Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eka Domi oli paras
Tasan ainoa, jota tästä tilanteesta voi syyttää on Landeskog itse. Ei ole kysymys mistään porttien avaamisesta tai muusta, vaan erittäin huonosta pelisilmästä Landeskogin osalta tässä tilanteessa.

Ihan perseestähän nämä haastot nykyisin, varsinkin paitsiotilanteissa, mutta minkäs teet.
 
"Ei kai gloryhunttereista niin paljon päänvaivaa ole. Toisaalta, ymmärrän kyllä hyvin esim. Montrealin kannattajia täällä. Olet seurannut vaikka 30 vuotta joukkuetta ja yhden treidin / draftin takia hiekkalaatikkosi on yhtäkkiä täynnä porilaisia mussuttamassa peliaikaa suosikilleen." -Jatkoajan käyttäjä MR8

lasaleiko

Jäsen
Tasan ainoa, jota tästä tilanteesta voi syyttää on Landeskog itse. Ei ole kysymys mistään porttien avaamisesta tai muusta, vaan erittäin huonosta pelisilmästä Landeskogin osalta tässä tilanteessa.
Pääsyyllinen joo, mutta olen samaa mieltä tuon em. Sportsnetin lähetyksen kanssa siitä, että myös penkki olisi voinut tehdä huomattavasti enemmän.

Tuosta tilanteesta tuli vähän mieleen harrastekiekkopelit kun seurataan vain kiekkoa eikä olla ihan täysin tilanteessa mukana.

Pienet asiat, ne ratkaisee näissä peleissä aika paljon.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Huonoa suorittamista myös Avlanchen penkiltä. Sieltä ei pelaajat, valmentajat tai huoltajat tainneet paljon huudella, että tuus nyt vittuun sieltä niin pojat saa tehdä maalin. Eikä avattu luukkua valmiiksi. Sportsnetin lähetyksen erätauolla tuo nostettiin hyvin esille ja ripitettiin Avalanchea tilanteesta. Hyvin oli vielä vertailukohdaksi poimittu muitakin vastaavia tilanteita ja malliesimerkiksi jokin peli Bluesin ja Starsin välisestä sarjasta. O'Reilly liukui rauhassa kohti penkkiä paitsiossa ollessaan, kunnes penkiltä alettiin pitämään ääntä ja auottiin molemmat luukut, että ehtii ajoissa pois. Blues pääsi nopeasti uuteen hyökkäykseen ja tuo hyökkäys päättyi ottelun voittomaaliin.
Onhan tuo silti täysin surkuhupaisaa. Mitä ihmeen merkitystä tuolla on? Joko kiristetään (e: siis muutetaan) paitsioita koskevaa sääntöä tai sitten kiristetään vaihtoja koskevaa sääntöä, eli tuommoisesta hitaasta liukumisesta sitten myös tiukemmin jäähyä, jos se noin paljon vaikuttaa peliin. Eniten näissä kuitenkin häiritsee se, että näitä maaleja tihrustellaan ties kuinka kauan ja tilanteet on just tämmöisiä, missä ihmetellään oliko jalka millin ilmassa vai millin väärässä paikassa. Tappaa tunnelman kyllä täysin ja näistä haastoista voitaisiin jo luopua, jos ei kerran osata hoitaa asioita kuten jalkapallossa on hoidettu, missä hommia ajatellaan myös katsojien kannalta. Ottakaa vaikka aikaa kuinka kauan meni, kun Tottenhamin toinen maali tarkistettiin.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nyt oli kyllä melko ratkaisevaan paikkaan huonoa suorittamista tuomareilta yön pelissä. Ja yllättäen Boston kiitti ja teki voittomaalin tuosta lahjasta. Edellisessä pelissä McAvoy sai lahjan tuomareilta, nyt sitten Kuraly. Oiskohan Marchand neuvotellut vapaudu vankilasta kortin koko tiimille?
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt oli kyllä melko ratkaisevaan paikkaan huonoa suorittamista tuomareilta yön pelissä. Ja yllättäen Boston kiitti ja teki voittomaalin tuosta lahjasta. Edellisessä pelissä McAvoy sai lahjan tuomareilta, nyt sitten Kuraly. Oiskohan Marchand neuvotellut vapaudu vankilasta kortin koko tiimille?
Jos laittaisit jonkun tilannetta avaavan videon niin voisi katsoa
 
Ambitious, but rubbish

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Hamiltonin kyynerpää kasvoihin oli selvä kakkosen paikka. Ihme ettei peliä vihelletty heti poikki, koska Eikös kiekko jäänyt carolinalle? Vai oliko vihelletty ja tuo Kuralyn törmäys tapahtui pelikatkolla ja siksi ei jäähyä, koska ei vaikuttanut pelin kulkuun. Tosin ois siitä voinut antaakin kakkosen väkivaltaisuudesta. Estäminen se ei ollut, jos oli pelikatko.

Edit. Videon mukaan Carolinalla oli kiekkokontrolli n. 1-2 sekkaa ennen yhteentörmäystä. Vihellys saatto tulla myöhässä tuomarilta, mut kuitenkin ennen yhteentörmäystä. Eli ei ainakaan estäminen, mut en purnais, jos olis tullut 2 Minnaa vaikka väkivaltaisuudesta.
 
Viimeksi muokattu:
narri
Kuraly collides with Svechnikov, Bergeron tallies PP goal

Tässä vielä tilanne mistä Carolinalla penalttia, mutta Kuralyn selkään ajaminen oli vaan yhteentörmäys.
Videon ajassa 2.10 nähdään kuinka Hamilton vastataklaa Nordströmiä kyynärpäällä suoraan suuhun. Tämän jälkeen vieressä oleva erotuomari nostaa käden välittömästi pystyyn ja puhaltaa pilliinsä. Peli oli siis ohi jo siinä kohtaa kun Kuraly törmäsi Svechnikoviin.

Tuo Hamiltonin kyynärpäätaklaus on kyllä päivän selvä kakkonen oli sitten minkä väriset värilasit päässä tahansa.

Tämä ei poista sitä, etteikö Kuraly-Svechnikov tilanteesta olisi toki voinut myös viheltää jäähyn.
 
"Lämsä, Lämsä, jumalauta saat pataan vielä. V***n pelle, hei. Lämsä hei, sä oot ihan v***n mieshuora s*****a. Ota Hjallikselta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Lämsä, sä oot ihan poika vielä v***u hei.. Lämsä, sä oot aivan pelle" - Raimo "Raivo" Summanen 2013

Pica

Jäsen
Tuomaritoiminta oli heikkoa heti alusta alkaen ja noin 15 sekunnin pelin jälkeen takatolpalle rynnistänyt kiekoton Krug vedetiin Fogelin toimesta vaarallisesti nurin. Kaksi erää Hurricanesin pelityyli meni läpi joten eivät liene tyytyväisiä että kolmannessa alettiin koiruuksia viheltelemään. Tästä pelikoosteesta (youtube) kattava kertaus pelin tapahtumista.
 

lasaleiko

Jäsen
Onhan tuo silti täysin surkuhupaisaa. Mitä ihmeen merkitystä tuolla on? Joko kiristetään (e: siis muutetaan) paitsioita koskevaa sääntöä tai sitten kiristetään vaihtoja koskevaa sääntöä, eli tuommoisesta hitaasta liukumisesta sitten myös tiukemmin jäähyä, jos se noin paljon vaikuttaa peliin.
Nojoo, en tuosta ole eri mieltä että videotarkastuksia tulisi jotenkin järkevöittää tai ottaa pois näissä paitsiotilanteissa. Kunhan nostin esille, mitä Avs olisi voinut tilanteessa tehdä.¨

Olipas kaikennäköstä pillipiiparointia tosiaan Bostonissa, vaan @Dougie n kanssa samaa mieltä, että loppujen lopuksi menivät melko tasan.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Ihan naurettavia nämä värilasien takaa tulleet kyynärpäällä naamaan -kommentit. Olkapää nassuun toki, mutta sinänsä ihan moitteeton vastataklaus, jota vastustaja ei osannut odottaa.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Ihan naurettavia nämä värilasien takaa tulleet kyynärpäällä naamaan -kommentit. Olkapää nassuun toki, mutta sinänsä ihan moitteeton vastataklaus, jota vastustaja ei osannut odottaa.
Jep. Ja twitterissä meuhkataan, että Hamilton hyppäsi. Luistimet kyllä irtoavat jäästä, mutta vasta siinä vaiheessa, kun taklaus osuu häneen. Hamiltonin liikesuunta on siinä vaiheessa kohti laitaa, kun luistimet nousevat jäästä.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Pica

Jäsen
Selvästi tuossa Marchand hyökkää kiekottoman Staalin kimppuun ja katkaisee samalla tämän mailan. Eikös tästä mailan katkaisusta annettu jo varoitus edellisessä sarjassa ja uhkaus että seuraavasta rankaistaan? Tuosta kuuluisi pieni huili tai ainakin rapsut mutta eihän liiga tee mitään kun kyseessä on tähtipelaaja ja kurinpito on Bruinsin taskussa. Aina saa Bostonin pelaajat huseerata ilman jäähyjä kun vastustajalta vihelletään kaikki pienetkin hipaisut.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes (R.I.P. Hartford Whalers)
Tämähän on ihan normaali yhteentörmäys, ei missään nimessä estämistä kummaltakaan osapuolelta, vaikka Marchand taisikin vähän kalastella.
Riippuu keneltä kysyy. Joko yhteentörmäys, selkeä estäminen, tai sitten tämän hetkinen oma suosikki eli Staal ajoi törkeästi poikittaisella suoraan selkään. Vain mielikuvitus on rajana.

Ei liity nyt pelkästään viime yöhön tai tähän ketjuun, mutta onkohan muiden mielestä menossa huumoripuolelle tämä nykymenokin, kun jokaisesta kontaktista näyttää kohta ilmestyvän gif-kuvia. Ja jos tietyssä tilanteessa on "oma joukkue" vaikkapa saanut jäähyn, niin kaivetaan esiin edes jollain tavalla samanlainen tilanne, mistä vastustaja ei aiemmin saanut jäähyä jne. Eli aina meitä sorretaan!

Ai niin huono suoritus NHL:ssä. Aihe on toki haastava, mutta niitä kun kuitenkin pyöritellään minuuttitolkulla videoilta, niin silti se koko ajan kasvava epäloogisuus maalivahdin häirintään liittyvissä tuomioissa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
^ Kyllä tää giffien pyörittely ja joka tilanteesta itkeminen on ollut vähintään yhtä surkuhupaisaa kuin tän kevään tuomaritoiminta.

Toisinaan vihelletään ihan törkeän heppoisesti ja toisaalta kiekottoman estämistä katsotaan koko ajan läpi sormien.

Paikotellen sellainen fiilis, että kaukalossa saa tehdä melkeen mitä vain, mutta joka tapauksessa kummallekin joukkueelle vihelletään tietty määrä kiintiöjäähyjä.

Plus että sitten on ollut pari ratkaisevassa osassa ollutta vihellystä, jotka eivät ole osuneet.

Canes-Bruins pelissä olis pitänyt viheltää heti alkuu Foegelen susijalka Krugiin, niin ois voinut rauhoittua. Kuralyn korkea myös jäähyn arvoinen, kaikki muu melko heppoista paskaa.

Edit. Hamilton istu kaksi jäähyä paskoista tuomioista, että kyllä mahtaa vituttaa.

Edit. Tuomaritoiminnasta taitaa olla oma ketjukin, mutta tänä keväänä tämä on sopivampi
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Flinck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tuomareilta vahvaa suorittamista, kun Calvert saa kiekon päähänsä:

Tästä vois kyllä tehdä NHL:lle mainosvideon siitä, kuinka vähän päävammat oikeasti kiinnostaa. En tiedä sääntöjä tarkkaan mutta onhan se nyt naurettavaa että mies makaa kentässä ja vuotaa verta, eikä peliä vihelletä poikki. Se on toki hyvä että kaikesta makaamisesta ei pelikatkoa saakaan mutta joku roti sentään.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Tästä vois kyllä tehdä NHL:lle mainosvideon siitä, kuinka vähän päävammat oikeasti kiinnostaa. En tiedä sääntöjä tarkkaan mutta onhan se nyt naurettavaa että mies makaa kentässä ja vuotaa verta, eikä peliä vihelletä poikki. Se on toki hyvä että kaikesta makaamisesta ei pelikatkoa saakaan mutta joku roti sentään.
Tuo kyllä selittää miksi joku Avsin jannu oli aika kiukkunen heti maalin jälkeen, ihmettelin sitä vähän kun en highligtsissa huomannut tuota osumaa.
Kiva kyllä nähdä että Pettersson oikeastaan lopetti pelaamisen ja useampaan otteeseen kattoi että mikä on jäässä makaavalla vointi.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Kiva kyllä nähdä että Pettersson oikeastaan lopetti pelaamisen ja useampaan otteeseen kattoi että mikä on jäässä makaavalla vointi.
Juu, eikä tuo jäällä ollut Nucks-porukka paljoa maalia tuulettanut vaikka kyseessä oli loppuminuuttien tasoitus.
 
.

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tapahtui viime kauden poffeissa hieman samantyyppinen tilanne, josta olisi voinut viheltää pelin poikki ja varsinkin kun se tapahtui MV:lle mikä on yleensä heti vihellettävissä. Tässä kiekko osui solisluuhun ei päähän, mutta loukkaantui. Kunnon 50/60 tilanteita, mutta ei vihellystä.

[MEDIA=youtube]4FWT4GdmZk8[/MEDIA]
 
Stanley Cup 2019 finaalipeli #7, 2-0 maali. Mäkinen -"Brad Marchand tekee itsestään pehmeän ja kapteeni rokottaa"

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Juu, eikä tuo jäällä ollut Nucks-porukka paljoa maalia tuulettanut vaikka kyseessä oli loppuminuuttien tasoitus.
Totta tuokin, nostan silti erityisesti hattua Petterssonille.
Outoa kyllä että tuomarit eivät reagoineet tilanteeseen vaikka vastustaja käytännössä lopetti pelaamisen
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
Tuo kyllä selittää miksi joku Avsin jannu oli aika kiukkunen heti maalin jälkeen, ihmettelin sitä vähän kun en highligtsissa huomannut tuota osumaa.
Kiva kyllä nähdä että Pettersson oikeastaan lopetti pelaamisen ja useampaan otteeseen kattoi että mikä on jäässä makaavalla vointi.
Kyllähän noissa pitäisi peli pistää poikki ja Petterssonkin noin alkuun ajatteli. Canucksin valmentaja Green ja Coloradon hyökkääjä MacKinnon sanoivat tuosta tilanteesta;

Green;

First off, you don’t like to see a player down like that. We know all about that, happened last week with (Brandon) Tanev, almost identical situation. My understanding: If you have the puck with possession, you don’t blow the whistle. Right or wrong, that’s the way the rule has been for a while, and the rule worked against us last week with Tanev.
MacKinnon;

That rule is pretty crazy. A guy laying there, bleeding out of the side of his head. I can only imagine if that was LeBron James and his head was bleeding and they let the other team take a 3-pointer to tie up the game. I know it’s not the refs’ fault; it’s the league rule.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy