Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Huonot suoritukset NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana ufon_kaakao, 01.05.2013 klo 13.57.

 1. tuffgong Jäsen

 2. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
 3. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
 4. Pica Jäsen

  Bolts-Bruins heikoin lenkki oli jälleen tuomarit (youtube). Onko toiminnassa kehitettävää?
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Onko Bruins hävinnyt tällä kaudella peliäkään ilman, että vastustaja olisi voittanut tuomarien avulla?
   
 6. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Oletko sinä kirjoittanut kertaakaan tänne provoamatta? Tuossahan ei muuten kertaakaan mainita, että tuomarit olisivat olleet syy tappioon. Huonoja ne olivat pelissä. Poikkeuksellisen huonoja.
   
 7. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä ja informatiivinen linkki. Peliä suorana katsoessani näin tilanteen niin, että Marchandia lyötiin läpiajossa mailaan ja ajattelin, että mitä hittoa siellä käsiäsi levittelet. Mutta kyllähän se lyönti hanskaan osui, joten rankkari tuosta olisi pitänyt viheltää.
   
 8. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Tuomarivirhe, mutta Marchandkin pelasi tuon niin huonosti kuin voi. Huitaisun jälkeen yritti ottaa kiekon ja kun ei yltänyt niin teki dramaattisen käsien noston ja kiljahti tuskaisesti. Siihen asti kun saadaan robotit tuomitsemaan, niin tuo valitettavasti vaikuttaa.
   
 9. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Ei mennyt ihan putkeen Forsbergin "syöttö" omalla puolustusalueella. Mitähän kaverin päässä liikkui?
   
 10. Ralph Jäsen

  Olipas huonoa suorittamista tuomarilta.

  Wilson scores and takes a penalty on the same play

  Orlov tarjoilee, Wilson tekee maalin ja samalla Suterin avustuksella kaatuu maalia päin. Dubnyk vetää oma show'ta hetken ja maalin lisäksi tuomitaan Wilsonille jäähy.

  Jos joku jäähy annetaan nimellä, niin tämä. Järkyttävän huono tuomio.
   
 11. Nagiri Jäsen

  Lainaus:
  Jäähy tuosta oli todella naurettava ja ei Dubnyk itsekkään nähnyt tuossa mitään väärää, mutta tuskin tuossa mitään showta Dubnyk vetänyt kun selvästihän sen näkee että ensin Wilsonin perse kolahtaa päähän ja sen jälkeen vielä Suter näyttää osuvan polvella joten varmasti tuntu.
   
 12. Pausima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Wild
  Lainaus:
  En tiedä ootko koskaan ottanut maalivahtina kenenkään persettä suoraan päähän, mutta kokemuksesta voin sanoa, et noissa vauhdeissa sen iskun jälkeen on hetken aika pihalla. Tuomiosta toki samaa mieltä, mutta tästä tulee mieleen erään divarituomarin sanat "ei voinut sattua koska oma pelaaja osui suhun." Eli jääkiekossa voi sattua vain jos rikotaan. Loogista eikö?
   
 13. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Leijonat
 14. Kooki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Jankowski 6-0 - Streamable

  Coyotesin puolustus on hieman hukassa ylivoimalla pelatessa.

  Linkki vie videoon viime yön Coyotes-Flames pelin maaliin.
   
  Rene Saari, Moses & Punainen liekki tykkäävät tästä.
 15. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Tässä on todiste siitä, että Timo Jutila ei ollut väärässä todetessaan, että "älä lähre sinne"...
   
  Kooki ja SVSV tykkäävät tästä.
 16. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Oikeammin menisi kaiketi, että: "älkää nyh herraj jumala kaikki lähtekö shinne"
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Vislami ja Elazi tykkäävät tästä.
 18. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Jack MF Johnsonhan siella oli totuttuun tapaansa kahvilla. Ensin unohtaa miehensa, sitten lahtee puolivaloilla sohimaan, jonka jalkeen joku ilmeisesti avaa hallin ovet kun mies on heti noin nurin.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Ei se silti poista tuota Crosbyn suorittamista, ekä selkä suorana liukuu omiin (e: luultavasti pitkä vaihto) ja sitten ihan kahvilla mitä ihmettä tapahtui kun ei saanutkaan kiekkoa pois.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2018 klo 19.48
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Crosby oli tuota ennen hyökkäyspäässä menettänyt tasapainonsa kun yritti pysähtyä kiekon tullessa hänen jalkoihinsa ja heti tuon tilanteen päätteeksi suuntasi pukukoppiin. Ensin alkuun pelkäsin että sai tuosta Jostin vastataklauksesta (ainakin näyttää tuosta kuvakulmasta että nostaa olkapäätään taaksepäin ja siten suorittaa hieman vastataklausta siinä) osuman päähänsä kun tosiaan kadotti täysin näkymän kiekkoon ja sen vuoksi oli ihan ulkona tilanteesta, mutta luistimen kanssa siellä oli ainoastaan ongelmia, ainakin Pens-kommentaattori Erreyn mukaan. Eli olkoot tuo tekosyy sille miksi ei täysillä luistin liikkunut tilanteessa, tosin eihän tuossa nyt millekään täydelle luistelulle ollut pakottavaa tarvettakaan kun siellä oli molemmat pakit alhaalla kahta Avs-pelaajaa vastassa.

  Sitä mä peliä katsellessa hieman katselin että mistä Penguinsille tuossa oltiin jäähyä viheltämässä, kun tuo maali tosiaan tuli siirretyn rangaistuksen aikana. Mutta tuosta gifistähän se näkyy että käsi nousee ylös tuossa Crosbyn ja Jostin kiekontavoittelutilanteessa eli Crosbylle siitä oltiin jäähyä antamassa. En kyllä tuosta kuvakulmasta näe jäähyn arvoista rikettä Crosbyltä. Ottaa toki toisella kädellä Jostista kiinni ja sitten toisella kädellä yrittää pelata kiekkoa, mutta aika vähäinen kiinnipitäminen oli kuitenkin. Tuomarit nyt muutenkaan ottelussa eivät ihan olleet hereillä, molemmin puolin, että tuosta yksi heikko suoritus heille lisää.

  Jostilta tilanteessa hyvin suoritettu vastataklaus jolla sai Crosbyn pelattua ulos tilanteesta.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2018 klo 20.02
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Samaa ihmettelin peliä katsoessa ja luulin itse, että sieltä oli tulossa jäähy Avsille. Pelin lopussakin aika kummallinen meno kun ei selkeää kampitusta vihelletty.
   
 22. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Minä luulen että se jäähy oli tulossa tuosta Crosbyn yhden käden viikatteesta. Toinen huono suoritus nähtiin loppuhetkillä kun tuomareilta meni tuo Letangiin kohdistunut kampitus täysin ohi. Minusta päivänselvä jäähyn paikka.
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Toki jos se Crosbyn maila osui Jostin käsille niin ehdottomasti jäähyn arvoinen rike silloin, mutta kyllä tuo mun silmään näyttää siltä että Crosbyn maila pysyi alhaalla ja sai jopa osuman kiekkoon siinä. Osittain sen takia Crosby varmaan kääntyi toiseen suuntaan kun kuvitteli sen osuman seurauksena kiekon lähteneen siihen suuntaan, mutta osuma kiekkoon ei kuitenkaan ollut tarpeeksi voimakas ja Jost sai sen siitä mukaansa.

  Tuo kuvakulma ei nyt kuitenkaan paljasta mihin Crosbyn maila otti osumaa. Tuomarilla toki siinä paras paikka nähdä se osumakohta.
   
 24. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Edellisessä viestissä näköjään sopivasti kommentoitu aiemmin kaudella nähtyä Vatasen omaa maalia joten tässä hyvää jatkoa Devilsin veteraanipuolustajien vahvalle suorittamiselle:

  Ben Lovejoy ohjaa kädellään vaarattoman päätykiekon omaan maaliin: Aberg's fortuitous goal

  Andy Greene huitaisee korkealla mailalla kiekon maalin edestä omaan maaliin: Kase's go-ahead goal

  Devils teki ottelussa kolmannenkin oman maalin mutta se oli perinteisempi 'syöttö muuttaa puolustavan pelaajan luistimesta suuntaa' oma maali joten suorituksena ei yhtä hieno kuin yllä olevat kaksi muuta.