Ihmettelyketju

  • 6 343 790
  • 38 746

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis onko Helsingissä maatalousnäyttelyt tai edes jotkut traktorimessut vai miksi keskustassa jengi seisoi punaisissa vaikka autoja ei näkynyt missään. Siis varmaan viidestätoista ihmisestä vain mä menin yli. Käännyin oikein katsomaan niitä muita että mikä teitä riivattuja vaivaa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolla toisessa ketjussa mainitsin morkkiksen. Ryyppäämisestä mulle tulee tosi harvoin morkkis, tai itse asiassa mä en kunnolla edes tajua miten voisi tulla. Ihmeellinen koko ajatus. No joskus silloin ekoja kännejä vedellessä tuli ehkä joskus vähän sekoiltua. Kerrankin käppäilin tuolla missä lie Kehä ykkösillä ja olihan paristakin muusta jutusta ltalehdissä aukeaman juttu, vaikka just olin sanomassa ettei mulle ole koskaan sattunut mitään, mutta nyt en ole kymmeneen tai no viiteentoista vuoteen mitenkään sekoillut tai katunut tekemisiä, minkä mä miellän juuri morkkikseksi. Tietenkin kännissä on kivaa ja krapulassa tylsää, mutta se tuska pitää vaan kärsiä. Jos illalla päätät juoda niin sähän teet sen päätöksen jo silloin etkä enää seuraavana päivänä mieti sitä. Tietty jos on vaikka töitä tai mitä tahansa aamulla niin se on ikävä juttu, mutta sitten meet kännissä/krapulassa tai oot menemättä ja sillä sipuli.

Ja vain lapsellisimmat hölmöt soittelee mitään kännipuheluita tai kirjoittelee exille rakkaus- tai vihaviestejä, mutta ne taitaa muutenkin liittyä niihin ekoihin känneihin kun et välttämättä ole vielä hoksannut millaista on olla kännissä. Muutenhan seksiehdotukset on ihan ok ja oikeastaan jopa suotavia. Ja jotkut ehkä hieman morkkiksen tapaiset ajatukset mä oon myös kuitannut sillä, että olen elänyt. Jos joskus on vaikka tullut otettua joku muija väkisin pusikossa, on sentään tehnyt sen. Sä oot elänyt. Sä oot tiennyt riskit ja valinnut sen. Mitä sitten häh. Mutta siis nyt viime viikolla tuli pitkästä aikaa jonkinlainen morkkis kun ehdottelin yhdelle en kerro minkä ikäiselle tytölle vaikka mitä härskiä ei saatana mä hyppään kaivoon. Ja voi että se oli oikea enkeli. Ette te ymmärrä. Kerran tavattiin ja jossain tässä lähellä asuu ja kuulemma usein samoilla nurkilla pyörii, mutta hitto mä en enää muista minkä näköinen se oli. Jokaisesta vastaantulevasta blondista mietin että olikohan se toi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Jos joskus on vaikka tullut otettua joku muija väkisin pusikossa, on sentään tehnyt sen. Sä oot elänyt. Sä oot tiennyt riskit ja valinnut sen. Mitä sitten häh.

Menikö vähän yli, vai onko taas tämäkin helvetin hauskaa porukan mielestä?
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
onko taas tämäkin helvetin hauskaa porukan mielestä?
Mä lopetin kaiken hauskan kirjoittamisen jo viime kesänä.

Sori.

Edit.
Siis jos vaikka pankin ryöstäisi niin sä tiedät että joko saat rahaa ja elät rikkaana tai sitten jäät kiinni ja meet linnaan, mutta mitä sitten. Sä oot päättänyt ottaa riskin ja elät sen mukaan. Sitähän tää elämä on. Juot kaljaa, vaikka tiedät että myöhemmin saattaa tulla vaikka joku sairaus etkä välttämättä elä yhtä kauaa. Hyvät ja huonot puolet. Riskit ja nautinto. Jotkut nynnyilee ja jotkut elää täysillä, suurin osa tietty siltä väliltä. Kyllähän tytötkin kokee vaikka mitä. Miettikää vaikka kun itse olitte parikymppisiä. En mä ihmisille silleen halua mitään pahaa. Mä kuitenkin itsekin olen ihminen ja mulla on ihmiset jutut, vaistot, halut ja tarpeet, kuten meillä kaikilla. Ei me mitään robotteja olla. Tietty mua vituttaa suuresti monet jutut ja osittain siksi tässä oonkin ryypännyt kymmenen vuotta. En puhu enää aiheesta.
 
Viimeksi muokattu:

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Siis jos vaikka pankin ryöstäisi niin sä tiedät että joko saat rahaa ja elät rikkaana tai sitten jäät kiinni ja meet linnaan, mutta mitä sitten. Sä oot päättänyt ottaa riskin ja elät sen mukaan. Sitähän tää elämä on.

Ja jos vaikka poltat kirkon kännipäissäs ja maksat sitä loppuelämän, niin sähän vaan elät täysillä. Muut on ihan kade.

Blaa blaa..
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja jos vaikka poltat kirkon kännipäissäs ja maksat sitä loppuelämän, niin sähän vaan elät täysillä. Muut on ihan kade.
Mitä kiksejä siitä saa. Ei mitään, tai no jotkut harvat vissiin saa siitä ja vaikka mistä friikkitouhusta. Mä puhuin esimerkiksi miljoonasta eurosta käteistä rahaa ja seksistä tai oikeastaan siitä vallan tunteesta, mitä moni mies himoitsee, vaikkakaan suurin osa ei tietenkään koskaan toteuta. Ja en mä mitään kade-juttuja ole miettinyt enkä puhunut. Tietty jos mun pitää esimerkiksi olla selvin päin ja vieressä tyyppi juo kaljaa ja mäkin himoitsen sitä kaljaa niin jollain tapaa olen ehkä kateellinen sillä hetkellä, mutta en mä himoitse mitään kirkon polttamista ja tosi harva muukaan varmaan. Ei se tunnu luonnolliselta. Tietty pienen pieni osa ihmisistä saa siitä suurimmat kiksit ja ehkä niiden elämäntehtävä on sitten täytetty tai jotain. Suurimman osan noista kirkonpolttajista mä epäilen vaan mokanneen kännissä jonkun syyn tai kiukun tai trauman takia. En jaksa edes miettiä. Pankkiryöstöäkään en ole koskaan milläänlailla miettinyt tai siis ajatellut tai himoinnut tekeväni. Rahaa tietty olis tosi kiva saada ja kaikki varmaan on samaa mieltä. Jotkut ahneet materialistit tietty himoitsee sitä enemmän ja jotkut seksuaalisemmat ihmiset himoitsee seksiä ja erilaisia siihen liittyviä juttuja enemmän. Pokesivujen kaikkien mahdollisten videoiden katselumääriä kun katsoo niin tosi pieni osa on sitä tavallista perusseksiä, vaikka olisi kuinka seksikäs muija siinä. Ja joo ei sitä pankkia nykyään varmaan niin helpolla edes ryöstetä, mutta se oli vaan esimerkki.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Jos joskus on vaikka tullut otettua joku muija väkisin pusikossa, on sentään tehnyt sen. Sä oot elänyt.

Otin ajatuksellisena esimerkkinä perseilystä sen kirkon polttamisen, kun en usko että sinun mieskunto oikeasti riittää tuohon omaan esimerkkiisi.

Omien poikien kanssa etelän reissulla juuri keskusteltiin, että mitä kannattaa hauskanpidon merkeissä tehdä ja mitä ei. Kaikkea hölmöä sitä itsekin nuorena tuli tehtyä, mutta tietyissä järjen rajoissa aina pysyttiin. Ne "Idiootti-perse-kusipää-mokat", jotka vaikuttavat omaan tai muiden elämään kymmenien vuosien päähän jätettiin suosiolla väliin.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Parhaillaan käytäviä Olympian kisoja kun olen kipenen verran katsonut, niin taas kerran ihmettelen, mikä helvetin pakko YLEn ja muidenkin on tunkea kameraa ja mikkiä välittömästi suorituksensa tehneen urheilijan eteen. Nykypäivän televisioiduissa arvokisoissa on näemmä järjestään tapana, että suomalaiset urheilijat on perhana kaikki tuoreeltaan haastateltava, ja mielellään sopiva nippu ulkomaalaisiakin siinä sivussa. Ymmärrän kyllä, että haastatteluja varmasti halutaan, ja ne ovat helppo sekä halpa tapa tuoda vaihtelua lähetyksiin. Ja jos urheilija sattuu olemaan ilmaisukykyinen ja kiinnostava persoona, niin sitä suuremmalla syyllä haastattelut voivat olla kiinnostavia.

Viittaa ihmettelylläni erityisesti muutamien odotuksissaan epäonnistuneiden suomalaisten (nais)urheilijoiden haastatteluihin, jopa aivan tuoreeltaan koetun tappion jälkeen. Hienosti haastateltavat hoitivat tämän ikävämmänkin osuuden urheilijan "velvollisuuksistaan", mutta silti ihmettelen, onko ihan pakko toimia näin? Toivottavasti urheilijoilla on halutessaan jonkinlainen mahdollisuus edes siirtää moista juttutuokiota vähän tuonnemmaksi.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miettikää jotkut syö porkkanaakin ihan sellaisenaan. Eikö tule kylmät väreet jo pelkästä ajatuksesta?
Ei niin. Itse asiassa rupesi tuon viestin luettuani tekemään mieli porkkanaa ja oli sopivasti Lidlissä tarjouksessa. Ehkä se olikin ovela mainos, kun Lidl esiintyy niin usein pettterin teksteissä.

Rouskutan juuri niitä.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Välillä kyllä ihmetyttää miten osa ihmisistä "kasvattaa" jälkikasvuaan. Kävin tänään ravintolassa istumassa ja siellä oli lapsiperhe jossa oli jotain 5-8 vuotiaita kersoja. Siellä oli sellainen pieni leikkinirkkaus lapsille (kyniä yms) ja ne lapset piti siellä aivan saatanallista möykkää. Kaksi pöytäseuruetta taisi poistua ravintolasta ennen kun edes tilasivat mitään.

Noiden lasten vanhemmat eivät tehneet elettäkään rauhoitellakseen lapsia! Kyllä ainakin itselle oli pentuna selvää, miten sisätiloissa ja varsinkin julkisilla paikoilla käyttäydytään. Onko tuo sitä paljon puhuttua vapaata kasvatusta? Varmaan sama porukka sitten pitää meteliä siitä jos joku ravintola kieltää lapsiperheet.

Kyllä mä siis sellaiset normaalit lasten äänet yms kestän, mutta lähinnä ihmetytti vanhempien täysin välinpitämätön suhtautuminen.
 

Nick Neim

Jäsen
Ehkä se olikin ovela mainos, kun Lidl esiintyy niin usein pettterin teksteissä.
Olisi muuten toimivaa ja ovelaa markkinointia. Nobelanerin kulutus on kasvanut ekspotentiaalisesti Jatkoaikaa lukemalla.

Samalla ilmeisesti myös pettterin ammatti paljastui, kun niin usein huorista puhuu. Taitaapi mainostaa "omaisuuttaan" lahden toisella puolen.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
vastapainoksi tuli vietettyä paljon aikaa maaseudulla kuunnellen suomirokkia c-kasetilta. jne. :)
ja pyörittyä keikoilla..
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä ainakin muistan kun ekassa näkemässäni pornolehdessä sanottiin, että "nälkä lähtee naimalla" ja kuvissa joku muija tyydytti itseään porkkanalla.
Tästä tulikin mieleen Conanissa aikoinaan ollut In The Year 2000 Jim Carreyn kanssa. Carrey sanoi jotain "paljastetaan, että porkkana ei paranna näköä, mutta on edelleen paras lääke syvään anaalikutinaan". Conanin pokka petti pahemman kerran, mutta Carrey piti hyvin tonnin seteli-ilmeensä.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tästä tulikin mieleen Conanissa aikoinaan ollut In The Year 2000 Jim Carreyn kanssa. Carrey sanoi jotain "paljastetaan, että porkkana ei paranna näköä, mutta on edelleen paras lääke syvään anaalikutinaan". Conanin pokka petti pahemman kerran, mutta Carrey piti hyvin tonnin seteli-ilmeensä.

Ei sillä nälkä kuitenkaan lähtenyt?
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten jotkut kykenee syömään jälkiuunileipää tai miten joidenkin hampaat kestää sitä? No tarkkaan en muista kun joskus penskana oon viimeksi maistanut....

Tässähän tämä koko tarina jo olikin. Hampaat vahvistuu kun jyrsii tiukkaa tavaraa ja pysyy ne omat legot suussa vielä keinutuolissakin. Olisit syönyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös