Huhuketju

  • 4 935 157
  • 12 091

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eihän tässä Ruutu-keississä ole hetkeäkään ollut kyse rahasta, väittää sitten UL:n Seppänen ja HIFK-fanit mitä tahansa. Kyse on koko ajan ollut pelaajauran jälkeisestä ajasta ja tämänhän Ruutu on itsekin sanonut suoraan.

Kysehän on vain siitä, että IFK-fanit haluavat uskotella itselleen että Jokerit maksaa kaksi kertaa sen mitä IFK. Asian kanssa olisi ehkä helpompi elää, jos Jarkko Jokereihin siirtyy.

Ihan sama mitä tapahtuu, luotan Kekäläiseen.
 

Stemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Vancouver Canucks
Olisihan Jarkko Ruutu tarkemmin pohdittuna ihan semi mässy vahvistus Jokereihin mutta kysymys kuuluu vaan että mihin kenttään mies istutetaan ja ket(k)ä lähtee syömään poppareita katsomoon? Näkisin Ruudun kolmoskentässä koska nelosessa on jo mielestäni ihan hyvät ryminät ilman Ruutuakin ja kakkoskentästä ei tarvi kummemmin selitellä (LKP) ja ykköskentän pelaajaa Ruudusta en saa. Noh, toivottavasti Kekäläinen on perillä siitä mitä tekee.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Näkisin Ruudun kolmoskentässä koska nelosessa on jo mielestäni ihan hyvät ryminät ilman Ruutuakin ja kakkoskentästä ei tarvi kummemmin selitellä (LKP) ja ykköskentän pelaajaa Ruudusta en saa. Noh, toivottavasti Kekäläinen on perillä siitä mitä tekee.

Lisätietoa tästä? Jos Ruutu ensi kaudella liigassa pelaa, uskon hänen iskevän (terveenä pysyesssään) ainakin n. 15+15 tehot, jotka ovat ihan hyvin ykkösketjun rymistelevälle voimahyökkääjälle.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täällä ei taida vielä olla mainittu, että päivän Ilta-Sanomissa oli lyhyesti tapaus Ruudusta Erkan kommenteilla. Noin vapaasti muistellen pääviesti oli se, että Erkka ei usko Ruudun pelaavan Suomessa vaan ulkomailla. Toinen pääviesti oli sitten se, että Erkka haluaisi Ruudun joukkueeseen eli hänen mielestään vahvistaisi ryhmää selvästi. Olipa siinä vielä sellainen toteamus, että asia ei ole Erkan päätettävissä, mutta hänen mielipiteensä on selvä.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Älytöntä jauhamista yhdestä turhasta pökkelöstä. On tyyppinäkin niin kuvottava, niin eihän tuollaista halua nähdä omassa jengissä.

Ei mitään käyttöä tälle pellelle.
 
Suosikkijoukkue
JypFabun poliittinen ideologia
Ei mitään käyttöä tälle pellelle.

Onhan teillä siellä ennestäänkin jo parikymmentä, joten luulisi hyvin mahtuvan sekaan.

En kyllä usko pojan tulevan lähivuosina Suomeen vaikkei änäripestiä saisikaan. Joku neuvostoliittolainen vatipää siitä kuitenkin maksaa kuution kokoisen paalin ruplia/vuosi.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Miksi musta tuntuu, ettei tuo ole ees Rudin oikea Twitter? :D
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Todella hienoa photarityöskentelyä! Jake kyllä vie lehdistöä kuin kuoriämpäriä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jarkko aiheuttaa täällä kyllä sydämmen tykytyksiä ja vedättää kaikkia, nyt on sitte lehdistö iskeny lusikkansa taas tähän soppaan vaikka hieman ohi taisi mennä...

Kaikki tää on vaa vittuilua sanon ma, kaikki noi vihjailut, ensin punainen väri ja nyt punakeltainen väritys... :D
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
On uskomatonta kun tämän tason pelaaja aiheuttaa näin paljon puhetta. Siis jämäjätkä änärissä, vanha kun mikä, hidas ja pelitaidot ovat luokkaa Kip Brennan. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi Tuomo, mutta paskanjauhaja-jakke, niin ihan yli menee.

Jokereilla on nuori ja energinen ryhmä kasassa + kokemusta ihan tarpeeksi tyyliin Väänänen, Niemi, Hahl, Lahti, Rita jne. Ei sinne enään tarvita tätä mätäjullia joka todennäköisesti sekoittaisi joukkueen täysin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Siis jämäjätkä änärissä, vanha kun mikä, hidas ja pelitaidot ovat luokkaa Kip Brennan.

Niin, sama pakkaushan se on. Toisella oli 61 NHL-ottelua ja 2 pistettä, toisella 652 ottelua ja 142 pistettä. Toinen on ollut monta kertaa arvokisoissa (mm. 3x olympialaiset ja WC), toisella ei oikeastaan mitään. Vaikka Ruudulla ikää on ja luistimellakaan hän ei ole valtakunnan eliittiä, on hän selkeästi kovan kaliiberin kaveri. Aivan turha verrata jotain farmiuran vääntänyttä goonia vielä 2010 olympiakisoissa verkkoa heiluttaneeseen kokeneeseen NHL-peluriin.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Ei sinne enään tarvita tätä mätäjullia joka todennäköisesti sekoittaisi joukkueen täysin.
Pakko arvostaa tätä Maukan linjan tiukkuutta. Ja sitä, että linja pitää ja kestää kuin Kollaa aikanaan.
Ja siinä jopa komppaan, että jääkiekkojoukkue nimeltä Helsingin Jokerit EI tarvitse J.Ruutua nyt, eikä tulevaisuudessa. Pukukoppikemiat menisi ainakin täysin uusiksi, eikä todennäköisesti ainakaan parempaan suuntaan. Voi olla, että Keklu ja/tai Erkka näkevät Rudissa jotakin, jota minä en näe. Jotakin joka ylittää ja kompensoi tuon karmean jullitaustan.
 

Goonies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Dallas
Rudi vs Jokerit

Pakko tulla mukaa keskusteluun ja jakaa oma mielipiteeni. Seurauskollisuus on kuollut ja kuopattu haave nykypäivänä. Onhan se mukavaa, että vielä nykypäivänä uskotaan raamattuun ja muuhun. Mutta oikeasti on aika avata silmät ja katsoa missä maailma tällä hetkellä tallustaa :)

Kukas meillä on tällä hetkellä GM:n pallilla? Kekäläinen?

Kun Keklu tuli meille, taisi sanat olla jotain NHL tyyliin tapahtuvasta joukkueen rakentamisesta. Nahilassa ei pahemmin seurauskollisuutta ole ollut enään vuosiin. Ainakaan tietääkseni. Tämä harhakuva on poistunut jo aikapäivää sitten myös meidän kotoisesta kuvioluistelusta, jota myös harhaanjohtavasti jääkiekoksi puhutellaan.

Omasta mielestäni Jarkko Ruudun tapainen persoona on aivan "yyber" hyvä hankinta narreihin.

Sillä: Mitä meiltä on puuttunut pitkään jotain, joka on:

- Persoonat joukkueesta: Historian havinaa, Shedden, Summanen, Otto, Kankaanperä, Gagnon.

- Ko. persoona, joka tuo uskallusta muille
- Joku joka herättää tunteita
- Joku joka edes joskus taklaisi niin että laidat paukkuisi
- Edes joku syy tulla hallille katsomaan peliä

Jos Ruutu saataisiin Jokereihin, olisi edes joku syy tulla pitkästä aikaa hallille katsomaan taas suuresti rakastamaani joukkuetta. Sääli vaan, että viime vuosina on tuntunut siltä, että on parempi odottaa kivessyövän ilmaantumista kuin tulevaa liigakautta.

Kiitos ja kumarrus kaikille faneille, mutta omasta mielestäni sirkus tarvitsee kuitenkin kunnon vetonaulat. Pari narria ei paljoa naurata.

Johan helpotti :) jatkakaa....
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
- Persoonat joukkueesta: Historian havinaa, Shedden, Summanen, Otto, Kankaanperä, Gagnon.
Sen verran vedän sivuun että pakko kommentoida Kankaanperää sen verran että hyvä pelimies ja mukava jätkä ryyppyilloissa, mutta jos lyhyellä listallasi on Kanskaanperä niin saman tien listalle voidaan lyödä Rami Koivistosta Timo Saarikoskeen jannuja. Kyllä Jokereissa on persoonia riittänyt jos rimana on Kanki. Jatkakaa.
 

jokerileijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Leijonat, Anaheim, Real Madrid
Poika se tullee kotiin..

Minulla on tähän myöhäiseen iltaan yksi hyvä laulu, joka kuuluu näin..:

Ja tämä lauluhan kertoo meidän Jarkosta:

Ennen joulua silmänsä raottaa
ei viel varmuutta uudesta kodista
Muutama kuukausi täytyy se skarpata
kunnes on tullut se aika juhlia
---
Nyt Jarkko saunoo
se kylpee, se laulaa ja huutaa
kannusta samppanjaa
Jarkko on tuonut pojan kotiin..

Ennemmin tai myöhemmin kuulemma julkaistaan Jarkon sopimus, malttakaa odottaa hyvät fanikaverit. ;)

Jokereiden joukkuehan on jo täynnä taistelijoita ja gladiaattoreita, mutta sieltä puuttuu vielä se ratkaiseva tekijä. Se yksi ilkeä joka seisoo maalivahdin edessä finaaleissa, silloin kun Riksman on takana. Kuhta on poissa pelistä, muuan Ville P. keräilee hampaitaan kentältä ja Ossi on jo taklannut Granlundin juniorikaukaloihin. ;)

Hyvät ystävät, uskolliset seuratoverit, rakkaat fanit, kaudella 2011-2012 poika saapuu Ilmalaan, sinne tuttuun paikkaan menneiltä vuosilta. Johan joukkueen nykyinen pelipukukin kielii retromeiningistä.

Ja Jarkko saa myös sitä nostella!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulla on tähän myöhäiseen iltaan yksi hyvä laulu, joka kuuluu

Ja Jarkko saa myös sitä nostella!

Tämä viesti demonstroi aika karulla tavalla mitä eroa on IFK:lla ja narreilla. Kiitos, heti aamusta tuli hyvä mieli....
 

Wilburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja Jarkko saa myös sitä nostella!

Ehkä liioittelematta kauhein postaus johon olen jatkoajassa ikinä törmännyt. Olkoon sitten puhdas provo, kirjoittajan oma mielipide, käsitys huumorista tai jotain muuta, niin sääli, että tällaista paskaa suolletaan oman joukkueen fanien leiristä.
 
Viimeksi muokattu:

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Pakko tulla mukaa keskusteluun ja jakaa oma mielipiteeni. Jos Ruutu saataisiin Jokereihin, olisi edes joku syy tulla pitkästä aikaa hallille katsomaan taas suuresti rakastamaani joukkuetta.
Eiköhän tuota sinun "rakkauttasi" kuvaamaan riittäisi vähän pienemmätkin sanat? Jos et muuta syytä hallille tuloon keksi, niin pysy kaikkien tyydytykseksi kokonaan poissa. Hyi helvetti!
Toivottavasti J.Ruutu ja kaikki muutkin IFK-taustaiset pysyisivät uskollisina punapaidoille ja kiertäisivät Jokerit kaukaa. Ei mulla muuta.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Eiköhän tuota sinun "rakkauttasi" kuvaamaan riittäisi vähän pienemmätkin sanat? Jos et muuta syytä hallille tuloon keksi, niin pysy kaikkien tyydytykseksi kokonaan poissa. Hyi helvetti!
Toivottavasti J.Ruutu ja kaikki muutkin IFK-taustaiset pysyisivät uskollisina punapaidoille ja kiertäisivät Jokerit kaukaa. Ei mulla muuta.


Vahva +1 tähän. Jos oikeasti joku "jokerifani" saa isoimman tyydytyksen siitä, että näkee Jaken narripaita päällä niin hyi sanonko mikä. Musta tuo asia lähinnä aiheuttaisi oksennusreaktioita. Tosin yhden mätäsakin takia en ole joukkuetta hylkäämässä enkä ymmärrä oikein tuota kolikon toista puoltakaan eli niitä jotka huutelevat täällä "yhtään peliä en tuu hallille katsomaan niin kauan kuin Ruutu siellä pelaa". Vaikka puhutaankin yhdestä historian oksettavimmista lätkänpelaajista niin ei yksi pelaaja voi ikinä olla joukkuetta suurempi asia.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Nordiksella sirklailee Somervuoret, Kankaanperät ja kumppanit eikä naapurin leiristä mitään kauheaa itkua asian tiimoilta ole havaittavissa. Sitten kun meille olisi siirtymässä yksi muutaman kauden punapaidoissa pelannut jantteri niin täällä tuomitaan ja tyyliin seuranvihaajaksi jos joku Jokeri-fani kehtaa olla tästä mahdollisesta siirrosta vielä iloinen. Nyt jotain rajaa tähän touhuun. Joka vuosi pelaajia siirtyy enemmän ja enemmän SM-liigan ja jopa pääkaupunkiseudun joukkueiden välillä ja seurauskollisuus on kokoajan pienenevä käsite. On hienoa aina kun pelaaja pelaa uransa kaikki SM-liigavuodet samassa seurassa mutta ymmärrän täysin myös niitä jotka loikkaavat toiseen seuraan tai "vihollisen leiriin". Jääkiekko on kuitenkin miesten ammatti jota on mahdollista tehdä varsin rajallinen aika niin että sillä oikeasti itsensä elättää. Niinpä itsekkin voisin kuvitella meneväni sinne josta parhainta sopimusta tarjotaan.

Joko Jarkko tulee Jokereihin tai sitten ei tule, itse ainakin pystyn elämään kummankin vaihtoehdon kanssa. Enkä pidä itseäni yhtään huonompana fanina kun niitä jotka täällä nyt suureen ääneen huutelee kuinka jullin pitäisi pysyä julleissa.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HS tänään: "Westerlundin mukaan joukkueen puolustus on koossa. Laitahyökkääjää sen sijaan haetaan."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös