Ihmettelyketju

  • 6 345 022
  • 38 746
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ihmettelen miksi joku erikseen pyytää Vanha Lenin kalusta kuvia... Niitä kuvia saa, kun ottaa screenshotin mistä tahansa pornovideosta joka löytyy sivulta www. vanhalenin11cm .com

Tuo linkin osoite ei toimi ainakaan meikäläisellä.

edit: Jaa, tuo olikin jotain hassuttelua. Kiitos Lenille kuvasta.
 
Viimeksi muokattu:

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Totta. Aletaan aikuistua ja jatketaan vain puhumista omista munistamme ja siitä kuinka usein saadaan pillua. Eikus hetkinen.

Niinhän minä teenkin, tein jopa ketjun johon kirjoitan joka kerta kun saan pillua tai saan kikkelistäni kiinni ilman pinsettejä. Perhanan moderaattorit poisti ketjun vuoden jälkeen. Kuulema kiellettyä ketjujen tekeminen jossei niihin kirjoiteta mitään.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ai mitä? Onks Vanha Lenillä 30 senttinen? Ei hitto. On kyllä iso. Ei voi muuta sanoa. Oijoi. Siis uskomatonta, Vanha Lenillä on 35 senttinen.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Tori.fi käyttäjät

Tulipa tässä muutama viikko sitten hommattua itselleen ihmettelyä ihan reilusti. Laitoin vanhan kännykkäni myyntiin tori.fi-palveluun. Harvemmin olen näitä osto- ja myyntipalveluita käyttänyt, varmaan viimeksi viisi vuotta sitten Huuto.netiä. Nyt jätin Huuto.netiin pistämättä, kun en muistanut vanhoja tunnuksia ja sinne taidetaan nykyisin vaatia tunnistautumista, jota yritän netissä välttää (joo, kyllä mulla on nettipankkitunnukset). Huuto.netissä tuli sekä myytyä että ostettua tavaraa ja poikkeuksetta ihan normi-ihmisten kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä.

No tästä Tori.fi:stä... Laitoin alkuun korkean myyntihinnan (100 e), jota en uskonut ikinä saavani, mutta siihen jäi kymppi tai jopa pari tinkimisvaraa. Laitoin sunnuntai-iltana yhdeksältä ilmoituksen ja puhelin alkoi soida 22.30, kun ilmoitus oli julkaistu. No en helvetissä puoli yhdeltätoista illalla ala puhelimessa tinkaamaan, kun pitäisi nukkua. Yksi innokas soitti kolmesti vielä 23 jälkeen, vaikka laitoin tekstarin että soitellaan aamulla. Ekaan viikkoon tuli varmaan kymmenen yhteydenottoa, jossa tarjottiin 50-60 euroa! Lisäksi kysyttiin asioita, jotka lukivat ilmoituksessa ja jotka varmasti ovat ostajan tiedossa, jos osaa arvottaa tuotteen vain 50-60 euron arvoiseksi minun satasen pyyntöäni vastaan. Nämä lähinnä hymyilyttivät, eivät vielä saaneet ihmettelyasteelle. Pari lukutaidotonta idioottia myös soitti ja ihmetteli noita asioita ääneen. Yhdenkään selväpäisesti käyttäytyneen kanssa en jutellut.

Ensimmäinen ihmettely tuli puhelusta, jonka sain kesken JYP - HIFK -ottelun 21.1. Tai viidestä puhelusta, jotka tulivat viiden minuutin sisään samasta numerosta kesken toisen erän. Kolmanteen vastasin ja sanoin, että olen kiekkopelissä, soitan erätauolla. Soitti silti kahdesti, ennen kuin soitin takaisin. Kieltämättä kuulosti siltä, että soitin paikalliseen pizzeriaan. Se vähän suomea osannut kaveri oli puhelimessa ja puhelinta vissiin tarvinnut suomea osaamaton kaveri huuteli taustalta minulle tuntemattomalla kielellä ohjeita mitä kysytään. Ehdotettiin mm. että lähettäisin puhelimen heille pariksi viikoksi testattavaksi, jonka jälkeen he kertoisivat minkä verran ovat valmiita maksamaan. Arvatkaa suostuinko? Toinen ehdotus oli, että antaisin tälle 1,5 vuotta vanhalle Nokialle takuut, että jos se hajoaa vuoden sisällä maksan rahat takaisin. Ihan varmasti. Monta muutakin ihmeteltävä kysymystä 18 minuutin erätaukoon mahtui, mutta lopulta sovittiin kaupat. Ehdotin, että laitan tekstiviestillä tilinumeron, johon maksavat ja lähetän puhelimen heti kun rahat näkyvät. Ei käynyt, halusivat laittaa sähköpostia minulle, johon vastaisin tilinumerolla ja sitten tehtäisiin kaupat. Tuo sähköposti on vieläkin tulematta, vaikka olen odottanut sitä kuin Olli Malmivaaran tekemää maalia...

Noo, sittemmin on ehdotettu paria jo lähelle hintapyyntöä osuvaa hintaa sekä vaihtoa johonkin Ringo-tasoiseen puhelimeen sekä läppäriin. Läppäri oli teknisiltä tiedoiltaan aika pätevä, joten kysyin mikä siinä on vikana. Ei ole vastattu tähän kysymykseen. Sunnuntaina sitten soitteli hiihtolenkin aikana vartissa kahdeksan kertaa naisimmeinen, jolle soittelin takaisin lenkin jälkeen. Sekavasti puhunut (anteeksi Anneli, että epäilen sinun olevan humalassa) naishenkilö oli kovasti kiinnostunut puhelimesta, kehui sitä hyvin varustelluksi ja siinä olisi kaikki mitä hän tarvitsee. Ohjekirjasta mainitsin, että taitaa olla kateissa, mutta se ei ollut ongelma. Rahaa ei vaan valitettavasti ollut ennen kuin helmikuun lopussa. No, pyysin että soittelee sitten jos ilmoitus vielä netissä näkyy. Soitti puolen tunnin päästä taas ja pyysi, että pidänkö puhelinta varattuna hänelle jos hän maksaa tällä viikolla 20 euroa etukäteen. No joo, mikäs siinä. Sovittiin, että varaan hänelle puhelimen, mikäli se ei mene ennen kuin varausmaksu näkyy tilillä. Tänä aamuna 06.18 - 06.42 välisenä aikana nainen soitti kahdeksan kertaa (puhelin oli onneksi äänettömällä kun yritin saada lapsia autoon). Oli jättänyt ensimmäisen puhelun jälkeen viestinkin vastaajaan, mutta päätti silti soittaa seitsemän kertaa perään. Vastaajassa kyseltiin onko puhelimeen ohjekirja, jota ilman noin vaikealla puhelimella ei kuulemma tee mitään. Saatan vähän ihmetellä taas.

Joten ihmettelen teitä rakkaat tori.fi -ostajat:
- onko käytöstavat jotenkin käsittämätön asia nettikauppoja tehtäessä? Minun mielestä ei ole normaalia soitella illalla kymmenen jälkeen tai aamulla ennen kahdeksaa-yhdeksää.
- jos ihminen ei vastaa puheluun, hän saattaa olla paikassa jossa ei pysty vastaamaan puheluun. Se ei korjaannu sillä, että soitat samalla minuutilla vielä toisen ja kolmannenkin kerran. Eikä ainakaan se kahdeksas puhelu auta enää yhtään. Ihmettelen, onko tätä niin vaikea ymmärtää?
- ihmettelen, miten osaatte lukea puhelinnumeroni siitä ilmoituksesta oikein, kun ette mitään muuta siitä osaa lukea?
- ihmettelen, miten asiallisuuteen vastataan asiattomuudella?
- ihmettelen, miten paljon ihminen ilkeää tingata?
- ihmettelen ja mietin, onko tämä pelkästään tori.fi-palvelun ominaispiirre, että aiheuttaa näin paljon ihmeteltävää vai onko meno kaikkialla tätä?
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Onhan siitä jo jonkun aikaa kun viranomaiset päättivät sulkea Elisan asiakkailta Pirate Bay sivusto, mutte edelleen ihmettelen miten se on mahdollista että vain yhdeltä operaattorilta suljetaan vain yksi torrentsivusto. Moni ei varmasti ymmärrä mitä tämä käytännössä estää, kun ei ymmärrä miten torrentit toimivat.

Siis käännään tällä esimerkillä suomeksi mitä tämä käytännössä tarkoittaa hypoteettisesti:

Tallinnan satamaan rakennetaan kauppakeskus jossa on kymmenen myymälää (=torrentsivustot, mm. Pirate Bay, Torrent Reactor jne.) samassa rakennuksessa. Myymälöistä saa ostaa halvalla sekä viinaa että tupakkaa. Kaikki myymälät käyttävät samaa jättimäistä varastoa joka sijaitsee myymälöiden takana. Kaikkien myymälöiden asiakaspelvelijoina toimii samat henkilöt (=torrentohjelmisto, esim. µTorrent, BitTorrent jne.).

Tuosta isosta varastosta löytyy ihan laillista viinaa ja tupakkaa, mutta myös pirtua, varastettua viina ja varastettua tupakkaa.

Suomesta risteilee kymmenen risteilyalusta päivittäin (=internetoperaattorit, esim. Elisa, Sonera, DNA jne.) kauppakeskuksen laiturille ja matkustajat käyvät tankkaamassa sitä halvinta mahdollista.

Yhtäkkiä viranomaiset määräävät yhdelle varustamolle (Elisa) ettei heidän asiakkaat saa enää käydä yhdessä määrätyssä myymälässä (Pirate Bay), viitaten siihen että siellä myydään varastettua viinaa, varastettua tupakkaa ja pirtua. Laivaliikenne saa jatkua, kunhan tämä varustamo sulkee asiakkailtaan mahdollisuuden käydä kyseisessä myymälässä. Nyt tämän varustamon asiakkaat joutuvat tyytymään niihin muihin yhdeksään myymälään, jotka myyvät samasta varastosta samaa tavaraa samaan hintaan. Muiden varustamoiden matkustajat saavat jostain kumman syystä edelleen käyttää tämän myymälän palveluita.

Siis, ihmettelen todellakin mitä tällä päätöksellä haetaan. Pirate Bay on vain yksi torrentsivu internetmaailmassa, prikulleen samat torrentit on ladattavissa muilta sivustoilta, sekä lailliset että laittomat. Tämä on aivan väärä tapa ehkäistä nettipiratismia. Loppujen lopuksi piratismia ollaan harrastettu siitä lähtien kun C-kasetti ja levysoitin pystyttiin yhdistämään, puhumattakaan siitä kun tämän jälkeen tuli kaikkiin mankkoihin kaksoiskasettipesä. Silloin kopioitiin vielä kopio.

Loppukevennyksenä Liam Gallagherin mietteet piratismista.

Edit: Ja ihmettelen myös näitä Wanna Be -muusikoita jotka huutavat eniten. Itkua tulee jatkuvasti esim. facebookissa että "Meiltä varastetaan tulot". Ja vitut, jos olet lahjakas muusikko, niin tienaat rahaa sillä, piste. Jos olet surkea, et tienaisi senttiäkään enempää ilman torrentsivuja. Edelleen ainoat jotka ostavat paskaa tuotantoa on sukulaiset ja kaverit jotka eivät uskalla kieltäytyä.
 
Viimeksi muokattu:

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Tulipa tässä muutama viikko sitten hommattua itselleen ihmettelyä ihan reilusti. Laitoin vanhan kännykkäni myyntiin tori.fi-palveluun.

Ihmettelen kuinka yhdelle ihmiselle tulee kaikki hörhöt!

Olen myynyt nyt alle 10 tuotetta tori.fi kautta ja ei mitään ongelmia tai outouksia. Toki aina saa vähän taistella hinnoista mutta myyntimiehenä voitolle aina. lähtöhinta 50 euroa johon kysely ja tälläinen vastaus "joo kysynnän takia korkein tarjous nyt 70 euroa, ylitä se niin saat myytävän kohteen". Pieniä iloja.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Onhan siitä jo jonkun aikaa kun viranomaiset päättivät sulkea Elisan asiakkailta Pirate Bay sivusto, mutte edelleen ihmettelen miten se on mahdollista että vain yhdeltä operaattorilta suljetaan vain yksi torrentsivusto.

Elisa oli vain ennakkotapaus. Kun hakemus meni läpi, ilmoitti Musiikkituottajien järjestö hakevansa estoa myös DNA:lle ja Soneralle. Tässä vielä faktaa IT-viikon sivuilta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Loppukevennyksenä Liam Gallagherin mietteet piratismista.

Edit: Ja ihmettelen myös näitä Wanna Be -muusikoita jotka huutavat eniten. Itkua tulee jatkuvasti esim. facebookissa että "Meiltä varastetaan tulot". Ja vitut, jos olet lahjakas muusikko, niin tienaat rahaa sillä, piste. Jos olet surkea, et tienaisi senttiäkään enempää ilman torrentsivuja. Edelleen ainoat jotka ostavat paskaa tuotantoa on sukulaiset ja kaverit jotka eivät uskalla kieltäytyä.

Ihmettelen sitä, että vaikka Jatkoajassa on omat ketjut niin torrent sivuille, kuin piratismille jne. vapaamatkustajakommarien puuhasteluille, silti tasaisin väliajoin joku tulee kirjoittelemaan näistä asioista muihin ketjuihin.

Sinänsä tuon Elisan toiminnan ihmettelyn ymmärrän kyllä.
 
Viimeksi muokattu:

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Elisa oli vain ennakkotapaus. Kun hakemus meni läpi, ilmoitti Musiikkituottajien järjestö hakevansa estoa myös DNA:lle ja Soneralle. Tässä vielä faktaa IT-viikon sivuilta.
Juu, tiedän. Mutta suurin ihmettelyn aihe on nimenomaan se, että mitä tällä oikeasti estetään, kun yksi torrentsivusto blokataan ja samaa materiaalia netti on pullollaan muiden sivustojen kautta.

Ihmettelen sitä, että vaikka Jatkoajassa on omat ketjut niin torrent sivuille, kuin piratismille jne. vapaamatkustajakommarien puuhasteluille, silti tasaisin väliajoin joku tulee kirjoittelemaan näistä asioista muihin ketjuihin.
Anteeksi kovasti. Laiton tähän ketjuun siitä syystä että nimenomaan ihmettelen näitä molempia asioita.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Ihmetyttää Jatkoaikalaisten kummallinen musiikkimaku, kun esim. tuolla "päivän biisi" -ketjussa on ihan ihmekamaa. Bändejä ja biisejä joista hädintuskin olen ikinä kuullutkaan, saati että ne tuntisin tai ne olisivat päivän biisejä..

Itse jos tuonne tämän päivän biisin laittaisin niin se olisi todnäk Jope Ruonansuun Katsastusinssi nauraa, vaan ei ilkiä noin hienoon seuraan..

vai olisikohan tuo oma maku vähän erikoinen..?!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tallinnan satamaan rakennetaan kauppakeskus jossa on kymmenen myymälää (=torrentsivustot, mm. Pirate Bay, Torrent Reactor jne.) samassa rakennuksessa. Myymälöistä saa ostaa halvalla sekä viinaa että tupakkaa. Kaikki myymälät käyttävät samaa jättimäistä varastoa joka sijaitsee myymälöiden takana. Kaikkien myymälöiden asiakaspelvelijoina toimii samat henkilöt (=torrentohjelmisto, esim. µTorrent, BitTorrent jne.).

Tuosta isosta varastosta löytyy ihan laillista viinaa ja tupakkaa, mutta myös pirtua, varastettua viina ja varastettua tupakkaa.

Muuten varmaan ihan hyvä vertaus, mutta paremminkin se menee niin, että laillista tavaraakin erikseen pyytäessä on tilaustuotteena (mallit esillä), mutta käytännössä myydään lähes pelkästään laitonta tavaraa.
 

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Eilistä Bolton-Arsenal -peliä katsellessa tuli ihmeteltyä, kun aivan pelin loppuvaiheilla selostaja höpisi, että Arsenalilla on vielä aikaa yhteen hyökkäkseen. Tottahan tuo turisi, mutta saman verran aikaa sillä Boltonillakin oli käsittääkseni, joten miksi puhua ainoastaan Arsenalin mahdollisuuksista?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eilistä Bolton-Arsenal -peliä katsellessa tuli ihmeteltyä, kun aivan pelin loppuvaiheilla selostaja höpisi, että Arsenalilla on vielä aikaa yhteen hyökkäkseen. Tottahan tuo turisi, mutta saman verran aikaa sillä Boltonillakin oli käsittääkseni, joten miksi puhua ainoastaan Arsenalin mahdollisuuksista?

Jos Arsenalilla oli pallo? Ja muistaakseni olikin, vaikka Bolton loppuminuuteilla painoikin päälle, ja olisi ansainnut maalin, tai ainakin rankkarin.
 

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Jos Arsenalilla oli pallo? Ja muistaakseni olikin, vaikka Bolton loppuminuuteilla painoikin päälle, ja olisi ansainnut maalin, tai ainakin rankkarin.

Juu, kyllähän se tilanne aika pitkälti kuvailemasi kaltainen oli, mutta silti jotenkin särähti korvaan. Ehkä olen vain yliherkkä kaikille vähänkin puoluellisuuteen viittaaville tilanteille. Tai siis yliherkkä silloin, kun ei ole oma suosikkijoukkue kyseessä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilistä Bolton-Arsenal -peliä katsellessa tuli ihmeteltyä, kun aivan pelin loppuvaiheilla selostaja höpisi, että Arsenalilla on vielä aikaa yhteen hyökkäkseen. Tottahan tuo turisi, mutta saman verran aikaa sillä Boltonillakin oli käsittääkseni, joten miksi puhua ainoastaan Arsenalin mahdollisuuksista?
Jäi muuten minullakin tuo mieleen ja kiinnitin näihin sanoihin huomiota, sillä n. sekunti sen jälkeen kun selostaja tämän sanoi, Arsenal menetti pallon ja Bolton lähtikin vuorostaan hyökkäykseen. Jäin tässä vaiheessa itsekin miettimään, että älähän selostaja ole niin varma etteikö tässä voida toiseenkiin päähän vielä liikkua.

Eli toki kaikki ymmärretään mitä selostaja ajoi takaa kun aivan viime sekunteja pelattiin ja Arsenalilla oli siinä vaiheessa pallo, mutta niin siinä vaan kävi että tilanne muuttui silmänräpäyksessä ja Arsenalin sijasta se olikin Bolton joka nuo viimeiset hetket hyökkäsi.

Samalla tavalla ihmettelen kun selostajilla tuntuu aina olevan suorastaan pakollista esim. 2-0 -tilanteessa tai viimeistään 3-0 -tilanteessa julistaa että nyt varmaan ottelu on viimeistään ratkennut. No, meneekin minuutti ja tulee kavennusmaali ja yhtäkkiä matsi ei olekaan enää niin ratkennut ja joudutaan perumaan niitä aiempia puheita. Eli kuten tiedetään se tilanne on noissa maalimäärissä kuitenkin vielä auki ja kaikki täysin mahdollista niin miksi ihmeessä selostajille tuntuu aina olevan niin tärkeää julistaa matsi jo ratkenneeksi sen parin maalin eron jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelen sitä miksi kaikki UrhoTV:n selostajat toistavat pelaajista aina samoja tyhjänpäiväisiä lätinöitä:

-Mikko Kurvisen koskiessa kiekkoon pitää aina mainita se ettei hän ole tehnyt maalia kuuteen vuoteen
-Petteri Wirtasta kuvattaessa otetaan aina esille se että hän on "yksi liigan parhaita aloittajia" eikä osata kertoa hänestä muuta
-Siim Liivikissä puolestaan ihmetellään sitä, että hän on (edelleenkin) syntynyt Neuvostoliitossa eikä tämä asia ole muuttunut sitten viime lähetyksen

Näitä löytyy muista joukkueista lisää...
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ihmettelen sitä miksi kaikki UrhoTV:n selostajat toistavat pelaajista aina samoja tyhjänpäiväisiä lätinöitä:

-Mikko Kurvisen koskiessa kiekkoon pitää aina mainita se ettei hän ole tehnyt maalia kuuteen vuoteen
-Petteri Wirtasta kuvattaessa otetaan aina esille se että hän on "yksi liigan parhaita aloittajia" eikä osata kertoa hänestä muuta
-Siim Liivikissä puolestaan ihmetellään sitä, että hän on (edelleenkin) syntynyt Neuvostoliitossa eikä tämä asia ole muuttunut sitten viime lähetyksen

Näitä löytyy muista joukkueista lisää...
Itseäni ihmetyttää myös kaikenlainen yhdellä teesillä ratsastaminen. Tulipa mieleen, vieläkös Pertti Hynni käy heittämässä kiekkoa? Hynni voitti miesten kiekon SM:n roimasti päälle nelikymppisenä viime vuosikymmenellä. Kertoi vaan yhdessäkin haastattelussa, että pikkuhiljaa kisoissa iski vitutus. Kenttäkuuluttajilla oli saman kilpailun aikana tapana toistella suunnilleen joka heittokierroksella tyyliin "ja nyt kiekkorinkiin astelee peräti 44-vuotias Pertti Hynni". Ja seuraavana vuonna sama juttu, paitsi Hynni oli silloin 45-vuotias. Ja niin edelleen. Ei päässyt Hynnin Pertti ikäänsä hevillä unohtamaan.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En oikein tiedä pitäisikö tämä pistää tänne, vitutus-ketjuun tai paskat toimittajat-ketjuun, mutta tänne se nyt kuitenkin tulee.
Äiti raivostui koululle: Lapset hiihtivät paukkupakkasessa - IL Pitääkö oikeasti alkaa jokaisesta asiasta tehdä uutinen? En myöskään tajua mitä raivostumisen syytä tuossa on, jos oppilaille on sanottu, että sisälle voi mennä, jos paleltaa. Ei voi muuta, kuin ihmetellä ja syvässä mielessäni manata tuollaisia idiootteja.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis mikä se juttu oikein on, että tytöt kehittyisivät poikia aikaisemmin. Siis jos miettii vaikka jotain 20-25 -vuotiaita tyttöjä/naisia, niin monesti tuntuu siltä, että ainakin puolet niistä ovat niin tyhmiä ja lapsellisia, etten ainakaan mä viitsi tuhlata aikaani niiden kanssa jutteluun.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
En oikein tiedä pitäisikö tämä pistää tänne, vitutus-ketjuun tai paskat toimittajat-ketjuun, mutta tänne se nyt kuitenkin tulee.
Äiti raivostui koululle: Lapset hiihtivät paukkupakkasessa - IL Pitääkö oikeasti alkaa jokaisesta asiasta tehdä uutinen? En myöskään tajua mitä raivostumisen syytä tuossa on, jos oppilaille on sanottu, että sisälle voi mennä, jos paleltaa. Ei voi muuta, kuin ihmetellä ja syvässä mielessäni manata tuollaisia idiootteja.
Ihmettelin samaa päivällä kun huomasin että sama otsikko oli painetun lehden lööpissä.

Itse olin alakoululainen reilut 30 vuotta sitten. Muistelen että pakkasraja oli "noin 20 astetta". Tämä tarkoitti sitä, että jos oli kirpeä, tuuleton ja ehkä aurinkoinen pakkaskeli ja pakkasta about 21 astetta niin saatettiin mennä hiihtämään. Jos taas oli purevampi keli niin ei menty, vaikka olisi ollut vaan 15-17 astetta.

Jokaisen piti itse huolehtia säänmukaisesta pukeutumisesta. En myöskään muista että kukaan olisi koskaan saanut mitään pahoja paleltumia. Jotain pikkupaleltumaa tuli tietysti aina jollekulle, mutta siihen aikaan ei ollut tapana soittaa Iltalehteen joka asiasta.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmetyttää suomalaisten kielitaito. Tässä parina kertana kuunnellu ruotsalaisten NHL-pelaajien englantia ja on siinä kyllä sellainen ero suomalaisten änkytykseen, että jo melkein hävettää. Ja älköön kukaan selittäkö mitään mistään samoista kielisuvuista sun muista, ei niillä ole mitään merkitystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös