Ihmettelyketju

  • 6 347 461
  • 38 754

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Mikähän ihme siinäkin on, että kun täällä Jatkoajassa tämän tietyn känniurpojen porukasta joku saa bannia, niin mulle pitää lähettää YVtä että mun syy ja oot pelle/läski/vauva/ruma jne. Oletettavasti aikuiset miehet kuitenkin. Ja siis minähän selvästi tosiaan olen modejen suojelussa.
Arvatenkin kyseessä eräs nimimerkki, jolla on vastaavaa historiaa jo entuudestaan ja joka kovasti urpotteli ja pelletteli muita palstalaisia muutama päivä sitten kun oma mielipide ei herättänyt oikein suosiota?

Onhan tuo helvetin naurettavaa ja ala-arvoista touhua tuollainen yksityinen häiriköinti ja mielestäni toistuvasta samanlaisesta tulisi jo voida antaa rangaistuksia. Ei tulisi mieleenkään vajota sille tasolle että alkaisin maalittamaan yksityisviesteillä jotain toista käyttäjää/käyttäjiä vaikka kuinka joku ärsyttäisi.

Yksityisviestit ovat mielestäni hyvä asia, koska monia antoisia keskusteluita on tullut hyvien tyyppien kanssa käytyä. Sääli, että tällainen paskatouhu vielä ajan saatossa tuhoaa idean ja mielekkyyden siitäkin. Reaalielämässä tuollaista kutsuttaisiin vainoamiseksi ja se on lainkin nimessä rangaistavaa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Eipä oo muistaakseni tullu yv vittuilua saatua saati harrastettua.
No eipä oo toisaalta ollu tilauksessakaan.

No jäänyt on väliin minultakin. Onneksi. Mitä näitä tarinoita saanut lukea, niin ei ole miellyttävää touhua ensinkään.

Toki veli @Roger Moore n dickpickit ovat sitten asia erikseen.

Edellinen kappale oli huumoria. Veli Rookerin kanssa harrastamme ronskiuksia esim. liveseurannoissa, joten tuskin hän pahastuu. Ja muille asia ei kuulu, mitä nyt ei nykyaikana helposti ymmärretä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taitavat tuntea sinut?

En ole lähdössä enkä tulossa mistään/mihinkään eikä kysymys ollut retorinen.

Btw - ehkä meidän boomereiden huumori on sinunlaistesi käsityskyvyn ulkopuolella...

Kysymyksestä puheen ollen, minä taisin esittää ensimmäisen...
Mutta - kuten jo totesin, me emme sovi toisillemme, jotan annetaanpa olla tämän tässä.

Kun en halua leimata suoraan ketään, käytin ko. termiä. Ao. nimimerkinlaisista tyypeistä saa käsityksen lukemalla hänen viestejään. Juu - meillä ei synkkaa hänen kanssaan...

Niin - kysyin alunperin, mahtaako ao. nimimerkki tuntea nuo mainitsemansa tyypit eli olivatko hänenlaisiaan, kaveriporukkaa, tms... Luonnehdinta heistä tuli jo ao. nimimerkin omassa viestissä. Riittääkö?
Olipas kummallista vittuilua nämä sinun juttusi. Tulet tänne nälvimään yyvee-vittuilua saaneelle että kai ne vittuilee sulle siksi kun ne tuntee sinut, eli olet vittumainen, sitten puhut itsestäsi monikossa ja pidät itseäsi parempana koska en tiedä miksi, ehkä siksi että olet keksinyt käyttää termiä ao. jatkuvasti. Silti muka et halua leimata ketään, ja lopulta yrität vielä esittää että et muka ole vittuilutkaan mitään.

Mene roskapönttöön häpeämään.
 

Alejandro

Jäsen
Ihmetyttää joskus, että miksi juuri ne (omasta mielestään) äijämäisimmät boomerit ovat yleensä niitä "ämmämäisimpiä" riidanhaastajia.

Pahoittelut naisvihamielisestä termistä.

Olen lukenut viimeisiä sivuja päätäni pyöritellen. Aikuiset miehet lähettelevät henkilökohtaisuuksiin meneviä yksityisviestejä jollain anonyymilla keskustelufoorumilla. Joskus kannattaisi vetää syvään henkeä ja lähteä sinne kävelylle, kuten boomeri-Salekin tuossa taannoin neuvoi.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Me turenkilaiset käydään vähän hitaalla, mutta ei se mitään. Meitä nimittäin näin nukutun yönkin jälkeen vähän ihmetyttää tarve tässä ketjussa nähdylle riidanhaastolle ja pään aukomiselle. Joskus kannattaisi ehkä vain antaa asioiden olla, eikä yrittää keksiä kuitille mitään vastakuittia.

Päästämme nyt teidät sormien heristelyllä, mutta pään aukomista ei ole sitten todellakaan suotavaa jatkaa.

Modet
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
On kyllä surullisenkoominen tuo Annimari Kortteen rikosilmoitus-saaga. Kiinnostaisi nähdä, että mitä kaikkea siellä on kirjoiteltu, kun ainakin nuo IL:n esiintuomat twiitit ei ole edes vittuilua, saatikka kunnianloukkauksia.

"Myöhemmin Kortteen asiamies pyysi poliisia perehtymään asiaan uudestaan siitä näkökulmasta, onko Virtanen syyllistynyt pahoinpitelyyn, vainoamiseen tai vammantuottamukseen....

...Kortteen asiamies viittasi tutkintapyynnössään korkeimman oikeuden (KKO) vuonna 1998 tekemään päätökseen, jossa humalassa ajanut ja kahteen lapseen törmännyt vastaaja oli tuomittu maksamaan vahingonkorvauksia lasten vanhemmille, sillä näiden psyykkinen tila oli häiriintynyt tapahtuneen seurauksena"

On siellä aika aivoriihi ollut, kun on esimerkkitapauksia etsitty..
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
On parempi jättää vain kommentoimatta Annimarin päivityksiin, koska jos terve kritiikki on hänestä pätevä syy tehdä rikosilmoitus, on hänellä "lievästi" ongelmia itseluottamuksensa kanssa. Penkkiurheilijoilla ja muutenkin ihmisillä on oikeus ilmaista mielipiteensä (kunhan tekevät sen arvokkaasti ja toista ihmistä loukkaamatta) ilman, että tarvitsee pelätä oikeudellisia toimia.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Myönnän suoraan, että yksinasuvana roskapussi saattaa joskus haista sen päivän liikaa ja imuroida voisin useammin, mutta tietentahtoinen ympäristön sotkeminen ei avaudu. Onko tässä kyse jostain tietoisesta huomionhaku-performanssista, vai silkasta kiusanteosta?
Heittelijällä lienee jonkinlainen mielenterveysongelma varmaan.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Kuis pal toi oikein puristaa päivittäin sitruunaa. Nojooh, taitaa olla MT-potilas tai ainakin pitäisi.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Heittelijällä lienee jonkinlainen mielenterveysongelma varmaan.
Tuossa linkatussa jutussa toukokuun puoliväliltä kerrotaan, että "kyseessä on asukas, jonka vuokrasopimus on irtisanottu jo yli vuosi sitten mutta joka ei ole muuttanut pois talosta."

Luulisi että nyt puolentoista vuotta ilman vuokrasopimusta talossa asuneesta henkilöstä olisi jo päässyt eroon, mutta ilmeisesti ei ihan nopeasti tapahdu asukkaastaeroonpääsyprosessit ja hallintaanotto taitaa toteutua ennen häädön lainvoimaisuutta. Tiedä sitten mitä riemua hallintaanotosta on, kun asunnon omistaja joka asukin vuokrasopimuksen on irtisanonut, tuskin pystyisi enempää puuttumaan tuohon terrorisointiin.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En tiiä oonko ainoa, mutta jotenkin tulee tuosta naisketjun yhdestä sankarista aikamoiset flashbackit. Ihan kuin siellä olisi parikin toheloa vähän vastaavalla agendalla trollanneet menemään. Eikö silloin ollut 5 euron setelit mukissa lähdössä jollekin kaupan kassalle?
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Ihmettelen ihmisten haasteita erottaa fiktiivinen viihdeohjelman hahmo vs. todellinen henkilö näyttelijäntyön takana. Tulee vähän mieleen Late Karhuvaara ja Ridge.

PS. R.I.P. Miss Chanandler Bong
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ihmettelen ihmisten haasteita erottaa fiktiivinen viihdeohjelman hahmo vs. todellinen henkilö näyttelijäntyön takana. Tulee vähän mieleen Late Karhuvaara ja Ridge.

PS. R.I.P. Miss Chanandler Bong
Juu, samat fiilikset. Viime aikoina otsikoissa on ollut 70's Shown Danny Masterson aika ikävällä tavalla. Ihan sama, kuinka hauska ja symppis se roolihahmo on, mutta jos se oikea ihminen hahmon takana elää ihan eri elämää, en osaa surra sen fiktiivisen hahmon puolesta näyttelijän siviilipuolen tapahtumien takia.

Mutta ymmärrän kyllä, jos jonkun sarjan katselu tai musan kuuntelu auttaa mattimeikäläistä omien henkisten haasteidensa takia, niin toki joku tragedia artistin siviilipuolella koskettaa ihan eri tavalla kuin random-henkilöä.
 

Ruutu8

Jäsen
Koillis-Helsingissä useampi helikopteri pörrännyt jo toista tuntia lentäen todella matalalla. Järkyttävä melu. Onkohan joku harjoitus menossa vai mistä moinen yhtäkkinen pidempiaikainen lentely muutaman kilometrin säteellä?
 
Mitä helevettiä. Yritin kuunnella Spotifystä erästä kiinnostavaa podcastia, mutta mitään ei kuulu. Sovelluksen mukaan minulla pitäisi muuttaa jotain yhteysasetuksia, jotta videon toistaminen on mahdollista. Missä vaiheessa podcasteista tuli videoita? Olen toki tiennyt että joissakin podcasteissa on tämmöinen optio, mutta missä vaiheessa siitä tuli oletus?
 

Straight Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leafs, Jokerit
Miksi kirjoitetaan/sanotaan, että ”muna ei seisonut” tms., niin kuin nyt tuota Lauri Tähkän juttua kommentoitaessa. No ei tietenkään seisonut. Munat = kivekset.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Joskus kauan sitten teloin nilkkani koulun liikuntatunnin futispelissä. Koko painoni oli ollut hetken jalkaterän ulkosyrjällä. Nilkka jotenkin muljahti, sattui ihan saatanasti.

Opettaja tuli katsomaan tilannetta, ja kysyi jostakin syystä minulta, että "pystytkö astumaan". Teki mieleni sanoa sille, että mitä helvettiä minun astumiseni sinulle kuuluvat. Tartuin kuitenkin minulle ojennettuun käteen. Jalka ei oikein kestänyt kunnolla kävellä, joten opettaja vei minut varmuuden vuoksi autolla terveyskeskukseen. Siellä ei puhuttu enää nuoren miehen astumisista mitään, vaan keskityttiin kipeään jalkaan. Päättelin, että ammattilaiset osaavat keskittyä yhteen ja sillä hetkellä olennaisimpaan asiaan kerrallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös