Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Mike on nähty myös hallilla ainakin pariin kertaan tuon uutisen jälkeen. Olisikohan Lundineilla Forenomin kämppä käytössä kevääseen asti alkuperäisen sopimuksen mukaisesti ja ainakin sen ajan nyt funtsivat mihin sitten asetutaan.

  Jokerit tiedotti näin asiasta:
  Lundin ei pelaa tällä kaudella

  Olisin muistanut puhuneen kokonaan lopettamisesta, mutta puhuikin ainoastaan tästä kaudesta. KHL:n sivuilla tosiaan Lundinin nimi löytyy rosterista, mutta Eliten ja Jokereiden sivuilla ei.
   
 2. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Mika Niemen sopimusta Poriin ensi kaudeksi pidetään Ässä-ketjussa jo varmana.

  Ihan hyvillä mielin päästäsin Niemen lähtemään. Aika hankkia vaihtelua neloskenttään. Niemen pelaaminen on aivan liikaa Anttilan varassa. Nyt kun Anttila on ollut loukissa, Niemi on ollut enemmän ja vähemmän turistina tuolla kentällä.
   
 3. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niemen taso ja tekeminen laski rajusti kun Anttila loukkaantui. Kiitos ajasta ja tervemenoa. Täysin korvattavissa oleva ukko.
   
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Nyt taitaa tulla vähän massasta eriävä mielipide, mutta tuntuu että Anttilan poissaolosta huolimatta nelosketju (+ Niemi) on tehnyt hyvää duunia. Eli pitänyt kiekkoa vastustajan päädyssä ja välillä iskenyt maalejakin Wärnin toimesta. Eli jotain se Niemikin tekee kentällä oikein, vaikka aika näkymätön yleensä onkin. Anttilan kanssa toki Niemi on aina se, joka antaa Mörölle läpisyötön ja sitten mennäänkin läpiajoon.

  Siltikään ei mikään mahdoton menetys. Joku vähän parempi aloittaja olisi tosin hyvä saada tilalle, koska vähän turhan monta maalia on jäänyt mieleen, jotka ovat lähteneet Niemen 100-0 aloitushäviöstä.
   
  Buster ja Jara76 tykkäävät tästä.
 5. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niemestä jää mieleen seuraavat neljä asiaa:

  1. Täysin turhat ja maaleihin johtaneet pitkät kiekot playoffeissa.
  2. Maaliin johtaneet aloitustappiot.
  3. Voittomaali Moskovassa ajassa 1040.34.
  4. Yhteispeli Anttilan kanssa.

  Ensimmäisellä kaudella sysipaska, mutta ihan hieno tasonnosto varteenotettavaksi KHL:n nelossentteriksi sen jälkeen. Toivottavasti saadaan kuitenkin kaikin puolin vähän parempi pelaaja naarattua sisään seuraavaksi kaudeksi.
   
 6. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei kai se nyt ihan noin pitkä matsi ollut?
   
 7. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Niemi on mun papereissa niitä kavereita, joiden lähtöön tai pysymiseen ei kaaduta. Ensimmäisen (surkean) kauden jälkeen tekeminen on ollut ihan siedettävällä tasolla ilman Anttilaakin, muttei kuitenkaan niin loistavaa, että liikaa pitäisi perään itkeä. Nojatuolimanagerina näkisin, että Niemi menisi aika lähelle "keskustaa", jos vielä sopimuksettomat pelaajat tai täyttämättömät paikat pistettäisiin janalle alkaen tärkeimmästä ja päättyen vähiten tärkeään.
   
 8. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. Nuuskat saa joukkue kuitenkin ruotsalaisilta pelaajiltakin.

  Ja vakavastikin puhuen juurikin hyvin todettu, ettei Niemeen Jokerit kaadu, mutta ei varsinaisesti kyllä nousekaan.

  Vaihtuvuutta joukkue tasaisin väliajoin kyllä kaipaa. Jossakin määrin rekry on työnantajan näkökulmasta aina riski, mutta Niemen kohdalla on nähty hyvä ja huono, eikä ne hyvät puolet ole Anttilan poissaolon aikana olleet kovin erikoisia. Ihan hyvä nelosketjun sentteri, joka pärjää kaksinkamppailuissa ihan hyvin isoja venäläisiä vastaan.
   
 9. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En tiedä sitten, mitä pelejä olen itse katsellut, mutta mielestäni Niemi häviää miltei kaikki kaksinkamppailut ja on vielä aikaisempia kausia heiveröisempi kaikissa laitaväännöissä. :D Samaa mieltä kyllä, että ei hävitä Niemen takia, mutta ei myöskään mitään voiteta. Anttilan kanssa peli luonnistuu ja alivoima toimii varsin hyvin, joten sillä varjolla voisi mielestäni vuoden jatkon solmia. En kyllä revi pelihousuja, mikäli näin ei tapahdu.
   
  massaonvoimaa tykkää tästä.
 10. sporttipappa Jäsen

  Täytyypä @seeseeäm ottaa Niemen kaksinkamppailupelaaminen heti seuraavassa matsissa erityistarkkailuun! Voit kyllä olla oikeassa, nimittäin nopeasti sitä muodostaa näkemyksensä pelaajasta, ja sen jälkeen huomaa juurikin sitä, mitä on halunnutkin huomata.