Huuhkajat kukoksi tunkiolle – matka kohti Ranskan EM-kisoja 2016

  • 143 253
  • 868

Dinho

Jäsen
Suomi ei periaatteessa eilenkään ollut huono, vaan matsi oli täysin kontrollissa sekä pallottomana että pallollisena, ongelmia toki tuli murtautumisvaiheessa. Mielenkiintoista oli huomata Unkarin pelaamisesta se, että Dárdai oli käskenyt joukkonsa murtautumaan keskityksillä ja ne tuottivatkin vaikeuksia Suomelle, sellaisestahan maalikin tuli. Urosen tolppakuti kuvastaa hyvin Suomen peliä (ja koko karsintaurakkaa), kaikki tehdään ihan oikein, mutta pieni silaus jää puuttumaan.

Mielestäni Mixu on aika kenkiä ulos päävalmentajan pallilta. Hänellä ei näytä olevan kykyä nostaa Suomea karsintapaikan arvoiselle tasolle, syksyn aikana taso näyttää pikemminkin pudonneen. Uusi mies taitaa olla pakko ottaa ulkomailta, kun kotimaiset huiput ovat kiinni seurajoukkuepesteissään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mielestäni Mixu on aika kenkiä ulos päävalmentajan pallilta. Hänellä ei näytä olevan kykyä nostaa Suomea karsintapaikan arvoiselle tasolle, syksyn aikana taso näyttää pikemminkin pudonneen. Uusi mies taitaa olla pakko ottaa ulkomailta, kun kotimaiset huiput ovat kiinni seurajoukkuepesteissään.

Ja muutenkin Suomen jalkapalloliiton kannattaa nyt alkaa maksamaan kunnon summaa uudelle ulkomaalaiselle päävalmentajalle. Tällä tarkoitan sitten ihan kunnollista päävalmentajaa jolla on jo vähän meriittejäkin sillä Suomella on kuitenkin ihan kohtuullisen hyvä materiaali jolla meritoitunut päävalmentaja saisi paljon enemmän irti kuin Paatelainen on saanut.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Suomen pelaajamateriaali on rajallinen, eikä valmentaja pysty siihen vaikuttamaan. NIillä pelataan, ketä käytettävissä on. Ja tällä hetkellä kovalla tasolla pelaavia suomalaisia on liian vähän, ratkaisijoita vielä vähemmän. Valmentaja ei myöskään pysty tekemään yhdestäkään maajoukkuepelaajastaan parempaa. Sen sijaan hyvä valmentaja voi tuoda ekstraa joko taktisella tai henkisellä puolella, eli ottaa joukkueestaan irti kaiken mahdollisen.

Niin valitettavaa kuin se onkin, niin Mixu ei ole pystynyt venyttämään joukkuetta äärirajoille tai sen yli. Aikaa on ollut ja nyt aletaan olla siinä vaiheessa mihin projekti tähtäsi. Aiemmin on ollut sexyfootball-valmentajia, joiden alaisuudessa on nähty viihdyttäviä matseja ja mukavia yllätyksiä ja on ollut sumputtajia, joiden komennossa on pelattu varmasti nolla-nollaa silloin, kun on lähetty pelaamaan maalitonta tasapeliä. Ei sillä, että ne olisivat johtaneet mihinkään, mutta ei ole johtanut tämäkään aikakausi.

Vähiin on jäänyt onnistumiset, venymiset, hyvät tulokset ja eteenpäin meneminen. Mixun mahdollisuudet alkoivat olla tässä. Kiitos hyvästä yrityksestä, eikä mitään hävettävää, mutta nyt taitaa olla aika päästää seuraava yrittäjä tähän hankalaan hommaan.
 

Byvajet

Jäsen
Muurinen tahdottiin ulos, Hodgsonin kulli tahdottiin leikata, Baxter kirottiin alimpaan helvettiin ja nyt tahdotaan eroon Mika-Matista.

Ehkä se on perusteltua, mutta kun pelissä on muutama selvä maalipaikka, niin niistä pitäisi pistää sisään. Valmentaja ei voi mitään sille, jos yksilötaito ei riitä. Ja kun vastustaja tekee maalin suht vaarattomasta tilanteesta yksilöiden pehmeyden vuoksi, niin ei sekään ole valmentajan vika.

Minun puolestani Mixu voidaan potkia. Ärsyttävä persoona. En kuitenkaan odota, että toisen valmentajan alaisuudessa Suomi pystyisi tämän tuloksellisempaan peliin.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Ihan hyvä peli Suomelta, mutta eipä paljoo lohduta kun ei osata tehdä maaleja. Avauksen pelaajista pienet ajatukset;

Hradecky: Ei joutunut mitään erikoista esittämään eikä voinut maalille mitään. Ihan kelpo esitys.

Uronen: Hyviä nousuja joilla oli mukana aiheuttamassa Suomen kaksi parasta maalintekotonttia. Ensimmäisellä kolme varttisella hyvä veto tolppaan, ja toisella röyhkeä nousu josta sai tarjottua Halstille Suomen parhaan maalipaikan.

Moisander-Toivio: Hyvä peli kaksikolta, hyvin pyörittivät ja rauhoittivat peliä. Vitun pienestä oli kiinni ettei jompikumpi ylettynyt palloon Unkarin maalissa.

Hurme: Pelasi varmaankin omalla tasollaan, mutta hänen tasonsa ei riitä näihin peleihin. Toki joutui pelaamaan Unkarin parasta pelaajaa vastaan. Sanoisin että ihan ok peli Hurmeelta, mutta hänen ei missään nimessä kuuluisi olla avauksen mies.

Sparv: Hyvä peli Sparvilta. Ehdottomasti yksi Suomen onnistujista eilen.

Hetemaj: Unkarin maalissa turha hyppy. Junnuissa jo opetetaan ettei hypätä näissä tilanteissa ulos tilanteesta. Keskitystä ei olisi pitänyt saanut tulla.

Eremenko: Oli jotenkin vaisu. Yllättävän paljon harhasyöttöjä, ja pelin loppua kohden hävisi enemmän kuvasta. Toki sai lopussa hyvän tontin, mutta ei mee ni ei mee.

Halstille: Hyvä peli jos jätetään pois se maalintekopaikka. Siitä olisi pitänyt ehdottomasti tehdä maali. Muuten hyvää peliä Halstilta.

Hämäläinen: Ottelun alussa yksi hyvä haasto, sen jälkeen oisi voinut tulla vaihtoon. Ei saanut juuri mitään vaarallista aikaan.

Pukki: Yksi hyvä laukaus ja hyvä syöttö Uroselle mistä Uronen paukutti tolppaan. Ei oikeen muuta.

Summa summarum. Suomella pitäisi olla edes toinen torppareista sellanen kahden metrin torni ettei sieltä kahden topparin välistä yksi mies puske palloa häkkiin. Neljä peliä ja Pukin maalisarake näyttää vieläkin 0. Olisiko jo aika koittaa jotain toista siellä kärjessä, ihan pelin alusta asti?

Pienestä kiinni, Urosen veto tolppa sisään-tolppa ulos, ja Unkarin maali niinkuin kapteeni Moisanderkin sanoi askel eteen-askel taakse.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kreikka kenkäisi odotetusti Claudio Ranierin eilisen Färsaaret kotitappion jälkeen pois päävalmentajan paikalta. Mixu jatkakoon nämä karsinnat loppuun ja jos Suomi ei pääse EM-kisoihin, niin hänen sopimuksensa loppuu ja uusi henkilö tilalle. Olisi kohtuuton paikka uudelle päävalmentajalle ottaa Suomen päävalmentajan tehtävä nyt neljän pelin jälkeen vastaan. Meillä on nyt niin seinään naulittu pelitapa ja ohut pelaajamateriaali kenelle hyvänsä päävalmentajalle, että turha sotkea asioita lisää Mixun potkuilla juuri nyt.
http://yle.fi/urheilu/hapeallinen_tappio_oli_liikaa__ranierille_potkut/7631091
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Futisforumia tullut vähän nyt luettua taas ja siellä tuntuu olevan valloilla käsitys, että valmentajan vaihdolla kaikki muuttuu aina paremmaksi. Haluttiin Muurinen ulos, haluttiin Hodgson ulos, haluttiin Baxter ulos, halutaan Paatelainen ulos. Sitten aina seuraavan ollessa vuorossa haikaillaan vanhoja takaisin, kun silloin oli aina "edes jokin osa-alue kunnossa".
Olen kyllä sitä mieltä, että Paatelainen ei ole tuosta jengistä parastaan saanut irti ja on alisuorittanut valmentajana. Tuntuu pitävän tuosta joulukuusestaan kiinni loppuun asti.
Suomella on yksinkertaisesti vain niin rajattu pelaajamateriaali, jolla ei tulla menemään kuuhun. Ei nyt, eikä lähitulevaisuudessa. Ne pienet asiat ratkaisevat kaiken. Joukkueena voidaan pelata ihan hyvin yhteen ja toteuttaa sitä omaa pelitapaa, mutta se ei paljon auta, kun pelaajien taitotaso ei vain riitä. Syötöt menevät juuri sen metrin, kaksi liian pitkälle, pallon vastaanotto karkaa juuri sen hiukan sivuun, keskitykset eivät osu, laukaukset eivät onnistu.
Eiliseltä esimerkkinä Urosen nousu laidalta, jossa leikki hetken "Messiä" ja ohitti kaksi unkarilaista hienosti. Sieltä syöttö maalin eteen, jossa Halsti saa kustua tilanteen uskomattoman tuhnulla yrityksellään. Eihän Halsti todellakaan ole mikään maalintekijä tai hyökkäyspään ratkaisija, mutta onkin tässä vain esimerkkinä.
Onnistunut maalinteko tai maalitilanteen luonti vaatii suurimmalta osalta Suomen pelaajia hetkellisen "ylisuorittamisen". Tässä tulee juuri se ero kärjen ja Suomen välillä. Muilla on sen verran enemmän taitotasoa, että näiden hyökkäyspään ratkaisujen tekeminen on jo enemmänkin rutiinia, mutta Suomelta se vaatii sen hetkellisen "ylisuorittamisen" useamman pelaajan kohdalta. Välillä näitä toki nähdään, mutta todennäköisyydet ovat aina vastaan.
Mielestäni Suomen avainpelaajat vielä muutama vuosi sitten olivat huomattavasti parempia, kuin nykyiset avainpelaajat. Ihan jo kärkijengeihin verrattuna. Se yksilötaitojen välinen ero on enemmänkin vain kasvanut kuin pienentynyt.
Vajaat kymmenen vuotta sitten meillä oli heittää Antti Niemi maaliin, Hyypiä, Pasanen, Tihinen, Kolkka, Litmanen, Forssell , Johansson kentälle muunmuassa.
Nuo pelaajat olivat tuolloin huomattavasti parempia verrattuna maailman kärkeen kuin meidät nykyiset pelaajat kyseisillä pelipaikoillaan.

Ikävä kyllä.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Mikä on Losan tilanne tällä hetkellä? Kaverista ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan. Onko saanut asiansa kuntoon? Google tietää kertoa että pelaa Skotlannissa Kilmanrockissa, mutta onko kenelläkään tietoa onko kunnossa ja fokus jalkapallossa vai kestittääkö vain paikallisia Henna Kalinaisia? Siinä oli huikea pelaaja joka parhaimmillaan täytti melkeinpä kuninkaan saappaat 10-paikalla.

Lisäys: Ja kun joku halusi jonkun koodinimellä "kusipää-Zlatanin" tuonne, niin eikö Losa täytä niitäkin kriteereitä?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mikä on Losan tilanne tällä hetkellä? Kaverista ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan...

Älkää nyt pliis enää Losaa nostako maju-keskusteluihin, hymiö.

Kreikka tosiaan potki valmentajansa ja ihan oikeutetusti kun joukkue häviää kaikille, jopa Färsaarien kalastajille... paitsi tietysti Suomelle.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Älkää nyt pliis enää Losaa nostako maju-keskusteluihin, hymiö.
No mutta tuohan oli informatiivista. Miksei? Onko Losan taidot kadonneet? Mielestäni Romakin sanoi jossain vaiheessa että olisi kiva pelata Losan kanssa. En tiedä onko mieli muuttunut, mutta sitähän mä lähdin kysymään, onko vielä toivetta että Losa nähtäisiin maajoukkueessa. Siinä on kuitenkin taitavin kaveri kymppipaikalle Suomessa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä on Losan tilanne tällä hetkellä? Kaverista ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan. Onko saanut asiansa kuntoon? Google tietää kertoa että pelaa Skotlannissa Kilmanrockissa, mutta onko kenelläkään tietoa onko kunnossa ja fokus jalkapallossa vai kestittääkö vain paikallisia Henna Kalinaisia? Siinä oli huikea pelaaja joka parhaimmillaan täytti melkeinpä kuninkaan saappaat 10-paikalla.

Lisäys: Ja kun joku halusi jonkun koodinimellä "kusipää-Zlatanin" tuonne, niin eikö Losa täytä niitäkin kriteereitä?

Ihan hyvä ehdotus...

vuonna 2007.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Katsoin Kreikka, Romania, ja Färsaaret-pelin, mutta eilen ei huvittanut kymmentä minuuttia pitempään katsoa. Luotto on täysin nollassa Huuhkajiin.

Ainoastaan tulos ratkaisee. Ei sillä ole merkitystä vaikka Suomi olisi esittänyt muuten ihan fantastista jalkapalloa jos niitä maaleja ei saada tehtyä.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En mikään futisasiantuntija ole missään nimessä, mutta omaan silmääni koko Suomen pelaaminen on sellaista, että palloa lähinnä pidetään hallussa maalin teon kannalta vaarattomilla alueilla. Niin sanottua näennäishallintaa.Loppujen lopuksi sen pallon hallinnan kautta ei sitten edes systemaattisesti mihinkään maalipaikkoihin pystytä hakeutumaan, vaan peli lopulta menee kuitenkin roiskimiseksi.

Kommentti näennäishallinnasta on aivan oikein - eilenkin Suomi syötteli hitaita syöttöjä kentän leveyssuunnassa ja hyökkäysten eteneminen ja tilan voittaminen vastustajalta tapahtui aivan liian hitaasti. Verrattuna huippujoukkueisiin, laitojen kautta tapahtuvat nousut tai pystysyöttöjen kautta tulevat tilanteet ovat Suomella merkittävässä vähemmistössä. Nykyjalkapallossa jokainen organisoitu puolustuslinja pystyy pelaamaan hitaat ja mielikuvituksettomat hyökkäyskuviot suurella todennäköisyydellä vaarattomiksi.

Paatelaista kiitetään siitä, että on tuonut rohkeutta pallolliseen pelaamiseen. Pyrkimyksenä hyvä mutta kuinka suomalainen jalkapallokulttuuri voi olla valmis sellaiseen kun se ei hyväksynyt soraäänittä Hodgsonin omista vahvuuksista ja vastustajien tarkasta analysoinnista lähtevää pelitapaa?
 

Beergenheim20

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Jokerit, OJ
Pakkohan sitä on syöttelemällä saada vastustaja liikkeelle, jotta sitä tilaa löytyy. Positiivista sentään, että syöteltiin maata pitkin. Joskus se ollut semmostakin, että saahaan syöttö tai kaks omille ja sit kukkupallo vastustajan päähän. Mut kyl siitä silti se viimenen silaus puuttuu.

Vähän harmi, ettei suomelta löydy semmosta kaveria kärjestä, jolle voi syöttää ja tällä riittäs tekniikka pääsemään omasta miehestä ohi. Kärjestä eikä oikeen muualtakaan. Urosen säkäjuoksu parin ukon ohi tais olla abaut eka onnistunut haasto näiden karsintojen aikana?
Harmi, että sekin sit sössittiin laukomalla vapaasta paikasta päin unkarilaisen persettä.

Sitä kyllä kaipais tohon suomen hyökkäyspeliin, uskallettas haastaa oma mies ja jos ei päästä ohi ni so wot, filmatkaa vaikka saatana. Ja jos ohi sattuu pääsemään niin sit vaan miljoonaa kohti maalia.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Ihan hyvä ehdotus...

vuonna 2007.
Eli sulla on jotain tietoa miten Losalla menee? Kaveri on reilu 30 vuotias eli ikä ei ole este. Jotenkin vaikuttaa siltä että kaikilla on tietoa siitä että kaverista ei enää ole mihinkään mutta mitään konkretiaa ei ole tarjolla. Losa taitaa nyt kuitenkin olla Suomen taitavin pelaaja ylöspäin.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se että Losasta ei ole kuultu mitään, kertoo jo aika paljon.
Pahaltahan tämä tilanne näyttää 2016 ajatellen. 1 piste kolmelta päävastustajalta, niin ei sillä kyllä pitkälle pötkitä. Nyt vaaditaan niitä vierasvoittoja ja onko tuosta porukasta siihen... Tosiaan semmoista ykköspyssyä tarvittaisiin, joka laittaisi pallot varmasti pussiin. Semmoinen Mikael Forssell parhaimmillaan.

Ei se helppoa kyllä ole ollut ennenkään. Tulee mieleen takavuosien Serbia-Suomi, jossa ensimmäinen jakso oli todella hienoa peliä ja maalipaikkoja riitti. Lopputulos kuitenkin isännille 2-0 lopulta. Samoin Kreikka-Suomi. Litti kahdella nollaa vastaan hyökkäyksessä Johanssonin? kanssa, huono syöttö ja tilanne ohi. Lopputulos isännille 1-0 loppupeleissä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli sulla on jotain tietoa miten Losalla menee? Kaveri on reilu 30 vuotias eli ikä ei ole este. Jotenkin vaikuttaa siltä että kaikilla on tietoa siitä että kaverista ei enää ole mihinkään mutta mitään konkretiaa ei ole tarjolla. Losa taitaa nyt kuitenkin olla Suomen taitavin pelaaja ylöspäin.

Ei ole, mutta oletan, että Suomen maajoukkueen valmennusjohdolla, pelaajatarkkailijoilla sun muilla on.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olen kyllä sitä mieltä, että Paatelainen ei ole tuosta jengistä parastaan saanut irti ja on alisuorittanut valmentajana. Tuntuu pitävän tuosta joulukuusestaan kiinni loppuun asti.

En ymmärrä jalkapallosta mitään, vaikka olen vuosikymmenen kiertänyt vieraspelejäkin. En tiedä mikä on joulukuusi tai miten se toimii, mutta näkeehän tämän viisivuotiaskin, että tämä ei toimi. En hyväksy KHL-mentaliteettia missä kaikki saa heti kenkää, se ei ainakaan toimi. Jotain pitäisi silti nyt tapahtua. Hodarin aikoina se oli ihan ok, että maaleja ei tullut, koska taktiikka oli sillä lailla laadittu ja ei hävitty, koska pelattiin aina 0-0.

Yksi maali kolmessa pelissä ja sekin maali tuli tilanteesta mikä ei edes ollut maalipaikka. Ja niitä maalipaikkojakaan ei ole mahdottoman paljon ollut.

Muutosehdotukseni on se, että nyt mietitään millä valmentajalla lähdetään ja mitä taktiikkaa tässä pitäisi kokeilla käytettävissä olevalla pelaajamateriaalilla. Toinen vaihtoehto on tietenkin lähteä maaliskuussa Belfastiin hakemaan 2-0 turpaan ja miettiä sitten onkohan tässä joulukuusessa nyt jotain vikaa.
 

RDivis

Jäsen
No mutta tuohan oli informatiivista. Miksei? Onko Losan taidot kadonneet? Mielestäni Romakin sanoi jossain vaiheessa että olisi kiva pelata Losan kanssa. En tiedä onko mieli muuttunut, mutta sitähän mä lähdin kysymään, onko vielä toivetta että Losa nähtäisiin maajoukkueessa. Siinä on kuitenkin taitavin kaveri kymppipaikalle Suomessa.
Eipä taida Losa enää olla lähelläkään maajoukkuepaikkaa. Kilmarnockissahan mies tällä hetkellä palloilee. Killie-fanithan häntä edelleen jumaloivat, mutta taitanee johtua enimmäkseen miehen edellisestä visiitistä seuraan. Tuolloin hän dominoi Skotlannissa. Nyt en ole pelejä nähnyt, mutta muutama peliesityksiään pahoitteleva viesti Losalta on somessa osunut silmään.

Mitä tulee Roma-Losa kaksikon pelaamisen maajoukkueessa yhdessä, siihen ainakin mulla liittyy vain huonoja muistoja. Roma, kun tuntuu hukkaavan kaiken pelikäsityksensä etsiessään vain ja ainoastaan isoveikkaa viheriöltä. Harjoituksissa ehkä hauskaa, mutta täyttä miehitystä vastaan tuollainen syöttöjen pommittaminen yhdelle jätkälle on varsin yksipuolista. Eikä se toimi, vaikka ajateltaisiin tilalla olevan huippukuntoinen Losa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Suomi pelaa tiistaina vieraissa harjoituspelin Slovakiaa vastaan ja siellä voisi kokeilla jotain uutta hyökkäyspelin osalta ja Roman pelaamaan alemmaksi keskikentällä, että siellä on edes yksi pelintekijä avauksessa. Mixu saa itse miettiä loput muutokset, kun hän saa palkkaa päävalmentajan työstä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Mitä tulee Roma-Losa kaksikon pelaamisen maajoukkueessa yhdessä, siihen ainakin mulla liittyy vain huonoja muistoja...

Siis ihan faktahan on se, että Losan viimeinen (?) maaottelu Georgiaa vastaan oli hänen kohdaltaan ihan järkyttävä farssi pelillisesti ja päättyi lopulta idioottimaisesti suoritettuun käsivirheeseen ja ulosajoon.

Ja siis isoin fakta tuossa matsissa on se, että Suomen peli parani huomattavasti yhden miehen vajaalla, kun Losa siirrettiin pukukopin puolelle ja pian ulosajon jälkeen Suomi tasoittikin loppunumeroiksi 1-1.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Sopiiko Jere Jr ollenkaan Mixun joulukuuseen, kysyy epätietoinen. Siinähän ei ole kymppipaikkaa vai olenko käsittänyt väärin.
 

Dinho

Jäsen
Sopiiko Jere Jr ollenkaan Mixun joulukuuseen, kysyy epätietoinen. Siinähän ei ole kymppipaikkaa vai olenko käsittänyt väärin.

Onhan Losa pelannut Mixun aikanakin, viimeisin kilpailullinen matsi Georgia-kotipelissä perseillen itsensä punaisella ulos. Sen jälkeen Israel-treenipeli, jossa istui penkillä.
Mixun joulukuusessa Roman Eremenkon voisi sanoa olevan klassisemmin kymppipaikkaa pelaava, kun taas Kappe/Riski on tyyliltän enemmän väihyökkääjä. En näe Losalle paikkaa Huuhkajissa, pikkuveljensä dominoidesssa yläoksaa.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Pitäisikö tiistain harjoituspelissä kokeilla jotain uutta, vaikka 4-2-3-1? Tai kärkipari Markkanen-Pohjanpalo? Tai kokeilla Berat Sadikia joskus?
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitäisikö tiistain harjoituspelissä kokeilla jotain uutta, vaikka 4-2-3-1? Tai kärkipari Markkanen-Pohjanpalo? Tai kokeilla Berat Sadikia joskus?

Ehdottomasti kyllä, ihan sama mitä mutta jotain erilaista kuin noissa viimeisimmissä matseissa. Miksi muuten tällainen harjoitusottelu järjestetään nyt - seuraavaan karsintapeliin on aikaa lähes neljä kuukautta? Johtuuko kansallisten sarjojen aikatauluista vai mistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös