Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Mike on nähty myös hallilla ainakin pariin kertaan tuon uutisen jälkeen. Olisikohan Lundineilla Forenomin kämppä käytössä kevääseen asti alkuperäisen sopimuksen mukaisesti ja ainakin sen ajan nyt funtsivat mihin sitten asetutaan.

  Jokerit tiedotti näin asiasta:
  Lundin ei pelaa tällä kaudella

  Olisin muistanut puhuneen kokonaan lopettamisesta, mutta puhuikin ainoastaan tästä kaudesta. KHL:n sivuilla tosiaan Lundinin nimi löytyy rosterista, mutta Eliten ja Jokereiden sivuilla ei.
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mika Niemen sopimusta Poriin ensi kaudeksi pidetään Ässä-ketjussa jo varmana.

  Ihan hyvillä mielin päästäsin Niemen lähtemään. Aika hankkia vaihtelua neloskenttään. Niemen pelaaminen on aivan liikaa Anttilan varassa. Nyt kun Anttila on ollut loukissa, Niemi on ollut enemmän ja vähemmän turistina tuolla kentällä.
   
 3. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niemen taso ja tekeminen laski rajusti kun Anttila loukkaantui. Kiitos ajasta ja tervemenoa. Täysin korvattavissa oleva ukko.
   
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Nyt taitaa tulla vähän massasta eriävä mielipide, mutta tuntuu että Anttilan poissaolosta huolimatta nelosketju (+ Niemi) on tehnyt hyvää duunia. Eli pitänyt kiekkoa vastustajan päädyssä ja välillä iskenyt maalejakin Wärnin toimesta. Eli jotain se Niemikin tekee kentällä oikein, vaikka aika näkymätön yleensä onkin. Anttilan kanssa toki Niemi on aina se, joka antaa Mörölle läpisyötön ja sitten mennäänkin läpiajoon.

  Siltikään ei mikään mahdoton menetys. Joku vähän parempi aloittaja olisi tosin hyvä saada tilalle, koska vähän turhan monta maalia on jäänyt mieleen, jotka ovat lähteneet Niemen 100-0 aloitushäviöstä.
   
  Buster ja Jara76 tykkäävät tästä.
 5. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niemestä jää mieleen seuraavat neljä asiaa:

  1. Täysin turhat ja maaleihin johtaneet pitkät kiekot playoffeissa.
  2. Maaliin johtaneet aloitustappiot.
  3. Voittomaali Moskovassa ajassa 1040.34.
  4. Yhteispeli Anttilan kanssa.

  Ensimmäisellä kaudella sysipaska, mutta ihan hieno tasonnosto varteenotettavaksi KHL:n nelossentteriksi sen jälkeen. Toivottavasti saadaan kuitenkin kaikin puolin vähän parempi pelaaja naarattua sisään seuraavaksi kaudeksi.
   
 6. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei kai se nyt ihan noin pitkä matsi ollut?
   
 7. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Niemi on mun papereissa niitä kavereita, joiden lähtöön tai pysymiseen ei kaaduta. Ensimmäisen (surkean) kauden jälkeen tekeminen on ollut ihan siedettävällä tasolla ilman Anttilaakin, muttei kuitenkaan niin loistavaa, että liikaa pitäisi perään itkeä. Nojatuolimanagerina näkisin, että Niemi menisi aika lähelle "keskustaa", jos vielä sopimuksettomat pelaajat tai täyttämättömät paikat pistettäisiin janalle alkaen tärkeimmästä ja päättyen vähiten tärkeään.
   
 8. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. Nuuskat saa joukkue kuitenkin ruotsalaisilta pelaajiltakin.

  Ja vakavastikin puhuen juurikin hyvin todettu, ettei Niemeen Jokerit kaadu, mutta ei varsinaisesti kyllä nousekaan.

  Vaihtuvuutta joukkue tasaisin väliajoin kyllä kaipaa. Jossakin määrin rekry on työnantajan näkökulmasta aina riski, mutta Niemen kohdalla on nähty hyvä ja huono, eikä ne hyvät puolet ole Anttilan poissaolon aikana olleet kovin erikoisia. Ihan hyvä nelosketjun sentteri, joka pärjää kaksinkamppailuissa ihan hyvin isoja venäläisiä vastaan.
   
 9. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En tiedä sitten, mitä pelejä olen itse katsellut, mutta mielestäni Niemi häviää miltei kaikki kaksinkamppailut ja on vielä aikaisempia kausia heiveröisempi kaikissa laitaväännöissä. :D Samaa mieltä kyllä, että ei hävitä Niemen takia, mutta ei myöskään mitään voiteta. Anttilan kanssa peli luonnistuu ja alivoima toimii varsin hyvin, joten sillä varjolla voisi mielestäni vuoden jatkon solmia. En kyllä revi pelihousuja, mikäli näin ei tapahdu.
   
  massaonvoimaa tykkää tästä.
 10. sporttipappa Jäsen

  Täytyypä @seeseeäm ottaa Niemen kaksinkamppailupelaaminen heti seuraavassa matsissa erityistarkkailuun! Voit kyllä olla oikeassa, nimittäin nopeasti sitä muodostaa näkemyksensä pelaajasta, ja sen jälkeen huomaa juurikin sitä, mitä on halunnutkin huomata.
   
 11. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Salimatti Velinainen ensi kaudeksi meille.
   
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Toivottavasti palkka ei ole tähtitieteellinen.
   
 13. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Hyvä haku, toivottavasti Jormakan korvaajaksi. Eikös Savinainen osaa olla vähän semmonen ärsyttäväkin pelaaja?

  Edit. Savinainen taitaa tosin olla napsun verran Jormakkaa kovempi pelaaja. Eiköhän tää pelaa ihan vakioroolissa?
   
 14. Banhammer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Mystinen mies
  Savinaistahan on useampana vuotena ja huhuttu meille ja nytkö sitten realisoituu? Ei ole kyllä ikinä omalla kohdalla kovettanut eikä kyllä koveta nytkään. Ei ole ikänsä eikä pelaajaprofiliinsa puolesta sellainen mitä ensi kauden Jokereihin tarvitaan. Tuskin edes kovin halpakaan.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko tässä huhussa jotain lähdettä?

  Outo ajankohta vuotaa näitä tietoja juuri tässä play-off keskittymisen keskellä...
   
 16. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllähän Savivellu on sitä mitä lääkäri määrää kun aletaan pelaamaan pudotuspelejä. Erittäin kovaluontoinen pelaaja joka ei ota taka-askelia.
   
 17. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Kyllä, mitä enemmän tätä mutustelee, sitä paremmalta Claywomanin tulo tuntuu. Varmasti jättää jäälle vaikka molemmat kiveksensä jos niikseen tulee.
   
  massaonvoimaa tykkää tästä.
 18. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  SaiPan osiossa huhuillaan meille Ahti Oksasta ensi kaudeksi. 25-vuotias urallaan eteenpäin pyrkivä kaveri, joten lähtökohtaisesti tykkäisin tästä siirrosta enemmän kuin Savinaisesta.
   
 19. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos tulee, rotaatioon pääsee. Kyllähän Savinainen on ihan käypä vasen laita. Pystyy tekemään pisteitä ja pelaa sellaista pikkusikaa. Oli aika isossa roolissa viime MM-kisoissa Marjamäen jengissä, joten siirto ei mikään yllätys.

  Toivottavasti Junttila-huhu ei pidä paikkaansa. Ei ole todellakaan mitään käyttöä näitä dynamo-tyylisiä puolustuksia vastaan. Toki Marjamäen luottopelaajia, joten en yllättyisi tästä hankinnasta.

  Enemmän haluaisin kuulla huhuja vaikkapa Lindbohmista, Vauhkosesta, Pulkkisesta, Hännikäisestä tms.
   
  Jara76 tykkää tästä.
 20. Hockey#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jos Jokereiden hankinnat on luokkaa Savinainen niin en usko, että tämän parempaa menestystä on jatkossakaan luvassa. Savinainen on pelaaja jonka voi heittää melkein mihin rooliin vain ja hoitaa kyllä hommansa, mutta ei varsinaisesti ole mikään tuloksentekijä. Kolmosketjun pelaaja ykkösketjun pelaajan hinnalla.
   
 21. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Alkaskohan kohta soppareita tippuu. Kurrin mukaan näyttää siltä, että enemmän suomalaisia olis tulossa. Joku mussa sanoo, että Marjamäki = Kemppainen. Härski teki jatkot Ufaan, mutta Kemppainen ei oo tehny. No, aika näyttää.
   
 22. Baroni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, sympatiaa Lukolle
  Kohtaaminen Helsingissä erään "Jokerimiehen" kanssa piti sisällään mielenkiintoisen keskustelun kauden suorituksista ja loppulauseeksi kyseinen mies kertoi, että ensi kaudella ei Marjamäki enää valmenna ja mahdollisesti pukukopissa komennetaan englanniksi. Aika näyttää, että puhuiko omiaan.
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No mitään tämän suuntaista en ole kuullut.. Paitsi että englanniksi on komennettu jo vuosia.
   
 24. Lapa7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
  Tuleekohan Malte Strömwall meille?
   
 25. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Lainaus:
  Ei kait Regin yms muukalaislegioona suomea ymmärrä paljoa saati komenna suomeksi?