Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Huhut, mutut ja muut fantasiat

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana red&white, 02.05.2014 klo 13.20.

 1. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Perustetaan nyt meidänkin puolelle oma huhumutu-osio kun niitä varmasti pyörii enemmään kuin Mestis aikoina sekä voi jättää tuon pelaajisto topicin jo varmistuneiden soppareiden ja pelaajien keskusteluun.

  Osala huhuun en usko sekuntiakaan, mutta jos toteutuisi niin en olisi kovin suuresti yllättynyt. Mikäli mielii takaisin Suomeen niin Sport olisi varmasti vaihtoehto ja uskon, että yhteistyökumppaneidenkin lompakot aukeaisivat jos tälläinen mahdollisuus olisi Ode kotiuttaa. Kuten sanottua, I believe when I see.

  Itse kuulin huhua kahdesta laiturista. Toinen n. 30v kanukki Keski-euroopasta. Noita on tusinaan 13 joten en lähde edes arvailemaan. Toinen huhu jonka kuulin on kotoisesta Liigastamme Sami Venäläinen.

  Huhujen todenperäisyydestä en ota vastuuta, mutta ihan ok hajulla lähde on ollut aiemmin.
   
 2. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Ei noita noin 30-v. kanukkeja nyt niin paljon noissa keski-euroopan kovimmissa liigoissa (oletettavasti niistä tulee jos tulee) ollut, keräsin siis tähän kaikki laiturit, koska oletan sentteripaikkojen olevan jo täynnä ja Tessin meidän ykkössena.

  Eliteprospects.com - Mark Bomersback
  Eliteprospects.com - Ryan MacMurchy
  Eliteprospects.com - Anthony Stewart
  Eliteprospects.com - Ryan Duncan
  Eliteprospects.com - Kevin Clark

  edit: Tuolta Itävallan liigan puolelta noita kuvaukseen sopivia kanukkeja kyllä löytyy aivan tolkuton määrä, mutta ei kai nyt sieltä ketään olisi tulossa?
   
 3. Der Adler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Anthony Stewert olis oiva haku siinä Tessier ja Fleuryn rinnalla. Kunnon tienraivaaja ja ehkä samalla vähän "poliisin"-hommia siinä sivussa. PP:ssä maalin eteen hakkaamaan ribarit sisään, ja tottakai, kivenkovat taklaukset...laidat paukkuu ja yleisö hurraa kun Colosseumissa konsanaan, kaikkialla on kivaa, paitsi vastustajat. :D
   
 4. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Ville Nieminen olisi kyllä täydellinen haku ensi kauden Sportiin. Juuri tuollainen oikeanlainen persoona nuorelle joukkueelle ja toisi ykkösketjuunkin sen työmyyrän. Rahat varmaan riittäisi, mutta voi olla, että isommat seurat nokittavat silti aika helposti, jos heillä on halua saada hänet. Kahden hopean jatkoksi voi myös olla, että haluaa johonkin mestarikandidaattiin hakemaan sitä kultamitalia.
   
 5. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  MrMac on oikeassa Nemon persoonan osalta. Nuori joukkueemme kaipaisi juuri tälläisen menestyneen ja jotakin jo voittaneen pelaajan "isähahmoksi". En tiedä olisiko Sportilla mahkuja ja Nemolla mitään mielenkiintoa mutta lähtökohtaisesti olisi kovasti mieluinen valinta. On aivan selvä että mielikuvissani näkisin myös Osalan viilettävän kaikkinensa toisella liigakaudellamme joukkueemme ykkösen toisessa laidassa.
   
 6. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Lainaus:
  No niin "lähteeni" mukaan tuo toinen laituri on Josh Soares.

  Ihan ok omasta mielestä, eipä tuohon uskalla paljon kovempaa nimeä haaveilla. Voisi sopia ihan hyvin Fleuryn ja Tessierin vitjaan. Toisaalta itse lähtisin roolittamaan noita ketjuja vähän erilailla kun mitä ollaan kirjoiteltu.

  Jos tänne ei mitään "anthonystewartia" saada hommattua niin itse hahmottelisin nuo ketjut näin:

  Fleury-Tessier-Riska- Omista löytyy voimahyökkääjä näiden rinnalle ja kuten tiedämmä, Riskahan ajaa maalille ja lyö kiekot reppuun. Ei nyt mikään ykköskorin äijä Liigassa, mutta varmasti toimiva kombinaatio.

  Kivimäki-Immonen/Kokkala-Soares
  Henritius-Kokkala/Immonen-Hattunen/Tallberg
  Tallberg/Hattunen-Kangasniemi-Luomala

  Körkkö*

  *Oululaiset kilvan ylistävät tätä Körkköä, mutta edellisen kerran saanut jotain aikaan junnuissa kaudella 11-12. Tuon ikäiselle kaverillä käyrä ei kovin hyvältä näytä. Liigasta, junnuista Mestiksestä pelejä yhteensä 2012-2014 väliltä 62 ottelua ja pisteitä näissä kertynyt 15!! 0,24ppg. Kuitenkana ei mikään täysi junnu enää (23v) joten täytyy toivoa, että on todellinen late bloomer. Ensimmäisenä varmasti liipasimella tuosta porukasta. Low risk - high reward, koska tuskin kumminkaan mikään kallis jätkä ja jos ei pärjää niin Mestikseen ja täytemiehen roolia tarjolla. 2-4 ketjun pelaajilla ei ole varaa lepäillä laakereilla sillä takana on äijää kyllä paikkaa kärkkymässä.

  Soares huhuun vielä, niin kaverilla on n. 50% osuma tarkkuus ollut. Hänen lähteistä minulla ei ole mitään käryä.

  Hattunen unohtui kokonaan. En oikeasti käsitä Körkön hankintaa muuta kuin täyte/rotaatiopelaajaksi.
   
 7. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Eikös joukkue huomenna mene jäille? Joku joka pääsee katsomaan niin eikus rapsaa tänne jos siellä sattuisi uusia kasvoja olla joita ei olla vielä julkistettu. Mielestäni sopimusuutisissa on taso noussut kaiken aikaa jotenka toivoisi näin myös jatkuvan.
   
 8. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Lainaus:
  Tämä on tätä jatkoajan ilosanomaa. Körkköä ei ole kukaan täällä kilvan ylistänyt. Olen(mme) todenneet vain, että potentiaalia tässä kaverissa on. Kärsi jossain vaiheessa myös pitkähkön loukkaantumisen, joka ehkä suurimpia syitä, miksi ei koskaan breikannut Kärpissä(plus tietty se, että viime vuosina Kärpillä on näitä talentteja riittänyt yllinkyllin). Ei ole itsestään selvää, että Körkkö breikkaa ensi kaudella, mutta mahikset hänellä on. Pelasi Kalpassakin ajoittain ihan hyvin. Se ei ole pienen roolin kaverille helppoa yhtäkkiä nousta pisteiden tekijäksi, varsinkaan jos siihen ei ole saanut edes mahdollisuutta kahteen vuoteen. Tekee varmasti kaikkensa, jotta saa Tomekilta mahdollisuuden näyttää. Uskoisin, että lähtötilanne siellä on se, että ulkomaalaisia ja Immosta lukuunottamatta kaikki ovat samalla viivalla lähtötilanteessa ja sitten kauden avauksessa nähdään ketkä ovat suoriutuneet parhaiten keväästä ja preseasonista.

  Kyllähän täälläkin noita Riskoja tunnutaan arvostettavan melkoisesti, mutta itse en kyllä heidän hyvyyttään allekirjoita, vaikka kuin puhutaan roolipelaajista.
   
 9. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Kyllä Körkkö aivan varmuudella saa mahdollisuuden osoittaa taitonsa ja potentiaalinsa. Ei häntä turhan vinkujaksi olla joukkueeseen hankittu. Kaikki ovat samalla viivalla kun kausi alkaa joten annetaan me kannattajat myös mahdollisuus.
   
 10. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Onko huhu-rintamalla mitään uutta? Montako pelaajaa Sport vielä hankkii?
   
 11. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  1 hyökkääjä, 1 pakki, 1 maalivahti ennen syksyä ja sitten kauden aikana lisää, jos tarvetta.
   
 12. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Itse olen käsittänyt, ettö kärkilaituri, kärkipakki ja toinen veskari olisi hakusessa. Unicen ja Parenteun jälkeen on tulossa toinen veskari ja pakki tryoutille. Eli ilmeisesti 2 pakkia tulossa vielä koska Parenteu ei mitenkään voi olla se kärkipakki.

  Oma lähteeni huhuili Josh Soaresia meille kuten ylempänä olen kirjoittanut. Tiedä sitten..
   
 13. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Pakki, laituri ja veskari on vielä tulossa. Tän hetken tietojen mukaan pakki ja veskari try-outilta, laiturin kanssa sopimus lähellä.
   
 14. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Mutta mitä on tapahtunut sille caselle kun ujden hyökkääjän kanssa piti olla neuvottelut pitkällä? Onko neuvottelut mennyt ohi kun valmista ei julkisteta vai ollaanko edelleen loppusuoralla? Mielenkiintoista on myös nähdä se että reagoidaanko Kangasniemen jo näin aikaiseen loukkaantumiseen jotenkin vaikka senttereitä joukkueessa onkin.
   
 15. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Vaasan Sport foorumilla joku tiesi kertoa, että Sport neuvottelee Timo Pärssisen kanssa.
   
 16. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Lainaus:

  Tuo foorumi on yhtä luotettava lähde huhulle kuin Ilta-Sanomien kommenttiosio.
   
 17. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Pärä taisi alkujaan olla menossa takaisin Tutoon mutta muistaisin jossakin miehen todenneen ettei taida kiinnostaa pelata sarjassa jossa ei lopulta ole mitään mitä tavoitella. Ymmärtääkseni huhun laittanut liikkeelle Sportin omilla sivuilla ei ole huuhaaukkoja.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  3.4 jossain Jääkiekkoexpertti sivustolla huhuttiin tuota Pärssistä Sportiin. Sivusto ei toimi nyt jostakin syystä.

  Tämän verran siitä sain kopattua "3.4.2014 - Huhuissa Pärssinen on myös liitetty Liiganousija Vaasan Sportin riveihin ja tämä siirto olisi toteutuessaan melkoinen pommi ja todellinen ..."

  Miten tuo jatkuu ja mitä muuta siinä sanotaan jää arvailun varaan.

  Kyllä Pärä sen luokan peluri vielä on että kiinostaa varmaan liigajoukkueitakin ja kuten tuossa aiemmin jo mainittiin, niin itse on hieman sanonut että panoksoton Mestis ei ehkä kiinnosta. Tietty ite haluaisin hänet kyllä nähdä TUTO-paidassa.
   
 19. Der Adler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Mjaaeee...en tiedä, olisko Pärssinen (hieman jo väsynyt?) sellainen vahvistus mikä Sport etsii ja tarvi tällä hetkellä? Doubt it, but who knows?
   
 20. Julius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  ...kaappaus uudelta Liigaseuralta.

  Kelpaisi todellakin, mutta taitaapi jäädä huhuiluksi
   
 21. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Teemu Aallolla on vielä sopimus ensi kaudesta Tapparan kanssa mutta pakin huhutaan suuntaavan muualle. Tästäkö meille kokenut liideripakki? Itselleni maistuisi kyllä.
   
 22. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Huttusen Sasha huhuilee Twitterissä Hanskia Ässiin. Voisiko kuvitella jo tälle keväälle esim Toivonen <--> Rinne treidiä? Eikö Sport sanonut, että uudet pelaajat olisivat myös ensi kauden suunnitelmissa. Joku puolestaan mainitsi Rinteen ja Sportin samassa lauseessa Liigan siirtohuhut ketjussa. Olisi oikeinkin mielenkiintoinen veskariduo ensi kaudelle Rinne-Rajaniemi. Kelpaisi mulle!
   
 23. Tuamas Jäsen

  Rinne voi hyvinkin olla Sportin mies ensi kaudella.
  Haki syksyllä ylimitoitetulla palkkapyynnöllä sopparia Ässistä ja jäi nuolemaan näppejään kun tuli heikompi jakso.
  Käsittääkseni ihan hirveää kysyntää ei tämän jälkeen ollut.
   
 24. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Backman jatkaa SaiPassa, joten hänet voidaan unohtaa haaveiluista.

  Jos huhut pitää paikkansa ja Sport olisi tehnyt sopimuksen ykkösmaalivahdin kanssa jo hyvissä ajoin, niin en oikein usko, että se olisi Rajaniemi. Ellei häntä sitten tarjottu muualle jo silloin, mutta hänellähän on sopimus ensi kaudestakin, joten en usko, että ainakaan meidän puolelta olisi häntä lähestytty. Kelpaisihan tuo oikein hyvin, mutta en vain usko ennen kuin näen.

  Jos Rinne olisi tänne tulossa ja Toivosen siirto Ässiin toteutuisi, niin treidi jo tällä kaudella olisi järkevä molempien kannalta. Huhujen mukaan Rinteen palkkapyyntö oli ainakin vielä syksyllä korkea, joten epäilen, että tämä on säikyttänyt Sportinkin pois hänen perästään, ellei sitten ole myöhemmin tullut pyynnössään alaspäin.
   
 25. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Backman on vetänyt kyllä hienon perusduunarin uran liigassa. Harmi ettei vieläkään ole Sportin ulottuvilla.

  Joku tässä Sportin maalivahtikuviossa ei täsmää. Rajaniemellä on kyllä jo hyvät statsit Liigassa, mutta riittääkö rahkeet automaattisesti ykkösveskarin rooliin niin että poika kannattaisi jo joulukuussa kiinnittää, on eri asia..Onko Sport sitten Toivosen suhteen tosiaan viivytellyt vai puhuiko Hanski Pohjalaisessa vain diplomaattisesti, kun todellisuudessa haluaa lähteä muualle? Mene ja tiedä.. Tapaus Hovinen onkin ehkä liian kovan profiilin kaveri Sportin kukkarolle ollakseen totta. Rinne pelasi loistavan syksyn, muttei sen jälkeen ole kyllä vakuuttanut yhtään kuten Toivonen.

  Rajaniemi/Ore on varmaan rahallisesti realistinen kaksikko, mutta pakko sanoa, että alustavasti tulee olemaan pieni pettymys jos tämä toteutuu. Ainakaan en sanoisi, että maalivahtiosasto vahvistuu, koska Ore on kuin Hostikan astetta heikompi versio ja Rajaniemi toistaiseksi epävarma ykkönen. Rinne/Rajaniemi olisi jo vähän parempi, mutten kilju riemusta silloinkaan.

  E: Kaippa se sitten totta on, että Sport on kiinnittänyt ensi kauden ykkösveskan jo joulukuussa, mutta hieman ihmettelen, jos se on Rajaniemi. Aika isolla urheilullisella riskillä vedetään silloin. IMO.

  Editti nummer två: Jos näistä huhuista Setäsen, Juvosen ja Rajaniemen tapauksissa voi jotain yhteen vetää, niin eiköhän se ole se, että Sport yrittää ottaa sisään nuoren lupauksen pidemmällä sopimuksella.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2015 klo 15.56