Huonoin elokuva, jonka olet nähnyt

  • 255 823
  • 1 553

boretus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hoki Klupi, Saipalle sympatiaa
Ihmeellistä...

Taidan avata kohta keskustelun mikä on paras leffa minkä olet nähnyt, koska niin monta hyvää on haukuttu... Kenties Jääkiekon seuraajille jotkut leffat on liian hitaita - lätkä kun on nopea peli ;)

Suurin pettymys: Star Wars, Episode I - The Phantom Menace, toista en katso ennenkun sen saa vuokrata tarjouspaketissa...
Visa Mäkisen leffat voi laittaa aivan omaan sarjaansa...
Ja yksi elokuva missä mun mielestä suorastaan pilkattiin katsojaa oli Existenze...tms...

Sen sijaan Sormusten herran pilkka on täysin asiatonta - tosin taitaa olla joko tai, ken tykkää se tykkää ja toiset ei sitten ollenkaan...

Makuasioita niin kuin sekin, että uskon ettei IFK pääse tänäkään vuonna Pleijareihin :p
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti Kempes
Visa Mäkisen PI-PI-PILLERI on huonoin näkemäni elokuva, siis jonka olen katsonut loppuun. Kemmon veljesten Bonderosa en valitettavasti ole nähnyt.

Onkos tuo se pätkä, jossa Allu "rölli" Tuppurainen yrittää nusasta kaikkea mikä liikkuu..?

SPOILER!! :D :D :D

Siis muistaakseni Allu on keksinyt pillerin, jonka syödessään naiset hyökkäävät ensimmäisen vastaantulijan kimppuun lähes raiskaten tämän. Allu sitten syöttää näitä pillereitä naikkosille jossain kylpylässä tai vastaavassa, mutta huonolla flaksilla, koska aina paikalle sattuu joku muu orhi, joka korjaa potin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Seksihullun päiväkirja

Eh, oli kyllä nimensä veroinen, mutta sisältö täyttä paskaa. Joskus pyhäpäivän ratoksi menin vuokraamaan kaksi DVD:tä lainaksi videovuokraamosta ja ensin valitsin "Unelmien Sielunmessun", joka oli todella hyvä leffa, mutta sitten oli ongelmia toisen valinnan kanssa. Päädyin sitten ex tempore "Seksihullun päiväkirjaan". Halleluuja. Kuka tuollaisia viitsii edes tehdä? No, kai sitä kaikkea sontaa pitää ilmoille työntää, kun onhan meillä ne harrypotterit, sorumustenherrat ja starwarsitkin, jotka ovat vastavaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tämä kuuluisi varmaan paremmin vitutus-ketjuun, mutta menköön. Älkää siis edes harkitko koskaan katsovanne seuraavaa kolmea 'elokuvaa':

Boxing Helena Jo pelkästään tarina on kuvottavuudessaan aivan ylivoimainen. Siihen kun lätkäistään päälle pökkelöt näyttelijäsuoritukset, niin kalkkuna on kypsä. Aivan varmasti Maailman Huonoin Elokuva.

Naked Space Leslie Nielsen ei tainnut lukea käsikirjoitusta ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tämä on huippuesimerkki komediasta, joka ei naurata kertaakaan.

From Dusk Till Dawn 2 Mielipiteet jakavan ykkösleffan umpisurkea jatko, joka ei ansaitse ainuttakaan katselukertaa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Hmm...

"MANOS - Hands of Fate"
"Prince of Space"
"Attack of the Neptune Men"
"The Dead Talk Back"
"Riding with Death"

Tuossa viisi sellaista kalkkunaa, ettei niitä terve mies kestä.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Huonoin leffa minkä koskaan oon nähny, on "Christmas in Connecticut".
Paljolti kyseisestä "lämminhenkisestäkomediasta" kertonee se, että kyseinen raina on Arnold "mitähelevettiäsetekeekameroittenedessä" Schwarzenneggerin esikoisohjaus. Se on niin huono ettei voi sanoin kuvailla.
Toinen erittäin surkea räpellys on jo aiemmin mainittu "Pulpfictionparodia" Plump Fiction.
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Huonoja leffoja on paljon, mutta tässä pahimmat pettymykset ennakko odotusten perusteella:

Operaatio Mars - Uskomatonta paskaa, en tiennyt olisiko pitänyt itkeä vaiko nauraa.

Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme - Tämän katselu oli varsinaista pakkopullaa.

Veteen piirretty viiva - ks. edellinen kohta

Myöskään yliarvostetun ohjaaja Stanley Kubricin leffat ei meikäläiseen uppoa, Hohtoa lukuunottamatta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hese: Yliarvostettu ei tarkoita sitä, että muut arvostaa ja sinä et. En millään suostu uskomaan, että Kubrick olisi millään asteikolla yliarvostettu, korkeintaan vain arvostettu.

Tottakai ymmärrän, että kaksi suosikkielokuvaani voi jonkun toisen mielestä olla huonoja, mutta perustelut olisi kiva kuulla. Makuasioista VOI ja PITÄÄ kiistellä. Pitää vain varautua hyväksymään vastakkaiset mielipiteetkin.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Rollerball (2002) - Mitähän tekijöillä on ollu mielessään tätä elokuvaa tehdessä? Ohjaaja on osannut kaivaa karmean kliseisestä juonesta ne katsojan kannalta kaikkein vähiten kiinnostavat yksityiskohdat esille. Jo alkuintro sai minut haukottelemaan. Ö-luokan toimintaa ja räimettä ilman ideaa.

Ali G in Da House - Tällä kertaa brittihuumori ei iskenyt minuun. Väkinäisiä vitsejä sisältävä komedia, joka ei naurata.

Traffic - Monet ilmeisesti pitävät tästä elokuvasta, mutta kokonaisuutta eivät hyvät näyttelijäsuoritukset + hieno taiteellinen näkymys auttaneet mielestäni. Elokuva on ylipitkä ja aiheelta etäinen. Elokuvan hidas tempo saa aikaan haukotuksen.
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Viestin lähetti Ossi
Hese: Yliarvostettu ei tarkoita sitä, että muut arvostaa ja sinä et. En millään suostu uskomaan, että Kubrick olisi millään asteikolla yliarvostettu, korkeintaan vain arvostettu.
Nojoo, ehkä tuo yliarvostettu ei ollut ihan paras ilmaus, pyyhitään tuo yli siitä pois. Jotenkin nuo Kubricin elokuvat tuppaavat olemaan vaan niin pitkäveteisiä.

Toinen samanlainen ohjaaja on muuten Terry Gilliam. Miehen omalaatuiset leffat ovat saanet aikaan lähinnä haukotusta, poikkeuksena tietysti Monty Pythonit.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Hese
Toinen samanlainen ohjaaja on muuten Terry Gilliam. Miehen omalaatuiset leffat ovat saanet aikaan lähinnä haukotusta, poikkeuksena tietysti Monty Pythonit.
Omalaatuisia Gilliamin leffat tosiaan ovat, mutta ainakaan 12 Monkeys ja Fear and Loathing in Las Vegas eivät saa minua haukottelemaan. Millaisista elokuvista muuten pidät ja onko sinulla suosikkiohjaajaa?
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Nämä Plan 9 from outer spacet eivät ole minun mittapuullani "huonoja" leffoja vaikka ainakin em. leffa on monasti kautta aikain huonommaksi valittukin. Nämähän edustavat camp-huumoria parhaimmillaan. Kaikista paskimmat leffat löytyvät varmasti amerikkalaisesta tv-leffa - genrestä, jossa yleensä psykopaattinen aviomies/tytär/anoppi/postinkantaja/koira piinaa tyhmiä ihmisiä, ja koko ongelma voitaisiin yleensä poistaa soittamalla poliisille. Toinen kaava tv-leffoissa on tehdä helvetin tylsää ja huonoa ihmissuhdetuubaa.

Kaurismäkien tuotantoa en ole filmihulluudestani huolimatta ikinä ymmärtänyt. Voi sitä kurjuuden maksimointia ja suomalaisen juomakulttuurin kuvaamista.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Parkkijengi

Jos olisitte nähneet tuon elokuvan, niin se olisi varmasti valintanne huonoimmaksi elokuvaksi ever. Kyseinen leffa on jostain 80-luvulta ja pääosassa piti olla (kannen mukaan) se poliisiopistoleffojen hassu efektimies, mutta mitä vielä. Hän vilahti kyseisessä leffassa n. 3 kertaa eikä silloinkaan puhunut koskaan mitään vaan haukkui kuin koira (miksi ihmeessä?!?). Leffan juonessa ei ollut mitään tolkkua. Eikä leffan kotelon takakansikuvat olleet edes kyseisestä leffasta. Takakannen juoniselosteen tekijäkään ei ollut keksinyt mitään sanottavaa kuin "Zäkädägä viuh vauh pruum pruum... Parkkijengi vauhdissa!"

Kannattaa etsiä tuo leffa ja katsoa se, koska sen jälkeen mikään leffa ei enää tunnu maailman huonoimmalta. TÄMÄN HUONOMPAA LEFFAA EI VOI OLLA!
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
INSIDERS

Huonoudella ei ole mitään rajaa. Karmein tallenne 80-luvulta, jota ei etomatta katsele. Eräällä pääosan esittäjällä on joka ikisen vaatekappaleen hihat kääritty kyynärpäihin, oli kyseessä sitten pikkutakki tai nahkatakki. Juoni on sieltä jostain, ja dialogi hiuksia nostattava....elokuvan ainoa valopilkku on Katja Kiurun tissit (niin kuka Katja Kiuru? kysellään ruudun toisella puolella).

Henry Lee Lucas -sarjamurhaaja

Vuokrattiinpa kerran raina, josta ei päässyt kärryille siinä vajaassa tunnissa johon elokuva oli puristettu. Kaveri kävelee saluunaan -kaveri kävelee saluunasta pois - kasa ruumiita saluunassa. Hä?!? Kaveri tuijottaa itseään peilistä -kuva ruumiista ja kauhumusiikit päälle - kaveri istuu syömässä. Mitä? Kaveri sitten valaisi kuultuaan elokuvasta, että minun katsomani versiota oli leikattu noin puoli tuntia. Kaikki hyvät kohdat tietysti.

Peking Opera Blues

Hirvittävä. Elkää vuokratko, koska tämä ei ole enää edes huono........vaan jotain paljon synkempää. Häpeäpilkku b-luokan elokuvien joukossa.

Being John Malkovich

Kuulemma hyvä, mutta esittäisin eriävän mielipiteen. Taide-elokuvat ei koskaan ole ollut se mun juttu, ja tässäkin höpötyksessä meni rahat täydellisesti hukkaan. B-luokan elokuva.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Hankala sanoa mikä olisi surkein teatterissa katsomani elokuva, oikeastaan ainoatakaan umpisurkeaa tuotosta ei tule mieleen koska olen yleensä niin tarkoin perillä elokuvasta jonka käyn katsomassa joten "ohilyöntejä" ei juurikaan tule.

Videoita en taasen vuokraa laisinkaan, mielummin ostan kaipaamani elokuvat tai sitten nauhoitan ne. Ostotapauksessakaan ohilyöntejä, tai ainakaan katastrofaalisia sellaisia, ei tule. Jokunen keskinkertaista surkeampi elokuva on tullut ostettua mutta ei ainoatakaan todella umpisurkeaa räpellystä. Ehkäpä yhden voisi näistä ostofilmeistä mainita, eli Spike Lee'n "Summer of Sam", keskinkertaista huomattavasti kehnompi sarjamurhaajafilmi. Jaksoin jopa kerran katsoa sen alusta loppuun... en suosittele kyseistä leffaa kenellekään.

Entäpä televisio sitten? Siinä vekottimessa on hienona puolena se, että siitä löytyy myös on/off-kytkin joten umpisurkeat filmit jätän vaikka sitten kesken ennemmin kuin annan niiden piinata itseäni loppuun saakka, tai sitten vaihdan kanavaa. Jonkun kerran olen pakkottanut itseni katsomaan kokonaan näitä kovasti kehuttuja ja markkinoituja elokuvia huomatakseni ne piinaavan typeriksi ja jopa vastenmielisiksi, tällaisista tuotoksista tulee ensimmäisenä mieleeni "Godzilla", ja sitten eräänlaisen patriotismin huipentuma, surkein elokuva jonka olen koskaan katsonut eli "Independce day".

Tätäkin ketjua lukiessa huomaa, että makuja on niin monenlaisia. Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä... ja joku naapurin koirasta.

vlad#16.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
En halua missään nimessä epäkunnioittaa kenenkään mielipiteitä mutta tuli seuraavanlainen juttu mieleen.

Tämä koko ketju on melko absurdi, sillä vaikka ketju olisi avattu otsikolla "Paras elokuva, jonka olet nähnyt" niin sisältö voisi olla elokuvien suhteen täysin sama.

Hommahan menee niin, että "jos en pidä elokuvasta, se on paska". Nimenomaan pitää ilmeisesti käyttää sanaa "paska", koska suurin osa perusteluista näyttää olleen "tämä oli uskomatonta/käsittämätöntä/täydellistä paskaa".

Keskustelupalsta on tietysti juuri oikea paikka tuoda omat mielipiteet esille, eikä sen vuoksi tämä ketju ole turha. Kun kuitenkin meitä on tässä yhteisössä melkoisen monta, mielipiteet jakautuvat hurjasti. Joku toinen pitää Vanilla Skyta paskana, koska ei ymmärtänyt sitä. Minä puolestaan pidin kyseistä pätkää erinomaisena. Me molemmat olemme oikeassa, kun minä sanon että Vanilla Sky oli loistava elokuva ja Mauri sanoo sen olleen surkea.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Valiitettavasti (lausutaan Martti Ahtisaaren äänellä) huonoi, surkein, ankein ja takuulla paskin leffa mitä kukaan on koskaan tehnyt ja nähnyt on semmonen helmi kun PIZZAPOJAT alkuperäis nimi on THE DELIVERY BOYS. Toi leffa on niin käsittämätön että sukat pois.

Kattokaa huviksene mitä IMDB:ssä sanotaan leffasta:

http://us.imdb.com/Title?0087134

Kiitos ja anteeks.
 

Soulreaper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Boston Bruins
Surkimuksista...

1. MATRIX -Ainoa elokuva jonka aikana katosin teatterista.

2. Star Wars 2000 -Ainakin yhtä umpisurkea leffa lapsenmielisille.

3. Kaikki muut avaruus- ja ufoleffat ja potku vastaavat.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ylös!

Nyt on nähty niin huono elokuva, että se on jo kuriositeetin puolella.
Kysymyksessä on amerikkalainen Infested.

Elokuvan premissi on se, että eräiden hautajaisten jälkimainingeissa asuu maatalossa hautajaisiin osallistuneiden vainajan ystävien ryhmä, jonka kimppuun hyökkää erinäisiä parvia tappajakärpäsiä. Ne pystyvät hallitsemaan ihmiskehoa.

Näyttelijät eivät tiedä miten päin pitäisi olla, käsikirjoitukseen on kaadettu isolla kauhalla ristiriitaisuuksia ja erikoistehosteet ovat sellaisia ettei etes kehtaa sanua.

Kannattaa katsoa!

HHHHH täydet viisi hoota niinkuin huono.
 

odb

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Tom Green - Sormet pelissä

Aivan levotonta paskaa jonka olen kuitenkin jo lähes pystynyt nollaamaan. Torstaisin esitettävä show, joka myöskin on paska, ei yllä lähellekkään.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Tarantinon tuotanto

Niin, en osannut päättää mikä Tarantinon elokuvista on se paskin.

Ylimainostettua väkivaltapaskaa sanon minä.

Täältä tähän
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Viestin lähetti Uleåborgir Kysymyksessä on amerikkalainen Infested.
...
Kannattaa katsoa!
Muahahaa! Nähty on! Tässä on nyt kyseessä niiiiin ylihuono pätkä, ettei pahemmasta väliä. Suosittelen!

IMDB:ssä täydet 2.9 pistettä =D

Leffa on kaikessa huonoudessaan ihan katsottava. Kauhuksi tuosta ei ole, mutta komediana menee hyvin läpi.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Edward D. Wood jr.

Joulupukki tuli tänä vuonna aikaisin, ja toi kaikkien aikojen joululahjan Gagnelle (okei, oli autoratakin aikanaan kiva).

Nimittäin DVD:n. Plan 9 from outer space. Se on loistava! Kuten Seagalin "Kaappaus merellä" ja Independence day. Nämä kuuluvat huumorin korkeimpaan luokkaan. Samoin kuin televisiosta katsottu Ilmari Unhon "Pimeän pirtin hävitys". Siinä jos olisi ollut vielä koskeen meno, olisi tuloksena ollut kaikkien aikojen suomalainen elokuva.

Mutta niitä umpipaskoja rainoja:

- Harry Potter- elokuvat. Voiko Star Warsia ja Sormusten Herraa paskemmin plagioida? Juu, ne ovat lastenelokuvia. Niiden kuuluukin olla "tietynlaisia". Mutta Jeesus mitä tuubaa.

- Rukajärven tie. Viulut soi ja ryssää kaatuu. Sota on kaunista, siellä ihminen löytää itsensä. Äidin setä sattui joskus aikanaan olemaan niillä main. Se katsoi elokuvan eikä sanonut mitään. Meni vaan kaapille ja joi pullollisen kossua. Siinä ottamisen lomassa se totesi "Ai. Hän kun muisteli sen olleen ihan toisenlaista. Mutta hän on sitten vissiin väärässä."

- Kuningasjätkä. Kaikki tukkijätkä/topparoikka/rovaniemenmarkkinoilla-kliseet and some puolessatoista tunnissa. Huh huh.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Elokuvissa katsottuna selkeästi huonoin on ollut Anakonda. Voi v*ttu mitä skeidaa. Huippuna kohta missä käärme oksentaa pahiksen ulos sisuksistaan ja jamppa iskee silmää (!) uuh..

Kovana Star Wars diggarina nämä uudet on ollut hirveitä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tappajahissi. Tosissaan tehty pätkä, jossa "ajatteleva" hissi murskasi uhrejaan ovien väliin, tappoi kaapeleilla jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös