Huhuketju

  • 4 898 248
  • 11 953

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
KHL: Justin Hodgman, Jakub Petruzalek, Francis Pare, Jakub Klepis, Niko Kapanen
SHL: Niklas Olausson
NLA: Robbie Earl
AHL: Ben Street, Stephane Da Costa, Zach Boychuk, Linden Vey, Andy Miele
NHL: Peter Regin

Tuossa sellaisia nimiä, jotka voisivat olla miehiä Jokerien sentteriosastolle. AHL:stä nyt varmaan löytyy muitakin potentiaalisia, mutta valikoin omaan silmääni parhaimmat tai realistisimmat nimet.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tuohon listaukseen voinee lisätä myös Liigasta Maxwellin, joka ei näillä näkymin ole jatkamassa Kärpissä ja jota joskus reilu kuukausi sitten huhuttiin Jokereihin.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Tulisipa Petruzalek Jokereihin, siinä olisi iso apu hyökkäykseen.

Julkistuksia odotellessa...
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Perseessä on melko vahva kutina että tänään voisi olla oiva päivä julkistaa uusia sopimuksia? Voivatko palstan syväkurkut vahvistaa tämän vai tulisiko minun käydä duunin jälkeen apteekissa?
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Tähän kaveriin sais kyllä kuluttaa rahaa oikein urakalla. Ihan ok viime kausi NHL:ssä kuitenkin :)

Hereille nyt kaveri siellä!

Alkaa kyllä olla aika malttamaton olo juurikin noiden senttereiden julkistusten suhteen. Ne ovat kuitenkin ratkaisevassa roolissa tämän joukkueen kokoamisen onnistumisen kannalta. Nyt tarvitaan kaksi kovan luokan huipun veljestä (ja kolmossena) niin kokonaisuus alkaa näyttämään hyvältä tulevaa idän valloituista varten.

Onko kenelläkään mitään tietoa seuraavien julkistusten ajankohdasta?
 

ARGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit?
Eikö nimenomaan alaketjujen sentterien paikat ole jo täytetty Hahlilla ja Sillanpäällä/Mäellä?

Toivottavasti ne tulevat kärkisentterit ovat Taffea kovempia (lue: varmempia) nimiä.
Tätä olen itsekkin ihmetellyt, ettei hahli riitä mukamas kolmoseen. Taffe taas olisi arpa korkeammalle kun ei ole ikinä pelannut euroopassa. Jos tilastoja katsoo (kun ei ahl kiinnosta muuten pätkääkään),enemmän voittoja kuin tappiota ottaneessa joukkueessa kun vetää +/- -20 näyttää aika pahalta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Eikö nimenomaan alaketjujen sentterien paikat ole jo täytetty Hahlilla ja Sillanpäällä/Mäellä?

Mä en pistäisi yhtään pahaksi, vaikka Taffe olisi se kolmossentteri. Sillanpää ja Mäki ovat kuitenkin lähtökohtaisesti täytemiehiä ja Hahlin osalta vanhat vammat saattavat pistää miehen yllättäenkin sivuun. Taffe oli myös erittäin lähellä mennä Linköpingiin tuossa taannoin, mutta perhesyyt lopulta estivät siirron Pohjois-Amerikasta. Voisi siis olettaa, että miehen hinnoittelu ei aivan järjetöntä kuitenkaan olisi.

Kahteen ensimmäiseen kenttään toki toivon kovempia ja varmempia kavereita. Jos Taffe sattuu tänne eksymään, niin se ei mielestäni muuta kahden sentterin tarvetta.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Luultavasti enään kaksi sentteriä on tulossa, semmosen käsityksen sai ainakin tuosta Vuorisen narriradio haastattelusta.
 

faro

Jäsen
Luultavasti enään kaksi sentteriä on tulossa, semmosen käsityksen sai ainakin tuosta Vuorisen narriradio haastattelusta.

Ei noita kommentteja kannata noin kirjaimellisesti ottaa. Ne voivat olla vain suuntaa antavia lausuntoja.

Mä luotan ainakin nimimerkki -Ville-:een, joka siis kertoi, että kolmea sentteriä haetaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Petruzalek Jekaterinburgiin. Jos siellä on jotain todella isoa kalaa katiskassa, niin olisi varmaan ihan kiva Kalelle ja Hjallikselle tykittää ne tänään ilmoille kun "paljastuskirja" tuli myyntiin.

Ot:na mainittakoon, että jopa meikäläinen tietää faktana vähän noista kirjassa mainituista tapauksista ja ne on ihan ufo-juttuja vailla totuuspohjaa...

Mainittu Jeff Taffe kelpaisi kolmosen keskelle loistavasti. Muistelisin ekan kerran nähneeni miehen pelejä Pensin suomenvisiitin aikana ja silloin jäi hyvä kuva kaverista. Tämän jälkeen tullut häntäkin seurattua hieman. Luistelun pitäisi riittää KHL:ään ja kaikki muut ominaisuudet ovat hyvällä tasolla; veto jopa keskimääräistä parempi. Roolin toivoisin silti olevan max 2. sena, mielellään jpa kolmonen.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Tänään ei taida tulla enään pelaaja julkistuksia? Ilmeisesti kuitenkin jonkun sentterin kanssa on jo sopimus?
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Francis Pare teki kahden vuoden jatkodiilin Magnitogorskiin. Siitä taas yksi nimi pois Jokerien mahdollisista senttereistä. Viime kaudella KHL:ää pelanneita laatusenttereitä, jotka olisivat vapaana ja edes teoriassa Jokerien saatavissa, on helkkarin vähän. Kapanen, Klepis ja Hodgman tulevat vain lähinnä mieleen. Mielestäni on melkoinen riski, jos kaikki kärkisentterit tulevat AHL:stä ja eivät omaa KHL-kokemusta ollenkaan.

Ylipäätään Jokerien joukkueessa tuntuisi olevan todella vähän sellaisia pelaajia, jotka vetivät kuluvan kauden KHL:ssä. Tuo eilen sainattu Karlsson on tähän mennessä julkaistuista ainoa ja hänkin pelasi vain pienen pätkän Venäjällä. Kun ajattelee niitä aiempia spekulointeja osaloista, kiiskisistä, filppuloista, lepistöistä ja laineista, niin vähän valjua on meno noihin huhuihin nähden.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Sellaista huhua on liikkeellä, että ensi viikolla ratkeaa Donbassin ensi kauden kohtalo ja todennäköisesti seuran lisenssi KHL-kaudelle 2014-2015 evätään Itä-Ukrainan levottomuuksien takia. Samalla Teemu Laine ja Tuomas Kiiskinen vapautuisivat markkinoille. Mielestäni Jokerien laituriosasto huutaisi vielä yhtä kovaa nimeä ja tuosta voisi sellainen löytyä. Laineen tyyppisiä suoraviivaisia laitureita Jokereilla on jo reippaanlaisesti, mutta Kiiskisen kaltaiselle taiturille voisi olla tilausta. Toki Laine Jokerien omana poikana olisi joukkueen Jokeri-identiteetin kannalta parempi vaihtoehto.
 

Gemondo

Jäsen
Kiiskinen & Laine

Molemmat kyseisistä kavereista olisivat kyllä kovan luokan vahvistuksia Jokereillle, mutta hieman epäilyttää vieläkö budjetista löytyisi tarpeeksi pätäkkää laituria varten.

Ja tuosta Laineen Jokeritaustasta en ainakaan itse hirveästi lisäpisteitä anna, edellisestä Jokerikaudesta jo 10 vuotta ja luonut muutenkin koko uransa muualla. No toisaalta onhan Ilari Melartkin Jokeri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös