Huhuketju

  • 4 904 706
  • 11 973

AaJee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Anaheim Ducks, Miami Heat
Tämä!

+ kuinkahan monta kautta meille on huudettu sitä RIGHTIN YV pelotetta? About ikuisuus. Nyt olisi oikealta ampuva pakki molempiin ylivoimaakoostumuksiin. Jos Jere tulee, eikä Dehner lähde, niin huhu huhu; voidaan puhua liigahistorian kovimmista pakistoista.

Kyllä. Jere sisään vaan vaikka miten olisikin jullitaustaa. Hyvä/kova laukaus rightilta ja myös kovuutta mitä meikäläisen mielestä pakistosta puuttui viime kaudella. Jännä homma, Keklu lähti niin Keke/Hjallis panostaa juurikin siihen Kekäläisen sokeaan kohtaan eli pakistoon.

Veskari sisään? Nojoo, mutta mulla ainakin löytyy vielä luottoa Kilpeläiseen jostain kumman syystä. Vaikea uskoa, että noinkin kovalla palkalla oleva veskari saataisiin ulostettua mihinkään. Tai sitten Hjallis on avannut ihan huolella niitä kukkaron nyörejä.

Noh, kesä todellakin on jokerifanin parasta aikaa. On jos jonkinlaista rosteria pyöritetty viime kausina ja aina se on päättynyt pettymykseen. Näillä mennään sanois Masa!
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Veskari sisään? Nojoo, mutta mulla ainakin löytyy vielä luottoa Kilpeläiseen jostain kumman syystä. Vaikea uskoa, että noinkin kovalla palkalla oleva veskari saataisiin ulostettua mihinkään. Tai sitten Hjallis on avannut ihan huolella niitä kukkaron nyörejä.

Ei vaan Keke on päästänyt "muutamat" madonnat ja heppashowt taas viikonlopuiksi areenalle. Huomaahan se jo otteluohjelmasta.

Vaikka tässä kiekkokesäloma jo alkoi niin kyllähän se olisi jossain vaiheessa saada huhujen tilalle julkistuksia kun nhl/ahl -kausi päättyy tahi ulkomaanoptiot umpeutuu. =)
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eipä olisi vielä muutama vuosi sitten voinut uskoa, että Jere pelaisi meillä. No eihän se nyt vielä varma asia ole mutta kyllähän näissä huhuissa useasti totuuden siementä on. Vähän joutuu kyllä nieleskelemään asiaa varsinki kun Jere on aikoinaan sanonut ettei ikinä pelaa Jokereissa. Motivaatio on mun mielestä ainoa kysymys : onko riittävä "jokerisydän" jos tulee ongelmia. Riittääkö valmennuksen auktoriteetti Jereä kohtaan. Taito ja kovuus on varmastikin vielä SM-liigan huipputasoa sitä en epäile. Lopputulos : tervetuloa puolestani Jere meille ehkä "pienin" varauksin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Karalahti oli Bluesissa pelatessaan ko. finalistijoukkueen paras pakki. Vaikka siitä on jo pari vuotta, eiköhän tuo teillekin mahtuisi.

Elämänhallinta on miehellä ollut jo vuosia kondiksessa.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mieluummin Jere Karalahti sisään, kuin hirveä paniikki tammikuussa.
Mieluummin vaikka Jolle Harkimo rosteriin, kuin jere. Vetäisi kyllä tapahtuessaan todella surulliseksi jos tällaisia hankintoja aletaan tekemään. 38-vuotias hidas, kallis ja jäähyherkkä julli johonkin kolmospariin. Ja vielä ei mainittu edes viinaa, huumeita ja moottoripyöräjengejä. Ja älkää nyt edes miettikö että "riittääkö jokerisydän".

Vetääkö jengi täällä jeren kanssa samoja mömmöjä vai mitä ihmettä täällä tapahtuu?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mulle Jere on ollu kusipää numero 1 siitä lähtien kun kiskas Alankoa poikkarilla takaraivoon matkalla jäähyaitioon. Huumetausta ei sinänsä haittaa tai ei sinänsä lisää negatiivisia tunteita häneen liittyen niin kauan kuin se on menneisyyttä. Vaikka en yhdykään Finisherin näkemyksiin Jeren kyvyistä, ja olen sitä mieltä, että hän voisi olla erittäin kova lisä Jokereiden takalinjoille, en haluaisi miestä meidän joukkueessa nähdä. Tämä siksi, että minulle Jokereiden kannattamisessa on kyse ennen kaikkea tunteesta, ja vibat Karalahden kohdalla on auttamatta pakkasen puolella. Olisi tosi kova kynnys edes hymyillä Jeren tekemälle maalille Jokeripaidassa. Ehkä finaalin game7:n jatkoajalla poikkeaisin tästä, mutta lähtökohtaisesti voi pysyä kaukana mun Jokereista.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
38-vuotias hidas, kallis ja jäähyherkkä julli johonkin kolmospariin

Toisaalta samassa paketissa tulee erinomaista sijoittumista, laadukas veto, räyhäkkää maalineduspelaamista, kokemusta ja johtajuutta. Kyllä Jere on laatupakki tähän sarjaan menneisyydestään huolimatta.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Vetääkö jengi täällä jeren kanssa samoja mömmöjä vai mitä ihmettä täällä tapahtuu?

Sama. Surullista luettavaa. Mentäisiin mieluummin nykyisellä kuusikolla + Lindbohm, kuin että alettaisiin tätä jämäjullia roudaamaan meille.

Jere Karalahti, Janne Pesonen & Ilari Melart; näitä janareita en koskaan halua nähdä narripaidassa.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Vaikka unohdettaisiin kaikki tunnesyyt (HIFK-ikoni jne.) en silti näe Jerelle oikein käyttöä. Tai no, jos budjetti on pohjaton niin mikäs siinä, mutta jos Jeren saapuminen on pois Lahden, kakkossentterin tai ykkösmaalivahdin hankinnasta niin ei helvetti. Esimerkiksi jos verrataan tuota meidän pakistoa oikeastaan minkä tahansa liigajengin pakistoon, niin valmiilta näyttää. Kaikki pakit on sm-liigassa tasonsa näyttäneitä + sitten vielä nälkäiset junnut päälle.

Eli vaikka miten päin asiaa kääntelis en vain näe käyttöä Jerelle. Oletettavasti kun ei vielä millään parilla stagalla ja skrinnariparilla suostu koko kautta pelaamaan.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Jaahas

Täytyy sanoa, että Jeren tulo alkaa edustaa jo sellaista jullitasoa, että mä ihmettelen minne mun Jokerit on kadonnut. Viime kausi oli jo kuin HIFKn historiaa, tutinaa ja tötinää ja lopulta romahdus tärkeissä peleissä. Ja lisäksi koko ajan oltiin lehdistön hampaissa typerien väkivaltatemppujen vuoksi. Tuntui kuin olisi mennyt takaisin 90-luvulle, mutta yhtäkkiä huomannutkin että kannattamani joukkue on päättänyt olla HIFK eikä se Jokerit johoin 70-luvulla hurmaannuin.

Ja nyt vielä Jere. Voi hyvää päivää. Jos me kerran halutaan olla kuin entinen HIFK ja vieläpä entisien HIFK-pelaajien voimin, niin miks ihmeessä stadissa enää on kaksi seuraa? Eikös olisi kohta jo paljon järkevämpää iskeä hynttyyt yhteen HIFKn kanssa, ja jakaa poppoo kahteen joukkueeseen, joista toinen olisi Stadi-SM-Liiga, ja toinen Stadi-KHL/EHL tms. Ois meinaan aika hakea kannu oikeesti stadiin landelta? Eikä vaan sanoa että "kato on viihdyttävää, ja kiva syödä poppareita".

Mutta kun mua ei typerä turpaanveteleminen viihdytä ollenkaan, sen sijaan taitava kiekkoilu kyllä. Sitäkin muutama osaa tässä joukkueessa, mutta kuka sitä enää huomaa, tai edes välittää siitä. Kaikki oottaa vaan seuraavaa Ruutun "ihon alle menoa" tai muuta ei-jääkiekkoilullista juttua.

Ei meillä enää ole kahta omaleimaista jääkiekkojoukuetta, joissa kummassakin on oma pelillinen kulttuuri jaideologia. Meillä on vain kaksi HIFKta. Pitäis vissiin tehdä päätös että pysyn hallilta pois ennen kuin meno muuttuu, koska Jokeritkin näyttää sieltä pois olevan.
 

Poffeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Valitettavan selkeältä tuo Karalahden sopimus vaikuttaa. Eilen KHL-pykälä umpeen ja alkuviikosta ilmoitetaan? Käsittämätön hankinta ja tuntuu että tehdään vain sen takia, että saadaan vähän tölväistyä taas naapuria. Ei tuo tuohon pakistoon mitään lisäarvoa ja voi vaan kuvitella minkälaisen kakkossentterin Karalahteen uponneilla eurolla olisi saanut.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos vielä A. Tyrväinen liittyy joukkueeseen, niin voi sanoa, että on SM-liigan jäähyherkin joukkue kasassa :) Ei siinä kyllä Jere on vielä laatupakki SM-liigaan, vaikka hitaudestaan jo kohtuuttoman paljon kärsiikin.
 

ludvig

Jäsen
Viime kausi oli jo kuin HIFKn historiaa, tutinaa ja tötinää... Tuntui kuin olisi mennyt takaisin 90-luvulle, mutta yhtäkkiä huomannutkin että kannattamani joukkue on päättänyt olla HIFK eikä se Jokerit johoin 70-luvulla hurmaannuin.

Toki jokainen valitsee näkemänsä asiat, mutta jos koko kaudesta jää mieleen tutinaa ja tötinää, niin silloin ei ole pelejä nähnyt, vaan keskittynyt lukemaan sensaatiohakuisia lööppejä. Lööpeissä Jokerit ja aivan kaikki muutkin asiat toki eroavat 70 - 90-luvuista.

Jääkiekollisesti Jokereiden joukkue palasi hieman kärjistäen todella pitkän ajan jälkeen siihen kiekolliseen Jokerit-moodiin, jota on kauan haikailtu. Pelaajistossa pelasi viihdyttäviä, nopeita ja taitavia pelaajia, joiden seassa oli myös omia junioreita mallia Filppula, Moses, Eronen, Teräväinen, Pulkkinen ja kermana kakun päällä osan kaudesta kentällä nähtiin yhden Jokerit-historian taitavimman pelaajan otteitta Erik Karlssonin toimesta. Tämän lisäksi junioireita nostettiin rohkeasti liigajoukkueeseen ja he esiintyivätkin kentällä kovalla positiivisella intensiteetiltä.

Jos yo. asioita ei ole kauden aikana kentällä huomannut, niin se on harmi, mikäli aidosti haikailee kiekollisempia ja taistelevempia aikoja. On myös harmi, jos kentällä keskittyy vain yhteen pelaajaan (esim. Ruutu) koko joukkueen tai monien muiden erityylisten yksilöiden sijasta. Ja on niitä todella fyysisiä pelaajia menneillä vuosikymmenilläkin pelannut, parhaimpina esimerkkeinä D. Moylan ja T. Arima. Huomioitava myös, että Ruutukin pelasi mahdollisesti uransa "puhtaimman" kautensa.

Mitä taas "jullimaiseen" menestykseen tulee liittyen tämän kauden päätökseen, niin luulisi juuri sinun konkarikannattajana tietävän, että ei ole Jokereiden taival ollut lähelläkään yhtä menestystä, vaan seura on kömpinyt divareita ja pahoja taloudellisia ongelmia myöten.

Itsekään en kaipaa Karalahtea joukkueeseen johtuen erityisesti edelläkin mainitusta case Alangosta, vaikka pelaajana Jere todennäköisesti edustaisikin liigan selvästi parempaa puoliskoa. Joka tapauksessa kävi miten kävi, niin en näe oikein mitään syytä miksi kentällä ei nähtäisi ensi kaudellakin kiekollista pelitapaa painottavaa joukkuetta, jossa on nopeita ja taitavia yksilöitä. Tätä olin haikaillut, tätä näin menneellä kaudella ja tämä on minulle pääasia vastaisuudessakin. Tulevan kauden tärkein ja kiinnostavin yksittäinen rekrytointi minulle on tj., joka pystyy pahimmassa tapauksessa keikauttamaan paatin taas väärään suuntaan pelasi kentällä sitten karalahtia tai möttösiä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisaalta samassa paketissa tulee erinomaista sijoittumista, laadukas veto, räyhäkkää maalineduspelaamista, kokemusta ja johtajuutta. Kyllä Jere on laatupakki tähän sarjaan menneisyydestään huolimatta.

Amen. Jalka ei ehkä enää liiku entiseen malliin, mutta kuten kaksi vuotta sitten Bluesissa nähtiin, niin onhan tuo ukko edelleen huippupuolustaja tähän sarjaan. Finaaleissa selkeästi Bluesin johtava puolustaja ja oikeastaan heti Söden ja Kousan jälkeen koko finaalisarjan paras puolustaja. Täytyy myös muistaa, että Jeren KHL-visiitti ei mennyt myöskään mitenkään pieleen, vaan Minskissä oltiin erittäin tyytyväisiä miehen panokseen. Fanithan olisivat haluneet pitää miehen joukkueessa ainoana näistä ulospotkituista ulkomaalaisista. Jere on edelleen huippupakki tähän liigaan, se on ihan varma. Eri asia sitten kohtaako hinta/laatusuhde enää tänä päivänä. Ikää on kuitenkin sen verran, että ihan maltaita ei kannata maksella.

Asiasta toiseen: vaihtoaitio.netin puolella nimimerkki apa kertoilee Jokereiden neuvottelevan tällä hetkellä maalivahti Mika Norosen kanssa.

Vaihtoaitio katso viestiketjua - Jokerit kaudella 2013-2014 - Narri nauraa edelleen?

Viimeinen viesti tuolta.

Erittäin luotettava käyttäjä ja tietää lähes aina esimerkiksi TPS:ään kohdistuneet siirrot/lähdöt ja sun muut aikaisemmin kuin kukaan täältä jatkoajasta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Yhtään mitään Karalahdelta pois ottamatta, oli mies millaisessa kunnossa tahansa, en kyllä hyvin mielelläni häntä Jokereissa näkisi. En vaikka äijä olisi paremmassa kunnossa kuin pari vuotta sitten. Minun silmissäni tämä olisi aika surkea veto Jokereilta. Tässä melkein jo alennuttaisiin samalle tasolle Nybondagen kanssa hankintojen suhteen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Puhtaasti järjellä ajateltuna Karalahti on äärimmäisen kokenut, ei missään nimessä kädetön ja kovaotteinen rightin pakki, jolle on kyllä mielestäni olemassa tuossa pakistossa paikka, jos Dehner siirtyy AHL:ään.

Puhtaasti tunteella ajateltuna Karalahden HIFK-leima (huolimatta siitä että hän on edustanut liigassa myös Kärppiä ja Bluesia) on niin vahva, että en häntä mielelläni Jokeripaidassa näkisi. Historia huumeiden kanssa ei huolestuta yhtään, koska se on ilmeisesti taakse jäänyttä elämää.

Norosen playoff-historia ei vakuuta ollenkaan vaikka hän sinänsä voisi olla tuollainen kokenut back-up, melkein aina on taso laskenut runkosarjasta.
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Puhtaasti tunteella ajateltuna Karalahden HIFK-leima (huolimatta siitä että hän on edustanut liigassa myös Kärppiä ja Bluesia) on niin vahva, että en häntä mielelläni Jokeripaidassa näkisi. Historia huumeiden kanssa ei huolestuta yhtään, koska se on ilmeisesti taakse jäänyttä elämää

Nisti on aina nisti. Vaikka olisi ollutkin kuivilla niin ei se tarkoita ettei Karalahti voisi retkahtaa uudestaan. Varsinkin kuin pelaisi tutussa kaupungissa ja paha kaveripiiri olisi ympärillä houkuttelemassa. Aina kuin entisen tai nykyisen nistin palkkaa on se riski. Jokereille tämä on myös imago-kysymys mitä se haluaa viestittää kannattajilleen. Jokereilla on paljon nuoria kannattajia, joten Karalahti ei mielestäni siinä mielessä ole mikään ihannepelaaja esikuvana näille nuorille. Jokainen kun tietää Karalahden rikollisentaustan ja huumesekoilut, niin ei tämä kaveri kyllä minulta kunnioitusta tule saamaan.
 
Viimeksi muokattu:

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Asiasta toiseen: vaihtoaitio.netin puolella nimimerkki apa kertoilee Jokereiden neuvottelevan tällä hetkellä maalivahti Mika Norosen kanssa.

Vaihtoaitio katso viestiketjua - Jokerit kaudella 2013-2014 - Narri nauraa edelleen?

Viimeinen viesti tuolta.

Erittäin luotettava käyttäjä ja tietää lähes aina esimerkiksi TPS:ään kohdistuneet siirrot/lähdöt ja sun muut aikaisemmin kuin kukaan täältä jatkoajasta.

Ei helkkarissa mitään Kirvesmies-Norosia tänne!!! Yksi yliarvostetuimpia maalivahteja mitä tiedän. Mieluummin mennään sitten vaikka Kilvellä!!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ei helkkarissa mitään Kirvesmies-Norosia tänne!!! Yksi yliarvostetuimpia maalivahteja mitä tiedän. Mieluummin mennään sitten vaikka Kilvellä!!

Kyllähän Kilpeläinen - Noronen - Korpisalo ollisi ihan luotettava trio millä edetä
 
Ei olisi pitänyt tulla tarkastamaan tällaisena päivänä tätä huhuketjua, sellainen paskanmaku nousi nyt suuhun että jumalauta. Kaikista maailman pelaajista Karalahti ja Noronen, kaksi pelipaikkojensa yrjöttävintä kuvotusta eritoten Jokerilasien läpi katsottuna. Onhan sitä toisaalta mm. Tähtistä ja Nielikäistäkin nähty joten pitää se kait saada meikäläisen inhokkilista pyörähtämään Jokereissa kokonaisuudessaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Jos Kilpeläisellä päätetään mennä (en todellakaan toivo), niin kyllä tuohon pitäisi mielestäni hankkia edes kokenut kakkosvahti. Näin meillä on tukeva(mpi) selkänoja Eerolle ja toisaalta Korpisalo pääsee pelaamaan KiVassa, eikä vain istumaan penkillä koko kautta. Se, että onko Noronen tuohon rooliin paras vaihtoehto onkin sitten toinen juttu, melkoinen arpa, kun viime kaudella ei pelannut käytännössä ollenkaan.

Karalahdesta sen verran, että vähän oudolta haulta tuntuisi, mikäli kukaan ei ole pakistosta lähdössä. Aivan varmasti pätevä pelaaja vielä liigaan ja juuri sen tyylinen pelaaja, jota kaivattaisiin, mikäli pelillinen taso ei ole dramaattisesti pudonnut Blueskauden jälkeen. Joskus jopa olen tainut käyttää Karalahtea tänä kuuluisana "koodinimenä" vahvistukselle, jota kaivattaisiin; iso, ilkeä, rightin pakki, josta on iloa myös ylivoimalla, ennenkaikkea laukauksen takia. Käsittääkseni Karalahti ei ole antanut pitkään aikaan mitään viitteitä, miksi yksityiselämän takia mahdollisesta hankinnasta kannattaisi olla huolissaan. Toki vahva HIFK-leima pakottaa hieman vierastamaan, mutta hyvin se Rudikin on omaksi otettu...
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Nisti on aina nisti. Vaikka olisi ollutkin kuivilla niin ei se tarkoita ettei Karalahti voisi retkahtaa uudestaan.

Jos Karalahti on ollut nyt jo viisi vuotta (?) kuivilla, pelannut kauden ajan pääkaupunkiseudulla ja viettänyt täällä suurimman osan kesälomistaan, niin en pidä retkahtamisen todennäköisyyttä kovin isona.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei helkkarissa mitään Kirvesmies-Norosia tänne!!! Yksi yliarvostetuimpia maalivahteja mitä tiedän. Mieluummin mennään sitten vaikka Kilvellä!!

Samaa mieltä. Ei ole lopulta pystynyt kannattelemaan joukkuettaan missään, vaikka pelaa usein sellaisen semihyvän runkkarin. Muistissa on vielä se totaalinen sulaminen MM- kisoissakin. Sinänsä tietysti ihan sama, meneekö Jokereihin, kunhan ei tule lähellekään Nordista. Lähti Raanta tai ei.
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Jos Karalahti on ollut nyt jo viisi vuotta (?) kuivilla, pelannut kauden ajan pääkaupunkiseudulla ja viettänyt täällä suurimman osan kesälomistaan, niin en pidä retkahtamisen todennäköisyyttä kovin isona.

Itse puhun mahdollisuudesta retkahdukseen joka on aina olemassa entisen nistin tai alkoholistin kohdalla. Sinä puhut taas kuin tuntisit Karalahden henkilökohtaisesti? Sä näytät tietävän myös paremmin kauvan Karalahti on ollut kuivilla. Oletko siis lähipiiriä? Pakko sun on olla lähipiiriä, muuten et voi sanoa että retkahdukseen ei ole mahdollisuutta? Eli paljasta mitä sukua/lähipiiriä olet Karalahdelle, niin voidaan jatkaa tästä aiheesta lisää? Jos et ole mitään lähipiiriä, niin tämä aihe on loppuunkäsitelty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös