Huhuketju

  • 4 933 711
  • 12 091

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Huhu

jostain lihatiskin liepeiltä. Jeremy Dehner on lähellä AHL sopimusta ensikaudeksi,asia ei vielä ratkea mutta Jeremy on tietojeni mukaan ilmoittanut että hakee paikkaa ämeriikasta. Saapa nähdä.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ei olisi Dehner edes paha menetys. Hän on ulkkariksi kuitenkin melko vaatimaton pelimies. Ja pleijarit mies veti ihan täysin vihkoon. Dehnerin poistuminen mahdollistaisi sen, että pakiston kiekolliseksi liideriksi voitaisiin myös harkita EU-alueen ulkopuolisia miehiä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Dehneriä ei tulisi ikävä, vaikka liigaan olikin hyvä mies. Kiekollisesti yksipuolinen. Varmasti ollaan yritetty kehittää, mutta tuntuu, että eka kausi oli hänen paras. En kuitenkaan sano vielä hei, jos jääkin.
 

Pietilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Caps
Naapurin puolella nimimerkki Bigreds. vihjailee, että Karalahti pelaisi ensi vuonna narrinutussa. Kuulostaa aika uskomattomalta, mutta mistä näistä nykyään tietää, vrt. ennakkotapaus J. Ruutu.

Tosin sillä erolla että Karalahti on itse vuosia sitten sanonut, ettei koskaan narrinuttua päälleen pue.

Kelpaisi itselle, mutta empä jaksaisi antaa paljon prosentteja sen puolesta, että moinen tapahtuisi, varsinkaan vuodenaikaan nähden.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Toiveajattelua. Samaa huhua olen kuullut kuin Bigreds. Jere on Jokerien haavissa.


Ei saa kiusata. Häviävän pienen hetken kuvittelin, että että tällä olisi jotain totuuspohjaakin. Lasketaanko työpaikkakiusaamiseksi btw? Koska (ainakin esimieheni mukaan) vietän suurimman osan työajastani Jatkoajassa...

Eipä siinä; pelimieshän Jere on mutta eikai tätä nyt tosissaan meille huhuta? Itsehän olen jo puoliksi myöntänyt että olisin valmis huoraamaan mestaruuden meille vaikka Melarteilla ja Peltosilla (nyt sitä sarkasmitutkaa), enkä pelillisesti vastustaisi tätäkään siirtoa. Mutta että Jere. PAH sanon ma!
 

Pietilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Caps
Tainnut Pietilä posottaa miinaan ja kovaa. Pahasti.

Niinkuin sanoin, en jaksaisi juuri prosentteja puolesta laittaa likoon, mutta kun kerran huhuketjussa ollaan, niin huhuillaan nyt sitten. Vaikka siitä joku naapurista saisikin housunsa märäksi.

Eikä tänä päivänä juurikaan pysty olemaan varma mistään muusta kuin siitä, että Pistoriuksen nilkkoja ei Jokereiden hieroja käsittele.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Virmanenhan oli tuomassa Jereä Jokereihin jo kesällä -07. Silloin valitsi kuitenkin näädät johtuen siitä, että viinasta eroon pääseminen vaati pääsyä pois Stadista. Totuus on kuitenkin, että Jere on sisimmässään aina halunnut pelata juuri Jokereissa. Ensi kaudella Jeren ura saa huipennoksensa, kun hän saa laittaa päälleen pyhän narrinutun.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Näen Jaken enemmän IFK-miehenä kuin Jeren. Jere kuitenkin pyörinyt liigassa jo Kärppien ja Bluesin paidassa IFK:n lisäksi. Jere ja Jakke varmaan kavereita ja eikä ehkä ihme, jos haluavat samassa joukkueessa pelata.

Mutta en kyllä välttämättä laittaisi ropoja Jereen. Kokemusta ja kovuutta kyllä löytyy ja ok rightin pyssy. Mutta ikä alkaa jo pahasti painaa ja meillä on jo yksi AJ. Jeren ongelmana tulee olemaan liigassa liike ja siitä johtuvat jäähyt.
 

Pedrito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy varmaan tämä jatkoaikaimpeys rikkoa vihdoinkin kun taas päästy Jokerifanin parhaimpaan aikaan eli kesälomalle. Huhuja ja lihatiskitotuuksia nyt peliin kaiken tämän pleijarituskan ylipääsyyn ja Kilpeläisen hirttämisen sijaan.

Näköjään siis Jere tulossa naapuriosaston tietojen mukaan meille. Itseäni kiinnostaa huomattavasti enemmän uusimman Urheilusanomain juttu jonka mukaan Jokerit on tehnyt jättimäisen tarjouksen kilpailija HIFK:n puolustaja Ilari Melartille. Onko kellään Veikkaajaa vahvempaa tunnetta tästä?

Itselleni Melart on lähinnä jäänyt mieleen jullien huvittavana kultaisena noutajana. Kuluvalla kaudella päässyt kuitenkin jo jonkinlaiseen nousukiitoon ja vähän jopa sympannut kaveria. KHL huhuista on ollut kai jonkinlaista puhetta mutta että Jokereihin?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Itseäni kiinnostaa huomattavasti enemmän uusimman Urheilusanomain juttu jonka mukaan Jokerit on tehnyt jättimäisen tarjouksen kilpailija HIFK:n puolustaja Ilari Melartille. Onko kellään Veikkaajaa vahvempaa tunnetta tästä?

Itselleni Melart on lähinnä jäänyt mieleen jullien huvittavana kultaisena noutajana. Kuluvalla kaudella päässyt kuitenkin jo jonkinlaiseen nousukiitoon ja vähän jopa sympannut kaveria. KHL huhuista on ollut kai jonkinlaista puhetta mutta että Jokereihin?

Mellun agentti Larva tyrmäsi miehen siirron Jokereihin. Suuntaa kuulemma ainoana vaihtoehtona ulkomaille, josta suunnasta on tullut useita työtarjouksia. Melart vahvisti tämän myöhemmin. Kekäläinen tarjosi tietojeni mukaan Melartille työpaikkaa Jokereista liki koko toimitusjohtajakautensa ajan, ja viimeisin, tosi iso tarjous lähti jo marraskuussa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei helvetti mitä pakkeja tänne huhuillaan, kun ollaan Melart huhusta päästy siihen että puudelin agentti kertoo ettei ole edes saanut tarjousta Jokereilta ja Melart siirtynee ensi kaudeksi ulkomaille niin täällä alkaa liikkumaan huhua että Jere Karalahtea oltaisiin mahdollisesti tuomassa tänne. Toivottavasti tämäkin huhu on ankka, Jokerit ei tarvitse yhtään Jeren hitaudella varustettua pakkia ja eikä noin vahvasti jullileimaa otsassaan kantavaa pelaajaa, joka on vielä sanonut itse ettei tule Jokeripaitaa pukemaan päälleen, tänne tarvita eikä haluta. Kiitos ei siis tällekin huhutulle pelaajalle, Jere menkööt naapuriin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
, joka on vielä sanonut itse ettei tule Jokeripaitaa pukemaan päälleen, tänne tarvita eikä haluta. Kiitos ei siis tällekin huhutulle pelaajalle, Jere menkööt naapuriin.


Faktaa vai fiktiota. 1) Jo nuorena Eerikkälän fudis leirillä Jere haaveili "minusta tulee isona Jokeri". 2) Jere inhoaa sydämensä pohjasta Roslundin lihan tuotteita. 3) Jere toteuttaa ikuisen unelmansa ja tulee Jokereihin. 4) Jere tehdessään sopimusta aikoinaan Fränkin HIFK:hon hän totesi " Autoksi haluan sitten pillu mangneetin "ja pihalla odotti pikku Fordi.

Joku noista oli totta.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä ole tosiaan hirveästi mitään huhuja tähän aikaan keväästä vielä nähtävästi liikkeellä jokereihin liittyen, vaikka yleensähän on totuttu, että tulee huhuja siitä pelaajasta ja tuosta pelaajasta. Lähimpänä sopimusta ilmeisesti tällä hetkellä vain Lahti vai onko ketään muita ns. "varmaa" tulijaa? Vaikka eihän tässä, aikaa on syksyyn vielä paljon.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Faktaa vai fiktiota.

Hieman huolestuttaa jos mystinen mies lihatiskiltä jo vihjailee että Jere voisi olla oikeasti tulossa Jokereihin. Mitä tulee vaihtoehtoihisi niin arvaan että kohdat 2) ja 4) voisi liipata todellisuutta, auto tosin saattoi olla eri merkkinen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

No sehän tässä onkin, kun ei tiedä onko huhujen vähyyteen syynä se, ettei sopimuksia yksinkertaisesti ole vai se, että nykyään Jokereiden organisaatiosta ei nämä tiedot hankinnoista enää vuoda ulos. Varsinkin kun tuosta jälkimmäisestä ei aina tiedä, vuosi sitten Veikkaaja uutisoi Raskin varmana tulijana jo helmikuussa, mutta Moses ja Lamberg tulivat molemmat aika lailla puskista. Kauden aikana Majeskystä ei liikkunut mitään huhuja, YLEn toimittaja twiittasi Winchesterin sopimuksesta pari päivää ennen kuin Jokerit asiasta tiedotti. Pääsääntöisesti kovat hankinnat (Kilpeläinen, Filppula, Nordlund) ovat olleet tiedossa ennen virallista tiedotusta, mutta toisaalta isokin nimi voi säilyä salassa; Hahlin sopimus oli aikanaan täysi yllätys.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Unibet Finland ‏@UnibetFinland

Huomenna tärähtää kevään suurin siirtopommi. Seura on Jokerit, mutta kuka on pelaaja?

Jätän tämän vain tähän. Siitä vaan arvailemaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Unibet Finland ‏@UnibetFinland

Huomenna tärähtää kevään suurin siirtopommi. Seura on Jokerit, mutta kuka on pelaaja?

Jätän tämän vain tähän. Siitä vaan arvailemaan.

Ja mun pitäis tuottaa useita sivuja tieteellisesti kelpoa materiaalia huomiseksi.

Jos se todella on kevään kovin siirtopommi, on kyseessä oltava joko todella ihmeellinen pelaaja tai joku jota kukaan ei uskoisi Jokereihin.

Lepistö? Lahti? Kousa? Karalahti? Noi täyttäis edelliset määrittelyt.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Olisihan Karalahti Jokereissa taas aikamoinen näky. Toisaalta onhan se jo pelannut Bluesissa ja Kärpissä, joten enemmän Jarkkoa pidinkin täysin IFK:n miehenä, vaikka Ruudusta aina olen huomattavasti enemmän pelaajana pitänytkin. No Karalahden kovuudelle ja laukaukselle on käyttöä Jokereissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös