Ilmoitukset

Nimimerkki LeeCleef osoittautui jo aiemmin palstalta kenkää saaneen nimimerkin uudeksi nimimerkiksi. Myös uusi nimimerkki pääsi ulkoruokintaan vanhan nimimerkin seuraksi .

Nimimerkki Knutsenin henkilökohtaisuus otteluseurannasta on palkittu viikon kakulla.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Gags, 26.03.2011 klo 08.54.

 1. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Auvitu olisi kyllä melkoinen järkiratkaisu. Iän puolesta pakki parhaassa iässä, taso lähempänä NHL:ää kuin Liigaa, maa ja kaupunki ovat hyvinkin tuttuja ja vielä toisi puolustukseen sitä, mitä itse näen nykyisen rosterin kaipaavan. Vielä kun mies viihtyy puheiden mukaan erittäin hyvin Suomessa ja Helsingissä, niin aika match made in heaven.

  Lainaus:
  Näppituntumalla suuri osa uusista soppareista on julkaistu välillä kesäkuu-elokuu. Voi hyvin olla, että vielä tässä vaiheessa osa pelaajista arpoo Jokerien ja muiden vaihtoehtojen väliltä tai odottelee parempaa (esim. rikkaammat KHL-seurat ja NHL) paperia. Välillä on myös hoettu sitä, että mediahuomio on haluttu maksimoida julkaisemalla pahvit silloin, kun Liigan finaalit tai MM-kisat eivät ole esteenä. Ehkäpä myös joku MM-kisoissa pelaava tai tosissaan paikasta kisannut pelaaja on rauhoittanut sopparineuvottelut leirityksen ja kisojen ajaksi. Tiedä näistä.
   
 2. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pokka saakin mennä omskiin. Taso ei riitä edes etelä-koreaa vastaan. Siperia opettaa...

  Edit. Venäjällä ei kauaa katsella tuollaista selänsuoristusta.
   
 3. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, uhriutuminen ja olkiukot
  Joo, ei se taida sattumaa olla ettei Pokka ole saanut yhtäkään mahdollisuutta tarunhohtoisessa neljän kauden aikana. Saa Omsk pitää kaverin oikeudet hyvänään.
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yksi ottelu jotain vitun E-Koreaa vastaan ja täällä jo tuomitaan pelaaja paskaksi. Vain jatkoajassa
   
 5. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pelannut aikaisemmin paskan mm turnauksen ja tarviiko muistuttaa wc? Nyt pitäisi kaiken järjen mukaan olla kehittynyt valmiiksi pelaajaksi ja ei sitä ole.
   
 6. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikö Rämöllä ollut pelaajan optio ja toukokuun puoleen väliin saakka aikas päättää, jatkaako vai ei?

  Aika monena keväänä on ollut sama tilanne ja ennen kauden alkua jengi on näyttänyt hyvin erilaiselta kuin vappuna. Kyllä niitä julkistuksia vielä tulee ja joukkue on varmasti iskukykyinen kun kausi alkaa.
   
 7. LoseControl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Jori Lehterä.
   
 8. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, uhriutuminen ja olkiukot
  Lainaus:
  Vuosi vielä jäljellä 4,7 miljoonan taalan sopparia Phillyyn ja mikäli joutuisi ulosostetuksi, ei varmasti tule Suomen verottajan verotettavaksi.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lainaus:
  Sama. @LoseControl tuus nyt itte selittää onko tämä vaan tyhmää spekulointia, vai onko Jokerit tekemässä mahdottomasta mahdollisen? Onko yhtään "luotettavasta" lähteestä?
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lehterä pelasi vieläpä jälkimmäisen puolikkaan kaudesta Phillyssä todella hyvin ja luottoroolissa. Menee ihan samaan kategoriaan Filppulan kanssa: ei ainakaan vielä. Samaa sanoisin Kari Lehtosesta. Johonkin Jussi Jokiseen voisi olla teoreettiset mahdollisuudet, riippuen tietysti siitä, miten Canucksin johtoporras näkee joukkueen rebuildin tilanteen, eli haluavatko pitää Juicyn sielä vielä mentorina Virtaselle, Boeserille ja muille nyt kun Sedinitkin lopettivat. Jokinenhan pelasi Vancouverissa varsin hyvin.
   
 11. LoseControl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Muuttokuorma on kauden jälkeen tullut Suomeen. Sehän nyt ei automaattisesti tarkoita sopparia, mutta mutta..
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eiköhän majapaikka löydy täältä, mutta pelipaikka Siperiasta tai Pietarista.
   
 13. Mr. Cloudy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  50 in '07
  Lainaus:
  Itsekin tätä joskus miettinyt, mutta sanoi muun muassa uusimmalla NHLWAM -kaudella aika nopeasti "Tappara" kun kysyttiin "Tappara vai Jokerit" ja tästä jäi kuva ettei ole kaavaillut ainakaan tänne tuloa.
   
 14. Fat Jesus Jäsen

  Toivotaan että nämä Sakari Manninen huhut olisi huono läppä.
   
 15. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
 16. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta. Ketä pelaajia odotat tuolla budjetilla rotaatioon jos tää on huono läppä.

  Sillon jos Manninen hankittaisiin kärkiketjuihin joka pelin pelaajaksi niin voisi puhua läpästä.
   
 17. Fat Jesus Jäsen

  Kiitos kysymyksestä, jotain kansainväliselläkin tasolla pelaamaan pystyvää pelaajaa.

  Toki kyseisen kaverin otteet nähnyt ainoastaan (ja valitettavasti) maajoukkueessa ja ei ainakaan itseäni vakuuta millään lailla.
   
 18. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Tällä kaudella EHT:llä (joka vertautunee KHL:ään jotenkuten) 11 peliä ja 6 pistettä, ja eritoten noissa alkukauden turnauksissa (esim Karjala) varsin näkyvä.

  Uskokaa oululaista, Manninen tulee istumaan Jokereihin hienosti. Nopea luistelija, hyvä liuku sekä maalinteon nokkeluutta.
   
 19. salama#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL:n suomalaiset, Liiga-Kärpät
  Taitaa olla profiililtaan Huhtalan korvaaja, jos tulee. Alempiin kenttiin leveyttä tuomaan ja taitaa puolustamisen osata. Pisteitä en odota viittä enempää häneltä.
   
 20. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #93 #18
  Lainaus:
  Sellaisella erotuksella, että on laiturisentteri ja nopea pörriäinen. Ihan eri profiilin pelaaja kuin Huhtalan voimahyökkääjän rooli.
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Enpä tiedä tuleeko tämä nyt yhtään yllätyksenä, vaikka varsinaisia huhja Mannisen suuntaan ei olekkaan ollut. Pelasi Marjamäen alaisuudessa EHT:lla, olympialaisissa ja nyt MM-kisoissa.

  EHT:lla Mannisesta jäi erittäin pirteä kuva, mutta nyt MM-kisoissa olen keskittnyt enemmän toisten pelaajien seuraamiseen. Positiivista, että pystyy pelaamaan myös keskellä. Tuon kokoiseksi pelaajaksi saa olla muuten aika perkeleen vikkelä pörriäinen suht hyvällä maalintekotaidolla, että pärjää KHL:ssä. Rotaatiopelaaja.
   
 22. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä on juuri sellainen pelaaja, jotka pitäisi kiertää helvetin kaukaa. Pieni, pehmeä, eikä erityisen taitava. Sitten voidaan taas ihmetellä miksi playoffseissa hävitään maalinedusväännöt, kun maalilla pyörii Jormakkaa ja Mannista. Kuulunee kuitenkin Laten suosikkeihin, kun peliaikaa tulee vaikka esitykset ovat olleet vähintäänkin heikkoja Olympialaisissa ja MM-jäillä.
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Mistään en mitään tiedä enkä väitäkkään mutta kaksi ihmistä tietyssä asianyhdeydessä sanoi tänään että tietty ihka oikea Suomalainen(pelkkä suomen passi, ei Suomenvenäläinen) umpirikas taho ostaisi Jokereista Hjalliksen osuuden ja haluaisi Maailman huipun suomalaisen ns. keulakuvaksi. Esim. Teemu, Jari jne jne.

  Jokainen sitten voi arvuutella Suomen mittakaavalla tätä että kuka täällä on se umpirikas.
   
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sanotaanko nyt näin, että huhut viittaavat omistajaportaan "suomalaiseen ykkösketjuun". Teemu ei ehkä lähde omistajaksi, mutta kansikuvapojaksi saattaakin lähteä.

  Omistajista potentiaalisia voisivat olla jo mainittu Vesterbacka, joka ehkä ymmärtää Jokerit kiina-kytköksessä piilevän potentiaalin.

  Toinen varteenotettava vaihtoehto voisi olla ST1:n Mika Anttonen, joka on myös jääkiekkoliiton liittohallituksen jäsen.

  Jos penkin taakse saadaan vielä esim Herlinin rahat, niin ykköskenttä on kasassa. Tiedä sitten voisiko Kone ennestään hyötyä Jokerien diileistä ja verkostoista Kiinassa ja Venäjällä..
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Jokerien kannalta olisi toki hyvä, jos Anttonen tai Herlin lähtisi omistajaksi. Se toisi ihan toisenlaisen uskottavuuden, jos verrokkina on oikeastaan kuka muu tahansa. Katsotaan miten käy, mutta kovin korkealle en itse laskisi esimerkiksi USA:ssakin operoivan (Kone) Herlinin intoa lähteä USA:n ja/tai EU:n pakotelistoilla olevien oligarkkien kanssa yhteistyöhön. Aina toki voi tällaisia huhuja levitellä, mutta ne eivät todellisuudessa ole kaiketi realistisia.

  Tilanne muuttuisi kenties toiseksi, jos venäläiset myisivät omistuksensa pakotteista vapaana oleville tahoille. Ja en tarkoita mitään peitenimeä, bulvaania, vaan aitoa luopumista.