Hupaisia virheitä mediassa

  • 711 308
  • 3 231

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämänpäiväiseen KooKoo-TuTo ottelun tulosseurantaan on lipsahtanut ihan muutama pikku virhe. Ensimmäinen erä kesti 60 minuuttia. Jäljellä näyttäisi olevan vielä pelaamatta 2 neljättä erää. Lisäksi ylälaidassa on, että vastakkain olisikin KooKoo ja KooKoo.

Mestiksen sivujen tulosseuranta:

http://79.125.2.198/mpublic/index.php?cha=2882d298c0c7ab3d83602013bc1495e4
 

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Luulin että tarkoitit otsikkoa: TPS:n Garrett Raboin viihtyy Turussa

Miten kukaan voi viihtyä Turussa (paitsi turkulaiset)?

Huonosti muuten ainakin viime keväänä viihtyivät kaikki vieraspaikkakuntalaiset. Me kyllä viihdyttiin raumalla, jyväskylässä ja vielä teillä siellä hämeessäkin. Oikein mukavia muistoja mutusteltavaksi!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kukkaron narut tiukalla

MTV3:n teksti-tv uutisoi sivullaan 264, että:

"Espanjalaisen futisjätti Real Madridin sunnuntainen vuosikokous hyväksyi seuralle massiivisen 450 euron budjetin seuraavaksi vuodeksi."

Tuolla rahallahan Real saa vuoden 2011 aikana hankittua esim. uusia astioita jengin ruokalaan tai vaikka uudet verhot Mourinhon toimistoon.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Aamulehden nettisivut 13.9.2010:
"Panosta sai sakot: Kivenmurikat uhkasivat työkavereiden henkeä"

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/190145.shtml
(Linkki vie Aamulehden uutiseen)

On taatusti ollut kovat panot...

EDIT: Loppuu se ennustelu, eli 13.10. -> 13.9. Aamulehti on näköjään muuttanut jo tarinaa...
 
Viimeksi muokattu:

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikki mediat toitottavat kuinka Messiä taklattiin törkeästi tai erittäin törkeästi. Oikeasti puolustaja laittoi jalan Messin eteen ja Messi venäytti jalkansa. Korkeintaan osui vähän toiseen jalkaan, mutta missään nimessä kyseessä ei ollut mikään poikkeuksellisen törkeä taklaus, vaan loukkaantuminen oli enempi huono säkä. Ihme uutisointia.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Kaikki mediat toitottavat kuinka Messiä taklattiin törkeästi tai erittäin törkeästi...

Täysin samaa mieltä kanssasi. Kun näin eilen sen "todella törkeän telomisen", niin kyllä siinä pieni naurun purskahdus pääsi. Siinä on taas Ylen jannut, iltapäivälehdet ja ym. kirjoittaneet toisiaan koipioiden kenenkään varmastikaan katsomatta tilannetta sen paremmin.

Tilannehan oli keltaisen arvoinen tai jopa pelkän vaparin, silti siitä saatiin joku vuosisadan törkein taklaus väännettyä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
MTV3:n viihdeuutisissa kerrotaan, että Maija Vilkkumaa odottaa vauvaa. Huomionarvoista on se, että "Vilkkumaalla on ennestään pian kolmevuotias tytär Saara. Hän on naimisissa bändinsä kitaristin Mikko Kososen kanssa."

Nuorena on vitsa väännettävä.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers

Iskender

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,LA Kings, Türkiye Buz Hokeyi Federation
Itseä pisti suunnattomasti kyrsimään se kun TPS kohtasi uefa-cupin karsinnassa Belgialaisen Cercle Brüggen. Niin eiköhän maikkari yritä kusta silmään ja väittää että Cerclen sijaan joukkueen nimi oli Club Brügge joka on belgian parhaita joukkueita ja pari astetta kovempi kuin Cercle.
Jotenkin aina Suomalaisia pitää yrittää saada hyvään valoon...
 

Ralph

Jäsen
"Metsä on ihanteellinen ympäristö. Siellä lapsen kaitseminen on helpompaa kuin päiväkodin aidatulla pihalla. Metsä sulkee lapset omaan turvaansa."
- Lastenharhanopettaja

Nokian Uutiset 25.10.2010


Lapset harhaan opettava henkilö opastaa lapset ja näemmä aikuisetkin harhaan. Mielenkiintoinen ammatti, paljonkohan palkka on..
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Iltalehdessähän näitä riittää niin paljon, että melkein turha tänne lisäilläkään. Tässä kuitenkin taas yksi:

Otsikko: Niittymäeltä nollapeli
Teksti: Niittymäki torjui 27 laukausta 29:stä.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tsekkasin tuon Iltalehden jutun, ja päädyin lukemaan raportin liigakarsinnasta.

"Telotuksi joutui myös Viikinkien ykköshyökkääjä Obi Metzger, jonka nilkkaan ja toisella jalalla palloon JJK-toppari Jarkko Okkonen osui kipeästi ensimmäisen puoliajan lopulla. "

Meni hetken aikaa, ennen kuin tuo lause aukeni. Ei vättämättä kovin sujuvaa kielenhallintaa. Jos ei hommaa hallitse, niin kannattaisi varmaan yksinkertaistaa hieman. Olisi toimittajan kannattanut jättää tuo "ja toisella jalalla palloon" -lisäys tuolta pois, niin teksti olisi huomattavasti selkeämpää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös