään yllätyksellisenä.

  Haukkojen kova kunto kyllä tiedettiin, mutta 8-1 ilotulitus GrIFK:ta vastaan on jo kuitenkin melkoinen temppu ja kertoo joukkueen kovuudesta. Vastustajat varokoot!

  Myös Wolf osoitti olevansa valmis loppukauteen hakemalla pisteet HC Vantaalta 1-5 tuloksella, mitä voitaneen myös pitää pienenä yllätyksenä. Wolfin maalivahti on tilastojen valossa ollut liekeissä, otteluseurannassa kirjattuna 59 torjuntaa.

  Ja lopuksi KJT M ja Nikkarit ratkaisivat ottelunsa jatkoajalla KJT:n hyväksi lukemin 4-3. Taistelupiste Peltosaareen, joukkue nousi kolmasti tasoihin ja veskarillekkin 55 torjuntaa.

  Ensi viikonloppuna mennään taas 6 ottelun voimin ja on mielenkiintoista nähdä kuinka kamppailu kärkipaikasta kehittyy. Haukat pelaavat yhden ottelun HKH:n vieraana ja Granilla on kaksi ottelua, ensin Nikkareiden vieraana ja sitten kotona HC Vantaata vastaan. Sunnuntaina molemmat joukkueet ovat pelanneet yhtä monta ottelua joten mielenkiinnolla odotan miltä sarjataulukko näyttää.

  Wolfin ja KJT:n voitot viime viikonloppuna ajoivat Nikkarit pahaan tilanteeseen. Pudotuspelipaikka on toki vain 2 pisteen päässä, mutta joukkue on pelannut yhden ottelun enemmän kuin pahimmat kilpailijansa.
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanien poistuttua viime kauden jälkeen Etelä-lohkosta, ei kovin ihmeellinen kiekkotietäjä tarvinnut olla ennustaakseen Haukkojen ja Granin hallitsevan jatkossa sarjan kärkikahinoita.

  Harmi vain, ettei kummallakaan seuralla taida olla resursseja saati edes oikeanlaista halua yrittää nousua Suomi-sarjaan, vaan molemmille riittänee temmeltäminen tutussa ja turvallisessa Rautaliigassa.
   
 16. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Kuten ainakin jo parina viime kautena, Haukoissa on tuskin nytkään suljettu pois nousemisen mahdollisuutta. Toki Haukoille riittää Rautaliigakin, mutta jos tilaisuus tulee niin nousua yritetään - ainakin siis jos edellisten kausien malliin mennään, enkä tiedä miksi ei näin olisi. Yleisömäärätkin varmaan riittävät Suomisarjaan, toisin kuin Granilla jolla lukemat ovat jossain KJT:n tasolla.
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Lähinnä tässä Haukkojen mahdollisessa nousutapauksessa kai nousevatkin kysymysmerkeiksi, että riittääkö pelaajiston motivaatio (suurin osa haukkaparvesta nähnyt ja kokenut ylempien sarjojen vaatimustasot, joten kiinnostaako saati onko mahdollisuuksia kyseiseen rääkkiin enää lähteä?) ja se, löytyykö seuran taustoilta tarpeeksi ruutia, jotta Suomi-sarjassa kunnialla selviytymiseen riittävä budjetti saadaan kokoon.
   
 18. Sametti-Rukkanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, TPS, RoKi
  Viikingit on napsinut viimeisestä viidestä pelistään neljä voittoa. Muun muassa Haukat jäi pahasti "idän" jyrän alle, pelin ollessa parhaimmillaan/pahimmillaan jo 5-0-lukemissa Viikkareille. Ainoastaan HC Vantaa onnistui selättämään Viikingit viikko sitten käydyssä koitoksessa, vaikkakin välillä vantaalaiset olivat sellaisessa pesukoneessa, että linkoustehoa todella koeteltiin. Viimeistely kuitenkin ontui vieraiden osalta, ja maalithan ne edelleen ratkaisevat.
  Joukkue sai syyspuoliskon lopulla kovia vahvistuksia riveihinsä. Ensin Uleåborg AIK:sta saapui puolustaja Veikko Tölli, jonka lisäksi miesvahvuuteen liittyi kaiken kokeneet Jokeri-kasvatit Tuomas Muhonen ja Vesa Kulmala. Kumpainenkin kaveri, Liigaa sekä Mestistä tahkonneena, tietää varmasti, miten näitä pelejä voitetaan. Kun pojat pääsevät kunnolla joukkueeseen sisään, alkaa tulosta tulla takuuvarmasti vielä nähtyä enemmän. Lisäksi "juniori-ketjun" hurja nykyvire ja muun joukkueen tasaiset otteet ovat syinä hurjaan nykykuntoon.
  Viikkarit on taatusti kevään musta hevonen. Joukkue ei kalpene materiaaliltaan kilpailijoidensa rinnalla ja pystyy kaatamaan kenet tahansa. Saapahan nähdä, kuinka helposti veikkauksissa varmoiksi finalisteiksi povatut Haukat ja GrIFK etenevätkään päätyyn asti.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017 klo 19.50
 19. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Juu, kyllä näyttäisi varsinkin Tuomas Muhonen saaneen pelin juonesta kiinni, kuuteen peliin naputellut kepeät tehot 4+8 ja parhaillaan käynnissä olevassa granimatsissa kahteen erään jo 1+2. Muutoinkin joukkue on pistänyt vuoden vaihtuessa isompaa pykälää silmään, saldo tammikuussa pelatuista otteluista 4 voittoa ja 1 tappio maalierolla 28-18. Tällä menolla joukkue on pudotuspeleissä todella paha vastus jokaiselle joukkueelle,
   
 20. Sametti-Rukkanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, TPS, RoKi
  Viikingit jatkaa hurjaa menoaan. Menneenä viikonloppuna oli H.K.H:n vuoro jäädä jyrän alle. Puolitoista erää hyvinkääläiset pysyivät mukana pelissä, sen jälkeen Viikkarien iskiessä isompaa silmään ja mennessä menojaan. Selvät 6-2-loppulukemat ja samalla punanutuille seitsemäs voitto kahdeksasta viimeisestä ottelustaan. Ensi lauantaina joukkue matkaa Järvenpäähän sarjajohtaja Haukkojen vieraaksi. Edellisessä kohtaamisessa Vuosaaressa lintukarja teurastettiin lähes viimeistä sulkaa myöten. Se on ainakin varmaa, ettei Haukat tule peliin rotsi auki, vaan täysi päivätyö on joukkueen tehtävä, jos mielivät täydet kolme pistettä pitää Keski-Uudellamaalla. Varmasti loistava ottelu tulossa Järvenpään jääpyhätössä, kun sarjan kaksi tämän hetken kovakuntoisinta joukkuetta iskee yhteen.
   
 21. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  KJT Miesten vaihtelevat otteet saivat hyvää jatkoa, kun HC Vantaa kävi vieraissa. Pikkulohet ehtivät jo kolmen maalin etumatkalle, ennenkuin Miehet löysivät reiän hyvävireisen Jere Högbackan maalinsuulta. Matsi tasoihin ja vanha konkari Lindholm varmisti kaksi elintärkeää pistettä Miehille.

  Miesten loppuohjelma Salamat vieraissa sekä Wolf ja Haukat himassa on ehkä helpompi kuin viimeisestä pudotuspelipaikasta Miesten kanssa kisaavan Wolfin -> H.K:H; Haukat; KJT Miehet... Sattaa hyvinkin olla että se paikka ratkeaa vasta keskinäisessä matsissa Sherwoodin Gardenissa.

  Viikingit ovat tosiaan huikeassa nousussa ja veikkaan että on kova luu pleijareissa...
   
 22. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Viimmosia viedään runkosarjasta, joten koetetaas vähä katella missä mennään.

  Salamat odottaa jo karsintoja, eikä joukkueella ole kuin teoreettiset mahdollisuude välttää jumbosija. Tosin sekin vaatisi voittoja varsinaisella peliajalla kaikista kolmesta ottelusta eikä Nikkarit saisi samalla saad apistetäkään. Lisäksi joukkueiden maaliero on vielä Nikkareiden eduksi 19 osumaa, joten todennäkäisyys on samaa luokkaa kahden perättäisen 7 oikein tuloksen saamisen lotosta kanssa.

  Nikkareilla on 4 pistettä karsintaviivan yläpuolelle ja 6 pudotuspeleihin, tiukkaa tekee edes putoamiskarsintojen välttäminen. Joukkue kohtaa kerran HKH:n ja kahdesti HC Vantaan ja näsitä peleistä joukkue tarvitsee jokaisen saatavilla olevan pisteen ja maalin. Epäilen, että kirittävää on liikaa ja juokkue jää putoamiskarsintoihin.

  Wolfilla on vielä saumat pleijareihin, joukkue on vain 2 pistettä KJT:n takana ja pelaa vielä heitä vastaan viimeisenä ottelunaan. Tosin joukkueen otteluohjelma on huomattavasti pahempi kuin KJT:n, ensin kotipeli HKH:ta vastaa ja heti seuraavana päivänä Haukat vieraissa, kun taas KJT pääsee aloittamaan pisteiden metsätyksen Kirkkonummelta. Veikkaukseni on, että Wolfin kausi päättyy KJT otteluun.

  KJT M voi nostaa piste-eron Wolfiin viiteen voittamalla ensimmäisen kolmesta pelistään Salamoita vastaan ja varmistaa pudotuspelipaikkansa voittamalla seuraavassa pelissään Wolfin.

  HC Vantaa tähyää vielä kotietua puolivälieriin. Joukkue kohtaa kahdesti Nikkarit ja päättää runkosarjan HKH:n vieraana. Kotietu saattaa ratketa vasta päätösottelussa, tosin HKH:lla on vielä senkin jälkeen yksi otelu pelaamatta.

  Viikingit on löytänyt hurjan vireen ja on vahvasti kiinni puolivälierien kotiedussa mikäli kykenee jatkamaan nykyisiä peliesityksiään. Joukkue antaa molemmille sarjan kärkijoukkueista esimakua siitä, millaisen vastustajan mahdollisesti ovat saamassa pelaten välissä vielä Kirkkonummella. Joukkue on voittanut molemmat sarjan kärkijengit, joten mikään yllätys ei runkosarjan kolmossijakaan joukkueelta olisi.

  HKH:lla on ainoana joukkueena 4 ottelua pelaamatta, mikä antaa hieman enemmän pelivaraa loppukautta ajatellen. Runkosarjan kolmas sija varmistuisi kolmella voitolla, mutta joukkueen peliesityksen ovat olleet melkoisen ailahtelevia ja lisäksi joukkue on ollut välillä liikkeella kapealla materiaalilla. Tämän viikon kaksi peliä, Nikkarit ja Wolf vieraissa kertovat paljon joukkueen tilanteesta.

  GrIFK päättää runkosarjansa kolmeen kotiotteluun (Salamat, Viikingit ja HKH). Joukkueella on vielä saumat runkosarjan voittoon, mutta neljän pisteen takamatka vaatisi jo enemmän kuin yhtä tappiota Haukoilta. Kumpikin kärkijoukkueista kohtaa kovassa iskussa olevat Viikingit ja nämä kohtaamiset saattavatkin olla runkosarjan voiton osalta ne ratkaisevimmat.

  Haukat lähtee kauden loppuun piikkipaikalta kohdaten Viikingit, Wolfin ja KJT:n. Kaksi voittoa näistä riittää runkosarjan voittoon ja veikkaan joukkueen nykyisen sijoituksensa myös pitävän.
   
 23. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Salamoiden viimeinenkin oljenkorsi katkesi tappioihin KJT Miehille sekä Granille ja karsinnat odottavat, aivan kuten Nikkareitakin vaikka kairasivatkin voiton H.K.H:sta. Koska myös Wolf niisti hyvinkääläiset, meni Nikkarien sauma siinä ja Wolf säilytti olejenkortensa jatkoon Haukka-tappiosta huolimatta. Wolfilla pleijarihin päästäkseen pakko voittaa KJT Miehet perjantaina 3 pisteen arvoisesti, eikä KJT Miehet saa silloin lauantaina saada pistettäkään Haukoilta. Kolmikko H.K.H, HC Vantaa ja Viikingit ratkovat keskenään sisjät 3-5, sillä sija 6 menee saletisti joko KJT Miehille tai Wolfille. Toki KJT Miehillä on teoreettinen sauma nousta sijalle 5. mikäli voittaa loput matsinsa ja Viikingit häviää ne. Haukat varmisti viime sunnuntaina runkosarjan voiton kukistamalla Wolfin himassa, joten toiseksi sijoittuva GrIFK:lla ei juurikaan ole enää panosta kahdessa viimeisessä matsissa.
   
 24. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tämän päivän Keski-Uusimaassa haastateltu Haukkojen Osku Tihveräistä, jonka mukaan joukkueessa on päätetty katsoa karsinnat loppuun saakka. Tuon haastattelun perusteella Haukat yrittää siis ihan tosissaan nousua Suomisarjaan, ainakin pelaajistossa halua löytyy.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2017 klo 21.28
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä on hieno uutinen, sillä ”Helsingin alue” kaipaisi ehdottomasti joukkueen Suomi-sarjaan jos ja kun KJT putoaa kuluvan kauden jälkeen pelistä pois.