Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Huonot suoritukset NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana ufon_kaakao, 01.05.2013 klo 13.57.

 1. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Tässä lämmittää mieltä myös vanhan liiton rystylämäri :)
   
 2. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Miksei hylätty korkeana mailana? Yläriman yläpuolella kuitenkin kiekon osumiskohta. Devils ei tuota varmaan pysty haastamaan, mutta eikö joku tilannehuone katso kaikki maalit läpi?
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kyllä sitä omaan maaliin saa vapaasti lyödä kiekkoa korkealla mailalla. Eli ei tuossa mitään tarkistettavaa ole.
   
 4. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Aa, olen luullut että maalintekotilanteessa korkea maila koskee molempia joukkueita. Vähän hassua itse asiassa, että sama kiekko on vain toisen joukkueen pelattavissa.
   
 5. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Tuolla periaatteella olisi myös Lovejoyn "maali" pitänyt hylätä, kun oli kädellä tehty maali.
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  No joo, toki näinkin, vaikka ei tietysti ihan sama asia, kun tuo kiekko oli ihan pelattavissa mailallakin eikös vaan. Greenen kiekkoa hyökkääväkin joukkue olisi ilmeisesti voinut pelata mailalla, kunhan kiekko olisi otettu haltuun, ts ei olisi kimmonnut korkean mailan jälkeen ~seuraavasta kosketuksesta maaliin. En ollut tosiaan tullut ajatelleeksi, että jos kiekko nousee maalin edessä korkeuksiin ja putoaa sieltä, niin puolustava joukkue saa lyödä sitä mailalla (pois päin maalista tai maaliin) ennen kuin hyökkäävä joukkue (maaliin).
  Taitaa olla jopa niin, että omaan maaliin saa kiekon lyödä yli hartiatasoltakin.

  Edit: Itse asiassa aika hölmöä minulta kun nyt oikein molemmilla aivosoluillani asiaa ajattelen.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2018 klo 10.33
  5hole tykkää tästä.
 7. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  pikkuvaimo ja RedPower tykkäävät tästä.
 8. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  Varsin viileästi tullut katseltua pelejä tällä kaudella, mutta tämän Lehkoselle tuomittu filmausjäähy ja sitä kautta hylätty maali oli jo sen verran rajua paskaa että tuli vetäistyä aamupalapekonit vahvasti väärään kurkkuun. Miten kukaan rehellisin aikein jäällä oleva tuomari voi viheltää tuosta Lehkoselle jäähyn?! Artturi vetää omaan tuttuun tyyliinsä tilanteet loppuun ja maila kainalossa ainoa tapa yrittää saada laukaukseen edes vähän voimaa on juuri tuo. Huikea suoritus, hieno alivoimamaali. Joku tulosvetohan tuossa on raitapaidalla selkeästi ollut vetämässä...
   
  Vislami ja RedPower tykkäävät tästä.
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  E: Väärä ketju
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018 klo 05.05
 10. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Tappelussa kun ei kauhean hyvällä katsota maassa makaavan hakkaamista, niin mitenkäs sellainen tilanne, että maahan kaatunut jatkaa lyömistä maasta käsin?

  Cirelli vs Patrick - Streamable
   
 11. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Sami Vatanen on päässyt tälle listalle lie jo useamminkin, mutta jälleen on pakko kysyä. Sami elä lähre sinne? Mitä ihmettä herra puuhaa tuossa Heiskasen 5-4 voittomaalissa. Levittää Heiskaselle punaisen maton, että leikkaa siitä sisään ja käy tekemässä maali. Olikohan Dallaksen voitto pitkävedossa kiinni? Tai et Heiskanen tekee 2 maalia. Aivan järkyttävää pelaamista jälleen kerran Vatmanilta
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tuo sama teksti osuu sanasta sanaan myös Heiskasen ensimmäiseen maaliin. Vatanen katselee molemmat maalit hallin parhailta paikoilta.
   
 13. FiveHole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Giants
  Lainaus:
  Jälkimmäisen maalin osalta piti ihan itsekin kelailla, että mitenkähän Vatanen tuon tilanteen näkee kehittyvän kun näytti ihan varta vasten siirtyvän pois.

  Ensimmäisen Heiskasen maalin osalta riippuu vähän miten NJ:ssä on sovittu pelattavan nuo, siellähän Vatanen on toisella laidalla kiekottomassa miehessä ainakin näennäisesti kiinni, näytti vähän että Coleman ei osannut reagoida siihen kun Heiskanen vaihtoi painottomalle puolelle. Voi toki olla että Vatasen olisi tuossa pitänyt jäädä vain maalinedustaa varmistamaan eikä lähteä "väärälle" laidalle ollenkaan.

  Joka tapauksessa ei ihan napakymppisuoritus Vataselta, sopii hienosti tähän ketjuun.
   
 14. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Hidastuksesta näkyy kuinka Heiskanen tekee tuossa jälkimmäisessä maalissa pienenpienen vartaloharhautuksen, joka saa Vatasen täysin vipuun ja lähtemään väärään suuntaan. Eli Samin reaktio saa täältä ymmärrystä.
   
 15. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Ei millään pahalla, mutta nyky-Vatasen jallittamiseen riittää pari terävää potkua. Tuossa voittomaalissa vain korostuu se kun kaiken muun ohella edes pää ei ole pelissä mukana. Povaan edelleen hankalaa tulevaisuutta Vadulle shown puolella. Tolkuttoman paljon täytyy meiningin muuttua.
   
 16. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Näin tämän itsekin näin. Nimenomaan ilman parempaa tieto laitan Colemanin piikkiin. 4vs4 on tiettysti hankala pelitilanne, kun rutiini sen pelaamisesta puuttuu.
   
 17. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  En olisi huolissani. Ensi kaudella on viimeinen kausi sopimuksesta, joten tasonnousu odotettavissa.
   
 18. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Sami pelaa nyt kolmatta vuotta neljän vuoden isohkosta lapusta ja meininki on ollut aikamoista kuraa muutamia välähdyksiä lukuunottamatta. Miksi tai miten se taso yhtäkkiä nousisi ensi kaudelle? Olen Vadua seurannut tarkasti koko uran ja alamäki alkoi kahden mainion kauden jälkeen syksyllä -16. Sattumalta kun sai ison rahapussin. Ne tutut vahvuudet ovat kadonneet täysin ja mies on jo huonojen suoritusten myötä lähes ilmiö. Saa olla kyllä helvetinmoinen ensi kausi jos haluaa jatkolappuun vuosia ja vähintään nykyistä kausiliksaa.
   
 19. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Eihän se nykyistä liksaa tule saamaan seuraavassa sopimuksessa, mutta uskon sen verran tsemppaavan uuden sopimuksen takia, että ensi kausi tulee olemaan ihan hyvä. Sitten voikin ottaa rennosti taas.
   
 20. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Korostan tuota rennosti ottamista. Samin huonosta suorittamisesta on jo pitkäaikaista näyttöä. Vadu haluaa omien sanojensa mukaan olla jopa ykköspakki tai johtava pelaaja. Sain kuittailua KHL-heitostani, mutta voisikohan ns. helpompi liiga oikeasti houkutella? Nyt kun kohelossa taisi Samin oikeudetkin siirtyä. Kyllähän se tuloskeskeinen suorittaminenkin voisi maistua ilman liian kovaa vaatimustasoa. Lopulta asian ratkaisee se että tarjoaako joku NHL-jengi riittävästi vuosia, roolia ja sen 3-4 miljoonaa kaudesta.

  Mutta tämä offailusta. Toisen ketjun juttuja case Vatanen.
   
 21. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Canadiensin Jeff Petrylta aika vahvaa suorittamista viime yön kotiottelussa Wildia vastaan: Granlund's patient tally

  Ensin turha jättösyöttö suoraan vapaana olleen Granlundin lapaan ja sitten vielä kaiken varmistuksesta käy blokkaamassa Pricen, että tämä ei pääse tekemään torjuntaliiketta. Tuo jäi ottelun ainoaksi maaliksi. Job well done!
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  astraljava, Ishmael & Naamavelli tykkäävät tästä.
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tämä on sitä kuuluisaa katseella puolustamista :D Tuota näkyy yllättävän paljon, että neliönkin keskeltä se vastustaja vain lyö kiekon sisään. En tiedä onko se puolustajan vai hyökkääjän vika sitten, että siitä keskeltä joku pääsee kiekkoa lyömään. Ehkäpä painottoman laidan pakin? pitäisi katsella peliä päin, että mistä hänen miehensä tulee maalille
   
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Vähän veikkaan, että joku noista kolmesta pelaajasta oli väärässä paikassa kun seisovat jonossa.
   
 25. bftw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thiem
  Lainaus:
  Marincin (#52) veteli tuossa tilanteessa aivan vihkoon. Oli ensiksi myöhässä tilanteessa ja sen jälkeen liukuu siniviivalta väärälle tolpalle, missä on kaikki Toronton pelaajat. Toivottavasti ei tartte enää kattoa kyseistä herraa Toronton paidassa. Traumoja jo pudotuspelisarjasta Washingtonia vastaan, kun tuurasi Polakia.