HYVÄÄ JOULUA! -ketju

  • 75 778
  • 996

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvää ja mielekästä joulua kaikille jatkoajan lukijoille!
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Hyvää, rauhallista ja antoisaa joulua kaikille palstan lukijoille ja kirjoittajille.

Ja eiku töihin....
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt kun vihdoin pääsin töistä pois joulun viettoon, niin on aika toivottaa hyvää joulua kaikille maailman ihmisille ja eläimillekin. Minulle henkilökohtaisesti tuli tarpeen tämä jouluviikonloppu, kun nyt pääsee rentoutumaan, syömään ja juomaan hyvin sekä nukkumaan öisin. Ei tarvitse kahteen seuraavaan yöhön taistella lähes 30 asteen pakkasissa. Joulu on hienoa aikaa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Joulun tunnelmaan virittäydyinkin itse jo eilen hienosti, kun esitin joulupukkia työpaikalla asiakkaillemme.. ja muuten joulunpyhät saakin sitten olla vapaalla

Riemullista Joulua siis vain kaikille Jatkoajan tovereille, ihan tasapuolisesti sekä omille että vastustajien kannattajille :D
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Kämpässä on kylmä kuin Siperiassa, mutta siitäkin huolimatta oikein lämmintä ja rauhallista joulua itse kullekin säädylle.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hyvää joulua kaikille jatkislaisille, sekä ennen kaikkea heille, jotka tätä mainiota foorumia, sekä sivustoa pyörittävät!
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Glögin huuruista joulua kaikille palstalaisille!
 

Ralph

Jäsen
Rauhallista Joulua kaikille jatkoaikalaisille !
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Hyvää joulukinkkua kaikille. :)
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
‎24. joulukuuta on tärkeän ihmisen syntymäpäivä.Tänäkin jouluna ihmiset ympäri maailman kertovat toisilleen tarinoita tuosta ihmeellisestä miehestä.Vaikka tuon miehen syntymästä on jo kauan,saavat edelleenkin monet hänen sanomastaan lohtua ja valoa elämäänsä.Monen elämän huippukohta onkin mestarin tapaaminen.Kun ylin auktoriteetti lausuu lohduttavat ja puhuttelevat sanansa;We are Motörhead and we play rock and roll.

Merry Lemmymas!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Piparintuoksuista joulua kaikille!

Naisasiat-ketjussa, aktiivisen kirjoittelijan roolissa olevan anatsun toivotus pistää hiukan miettimään, mitkä tuoksut mahtaa olla pojalla mielessä? :)

Hyvää joulua kaikille jatkoajan lukijoille ja kirjoittajille. Ens viikolla jatkuu jälleen totinen vääntö kaukalossa ja samoin täällä...
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Hyvää joulua kaikille palstalaisille täältä lörtsykylästä ja hauskat uudet vuodet!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Joulurauhaa kaikille JA:n nimimerkeille!

Turun joulurauhan julistus on meneillään tv:ssä. Sitten maalle joulun viettoon, haudoille kynttilät, jouluaaton kirkkoon, jonka jälkeen kinkun ja muiden jouluruokien syöntiin. Leppoisaa jouluaaton viettoa maalla. Tapanina sitten vikastuu, kun etelän väkeä saapuu joululoman viettoon.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Oikein hyvää joulua kaikille kirjoittajille ja lukijoille seurauskollisuudesta riippumatta. Toivottavasti kaikki lapsukaiset olette olleet yhtä kilttejä kuin minäkin ja joulupukki teitä muistakoon lukuisilla lahjoilla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös