Huhut, mutut ja muut fantasiat

  • 2 295 846
  • 10 162

Kermamunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Jokerit, Kiekko Vantaa
Aion uneksia vielä siitä, että Fageruddin ilvekseen meno uutisoidaan ankaksi. Lisäksi, jos julkistettaisiin yhtä aikaa Brennanin jatko ja Peltolan soppari. Ai että ois kuulkaa...
(Peltola itsehän on sanonut kaipaavansa Vaasaan)

Mitenköhän se sähikäishuhu? Tarkoitettiinko sillä Karvista? Ei voi? Mainittiin olevan yleisön kannalta Brennanin tasoa. Jos jäähyminuuteista puhuttiin niin sitten on tyytyminen Garfieldiin.

edit: Selkeytystä
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Aion uneksia vielä siitä, että Fageruddin ilvekseen meno uutisoidaan ankaksi.
Ei silti ole tulossa tänne:

- Jag har förhandlat med Sport, men tackat nej. Jag kände att det inte var det bästa alternativet för mig just nu, säger Marcus Fagerudd som för tillfället befinner sig på hemmaplan i Larsmo.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
En ole oikeastaan missään vaiheessa ymmärtänyt miksi Fageruddin pitäisi palaa halusta tulla Vaasaan. Hänen iässään ja noilla taustoilla pitäisin hieman yllätyksenä jos Sport olisi ykkösvaihtoehto. Sportilla tietysti on montakin syytä haluta hänet, mutta ei niin paljon että kannattaisi maksaa mitään tolkutonta ylihintaa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En ole oikeastaan missään vaiheessa ymmärtänyt miksi Fageruddin pitäisi palaa halusta tulla Vaasaan. Hänen iässään ja noilla taustoilla pitäisin hieman yllätyksenä jos Sport olisi ykkösvaihtoehto.

Toki näinkin, mutta miksi hänen iässään ja noilla taustoilla Ilves olisi sen enempää ykkösvaihtoehto? Menestystä ei ole luvassa todennäköisesti sielläkään. Tietysti Tuokkolan kiekollisempi pelitapa saattaa kiinnostaa, eikä jossain Kärpissä olisi tarjolla riittävän isoa roolia. Mutta näin keskimäärin ei luulisi Sportin olevan kovinkaan paljon jäljessä Ilvestä tällaisten pelaajien kohdalla, jotka ovat vielä Pohjanmaalta kotoisin.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Fageruddin ei missään nimessä tarvitse haluta tulla Vaasaan. Hän voi haluta puolestani, vaikka Amsterdamiin pelaamaan jääkiekkoa. Sportin olisi pitänyt pystyä vakuuttamaan Fagerudd, että Sport on oikea paikka hänelle. Nyt ei pystytty. Jos Ilves on tarjonnut enemmän rahaa (miten voisi pystyä?) ja Sportilla ei ole tähän varaa, on asia ok. Muita syitä valinnalle ei mielestäni pitäisi olla.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Muita syitä valinnalle ei mielestäni pitäisi olla.

Hänen iässään paluu Pohjanmaalle voisi toki olla vähän kuin tulisi maitojunalla kotiin. Ainakin näin olisin itse voinut 22-vuotiaana asian nähdä, vaikken jääkiekkoa ammatikseni pelannutkaan. Ehkä Fagerudd vaan haluaa nähdä maailmasta jotain muutakin kuin käpykyliä, ja tarjolla olevista vaihtoehdoista Tampere veti nyt pisimmän korren.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ilveksen nykyinen kapteeni Sami Sandell toimi ilmeisesti jonkin asteisena mentorina kaukalon ulkopuolisissa asioissa Fageruddille, kun poika Luulajaan muutti ja Sandell on huhujen mukaan tätä (mahdollista) siirtoa ollut junailemassa omalta osaltaan. Voi myös olla, että Ilves on ylipäätään ollut hyvissä ajoin liikkeellä asian suhteen ja ehkä sopimus on lyöty lukkoon ennen kuin Sport on ehtinyt neuvottelupöytään asti. Asiasta on voinut olla keskustelua esimerkiksi jo viime keväänä, kun Sport oli vielä Mestis-seura.

Mahdollista myös on, että yliarvostetaan tätä "kotiseutuhenkisyyttä". Fageruddhan on Pietarsaaresta kotoisin, eli 100 kilometrin päästä Vaasasta. Sama välimatka kuin Hämeenlinnasta tai Lahdesta Helsinkiin, joissa tuskin kuitenkaan Ossiväänäsiä ja kumppaneita odotetaan "kotiin" palaaviksi minä hetkenä hyvänsä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mahdollista myös on, että yliarvostetaan tätä "kotiseutuhenkisyyttä". Fageruddhan on Pietarsaaresta kotoisin, eli 100 kilometrin päästä Vaasasta. Sama välimatka kuin Hämeenlinnasta tai Lahdesta Helsinkiin, joissa tuskin kuitenkaan Ossiväänäsiä ja kumppaneita odotetaan "kotiin" palaaviksi minä hetkenä hyvänsä.

Tätä on vaikea kirjoittaa sanoiksi, mutta yritetään...
Sport kehuu itseään koko Pohjanmaan joukkueena ja että tulevaa pelaajarinkiä yritetään puolestaan täyttää enemmän Pohjanmaalaisilla pelaajilla. Hirveän monta vapaata alueen pelaajaa ei ole tarjolla ja kyllä Riskaakin Pidetään oman alueen pelaajana ja hän myös Sportia oman alueensa joukkueena. Samoin Laakso totesi viime viikolla, vaikka on Seinäjoelta. Vittu tätä on kyllä tyhmän vaikea selittää sanoin.

No sanotaanko kuitenkin näin, että kun itse asuin ennen Puistolassa, piti Stadilainen välimatkaa kotoaan meille lähinnä samana matkana, mitä täällä pidetään Vaasan ja Seinäjoen väliä. Toivottavasti ymmärsit, mitä tarkoitin? :)
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Malmö voitti Leksandin 4-2 game 7:ssä ja Hovinen torjui 92,59%:lla (35/37). Mielenkiintoiseksi menee mv-huhut: onko se Järvinen, joka on nähty (?) jo Kuparisaaressakin, vai onko se Hovinen, jonka kanssa on tehty (edullinen) sopimus jo loppuvuodesta, kun statsit eivät olleet kovin hyvät ja uutta nousua oli lähdettävä hakemaan. Vaikka itse kuulin huhuna viimeisissä kotipeleissä Hovinen-Järvinen -kaksikosta, en usko siihen, vaan epäilen, että Spora jatkaa vanhalla linjalla: ykkönen on selkeästi M. Järvinen ja kakkonen on nälkäinen nuori tyyliin vaikkapa S. Rajaniemi JYPistä. Sopimus on 2016 loppuun, mutta on vahvasti huhuttu, että jättää JYPin. Kaikki tämä kirjoittamani menee tämän ketjun otsikon alle. Ja fanaattisimmille: sporttis3= sundomstå….
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ei nyt hemmetti millään meille mitään Hovinnen & Järvinen kaksikkoa tule. Eihän siinä olisi suoraan sanoen mitään järkeäkään yhdelle pienimmistä budjeteistä joukkueelle. Ennemmin sitten laittaa kenttäpelaajiinkin niitä paukkoja. Veikkaan, että Järvinen + joku nuori tulee meille ensi kauden veskareiksi.
 

aczeidan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SB Vaasa, Winnipeg Jets
Tämä on nyt ihan hatusta vedettyä mutta onkohan kukaan miettinyt Juuso Riksmania? Ässät oli tarjonnut todella huonoa sopimusta ja etsii varmasti uutta seuraa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Eihän siinä olisi suoraan sanoen mitään järkeäkään yhdelle pienimmistä budjeteistä joukkueelle.
Jaa, miksei?

Meillä ei ole varaa ns varmohin tähtihyökkääjiin, eikä edes pakkeihin. Joten, kun pelataan puolustuksen kautta ensi kaudellakin, on maalivahdin oltava todella laadukkaita. Hoviseen liittynee edelleen tuo lonkkariski, vaikka se onkin kokonaan uudelleen rakennettu, tai varmaankin myös siksi. Hänen koko lonkkansa murrettiin viime vuoden alkupuolella molemmilta puolilta ja tehtiin lisää tilaa. Kestääkö tuo lonkka pitkässä juoksussa lienee edelleen kysymysmerkki.

Hovinen tuskin lienee hirveästi Toivosta kalliimpi. Ja vaikka olisikin, ehkä joitain kymmeniä tuhansia. Järvinen on varmasti kalliimpi, mitä Hostikka, mutta tuskin ihan mahdottomia hänkään. Maalivahteja on kuitenkin tarjolla aika paljon ja eilenhän IS:n jutussa kokenut pelaaja-agentti kertoi, että kalliiden pelaajien on tultava n. -20-30% alespäin hinnoissa. Tämäkin helpottaa rekryissä.

Jos vielä verrataan vaikka pienten seurojen kalliita pelaajia, niin Bluesista Hirso lienee Hovisen luokkaa ja vaikkapa Kantola Järvisen luokkaa hinnaltaan. Joten miksi ei olisi varaa?

Lisäksi, meillä oli kuluneella kaudella jo erittäin hyvä maalivahti. Miksei hänen kanssaan jatkettu, jos tilalle olisi tulossa joku toivotaan-toivotaan maalivahti? Kyllä sieltä haetaan edelleen upgradea tällekin osastolle ja kun muistaa, millä tasolla Toivonen pelasi, ei ihan kuka tahansa pysty paremmaksi laittamaan. Jumbojoukkueen perässä yli 91% kausi on aika perkeleen kova suoritus. Lisäksi kun on kaksi tasavertaista maalivahtia, voidaan kuormitusta tasata pitkällä kaudella ja jos toinen loukkaantuu ei olla välittömästi täysin kusessa.

E: itseä edelleen korpeaa se, miksi Toivoselle ei lyöty sellaista tukkua rahaa, että oltaisiin saatu pidettyä? Hän kuitenkin todisti, että pystyy pelaamaan koko kauden erittäin korkealla tasolla. Tähän viitaten, onko edes Hovinen ihan oikeasti nyt varmuudella parempi, kuin hän? Lassilan prosentti on esim identtinen Toivosen kanssa viime kaudelta ja hänen pitäisi olla maailmanluokan maalivahti. Silti hän suli kauden aikana useamman kerran, Toivonen ei käytännössä kertaakaan.

E2: Tuomas Tarkilla jopa hitusen heikompi prosentti kuluneelta runkosarjalta, mitä Toivoselle.
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jos vielä verrataan vaikka pienten seurojen kalliita pelaajia, niin Bluesista Hirso lienee Hovisen luokkaa ja vaikkapa Kantola Järvisen luokkaa hinnaltaan. Joten miksi ei olisi varaa?

Lisäksi, meillä oli kuluneella kaudella jo erittäin hyvä maalivahti. Miksei hänen kanssaan jatkettu, jos tilalle olisi tulossa joku toivotaan-toivotaan maalivahti?
En tarkoita, että tilalle olisi tulossa tai pitäisi ottaa joku toivotaan-toivotaan maalivahti. Mutta itse en välttämättä ottaisi KAHTA noinkin kovanluokan nimeä, kuin Järvinen ja Hovinen, vaan säätäisin tuolta kuitenkin hieman pelimerkkejä esim. siihen kärkihyökkääjään ("Hirso"). Toki Hovisella on tuo vamma takana, että olisiko sitten kuinka iso riski lähteä veskarikaksikolla tyyliin Hovinen & "nuori kehittyvä veskari". Mutta onhan siinä aina olemassa kaikilla joukkueilla tietty toi sama riski, että ykkösveska voi loukkaantua.

Hovisella jokeritaustaa ja tuntevat varmaan puolin ja toisin hyvin (Hovinen, Valtonen ja Virmanen), joten tuonkin valossa hyvin mahdollinen nimi meille.

Oma henk.koht. veikkaus meidän ensi kauden veskareista on Mika Järvinen ja Sami Rajaniemi (tai vastaava).
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
E: itseä edelleen korpeaa se, miksi Toivoselle ei lyöty sellaista tukkua rahaa, että oltaisiin saatu pidettyä? Hän kuitenkin todisti, että pystyy pelaamaan koko kauden erittäin korkealla tasolla. Tähän viitaten, onko edes Hovinen ihan oikeasti nyt varmuudella parempi, kuin hän?
Mikäli tiedän yhtään mitään, niin Sport ei tarjonnut Toivoselle minkäänlaista pahvia. Tämä tukisi sitä, että ollaan hankittu lähtökohdiltaan kovemman tason ykkönen (Järvinen) ja kahteen huippuvahtiin ei haluttu tuhlata rahaa. Miksei samantien olisi tehty jatkoa Toivoselle, jolle Vaasa oli jo tuttu, jos tarkoitus olisi mennä kahdella ykkösvahdilla?

Muutenkin, jos hankittaisiin joku vähän heikompi kakkonen, niin säästetyllä rahalla saataisiin hyvä maalintekijä kakkosketjuunkin.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Haluaisin nostaa vielä esille kysymyksen, miksi ihmeessä Järvinen ja Hovinen suostuisivat samaan jengiin? Molemmat ovat lähtökohdiltaan ykkösmaalivahteja ja saavat (vähintään) saman rahan sekä ykkösmaalivahdin statuksen jostain muualtakin. Miksi tulla Vaasaan vuorottelemaan?

Toisekseen olisi Sportilta todellista tyhmyyttä tuhlata suurta osaa budjetista kahteen kovaan maalivahtiin. Kuitenkin vain toinen voi pelata kerrallaan. Toisen maalivahdin liksan voi laittaa mieluummin vaikka hyökkääjään, jolloin koko raha on kerralla käytössä kentällä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Miksi puolestaan huhuttu Raju lähtisi Lahteen, kun siellä on jo Juvonen, joka löi itsensä läpi viime kaudella? Hyvin samantyylisiä, nuoria maalivahteja, jotka kumpikin haluaa pelata. Mitä järkeä Rajun olisi purkaa sopimus JYPssä ja siirtyä Lahteen, kun ei sielläkään olisi taattu ykkösmaalivahdin paikka? Sama asetelma siis, kuin Hovinen-Järvinen.

En kyllä millään näe, että Järvinen olisi mitenkään varmempi kortti, kuin Toivonen. Miksi ihmeessä Sport pelaisi tällaista upporikasta ja rutiköyhää, eikä oli jatkanut Toivosen kanssa, josta tiedetään varmuudella, mitä saadaan. Pitää muistaa, että vaikka Järvinen onkin ollut EHT-tason maalivahti, viime kausi meni kuitenkin saksan kakkosessa. Tuo ei näytä hyvältä CV:ssä ja paluu korkeammalle tasolle ei siten automaattisesti ole mitenkään selvää.

Lisäksi, jos katsoo kuluneen kauden kauden maalivahteja, onhan Hostikkakin entinen KHL-maalivahti ja Liigan kuuma nimi parin kauden takaa. Viittaan siis viimeiseen Kärppä-kauteen, jossa 33 peliä ja yli 92%. Tällä mittarilla Järvinen ei voi olla mikään todella kallis, eikä ainakaan mahdoton toinen maalivahti. Jos Sport on tarjonnut tasavertaista asemaa kummallekin ja pelit tyyliin fifty-sixty tms.

E: kun katsoo pelkällä txt-tv scouttauksella Hovisen viimeisiä kausia, niin eipä sielläkään kovin mairittelevaa recordia löydy. Viimeisestä kokonaan ehjästä kaudesta (2011-12) on jo usempi vuosi ja viime kaudet olleet kovin rikkonaisia ja vähällä pelimäärällä. Ikäero Toivoseen 3 vuotta ja Hank on kuitenkin NHL-statuksen omaava ja aikanaan ykköskierroksen varaus. Hänellä recordina taustalla lisäksi tosiaan kulunut, erittäin menestyksekäs kausi yksilötasolla.

Summarum: Historia on kova kaksikolla Hovinen-Järvinen, mutta kummankin päälle pitää ehdottomasti laittaa nykyhetkenä isoja kysymysmerkkejä. Järviselle tuon DEL2-vuoksi, Hoviselle tuon ison operaation ja viimekausien vähäisten pelimäärien vuoksi. Ei mitenkään siis varmoja kumpikaan, mutta onnistuessaan Liigan paras kaksikko ehdottomasti. Sport puolestaan lähtee upgreidaan omaa kaksikkoaan, niin jos ei nämä kaverit, niin mitä tolta väliltä sitten löytyy vapailta markkinoilta? En keksi montaakaan kaksikkoa.
 
Viimeksi muokattu:

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miksi puolestaan huhuttu Raju lähtisi Lahteen, kun siellä on jo Juvonen, joka löi itsensä läpi viime kaudella? Hyvin samantyylisiä, nuoria maalivahteja, jotka kumpikin haluaa pelata. Mitä järkeä Rajun olisi purkaa sopimus JYPssä ja siirtyä Lahteen, kun ei sielläkään olisi taattu ykkösmaalivahdin paikka? Sama asetelma siis, kuin Hovinen-Järvinen.

Kuitenkin kyseessä on täysin erilainen tilanne. Rajaniemi ei saa todennäköisesti yhdestäkään liigajoukkueesta varmaa ykkösmaalivahdin paikkaa. Totta kai kumpikin haluaa pelata ja varmasti jokaisen joukkueen jokainen maalivahti haluaa pelata. Sen enempää Juvonen kuin Rajaniemi ei kuitenkaan ole tottunut ykkösmaalivahdin statukseen tai voi sitä vielä kovinkaan vahvasti vaatia. Tällainen tandemi on ilman muuta realistinen.

Mutta mikäs siinä, jos saatta Hovisen ja Järvisen. Kuulostaa vain järjettämältä käyttää rahaa kahteen hintavaan maalivahtiin Sportin budjetilla. Tässä täytyisi olla jo Virmanen taustalla...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ovatko he oikeasti kalliita? Viittaan edelleen Toivosen statukseen ja siihen, että varsinkin Hovisen viimeisestä ehjästä kaudesta on myös aikaa.

Jos ei maalivahtilkaksikko ole tasoltaan tuota luokkaa, pidän Sporti päätöstä suorastaan todella idioottimaisena vaihtaa tandemia. Meillä oli loistava tandem kuluneella kaudella ja jos kerran Toivoselle ei ole edes tarjottu sopimusta, niin olisi hullunkurista odottaa ainakaan mitään sellaista korviketta, joka ei ole idioottivarma.

Leikitellään, että Järvinen olisi nyt ykkönen meille. Käsi pystyyn, jotka sanoo käsi sydämellä, että hän on varmuudella parempi, kuin tämän päivän Toivonen? Entä tuo kakkonen? Jos lähdetään siitä ja kun pitää lähteä, että Hostia parempaa lähdetään hakemaan. Mitä nimiä tulee vapailta markkinoilta mieleen, jotka ovat varmuudella parempia ja suostuvat siihen, etteivät saa ykkösmaalivahdin statusta? Ei tule mieleen äkkiseltään ketään.

Jos taas ykkönen on tuo Järvinen, miksi vaikkapa Raju irtisanoisi JYP-sopimuksensa ja tulisi Vaasaan kuluttamaan penkkiä? Entä Setänen? En näe kovinkaan loogiseksi vaihtoehdoiksi.

Järvisellä ja Hovisella on kummallakin vieläpä ikää jo 27-vuotta ja takana kummallakin hieman arveluttavat kaudet. Heidän on ihan pakko päästä juuri nyt rooliin, jossa voivat näyttää, että kuuluvat edelleen maalivahtien eliittiin. Missä on helpompi antaa nämä näytöt, kuin kotoisessa Liigassa? Enkä usko millään, että ainakaan mitkään Kärpät antaa tähän mahdollisuutta. Aika moni jengi on jo kiinnittänyt kärkimaalivahtinsa, joten ei ole heilläkään missään nimessä helppo tila. Hovinen voi toki jatkaa Ruotsissa, mutta Järvisen tilanne on kimurantimpi. Markkinoilla on vielä muitakin kovia nimiä ilman sopimusta. Tai, siis joilla ei vahvistettua sopimusta ja jotka taistelevat myös ykkösmaalivahdin paikasta. Rinne, Riksman ja Ahonen tulee ekoina mieleen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Ovatko he oikeasti kalliita? Viittaan edelleen Toivosen statukseen ja siihen, että varsinkin Hovisen viimeisestä ehjästä kaudesta on myös aikaa.


Järvisellä ja Hovisella on kummallakin vieläpä ikää jo 27-vuotta ja takana kummallakin hieman arveluttavat kaudet. Heidän on ihan pakko päästä juuri nyt rooliin, jossa voivat näyttää, että kuuluvat edelleen maalivahtien eliittiin. Missä on helpompi antaa nämä näytöt, kuin kotoisessa Liigassa? Enkä usko millään, että ainakaan mitkään Kärpät antaa tähän mahdollisuutta. Aika moni jengi on jo kiinnittänyt kärkimaalivahtinsa, joten ei ole heilläkään missään nimessä helppo tila. Hovinen voi toki jatkaa Ruotsissa, mutta Järvisen tilanne on kimurantimpi. Markkinoilla on vielä muitakin kovia nimiä ilman sopimusta. Tai, siis joilla ei vahvistettua sopimusta ja jotka taistelevat myös ykkösmaalivahdin paikasta. Rinne, Riksman ja Ahonen tulee ekoina mieleen.

Boldaus oma. Tässäpä sen jo itsekkin sanoit. Heillä molemmilla takana repaleiset kaudet alla ja peli ollut vähä tukkoisempaa. Molemmat kuitenkin Liigassa olleet kovia ja EHT tason jätkiä. Miksipä siis antamaan näyttöjä Liigan jumboseuroihin? Pelit tulevat isommalta osin aika varmasti tappioksi kääntymään rajallisuuksien takia. No toki jos käännät itse näitä voitoiksi ala Toivonen niin onhan ne kovia näyttöjä nekin. Helpompi niitä hyviä näyttöjä on antaa kärkipään jengeissä, niissä vain ei taida olla tällä hetkellä yhtään paikkaa vapaana ainakaan ykkösmoken tontilla. Toisekseen onhan tuo aikamoista onanointia jos molemmat Sport kuvittelee jengiinsä saavansa. Ovat kuitenkin eliittitason maalivahteja vieläkin ja ikäkin vasta alkaa olla parhaassa maalivahtien iässä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Noutolokku, olet täysin oikeassa... Ei nää helppoja päätöksiä ole niin maalivahdeille (kun siis kärkijengit ovat jo kiinnittäneet omansa), kuin seuroillekaan löytyyä se paras ratkaisu, kun oli jo meidän tapauksessa toimiva tandem.
Se, tuleeko tuo Hovinen-Järvinen tandem, on niin kauan pelkkää huhua ja fantasiaa, kunnes seura maalivahtien sopimuksia julkistaa.

Hurjaltahan tuo niminä tuntuu, mutta tällaista väkevää huhua Vaasassa todellakin jo hyvin pitkään huhuiltu.
Ei kait kukaan tohon itsekään usko, ennen kuin näkee. Itse vaan lähdin tätä tandemia spekuloimaan juuri näiden sitkeiden huhujen vuoksi. Kun tota puolestaan pyörittelee ja makustelee, niin ei kait tuo nyt loppujen lopuksi ihan mahdotonkaan olisi juuri noiden viime kausien takia.

Itse tästä samasta huhusta kuulin noin 2 kuukautta takaperin. Mulle tästä kertoi entinen Sportin pelaaja, joka pyörii edelleen junioritouhuissa mukana. Nimiä ei kerrottu, mutta sana kuului toinen tulee saksan toiseksi korkeimmalta ja toinen on entinen maailmanmestari. Itse uskoin parin olevan aluksi näillä merkeillä, Hovinen-Ore, mutta sittemmin joku spekuloi (oliko IS) tuolla Järvisellä ja tulipa itsekin jopa bongattua hänet Kuparisaaresta HIFK-pelissä.
Tämä bongaus nyt ei tue yhtään mitään, sillä Järvinen on Puustisen erittäin läheinen ystävä, joten voi olla, että oli senkin vuoski matsissa. Tämä siis sopivasti ajalta, kun DEL2 runkkusarja juuri ohi ja Kasselilla suora paikka välieriin ja olikohan 2 viikon tauko. Kovin ihmeelliseltä sattumalta tämä kyllä vaikuttaisi. Siitä olen 100% varma, että tuo kaveri todellakin oli Järvinen, sillä olin edellisenä päivänä juuri hänestä eri artikkeleita ja videoita ihmetellyt internetin ihmeellisessä maailmassa.

Faktana tiedän maalivahdeista sen, että ykkösmaalivahti on kiinnitetty jo ennen joulua. Nimeä en saanut luonnollisesti. Tähän mulla on täysin luotettava sisäpiirin tieto, jonka sain "kiitoksena" eräästä palveluksesta seuralle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös