Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Kiekkokatsoja Jäsen

  Lainaus:
  Olisipa mukana enemmän vanhoja äksyjä naisia. Heistä voisi sitten äksyillä.
   
 2. Uimalakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Muutosvastarinta on ymmärrettävää, sellaisia me vain olemme. Jokainen käyttäköön mitä tykkää, itse olen tyytyväinen että taskutietokoneella pystyy enenevissä määrin hoitamaan kaikenlaisia asioita paikkaan tai oheislaitteisiin katsomatta. Itselläni puhelin on se mikä kulkee joka paikassa mukana, muista voi tarvittaessa tinkiä. On mulla kaupassa yleensä rahapussikin mukana mutta maksan pääsääntöisesti puhelimella. Eipä tarvitse kaivaa lompakkoa repusta. Taskuun se ei mukavasti mahdu ja pelkkiä kortteja en kuljeta jo katoamisvaaran vuoksi. Enää ei tarvitse s-marketissakaan kaivaa bonuksia esille kun nekin saa mobilepayn kautta suoraan.
   
  benicio tykkää tästä.
 3. Kiekkokatsoja Jäsen

  Istun junassa. Takana eläkeläispari. Nainen ei ole 2 sekunttia hiljaa. Pääasiassa valittaa ja nalkuttaa asioista. Joko ukkonsa tekemisistä, tai siitä mitä milloinkin tekee, ja näkee.
  Autoin heidän laukkuja nostamaan ylähyllylle -ei kiitos sanaa.
  Ihmettelen, että miten tuo ukko kestää akkaansa? Koko ajan äänessä, pomottamassa, valittamassa, kommentoimassa. Jopa ruoka suussa pulisee. Mulla palaisi käpy tollasesta äkkiä. Korvatulpat olisi tarpeen. Ainakin mulle.
  Olisi se mukavaa matkustaa henkilöautolla. Tuhoutukoon ilmasto.

  Ou jee. Pääsimpäs valittamaan itsekin. Kärsikää lukijat!

  Lisäys. Jess. Nyt nainen pääsi valittaan ja selittään lisää. Pariskunnasta toinen istui väärällä paikalla, ja uusi matkustaja oli tuloillaan istumaan.. Pälä pälä, napu napu.
  Junassa on hauska matkustaa :)
  No eipä oo tylsää, hehe.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2019 klo 13.04
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä helvetin tikku on kyllä uskomattomin ja käsittämättömin keksintö todella pitkään aikaan. Olin keväällä retkellä EU:n ulkopuolella ja tarvitsin paikallisen SIM-kortin. Otin oman tikkuni mukaan ja mietin missähän tuonkin sitten vaihdan jossain puiston penkillä.

  Onneksi joskus asiat toimii ja todella hyvännäköisellä asiakaspalvelijalla oli tikku pöydällään ja ennen kuin ehdin edes kysyä, niin hän tarjoutui vaihtamaan kortin.

  Kenen kuningasidea tämä voi olla, kun ennen pystyi vain vaihtamaan korttinsa ja nykyään pitää kanniskella jotain tikkua mukana. Seuraavaksi tulee varmaan joku säädös, että tikkua ei saa lentokoneeseen viedä, kun sitä voidaan käyttää aseena.

  Lainaus:
  Tavallaan, mutta johonkin pitäisi raja vetää. Kotiin on moni kuollut, vaikka turvallista piti olla. Melkoista asiakkaan kiusaamista alkaa jotkut maksusekoilut olla nykyään, vaikka sinänsä onkin melko suoraviivaista ainakin sitten toisella tai kolmannella kerralla.
   
 5. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Muutosvastarintaa on olemassa, mutta kun aivan liikaa on sitä, että tämä nyt vain muutetaan muuttamisen takia.

  Niin kuin tämä suomalaishelmi, että jatkossa saa pankkikortteja missä tiedot on pystysuuntaan, kun kortti laitetaan siihen koneeseen pystyyn. Vaikka oikeasti ei edes laiteta vaan käytetään lähimaksua.

  Ja eniten vituttaa/ihmetyttää/naurattaa laittaa markkinoille tämä juttu, vaikka se muutetaan kahden vuoden päästä. Mihin siis sitä nykyistä versiota tarvittiin, koska oli jo päätetty muuttaa. Ja seuraavakin versio on jo kehitteillä ilman minkäänlaisia aitoja hyötyjä.

  Joskus voisi vain olla. Ne puoliysinkin uutiset yritettiin saada 90-luvun alussa alkamaan klo 20, mutta onneksi valtaisan palautteen jälkeen annettiin olla. Yhtään mitään lisäarvoa ei saatu aikaistamalla puolituntia. Piti vain saada muuttaa jotain. Joillain taitaa olla tylsää töissä.
   
 6. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Nyt jumalauta! Naisystävän tyttären synttäreille viemässä pesaria, kun siellä on tarkotus murskata pinjata. Piti käydä lahja ostamassa Malmilta, vaan vartijat eivät päästä kauppaan, koska pesari, ja vannottivat, että junassa menisin johonkin ikkunan viereen ja laitan pesarin piiloon tai parhaimmassa tapauksessa laitan sen matkan ajaksi housuihin, sillä muuten heille tulee musta turha ilmoitus heille tai poliisille. Oli jo useampi ilmoitus tehty. Mikä vittu teitä kaverit vaivaa, kun soitatte polisiille, vaikka haluan vain lyödä pinjata? Uittu ootte vauvoja ja todellisuudesta irtaantuneita potkupukuun puettavia lörppähuulia ja itkupillejä.
   
  Czescku tykkää tästä.
 7. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Voisi aiheuttaa joillakin naisilla suurta innostusta, kun puntissasi pullottaisi pesäpallomaila.
   
 8. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Sananvapaus nykysuomessakin... Hah, mikä se on?

  Sana on vapaa ja hyväksyttää vaan silloin, kun on ns. positiivista sanottavaa: Pride jees, maahanmuutto jees, kehopositiivisuus jeesjeesjees...

  Mutta missä se sananvapaus on toiseen suuntaan. En tarkoita että olisin esim. Pridea vastaan, vaan yleisesti siis.

  Sana ei ole siis vapaa, vaan valikoiva. Hyvin valikoiva ja myös leimaava, jos se ei ole linjassa sen kanssa, mitä "halutaan just nyt kuulla". Olen rasisti jos en halua lisää maahanmuuttajia, olen homofoobikko, jos en vaikka merkittävänä poliitikkona osallistuisi Prideen, tai nihilisti, jos en hyväksy ideaa kansan lihomisesta/laiskistumisesta ja samalla valittamisesta (ilman sairauksia siis). Kun ei vaan nyt jaksa jajajaja...

  Oikea nykyaikainen sananvapaus olisi sellainen, joka hyväksyy paljon enemmän erilaisia mielipiteitä eri tilanteissa, kuin nyt.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2019 klo 23.16
  Ex, Johnny B. Goode, Reverent ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Mikä on pesari. Jos se on pesäpallomaila, niin menen maanantaina suurlähetystöön ja anon oikeutta luopua maan kansalaisuudesta minkä kansallispelissä käytetään pesaria.

  Prosessin kestäessä soitan myös kielitoimistoon varmistaakseni ei kai tuollaista sanaa ole olemassa.
   
  Ex, Iisoppi & Domi28 tykkäävät tästä.
 10. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Tämä maksamiseen kohdistuvat riskit ovat mitkä?
  Jonkun pitäisi viedä tunnuslukulistani viekkaudella tai väkivallalla. Lisäksi hänen pitäisi saada vain mieleeni tallennetut kirjautumistunnukset.

  Jos niin kävisi, puhuttaisiin rikosnimikkeenä vähintään ryöstöstä. Tilillä pääsisi operoimaan varsin rajallisesti. Jotain pikavippejä voisi tietenkin hankkia yms...

  Jos minulla olisi rahaa niin palhobr, että ryöstelyhommiin kannattaisi ryhtyä, niin takuulla ne rahat olisivat sellaisilla tileillä johon ei lompakkovaras käsiksi pääsisi. Pitäisi osata murtautua kotiin ja etsiä tiedot jostain.

  Sitten on tietenkin merkittävin turvallisuustekijä, eli elämäntavat. Vähemmän näitä ryöstöjä absolutisteihin kohdistuu. Mutta ei kai sentään NIIN turvallista tarvitse olla että päihteistä pidättäytyisi... No ei, kyllä ne päihteiden riskit ovat älyttömän paljon suuremmat muissa asioissa kuin rahaliikenteessä.
   
 11. raju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Miten tänne Kalajoelle eksyy joka vuosi näin suuri määrä Bemareita.
   
  Konsta Kepuli tykkää tästä.
 12. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Poliiseista puhumattakaan!
   
 13. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ootteko työkin täällä? Näkkyykö homoja? ei sillä että kiinostais...
   
 14. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Heh. En ole huudeilla mutta arvaan mistä on kyse.

  T: Konsta "kolmen vanhan penarin omistaja ja pappakerholainen".
   
 15. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Oon vissiin ite vaan eksynyt. Luulin että ootta matkalla Muhokseen. Ois mulla kyllä yks papiskan tuulilasikin.
   
 16. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Muhoksella lienee tämän vuoden lestaorgiat mutten ole ruukannut osallistua kansankirkon tapahtumiin sen jälkeen kun lukion hyppytunnilla syksyllä 85 kävin kirkkoherranvirastoon jättämässä eropaperit.
   
  Partakus tykkää tästä.
 17. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Esimerkiksi:

  "Rikolliset hyödyntävät ajoittain edistyneempiä menetelmiä, joissa käytetään apuna haittaohjelmaa tai mainoshaittaohjelmaa, joka on saatu asentumaan asiakkaan työasemaan. Haittaohjelma voi asentua asiakkaan työasemaan esimerkiksi silloin, kun asiakas avaa sähköpostilla tulleen linkin tai liitteen, jonka taakse haittaohjelma on piilotettu. Tällöin käyttäjän verkkopankki-istunnossa saattaa esiintyä epätavallisia piirteitä, kuten ylimääräisiä tunnusluku- ja vahvistuskoodikyselyitä. Verkkopankkiin kirjautumisessa saattaa esiintyä hitautta tai virheviestejä".

  Koko jutun voit lukea täältä: Varo tietojenkalastelua
   
 18. Grafix Jäsen

  Lainaus:
  Uskoisin meitä edeltäneiden sukupolvien ajatelleen monista asioista suhteellisen samankaltaisesti. Vaan kuinka sitten kävikään.

  Lainaus:
  Minunkin mummoni on edelleen vahvasti sitä mieltä, että hänen käyttämänsä pankkikirja on edelleen paras mahdollinen menetelmä pankkiasiointiin ja kylmä käteinen maksamisessa. Ihme hömpötyksiä nämä pankki- ja maksukortit ynnä muut väliaikaiset ratkaisut, joita seniorit ja vähemmän seniorit joutuvat opettelemaan tässä biomaksamista tai muuta odotellessa.

  Lainaus:
  Teknologian kehittyminen yleensä avaa mahdollisuuksia kehittyneempien, helpompien ja turvallisempien palveluiden tuottamiseen ja erityisesti bisnekseen. Se mikä ei välttämättä ole esimerkiksi kaupallisesti vielä nyt mahdollista tai järkevää, voi sitä olla parin vuoden päästä. Jollain Samsungilla ja Applella löytynee jo kahden vuoden päästä julkaistavat puhelimet aika lailla valmiina, mutta miksi laittaa niitä ulos kun voi lypsää tämän hetken himmeleillä rahaa ja ehkä jollain väliversiolla vielä siinä ennen.

  Mistäänhän en mitään tiedä, mutta en nyt varsinaisesti olisi yllättynytkään jos joidenkin vuosien päästä avoimesti naureskeltaisiin jollekin naurettaville korttien vilautuksille kassahihnan vieressä. Tai korteille tai muulle fyysiselle maksumedialle yleensä.
   
 19. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
  Lainaus:
  Etkös sinäkin ole valkokauluorja, joten lienet läheisessä tekemisissä päivittäin niinkin eksoottisen esineen kanssa kuin klemmarin?
   
 20. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Sen verran on sisäpiiritietoa, kun olin Nokian huippuvuosina siellä siivoojana. Vastuualueeseni kuului seitsemäs kerros ja herra Ollilan toimisto. Minulla oli melko vapaa pääsy sinne, vaikka toki piti pari sihteeriä ensin jallittaa. Kyllä siellä oli julkaisemattomia puhelimia. Kerran koskin yhteen ja tajusin tästähän tulee varmaankin kenkää, jos jään kiinni. Sitten vain luuttusin.

  Lähes varmasti taas muutaman vuoden päästä naureskellaan vanhoille asioille. World Cupissa on uudet ja hienot grafiikat ja neljän vuoden päästä jotkut aivan muut. Aina ei muuten kaikki kehitys mene väärään suuntaan. 2015-kisoissa oli jokaisen pelaajan naama aina ruudussa, kun tilastoja näytettiin. Ne on poistettu näihin kisoihin. Joku jossain on ottanut opikseen.

  Hauskasti tosin kommentaattorien naamoja näytetään, mutta se on pientä, kun niitä on niin paljon vähemmän kuin pelaajia.

  Lainaus:
  Kyllä, mutta nakuttelen aika paljon kotisohvalta. Tässä taloudessa ei muuten ole ainuttakaan klemmaria. Olisi aivan turhaa lähteä edes etsimään. Joku aamukalja aina jostain voi löytyä, mutta sen tiedän, että klemmareita ei ole. Pitäisikö olla, en ole oikeastaan miettinyt asiaa.
   
 21. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Minä. Ei viitsi jälkikäteen, eihän ne enää ole uutisia silloin.

  Lainaus:
  Lapsena jo. Vanhemmat aina katsoi ja minäkin siinä samalla. Aikuisenakin aina olen katsonut, vaikka miten joskus oli ränni päällä niin aina piti baarimikolle sanoa vähän ennen puolta ysiä että jukkalaatikosta piuha irti nyt ja toosa ykköselle, uutiset alkaa kohta.

  Lainaus:
  Minä en ainakaan haluaisi. Yleisen toteamuksen mukaan kolme asiaa toimii aina ja on aina muodissa: musta puku, gintonic ja käteinen raha.
   
 22. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kyllä mäkin joskus, jos on ne auki televisiosta. Iltapäivälehtiä en jaksa lukea.
   
 23. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Mietin, että onko @abianos ostanut naisensa tyttärelle pessaarin.
   
  Txjokeri ja Uimalakki tykkäävät tästä.
 24. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä on tärkeä yhteiskunnallinen aihe. Kenen tämä pitää kustantaa. Jos maksat puolet ja sinut jätetään sen jälkeen, niin ei kuulosta ainakaan reilulta.

  Kiva kuinka Jussi painaa sinun maksamaasi pessaariin.
   
 25. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Vaan vähän mälsää on sekin jos Jussia varten ostat pessaarin ja sit se jättää sut ja alkaa painaa jonkun toisen pessaariin ja sulla ei oo omalles enää mitään käyttöä.