Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ihmettelyketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Ramchester, 03.05.2006 klo 09.14.

 1. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Vajaa kuukausi sitten jo ajoin parran kun oli treffit. Ja hiuksia nyt en heterona kehtaa värjätä. Ylihuomenna käyn Tallinnassa parturissa. Hitto kun olin matsipäivälle ton varannut. Huomiselle sitten ajattelin ostaa uuden reissun, mutta Soneralta tuli yllättäen ilmaisliput HJK:n peliin. Ihmeellisesti nyt on tullut kaikkea kun viime perjantainakin sain HIFK:n harkkamatsissa kaks ilmaislippua kesän matseihin.
   
 2. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Mikähän sen todeksi osoittautuneen aprillipilan Karjalan 100-packin funktio oikein on olevinaan? Kaveriporukka kantaa helpommin neljä 24-packia puhumattakaan siitä, että sellaista koittaisi yksin liikutella. Paljousalennuksiakaan ei voi antaa hinnoittelupolitiikan takia.
   
 3. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Joka kerta kun kansanedustaja Juha Rehula puhuu, niin valkoset kuolat molemmissa suupielissä. Kuka voi ottaa todesta tollasta ällötystä? Ja miksi esim. avustaja ei sano, että pyyhi nyt suus edes kerran päivässä...
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017 klo 01.36
 4. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Markkinointitempaus ja Suomi100 -fiilistelyihin mukaan pääsy. Spesialiteetti, jolla ei varsinaisesti haeta ko. pakkaukselle myyntivolyymiä, kun on joku rajoitettu eräkin. Ei tuo kampanja ja sen saama julkisuus silti varmaan huonoa Karjalan myynnille tee noin kokonaisuutena.
   
 5. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Suomen hauskin tavis -ohjelma. Naurahtaako edes vähää alusta joku katsoja noille esiintyjille? Nieminen nyt naurahtaa muutamalle, kun ei kehtaa kaikkia jättää rahoitta ja katsomon martat tietysti hirnuu jokaiselle asialle. Toinen puolisko ihmettelyä on se, miten huonosti pystyy iso osa suunnittelemaan (alustavasti) minuutin esiintymisensä. Voisiko sanoa että sain mitä tilasin, kun menin katselemaan pari jaksoa.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Miten pihalla sitä voi olla tappiollisesta markkinoinnista? Eihän nuo pahvilaatikot omana kustannusprojektinaan tuota yhtään mitään. Tästä otetaan suoraan siipeen, mutta kokonaisuus on lopulta positiivinen ja palaverihuoneen hassuilla sohvilla ollaan hymyssä suin.

  Jotkut näitä ostaa ja sitten niitä viedään myös mökeille asti. Ensi vuoden kesälläkin jollain on vielä jäljellä. Tai vaikka olisi vain pahvit, niin kaikki muistaa niin joo oli se päkki. Ja sitten ostetaan lisää samaa merkkiä ja humalaista röhönaurua hitto, kun Suomi ei täytä 101 vuotta, ostaisin heti sen verran. Nuo asiakkaat ostavat vähintään 4 x 24 tölkkiä. Sitä samaa merkkiä kuin viimekin vuonna.

  Karjalan kokonaismyynti lisääntyy tämän nerokkaan kampanjan myötä. Itsehän en toki narripaskaan koske, mutta on pari miljoonaa muuta potentiaalista asiakasta ja niistä riittävä määrä realisoituu.
   
 7. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Mitäköhän vittua? Ensinnäkin, vaihdoin autoa tässä pari kuukautta sitten, niin ajoneuvovero oli tullut E-laskuna avovaimoni verkkopankkiin. Tästä johtuen (hetken ihmeteltyäni, että missäköhän se verolasku viipyy...) maksoin veron myöhässä 4. erän maksun mukaan oikealla viitenumerolla 2.4 (eräpäivä 31.3.). No, ihan tässä muuten vain katsoin ne julkiset verotiedot ja trafin sivujen mukaan autoni on käyttökiellossa erääntyneen veromaksun vuoksi! Mitä vitun paskaa... No, ei olisi tarvinnutkaan lähteä mihinkään.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Käsittääkseni kuitti maksusta riittää todistamaan veron maksetuksi, Trafin nettitietojen päivitys kestää muutaman päivän.
   
 9. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Sehän se, jos siellä näkyisi vielä se koko vuoden vero, mutta kun siitä näyttää kuitenkin lähteneen se 1/4 verran, mitä maksettiinkin. Silti "ajoneuvovero on erääntynyt".
   
 10. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aivan, näin siinä taitaa tapahtua eli huomautusmaksu tulee koko vuoden verosta, vaikka olisit jakanut maksun aikaisemmin eriin. En tiedä onnistuuko erien maksaminen Trafin kanssa sopimalla, mutta jos haluat heti liikenteeseen, kannattaa maksaa koko vuoden vero. Vaimollani kävi vastaava tapaus eli maksu myöhästyi ja maksuhuomautus tuli koko vuoden verosta. Hän maksoi tuon huomautuksen, koska tarvitsi autoa seuraavana päivänä.
   
 11. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Trafin systeemeissä oli ainakin joskus se ongelma, että jos veroa maksoi enemmän kuin mitä laskussa oli, järjestelmä ei osannut tuota tulkita ja luuli veroa olevan auki.
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tuossa pitää aina muistaa maksaa myös korko, joka on vähintään 3 euroa. Trafin sivuilla on yksi mahdollinen syy ja selitys miksi sinulla on ajoneuvovero erääntynyt:

  "Mikäli verosta on maksuunpantu viivekorkoa, suorituksesta kuittaantuu viivekoron osuus aina ensin maksetuksi ja loppu suorituksesta kohdistuu pääomalle. (Veronkantolaki 24 §). Näin ollen veron pääomaa jää edelleen suorittamatta ja ajoneuvo on maksamattoman veron vuoksi käyttökiellossa."

  Nyt siis jos olet maksanut "normaalin" erän, 3 euroa siitä maksusta on kuitannut tuon viivekoron, ja ajoneuvoveron maksaminen on vastaavasti jäänyt 3 euroa vajaaksi.

  Tai sitten tosiaan ei ole suoritus vain kirjautunut vielä...
   
 13. vsmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, ManU, syntipatiat Vaasan Sportille
  Vihreät ja vassarit kun nyt on ihan selkeästi tuommoista sekakäyttäjäporukkaa. Aloin miettimään, että tuliko niistä vihreitä/vassareita vasta käytön aloituksen jälkeen, vai ajoiko ajatusmaailma heidät hunningolle. Surullista joka tapauksessa.
   
 14. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Tässä nyt tulee yks tollanen Taru mieleen, joka on Kotkasta.

  Kännissähän tässä on kaikki ollu ja KTP:llä menee ihan päin honkia, mutta...

  Pulp - Underwear - YouTube
   
 15. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Ja persuksi muuttumiseen riittää ihan pelkkä kirkas Kossu?
   
 16. Klassinen sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
  Kuntavaaleissa oli ehdokkaita jotka eivät saaneet yhtään ääntä. Eikö ne vittu äänestä kaikki muka itseään.
   
 17. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Itse tunnen yhden Helsingissä keskustan listoilla ehdolla olleen joka itse äänesti demaria.
   
 18. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ja yksi toinen KD:n listoilla ollut äänesti kepulaista.

  599
   
 19. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei tarvitse, nollakerhostakin voi päästä varavaltuutetuksi ja hyvällä lykyllä joskus valtuutetuksi jos joku edeltä eroaa tai kuolee. Iltasanomien jutussa myös esillä Kuusamon nollaihmeet, eli peräti kuusi Kuusamon PS-ehdokasta jäi nollaan ääneen. Vankkaa äänestämiskulttuuria tai sitten todella nöyrää vaatimattomuutta jossa ei äänestetä omaa numeroa eikä myöskään millään lailla mainita kenellekään, että ollaan ehdolla. Toki oma puolisokaan ei voi äänestää toista.

  Nollatapauksista muuten viis, mutta tuota en kyllä ymmärrä, että nollalla äänellä pääsee varavaltuutetuksi ilman, että kukaan - edes itse - on antanut äänensä ja luottamuksensa. Sama kuin heitettäisiin paikalliseen pubiin kivi ja valittaisiin valtuustoon se, johon kivi osuu. Silloin olisi vaaleissa edes joku ääni, tuskanparahduksen ääni.
   
 20. motamoro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mikä mahtoi olla pienin henkilökohtainen äänimäärä, jolla pääsi valtuustoon suoraan (ei siis varapaikan kautta). Kyyjärvellä näköjään pääsi huimalla 4 äänellä, mutta riittikö jossain vielä pienempi äänisaalis? Vaihtoehtoisesti myös prosenttimäärä suhteessa äänioikeutettuihin kiinnostaisi, ko. tapauksessa 1095 äänioikeutetusta 4 ääntä riitti, jolloin prosentuaalisesti 0,365% kuntalaisista antoi äänensä Toivaselle.
  Kyyjärvi - Kuntavaalit 2017 - Vaalien tulospalvelu | Yle
   
 21. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tarkemmin kun miettii, niin haluaisin äänestää ihmistä, joka ei äänestä edes itseään. Tuohan on itseasiassa hienoa meininkiä.
   
 22. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ihmetyttää mistä tämä "tyylikkyys" kumpuaa? Tai toisaalta se että miten erilailla seura voi näyttäytyä eri ihmisille. Minulle kun Hifkistä tulee seurana ensimmäiseksi mieleen juuri ylimielinen ja itseään muita parempana pitävä tehopyhä viime vuosituhannelle jämähtänyt fossiili.

  Fanienkin arvostus on laskenut liki nolliin futispuolen natsisympatioiden ansiosta.
   
 23. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Vanhempieni naapuri oli joskus ehdolla ja sai yhden äänen. Hän ei kuitenkaan äänestänyt itseään, sillä äänesti omien sanojensa mukaan myös ehdolla ollutta tytärtään. Että onhan näitä.
   
 24. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  @Klassinen sentteri
  Ja onhan se paljon tyylikkäämpää saada nolla ääntä kuin yhden tai vaikka viisi. Eli jos itse olisin ehdokkaana ilman läpimenopyrkimystä eli tietäisin tai ainakin olettaisin että montaa ääntä ei tule, niin en todellakaan äänestäisi itseäni.
   
 25. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Voiko tästä päätellä, että tytär oli puolestaan äänestänyt häntä (?)