Huhuketju

  • 5 114 518
  • 12 972

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Jep! Tämän hetken taktiikka "Tee neljä ja toivo että vastustaja ei tee viittä" ei ole vielä toimiva.
Tämä argumentti ei oikein toimi, sillä Pihlströn on erinomainen nimenomaan puolustavassa roolissa. Hän on alivoiman spesialisti, tekee tunnollisesti töitä alaspäin ja on vahva vääntämään irtokiekoista. Enemmän uskoisin hänen hankintansa pudottavan päästettyjen maalien määrää kuin nostavan tehtyjä. Mestistasolle kyseessä on silti edelleen hyvä pelaaja myös ylöspäin, mutta karsinnoissa olisi erittäin käyttökelpoinen esimerkiksi shutdown-roolissa vastustajan ykköskenttää vastaan.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Tarvitaanko me Antti Pihlströmiä? Hyökkäys alkaa olemaan jo ihan täynnä. Mitä sellaista Pihlströmillä on annettavana kentälle mitä esim. Onni Lindillä ei ole? Joo, onhn se koneneempi, mutta silti, ei sytytä yhtään.

@Archie tuossa jo vastasikin hyvin, mutta toki kyllä itsekin mielelläni näkisin mieluummin Onni Lindin tai jonkun muun oman nuoren kasvatin ennen Pihlströmiä, JOS nousu Liigaan tapahtuisi vain Mestiksen voittamalla. Kuten sen oikeasti pitäisi tapahtua.

Nyt kun joudutaan taistelemaan liigajengiä vastaan, kunhan ensin on voitettu Mestis, tarvitaan tuohon taisteluun kokemusta ja nimenomaan tuoretta liigakokemusta. Kyllä mä näkisin, että tällä hetkellä Pihlströmillä (ja Aaltosella) riittää noihin peleihin paremmin kuin esimerkiksi Onni Lindillä.

Ja muistetaan, että kyllä Pihlströminkin voi kahden junnukauden jälkeen melkein omaksi kasvatiksi lukea ;) 01-02 kauden U18 -jengistä ei taidakaan olla enää muita aktiivipelaajia, kuin Valle ja Pillu.
 

gamlagubbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pihlström kelpaisi oikein hyvin, nopealla vilauksella naapurin ketjusta siellä oltiin Anaan tyytyväisiä & toivottiin jatkoa täksi kaudeksi. Tiedetään tehtaan takuulla mitä Pihlströmistä saataisiin, toisinkuin JMA:sta, toki Juhinkin kelpuuttaisin. Sitten vielä laadukas puolustava pakki & kokenut maalivahti niin alkaisikin olla mahdollisuuksia Kerhon kaatoon.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Aaltonen ja/tai Pihlström olisivat epäilemättä mielenkiintoisia vahvistuksia, erityisesti kevättä ajatellen. En tiedä minkälaisilla resursseilla tässä oikein operoidaan, kun tuntuu että ukkoja on tullut sisään ovista ja ikkunoista viimeisen kuukauden ajan. No en valita, mutta en myöskään yllättyisi, jos kohta alkaisi tulemaan huhuja niistä ketkä haluavat joukkueesta pois. Tällä menolla rooli jää väkisinkin, joillain pelaajilla pienemmäksi kuin mitä he itse olivat ajatelleet.

Otanta tästä kaudesta on vielä varsin pieni, mutta Jokereiden puutteet ovat muualla kuin hyökkäyksessä. Pakisto on riittävä Mestis tasolle, mutta kuka tai ketkä on ne pakit, jotka keväällä pystyvät pelaamaan ne isoimmat minuutit? Omiin silmiini pakisto on aika tasaista massaa, niin hyvässä kuin pahassa. Joten tuo on se osa-alue, jota itse vahvistaisin. Samoin maalivahdit ovat kysymysmerkki. Oli Jokereilta toki tietoinen valinta lähteä kauteen kahdella melko kokemattomalla veskarilla. Jättäisin tähänkin vielä pelimerkkejä, jotta maalivahtiosastoa voidaan tarvittaessa vielä vahvistaa.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Pihlström istuisi Dufvan pelitapaan erittäin hyvin. Jos oletetaan, että Jokerit saa pakkansa Dufvamaiseen tiiviyteen, niin vastaiskuihin voisi olla hyvin tilaa ja liukas Pihlström olisi näissä omiaan.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti siellä on myös potentiaalisia pakkeja kiikarissa. Pihlströmit ja JMA:t olisivat toki iästäkin huolimatta isoja vahvistuksia Mestikseen, mutta puolustukseen kaivataan huomattavasti hyökkäystä enemmän vahvistuksia. Eli jos siellä on oikeasti joku budjetti, niin siitä täytyy varata pakistoon iso pino.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä onko täällä ollut jo mainintaa asiasta, mutta muuan Niko Hovista on ilmeisesti päävalmentajan taholta kyselty joukkueeseen ja Hovista kiinnostaisi myös pelata vielä.
Jaahas, olisko triplajulkistusta tulossa jossain vaiheessa? Pihlström, JMA ja Hovinen kun lyötäisiin kerralla julki, niin medianäkyvyys olisi ainakin taas taattu. Kaikki olisivat Mestikseen kyllä tekijämiehiä ja varmasti myös liigakarsinnoissa tärkeitä kokeneita kehäraakkeja.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä onko täällä ollut jo mainintaa asiasta, mutta muuan Niko Hovista on ilmeisesti päävalmentajan taholta kyselty joukkueeseen ja Hovista kiinnostaisi myös pelata vielä.
Voin vahvistaa tämän huhun. Tästä kirjoittelin jo aiemmin, että Jokerit on kokeneen ykkösen perässä, joka voisi torjua Jokerit Liigaan. Papin osalta isoin riski on se, että kestääkö paikat. @pappi osalta tiedetään, että mies on rautaa.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aaltonen ja Pihlström olisivat toteutuessaan järkyttävän kovia vahvistuksia, etenkin karsintoja ajatellen.
Vahvistuksia ehkä, mutta eivät sinne osastolle, minne niitä vahvistuksia eniten kaivataan. Eli puolustukseen.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Olin katsomassa pelsut - i.f.k Lahessa kaksi kertaa pleijareissa. En tarvinne sanoa kumpaa kannustin. Välillä tuntui että pelsut ei saa millään ohitettua isokokoista pappia. Oli jäätävän hyvä ainakin niissä kahdessa pelissä. Myös molemmat täällä mainitut herrat JMA ja Pill* olivat kaukalossa. I.f.k Antti kyllä erottui kovalla tsempillä. Olisi todella kova vahvistus meille jos on samassa kunnossa keväällä tai edes lähellä.

JMA onkin sitten mielestäni kysymysmerkki. Ainakin niissä peleissä selkä suoristui vähän turhan helposti eikä saanut mitään aikaiseksi.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, SJK, Jussittaret
Ehkä niitä puolustajia kannattaisi myös hankkia. Kaksi nyt ainakin tarvisi. Kiekollinen liideri ja oman pään luuta. Tässähän olisi tilausta vanhalle kunnon massiiviselle. Julkaistaan kerrallaan viisi uutta vahvistusta. Pappi, Juhis, Pihlström ja kaksi puolustajaa. Virmanen sitten itse vielä Yrjänheikin tilalle :)
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Pappi Hovinen kelpaisi. JMA ei kiitos, Pihlström, noh...jos on pakko. Olishan hän vahvistus toki.
 

Teemu#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itselleni kelpaisi kaikki 3 huhuttua pelaajaa. Tällä hetkellä jokereiden ylivoimaprosentti on 10. JMA voisi mennä Filppulan ylivoimaan, siinä olisi niin vetouhka kuin myös syöttöuhka.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Jos ovat yhtään katsoneet meidän alkukauden pelejä, niin taitaapa olla byysat vielä rutikuivana.

Riippuen nyt tietysti siitäkin, että kuinka kovan naurunremakan tämä alkukauden sirkus on aikaansaanut. Tarpeeksi huutonauraa, niin saattaa vähän lirahtaa housuun. Mutta eiköhän se hymy vielä hyydy ja muutu kauhuksi, vaatiiko se sitten vielä yhden vai kaksi valmentajavaihdosta ja millaisen pelaajaruletin, niin kyllä me täältä ollaan päätyyn asti tulossa.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Offtopic, mutta on muuten ihan karmea tilasto. 20 kertaa yritetty (näistä 2 x 5vs3 ja 0 tehty), 2 yv-maalia tehty, 1 av-maali päästetty.

Tokikin jo tällä logiikalla on sekä saatava nykyinen hyökkäys toimimaan, että saatava sinne myös tarvittaessa varmempaa kalustoa kehiin.
Runkosarjaa takana alle 1/10, mutta onhan tuo pelaajamateriaalimme huomioiden toden totta aika karmaiseva tilasto. Pudotuspeleissä, saati liigakarsinnoissa näin pahaan tuhlailuun ei ole yhtään varaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös