Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Huonot suoritukset NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana ufon_kaakao, 01.05.2013 klo 13.57.

 1. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Huonoa suorittamista myös Avlanchen penkiltä. Sieltä ei pelaajat, valmentajat tai huoltajat tainneet paljon huudella, että tuus nyt vittuun sieltä niin pojat saa tehdä maalin. Eikä avattu luukkua valmiiksi. Sportsnetin lähetyksen erätauolla tuo nostettiin hyvin esille ja ripitettiin Avalanchea tilanteesta. Hyvin oli vielä vertailukohdaksi poimittu muitakin vastaavia tilanteita ja malliesimerkiksi jokin peli Bluesin ja Starsin välisestä sarjasta. O'Reilly liukui rauhassa kohti penkkiä paitsiossa ollessaan, kunnes penkiltä alettiin pitämään ääntä ja auottiin molemmat luukut, että ehtii ajoissa pois. Blues pääsi nopeasti uuteen hyökkäykseen ja tuo hyökkäys päättyi ottelun voittomaaliin.
   
  astraljava tykkää tästä.
 2. Jack DiBiase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Habadiens
  Tasan ainoa, jota tästä tilanteesta voi syyttää on Landeskog itse. Ei ole kysymys mistään porttien avaamisesta tai muusta, vaan erittäin huonosta pelisilmästä Landeskogin osalta tässä tilanteessa.

  Ihan perseestähän nämä haastot nykyisin, varsinkin paitsiotilanteissa, mutta minkäs teet.
   
  Kooki tykkää tästä.
 3. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Pääsyyllinen joo, mutta olen samaa mieltä tuon em. Sportsnetin lähetyksen kanssa siitä, että myös penkki olisi voinut tehdä huomattavasti enemmän.

  Tuosta tilanteesta tuli vähän mieleen harrastekiekkopelit kun seurataan vain kiekkoa eikä olla ihan täysin tilanteessa mukana.

  Pienet asiat, ne ratkaisee näissä peleissä aika paljon.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Onhan tuo silti täysin surkuhupaisaa. Mitä ihmeen merkitystä tuolla on? Joko kiristetään (e: siis muutetaan) paitsioita koskevaa sääntöä tai sitten kiristetään vaihtoja koskevaa sääntöä, eli tuommoisesta hitaasta liukumisesta sitten myös tiukemmin jäähyä, jos se noin paljon vaikuttaa peliin. Eniten näissä kuitenkin häiritsee se, että näitä maaleja tihrustellaan ties kuinka kauan ja tilanteet on just tämmöisiä, missä ihmetellään oliko jalka millin ilmassa vai millin väärässä paikassa. Tappaa tunnelman kyllä täysin ja näistä haastoista voitaisiin jo luopua, jos ei kerran osata hoitaa asioita kuten jalkapallossa on hoidettu, missä hommia ajatellaan myös katsojien kannalta. Ottakaa vaikka aikaa kuinka kauan meni, kun Tottenhamin toinen maali tarkistettiin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2019 klo 19.31
  lasaleiko, Vislami, Hauntti ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Nyt oli kyllä melko ratkaisevaan paikkaan huonoa suorittamista tuomareilta yön pelissä. Ja yllättäen Boston kiitti ja teki voittomaalin tuosta lahjasta. Edellisessä pelissä McAvoy sai lahjan tuomareilta, nyt sitten Kuraly. Oiskohan Marchand neuvotellut vapaudu vankilasta kortin koko tiimille?
   
  Labomba tykkää tästä.
 6. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Jos laittaisit jonkun tilannetta avaavan videon niin voisi katsoa
   
 7. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Olepa hyvä. Hamilton, 2 minutes, roughing. Samaan aikaan tuo Svechnikovin kolaaminen keskialueella.
   
  rosvokonna ja Labomba tykkäävät tästä.
 8. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Thanks! Onhan tuo aika naurettava
   
 9. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 10. narri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins ja Jokerit
  Hamiltonin kyynerpää kasvoihin oli selvä kakkosen paikka. Ihme ettei peliä vihelletty heti poikki, koska Eikös kiekko jäänyt carolinalle? Vai oliko vihelletty ja tuo Kuralyn törmäys tapahtui pelikatkolla ja siksi ei jäähyä, koska ei vaikuttanut pelin kulkuun. Tosin ois siitä voinut antaakin kakkosen väkivaltaisuudesta. Estäminen se ei ollut, jos oli pelikatko.

  Edit. Videon mukaan Carolinalla oli kiekkokontrolli n. 1-2 sekkaa ennen yhteentörmäystä. Vihellys saatto tulla myöhässä tuomarilta, mut kuitenkin ennen yhteentörmäystä. Eli ei ainakaan estäminen, mut en purnais, jos olis tullut 2 Minnaa vaikka väkivaltaisuudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2019 klo 10.16
 11. Lainaus:
  Videon ajassa 2.10 nähdään kuinka Hamilton vastataklaa Nordströmiä kyynärpäällä suoraan suuhun. Tämän jälkeen vieressä oleva erotuomari nostaa käden välittömästi pystyyn ja puhaltaa pilliinsä. Peli oli siis ohi jo siinä kohtaa kun Kuraly törmäsi Svechnikoviin.

  Tuo Hamiltonin kyynärpäätaklaus on kyllä päivän selvä kakkonen oli sitten minkä väriset värilasit päässä tahansa.

  Tämä ei poista sitä, etteikö Kuraly-Svechnikov tilanteesta olisi toki voinut myös viheltää jäähyn.
   
 12. Pica Jäsen

  Tuomaritoiminta oli heikkoa heti alusta alkaen ja noin 15 sekunnin pelin jälkeen takatolpalle rynnistänyt kiekoton Krug vedetiin Fogelin toimesta vaarallisesti nurin. Kaksi erää Hurricanesin pelityyli meni läpi joten eivät liene tyytyväisiä että kolmannessa alettiin koiruuksia viheltelemään. Tästä pelikoosteesta (youtube) kattava kertaus pelin tapahtumista.
   
 13. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Nojoo, en tuosta ole eri mieltä että videotarkastuksia tulisi jotenkin järkevöittää tai ottaa pois näissä paitsiotilanteissa. Kunhan nostin esille, mitä Avs olisi voinut tilanteessa tehdä.¨

  Olipas kaikennäköstä pillipiiparointia tosiaan Bostonissa, vaan @Dougie n kanssa samaa mieltä, että loppujen lopuksi menivät melko tasan.
   
  aessi tykkää tästä.
 14. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Ihan naurettavia nämä värilasien takaa tulleet kyynärpäällä naamaan -kommentit. Olkapää nassuun toki, mutta sinänsä ihan moitteeton vastataklaus, jota vastustaja ei osannut odottaa.
   
  rosvokonna tykkää tästä.
 15. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Jep. Ja twitterissä meuhkataan, että Hamilton hyppäsi. Luistimet kyllä irtoavat jäästä, mutta vasta siinä vaiheessa, kun taklaus osuu häneen. Hamiltonin liikesuunta on siinä vaiheessa kohti laitaa, kun luistimet nousevat jäästä.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Viimeksi muokattu: 10.05.2019 klo 16.06
 17. Pica Jäsen

  Selvästi tuossa Marchand hyökkää kiekottoman Staalin kimppuun ja katkaisee samalla tämän mailan. Eikös tästä mailan katkaisusta annettu jo varoitus edellisessä sarjassa ja uhkaus että seuraavasta rankaistaan? Tuosta kuuluisi pieni huili tai ainakin rapsut mutta eihän liiga tee mitään kun kyseessä on tähtipelaaja ja kurinpito on Bruinsin taskussa. Aina saa Bostonin pelaajat huseerata ilman jäähyjä kun vastustajalta vihelletään kaikki pienetkin hipaisut.
   
  teude, astraljava, larzzon ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 18. Caniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
  Lainaus:
  Riippuu keneltä kysyy. Joko yhteentörmäys, selkeä estäminen, tai sitten tämän hetkinen oma suosikki eli Staal ajoi törkeästi poikittaisella suoraan selkään. Vain mielikuvitus on rajana.

  Ei liity nyt pelkästään viime yöhön tai tähän ketjuun, mutta onkohan muiden mielestä menossa huumoripuolelle tämä nykymenokin, kun jokaisesta kontaktista näyttää kohta ilmestyvän gif-kuvia. Ja jos tietyssä tilanteessa on "oma joukkue" vaikkapa saanut jäähyn, niin kaivetaan esiin edes jollain tavalla samanlainen tilanne, mistä vastustaja ei aiemmin saanut jäähyä jne. Eli aina meitä sorretaan!

  Ai niin huono suoritus NHL:ssä. Aihe on toki haastava, mutta niitä kun kuitenkin pyöritellään minuuttitolkulla videoilta, niin silti se koko ajan kasvava epäloogisuus maalivahdin häirintään liittyvissä tuomioissa.
   
  larzzon ja aessi tykkäävät tästä.
 19. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Kyllä tää giffien pyörittely ja joka tilanteesta itkeminen on ollut vähintään yhtä surkuhupaisaa kuin tän kevään tuomaritoiminta.

  Toisinaan vihelletään ihan törkeän heppoisesti ja toisaalta kiekottoman estämistä katsotaan koko ajan läpi sormien.

  Paikotellen sellainen fiilis, että kaukalossa saa tehdä melkeen mitä vain, mutta joka tapauksessa kummallekin joukkueelle vihelletään tietty määrä kiintiöjäähyjä.

  Plus että sitten on ollut pari ratkaisevassa osassa ollutta vihellystä, jotka eivät ole osuneet.

  Canes-Bruins pelissä olis pitänyt viheltää heti alkuu Foegelen susijalka Krugiin, niin ois voinut rauhoittua. Kuralyn korkea myös jäähyn arvoinen, kaikki muu melko heppoista paskaa.

  Edit. Hamilton istu kaksi jäähyä paskoista tuomioista, että kyllä mahtaa vituttaa.

  Edit. Tuomaritoiminnasta taitaa olla oma ketjukin, mutta tänä keväänä tämä on sopivampi
   
  Caniac tykkää tästä.