Ihmettelyketju

  • 6 364 341
  • 38 780

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelen tyyppejä, jotka pelaa hedelmäpeliä/vastaavaa kahdella koneella yhtäaikaa. Miksi helvetissä?
Meinasin aikanaan Kannelmäen Maxin pelikonenurkassa saada vanhan jäärän kimppuuni. Ei tullut mieleenikään että jollain oli pelejä useammalla koneella käynnissä, siinä seisoskellessani ja pajatsoa hakannutta veljeäni odotellessani napautin ihan vaan huvikseni yhtä vapaana olevan hedelmäpelin nappia, ja sehän jumalauta alkoi vilkkua ja surista ja rullat pyöriä pitkin näyttöä.

Ukko tuli sieltä vastapuolen koneriviltä kuin leijona kimppuuni, huusi kuinka saatanan kloppi täällä varastaa muiden pelivarauksia ja yrittää rahoja viedä.

Sanoin vaan että ei kannata latoa kaikkia koneita täyteen rahojansa, joskus voi muuten käydä näin ja jatkoin seisoskeluani kaverin höyrytessä vieressä lätsä lepattaen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Meinasin aikanaan Kannelmäen Maxin pelikonenurkassa saada vanhan jäärän kimppuuni.

Mulla kävi paikallisessa R-Kioskissa niin, että odotin vuoroani pelikoneelle, jossa noin 70-vuotias paikallinen nainen heitti kolikkoa menemään. Mulla oli vapaapäivä, joten kiirettä ei ollut. Tämä nainen takoi kolikoita koneeseen noin 20 minuuttia ja seurasin peliä hänen olkapäänsä yli. Eläkeläinen kimpaantui ja sanoi jotain tyyliin: "Voit lähteä pois tästä koska ei tarvitse kytätä toisten pelejä".

Pahoittelin ja vetäydyin hieman kauemas. Tässä vaiheessa kioskin omistaja (tunnen hänet) tuli neuvomaan, että olisi parempi jos lähtisin koska täti hakkaa koneisiin niin paljobn viikoittain rahaa, että tämä antaa hänellekin hyvät provikat. Uskoin frendiä ja kävin viereisessä kaupassa.

Tulin takaisin ja sama eläkeläismummo pelaa vapisevat sormet ruvella. Katsoin olkapään yli ja sitten alkoi aivan vitunmoinen tykitys: "Kyttäät rahojani...anna pelata rauhassa...miehelle hain pullon viinakaupasta...tuot huonoa onnea...olet itse Saatana". Viereisen pelikoneen papparainen komppaa tätä käivärää koska ovat frendejä varmaan jostain 1924-luvulta. Meikäläinen ei luovuta koska tuollaiset vittumaiset eläkeläiset yleensä talutetaan pienoisella avustuksella saunan taakse. Otin jo asentoa toimiakseni.

Mummo lähtee noin 40 minuutin jälkeen ja luo eläkeläisen tappokatseen meikäläiseen. Ei tunnu misään. Näen saman ärsyttävän eläkeläismummon muutaman päivän kuluttua ja totean: "Lähdettyäsi heitin yhden euron koneeseen ja voitin yheksänkymppiä...oli kai niitä sun rahojasi? Käivärän ilme oli suht kiva. Peli oli Mökkielämää tai jotain. Oikeesti olen tuossa joskus voittanut tyyliin 90 €.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Tässä vaiheessa kioskin omistaja (tunnen hänet) tuli neuvomaan, että olisi parempi jos lähtisin koska täti hakkaa koneisiin niin paljobn viikoittain rahaa, että tämä antaa hänellekin hyvät provikat

Boldaukset omat. Ihmettelen ihmisiä, jotka hakkaavat koneisiin viikoittain paljon rahaa niin kuin tuo mummo. Miten siitä on tarkotusta saada voittoa, että laittaa koneeseen joka vitun päivä 70e ja voittaa osan niistä takaisin ja häviää uudelleen ja voittaa niistä murto-osan ja häviää ne taas ja voittaa taas pienen osan takaisin ja niin edelleen...
 

d2uce

Jäsen
Ihmettelen, miten joku jaksaa odottaa tunnin jotain kolikkopelin vapautumista.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Näytä mulle maa, jossa "moni muukin asia" ei olisi päin vittua? Tervetuloa maapallolle, Evil.
Eihän sellaista ole. Nämä on subjektiivisia asioita. Se riippuu mitä pitää elämässä tärkeänä. Eri maissa on eri asiat päin vittua, ja jotkut niistä haittaa elämää mutta toiset ei. Jollakulla muulla voi olla päinvastoin.

Esimerkiksi minusta Suomessa on hyvä juttu se, että koulutus on laadukasta ja ilmaista. Huono juttu on ilmasto, joka on persiestä. Joku toinen taasen tykkää ilmastostamme, mutta koulutus ei häntä kiinnosta - esmes jos ei ole omia lapsia. Joku arvostaa toimivaa joukkoliikennettä (poislukien tunari VR); mulle asia on se ja sama koska en käytä joukkoliikennettä. Jne jne.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Miten siitä on tarkotusta saada voittoa, että laittaa koneeseen joka vitun päivä 70e ja voittaa osan niistä takaisin ja häviää uudelleen ja voittaa niistä murto-osan ja häviää ne taas ja voittaa taas pienen osan takaisin ja niin edelleen...
Ei kai kukaan noita sen takia pelaa, että rahaa voittaisi? Korkeintaan jotkut matemaattisilta taidoiltaan täysin avuttomat. Itse ainakin pelaan mielelläni, hetki kevyttä jännitystä ja viihdettä, jos voitan niin kiva bonari (tosin eiköhän ne samat kolikot vielä löydä tiensä jonkun toisen automaatin uumeniin), jos häviän niin so not, onnittelut RAY:lle ja minulle hyvä mieli hyväntekeväisyydestä (vaikka aina sekään arpa ei voita, go go keskustanuoret). Sanomattakin selvää, että joidenkin random online kasinoiden tai vaikkapa PAF:n pelejä ei pidä mennä pelailemaan.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Ei kai kukaan noita sen takia pelaa, että rahaa voittaisi?

Jos itse maksan vaikka kaupassa käteisellä, ja vaihtorahaa tulee 2e niin kyllä pelaan sillä tarkoituksella että voitan ainakin sen femman. Vaikka unohdettaisiin tuo hyödyn hakeminen, niin silti: kuka laittaa 70e päivässä pelikoneisiin?
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Musta Nuoli kirjoittaa aina noin 1000 sanan viestejä. Mua pelottaa tuollainen.
Olen aika varma, että kyseessä on botti. Joku ff2:n jäsenten pila kenties? On sitä tekstiä nimittäin niin mahdottomasti, ettei tuo inhimillistä tuotantoa voi olla. Onko MustaNuoli koskaan reagoinut muiden lähettämiin viesteihin?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Joo mene Napoliin ja kehu jätehuoltoa.

Napoli on toki asia sinänsä. Mutta täällä pohjois-Italiassa hommat toimii. Annettiin 5 eri roska-astiaa, kierrätystä totta kai. Jokaiselle astialle on oma arkipäivä kun viedään pois. Roskapussit on ympäristöystävällisiä ja luontoon hajoavia. Samoin kaupasta ei saa ympäristölle haitallisia muovikasseja, vaan kaupat myy kangaskasseja joita myös ihmiset käyttävätkin. Yleisesti Italiassa on jätehuolto rutkasti Suomea edellä.

Mitä tulee taas kulttuureihin, niin onhan se hienoa, että lähes joka kylä on rakennettu linnan ympärille ja ilmastokin on mahtava. Mutta niille asioille ei oikein voi mitään. Yksi piirre mille voisi jotain ja toisin suomeen on ruokakulttuuri. Täällä jaksetaan tehdä 3 ruokalajin päivälliset ja illalliset. Kaupat notkuvat tuoretta tavaraa ja tuoretiskejä. Toisin kuin suomessa, einestä vaan vedetään päivät pitkät.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
t
...Miksi ei tuoda esiin esim. luontoa, kesäöitä, lappia, järviä yms.

Tämä tuli mieleeni kun katselin Anthony Bourdainin Suomi-jakson. Joka paikassa oli aina pakko ryypätä ja varsinkin tämä perhe minkä luona Bourdain vieraili oli myötähäpeässään jotain ainutlaatuista. Joo karjalanpiirakka näyttää pillulta ja ainahan suomessa juodaan kirkasta viinaa ruoan kanssa.

En usko, että tulee toista kertaa vierailulle..

Joo, tiedän, mitähän ne meistä nyt ajattelee.......

Lähettäkää Tony tänne, noudan Strömsön rannasta keskimoottoripaatilla ja käymme hakemassa verkoista tuoreet ahvenet. Muurikassa paistettua ahventa, pottuvoita ja tomaatti-sipuli salaattia, ruokajuomaksi vettä, olutta ja valkoviiniä, valinnan mukaan. Jälkiruuaksi viime kesän marjoista hyvä rahka, nokipannukahvit ja jaloviina*** (ei aloiteta...). Olisin Jatkoajan pelipaidassa edustava isäntä....
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikäkö Puurdainin Toni mun luo vieraaksi! Laitan sille tuorepastaa pestokastikkeella ja juotan halpaa kaljaa yhessä halvan punkun kera. Sitte kuunnellaan tylsää aikuisrokkia (pääosin amerikkalaista) ja haukutaan ämmiä. Vittu jee!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Toinenkin nimimerkki kirjoittaa - tai oikeastaan kirjoitti aina noin 1000 sanan viestejä. Muistatteko HIFK:n?
Se onkin taito: saada perusasia (en saa pillua) venytettyä 1000 sanan viesteiksi.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Se onkin taito: saada perusasia (en saa pillua) venytettyä 1000 sanan viesteiksi.

Lahjakas kaveri tämä HIFK, koska on tehnyt tuon mainitsemasi asian nyt 272 kertaa. Ootellaan, ehkä se viesti nro. 273 löytää tiensä tuonne ketjuun joku kaunis päivä kun bannit päättyvät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös