Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Huuhkajien uusin mahdollisuus arvokisoihin – karsinnat EM-kisoihin 2020

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Tshekki77, 24.01.2018 klo 21.36.

 1. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En ole vielä tutkinut, mutta saa kai taas niitä joukkuepaketteja mikä sisältää kaikki Suomen pelit finaaliin asti. Ja kannattaa tietenkin olla SMJK:n jäsen.
   
 2. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Ja tässä tosiaan kannattaa muistaa, että Kreikka ei välttämättä sijoittuisi sinne ylempiin tasoihin, vaan jos C-tasolta olisi viisi tai useampi joukkuetta mukana ensin päätettäisiin ne joukkueet ja sen jälkeen arvottaisiin, mitkä joukkueet olisivat mitäkin polkua.
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  "Will it be possible to purchase tickets for all matches played by a particular team?

  Yes. In December 2019, fans of teams that have qualified through the standard qualifying groups (i.e. not through the play-offs) will be able to apply for tickets, if they meet the criteria set out by their national football associations. Further details will be announced at EURO2020.com/tickets in due course."
  --


  Eli näin. Enpä aio osallistua tähän arvontaan.

  Tuollaista klausuulia ei ainakaan Fifalla ole ollut eli jos haluaa kisoihin vain joihinkin peleihin, niin helpoiten saa liput hakemalla jonkun hämärämaan pakettia. Tokihan siirtolaisia voi aina olla, mutta on paljon maita mitkä ei kotimaastaan pysty mitenkään lähtemään kisoihin.

  Tiedä sitten ja tämähän menee jännäksi, jos vaikka Palloliitto vaatii Telian lailla kotiosoitetta Suomessa saadakseen hakea lippuja.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Voihan tuo tarkoittaa Suomen tapauksessa esimerkiksi SMJK-jäsenyyttä. Mikä nyt mielestäni olisi oikeus ja kohtuus, vieläpä niin että vuosia maajoukkueen pelejä niin kotona kuin vieraissa kiertäneet saisivat lippunsa ensin.

  Valtava kysyntähän noille tulee olemaan jos Suomi nyt kisoihin pääsee ja suuri määrä halukkaita jää varmasti ilman lippua. Itseäni ainakin vituttaisi näiden SMJK-jäsenten puolesta jos kaiken maailman helppoheikit, tuulipuvut ja kisaturistit saisivat itselleen liput, mutta vuosia Huuhkajien matkassa kulkeneet jäisivät ilman. Näin myös tunnelma olisi kunnossa. Hienoa työtä on SMJK jo vuosia tehnyt ja tuossa olisi siitä ansaittu palkinto.

  P.S. En ole itse jäsen.
   
  HaZekki, Barnes & Kemppilukko tykkäävät tästä.
 5. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Kappas, jäikin SMJK mainitsematta, kun muokkasin viestiä missä se aluksi oli. Juuri tästä on puhuttu jo vuosia, että etuosto-oikeus pitäisi olla. Silloinhan asia ei sen enempää edennyt, kun se ei todellakaan ollut millään tavalla ajankohtainen.

  Toisella puolella maapalloa asuessani mietin usein, että jos vain ostaisi kuitenkin varmuudeksi liput aina vieraspeleihin, vaikka en tietenkään ollut menossa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen ei kai se ole tarpeellista. Turha sitä on jännittää, mutta jos se nyt sitten kostautuu, vaikka jäsennumerokin on kaksinumeroinen.

  Sain MM-välierään normaalihintaisen lipun kuukausi ennen peliä, niin kai sitä nyt saa johonkin Romania - Suomi alkusarjaankin.
   
 6. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Tuleeko syksyn Kreikka/Italia - peliin vielä lippuja myyntiin vai meneekö mustaksi pörssiksi? Ei ole ennen huuhkajien peliin ollut tätä ongelmaa, eipä tullut oltua ajoissa liikkeellä näiden suhteen.
   
 7. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lainaus Huuhkajien julkaisusta Instagramissa. "Syyskuun Italia- ja Kreikka- EM-karsintaottelut loppuunvarattu. Lippuja vapautuu kuitenkin todennäköisesti myyntiin erilaisista varauksista kuten esimerkiksi UEFA:n sääntöjen mukaisista varauksista. Mahdollisesti myyntiin vapautuvista pääsylipuista tiedotetaan erikseen".
   
  Pavlikovsky tykkää tästä.
 8. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Huuhkajilla voi olla jotain saumoja päästä tällä kertaa lopputurnaukseen mutta naisten joukkueen tilanne näyttää kyllä perin synkältä. Näennäistä pallonhallintaa kunnes päästään siihen 20 metrin etäisyydelle... sit onkin eväät syöty ja vastustaja vie pallon kuin karkin lapselta. Tän ruotslaisämmän, joka niiden valmetajaksi tuli, piti olla kovakin tekijä, mutta ei hän(kään) sentään ihmeisiin kykene. Laura Kalmarin maalisilmää ja skoraamistaitoa on kyllä ikävä.
   
 9. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Itse toivon etta 18.11 Kreikka-Suomi-matsissa olisi edelleen panosta. Saisi tunnelmaa kolkolle, kamalalle, OACA betonille
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Varmaa tietoa lipunmyynnistä, juttelin juuri asioista perilläolevan tahon kanssa. Ratinaan tulee syyskuulle vielä paljon lippuja myyntiin, satoja vähintään per ottelu ja mahdollisesti enemmänkin.

  Tällä hetkellä niitä ei ruveta myymään mitenkään tipoittain vaan ne tulee kaikki kerralla myyntiin, kunhan kaikki järjestelyt on varmoja ja lippujen tarkka määrä tiedetään.

  Viranomaisjuttuja ja muita kuinka paljon saadaan lain mukaan ottaa sisään. Joissain maissa on tälläisiä ikäviä sääntöjä mitä jopa joskus noudatetaan.
   
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Sivuhuomautuksena, että SMJK:n jäsenille vapautui juuri iso kasa lippuja myyntiin.

  Muille sitten joskus myöhemmin.
   
 12. MegaForce Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Itä-Helsingin Kiekko
  Kenenkään loukkaantumista ei saisi toivoa, mutta Kreikan Kostas Fortounis loukkaantui Olympiakoksen ystävyysottelussa Hamburg SV'tä vastaan ja on sivussa ainakin puoli vuotta. Fortounis tehnyt puolet (3/6) Kreikan maaleista Kreikan peli on paljon kulkenut hänen kauttaan. Täytyy sanoa että tähdet ovat Suomelle nyt kohdallaan..
   
 13. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Itse toivon Suomella olevan sellainen panos, että voitolla Suomi olisi EM-kisoissa lohkossaan kakkossijoitettu. 6 karsintojen parasta lohkovoittajaa ovat kisoissa ykkössijoitettuja, 4 seuraavaa karsintalohkon voittajaa ja 2 parasta lohkokakkosta ovat EM-kisojen lohkoarvonnassa kakkoskorissa. Tämä kyllä edellyttää Suomelta yli 20 pistettä näissä karsinnoissa. No pääasia on tietysti, että Suomi on kisoissa.

  Tässä vielä UEFA.n sivuilta infoa, miten nuo arvontakorit määräytyvät:
  • The draw will involve the two-top finishers in the ten qualifying groups (completed in November 2019) and the eventual four play-off winners (decided in March 2020). None of the 12 host nations qualify automatically.
  • Seedings will be based on overall rankings based on the qualifying groups by the following criteria:
  a) Final position in group
  b) Points
  c) Goal difference
  d) Goals scored
  e) Away goals scored
  f) Number of wins
  g) Number of away wins
  h) Lower disciplinary points total (3 points for red card including for second booking, 1 point for single yellow card for a player in a match)
  i) Position in overall UEFA Nations League rankings (see Regulations of the UEFA Nations League

  • Host nations that qualify will be placed automatically in the following groups. If both paired nations qualify, a draw will be held to determine which is at home in their direct encounter.