HPK vs Lukko 28.2-04

  • 14 016
  • 177

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eli huomenna olisi edessä taas kerran se ns. "kauden tärkein" tai "neljän pisteen" ottelu,molemmille!

Hpk on kovassa vedossa ja eritoten herrat Voutilainen & Virta ovat tehneet tuhoisaa jälkeä vastustajan kenttäpäädyssä,joten varoa sopisi kyseisiä herroja siitäkin huolimatta että Lukon puolustus ja Vehanen on ollut huippu vireessä viime pelit!

Lukolta puuttuu yksi tai useampi pelimies rosterista. Murphyä odotellaan kehiin sekä myös tps pelissä kätensä loukannutta Tähtistä, varmuudella kokoonpanosta puuttuu kuitenkin Ulmer joka on pelikiellossa kymppitilin täyttymisen vuoksi!

Todella mielenkiintoinen ottelu tulossa!

Kysynkin nyt:

-Jatkaako Voutilainen huikeaa virettään?

-Jatkaako Vehanen pomminvarmoja otteitaan?

-Kestääkö hpk kotiyleisön luomat paineet?

-kuinka kovin Porkka ajelee Toivosta?

Näihin ja muihin kysymyksiin saamme vastauksen huomenna!
 
Viimeksi muokattu:

retro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti sheiko
Eli huomenna olisi edessä taas kerran se ns. "kauden tärkein" tai "neljän pisteen" ottelu,molemmille!

Hpk on kovassa vedossa ja eritoten herrat Laakkonen & Virta ovat tehneet tuhoisaa jälkeä vastustajan kenttäpäädyssä

Hei eksää tiedä "sheiko", että Janne "Laakkosen Janne" Laakkonen on ollut pitkään sairas lomalla, Virta sen sijaan palaa.




Ei mennä Hämeenlinnassa noin helppoihin, yritäs keksiä jotain parempaa.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todella tärkeä peli siis tiedossa lauantaina, ottelun voittaja alkaa jo varmistelemaan paikkaansa vähintään 6:n joukossa. On myös hyvin todennäköistä että nämä joukkueet ovat vastakkain kevään pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, joten tietynlaisia asetelmia ja henkistä yliotetta varmastikin jo tästä ottelusta haetaan. Maaleilla tuskin lauantaina tullaan mässäilemään, viime vuosina iloista hyökkäyspeliä pelannut HPK on vaihtanut pelitaktiikkaansa huomattavasti passiivisempaan suuntaan ja tuskin Lukkokaan millään yltiöpäisellä hyökkäyspelillä liikkeelle lähtee. Tämän vuoden puolella Lukkoa ei myöskään enää yhtä ennalta tiedettyä poikkeusta lukuunottamatta ole syytetty kahvaamisesta vaan Lukon pelityyliä on kehuttu jo monessakin eri yhteydessä. Hyvää kiekkoviihdettä Lukon pelit ovat pääasissa olleetkin, toivottavasti lauantaina paikanpäälle pääsevät näkevät myös hyvän ottelun. Tulosveikkaukseen voisin laittaa Kerhon jatkoaikavoiton 3-2. Jalosen poikien maalit tekevät Aki Heino, Jari Haapamäki ja jatkoajalla osuva Anders Burström. Lukolta osuvat Mika Välilä ja Marko Toivonen.
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Öh Öh Siis tottakai tarkoitin VOUTILAISTA enkä missään nimessä Laakkosta,kuten varmaan ymmärsit!

Annettakoon inhimillinen virheeni anteeksi!
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
On ollut hieno seurata Alpo Suhosen ja Teijo Räsäsen johtamaa HPK:ta, että miten pitkälle vielä HPK:n liidättävätkään. Lukko ja HPK ovat auttaneet toinen toisiaan vuoroperää 6:n joukkoon jo pitkän matkaa, joten molemmille joukkueille vastapuoli on tullut varsin tutuksi viimeaikoina.

Itse kiinnittäisin eniten huomiota Janne Laukkaseen, jonka ansiota pitkälti on HPK:n nykyinen kunto ja Lukossa eräs hmm Marko Toivonen tosiaankin on hyvä pistenikkari.

Siis odotan tasaista Play off kiekkoilua ja pisteet matkaavat Raumalle lukemin 0-½
 
Saa nähdä milliaset kentät Sykora on tähän peliin laittanut Lukolle, Jason Ulmerhan on poissa kymppitilin takia ja Heinäsen Jokella sattui eilisessä pelissä käteen.
Luulen kuitenkin, että "Killeri" Sahlstedt tempaisee hattutempun heti ensimmäisessä erässä ja HPK vaihtaa Pelicansista lainatun Karri Rämön pois ja pistää Pietilän Mikan maaliin.
Somervuori-Santala-Miettinen värkkää kuitenkin vielä 2 maalia, mutta se ei riitä ja Lukko korjaa pisteet lukemin 2-3.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tämä viestiketju siis vinoutui heti alkumetreillä. Melkoinen Pisa tulossa.

Lukko voittaa 1-4. Torkki tekee kaksi maalia, Tommila syöttää molemmat. Voittomaalista vastaa Timo Kulonen ylivoimalla, ja Pasi Huura tekee varmistuksen tyhjiin. HPK:n maalin tekee Vlasak.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todennäköiset pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kiistakumppanit HPK ja Lukko vääntävät runsasmaalisen ja tapahtumarikkaan tasurin numeroin 1 - 1. Maaleista vastaavat HPK:n neloskentällisen järkälemäinen vasenpakki Igor Kuznetsov ja Lukon maalin tekaisee uskomattoman pehmeät kädet omaava ykköskentän sentteri Allan Globensky.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Mikäs täällä on oikein kupletin juoni? Olenko tulossa hulluksi vai väännetäänkö täällä nimivirheitä tahallaan ja urakalla? :D
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Törkeä matsi tulossa!

(Eikä tässä viestissä edes puhuta Jukka Rautakorvesta mitään)

Niin, lauantaina, kuluvaa vuotta olisi sitten Rinkelinmäen laatuvedestä jäädytetyllä jäällä luvassa yksi kauden törkeimmistä matseista.

Nimittäin. Kyseessä on pleijariasetelmien kautta panoksellinen peli kaikille osapuolille. Muista ennakoitavista asioista on esiintuotava se, että yleensähän Kerho on tämäntyyppiset pelit vienyt lähinnä ilmoitusluontoisena asiana.

Maratoonitaulukko tietää nimittäin kertoa, että joukkueet ovat kohdanneet vastaavassa tilassa 43 kertaa, joista Kerho, eli siis Kertsi on voittanut peräti 26 kertaa! Kuudesti (6) pinnat on tasattu.

Lukko on siis saanut pataansa, jos tälläinen termi sallitaan, peräti kaksikymmentäkuusi (26) kertaa.

Pelin tekee tavallista törkeämmäksi se, että nyt haetaan pisteiden lisäksi myös parempaa ylilyöntiasemaa mahdollisesta pleijarivastustajasta.

Itse odotan tämän em. ylilyöntiaseman valtikan ja komentoremmin siirtyvä entistä tukevammin Kerhon haltuun.

Lukollahan ei kyllä koskaan ole ollutkaan Kerhoon nähden ylilyöntiasemaa, josta johtuen näkisin, että nyt kyseessä on lähinnä entisten asemien pönkittäminen.


Uskoisin, että Kerhon ylilyöntiosaston päämestarina heiluu lukkolaisille tuttu Marko "HC" Toivonen ja hänen lakeijoinaan nähtäneen herrat Tuukka M ja Toni M.

Itse paikanpäälle jälleen kerran saapuvana esitän vielä sellaisen toiveen, että kaikki ylilyönnit suoritettakoon eteläpäädyn päässä.

Ainiin, ja peli päättyköön 5-3!

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tusinatsekit vs. tusinakanukit

No niin. Loppurypistyksen aika. Kerholle tämä on ehdoton pakkovoitto, koska Lukon loppuohjelma on selkeästi helpompi. Kummallakin on vielä kotonaan HIFK, mutta Kerholla on sen jälkeen vielä vieraissa TPS, kun Lukko pääsee alavireisellä Bluesilla ja ehkä jo toivonsa menettäneellä JYPillä. Tässä pelataan siis runkosarjan kolmostilasta yhdessä HIFKin kanssa. HIFKin loppuohjelma on selvästi ikävin, kun päätöskierroksellakin on vielä vastassa Kärpät, jolla saattaa olla runkosarjan voitto panoksena. Voi hyvinkin olla, että tänään on tyrkyllä viimeiset pisteet, kun Ilves vierailee Helsingin jäähallissa. Jos siis HIFK hoitelee Ipan, mutta häviää loput pelinsä, on saldo 68 p. Kerho taas hoitelee Lukon ja HIFKin, millä pääsee samaan pistemäärään. Lukko taas hoitelee HIFKin, Bluesin ja JYPin ja nousee sekin 68 pisteeseen. Mielenkiintoista. Maalierovertailussa Kerho vienee voiton, Lukolla ja HIFKillä onkin jo melko tasaista, kun viimeistä kotietua ratkotaan.

Tässä vaiheessa kautta ja tässä tilanteessa onkin siis käytettävä kaikki keinot, vaikkeivat ne niin silmiä hivelisikään. On siis odotettavissa kovaa vääntöä, paritansseja ja lieviä ylilyöntejä. Kukaan ei siis pistä pahakseen, vaikka roikkumista ja repimistä esiintyykin totuttua enemmän. Ennustankin siis vähämaalista peliä, jossa jopa Suomen vanhimman ja hitaimman pakin titteliä tavoitteleva Eepikin pysyy vauhdissa mukana.
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Tulee tasainen peli ja HPK on Lukon ohella ollut hurjassa vireessä. HPK ehkäpä nyt viime aikoina jopa hieman paremmassa vireessä kuin Lukkko. Voitolla HPK kasvattaisi eroa ja se tekisi taistelusta entistä tiukempaa vaan. Mutta toivotaan, että Lukko pistään kampoihin ja nähdään hyvää hokia, kuten eräs oranssitakkinen toteaa joskus harvoin. Toiveissa tietenkin vierasvoitto.

Molemmilta miehiä puuttuu jonkin verran. Lukolta on pois Ulmer, Tähtinen? Murphy? Jos Tähtinen on Ulmerin lisäksi pois, niin se varmasti näkyy myös Lukon pelissä, koska STT-ketju kaipaa ehdottomasti sentteriään siihen. Saattaa Rautakorpi kokeilla Torkin ja Saarelan välissä jo Taksuttia. Maalivahtipeliin ottelu ei kaadu, kun molemmilla on hyvällä pohjallla se.. Lukolla Vehanen ja HPK:lla HJ ja Rämö.

Itsekin olen suunnistamassa täältä Helsingistä tuonne pelipaikalle ja seisomakatsomoon tietysti. No onneksi on molemmissa päissä seisomakatsomo, niin pääsee sinne, minne Lukko hyökkää 2 kertaa. Kysynkin nyt paikallisilta, että mites sellainen henkilö, joka ei tunne kaupungista yhtikäs mitään, pääsee rautatieasemalta hallille. Joku lätkäbussi näyttäisi menevän, mutta mistäs siihen olisi sitten tässä tilanteessa parasta nousta kyytiin? ja mihin aikaan? Toivotaan, ettei peli mene jatkoajalle, kuin paluujuna lähtee 19.50.

Edit: Tarkeenetaan vielä sen verran, että Hämeenlinnaan saavun 15.30 noin ja jos haluaisin mennä siitä heti jo halliin nauttimaan oluesta, niin mitenkäs tuohon aikaa hallille pääsee, kun tuo lätkäbussi menee myöhemmin? Vai suositteletteko tulemaan lätkäbussilla ja nauttimaan oluen, jossain rautatieaseman tienoilla?
 
Viimeksi muokattu:

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Tusinatsekit vs. tusinakanukit

Viestin lähetti Ossi
No niin. Loppurypistyksen aika. Kerholle tämä on ehdoton pakkovoitto, koska Lukon loppuohjelma on selkeästi helpompi. Kummallakin on vielä kotonaan HIFK, mutta Kerholla on sen jälkeen vielä vieraissa TPS, kun Lukko pääsee alavireisellä Bluesilla ja ehkä jo toivonsa menettäneellä JYPillä.

Niinkö? Oliko eilinen TPS siis jotenkin helpompi kuin se teidän tuleva TPS-ottelunne? Ja vastaavasti teidän Jyp-ottelunne paljon vaikeampi kuin meidän tuleva Jyp-ottelumme? Lähes identtisellä sapluunallahan tässä edetään. Kerholla vaan on allaan yksi matsi enemmän. Ja Lukonhan te saatte vastaanne kotonanne, meille nääs tämäkin on kamalan hankala vierasmatsi. Pitää ihan Forssan taakse asti lähteä..
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Locksmith
Kysynkin nyt paikallisilta, että mites sellainen henkilö, joka ei tunne kaupungista yhtikäs mitään, pääsee rautatieasemalta hallille. Joku lätkäbussi näyttäisi menevän, mutta mistäs siihen olisi sitten tässä tilanteessa parasta nousta kyytiin? ja mihin aikaan? Toivotaan, ettei peli mene jatkoajalle, kuin paluujuna lähtee 19.50.

Sanoisin, että hyppäät rautatien pysäkiltä bussiin nro 5 tai 6. Kun bussi ajaa Helsinki-Tampere -moottoritien yli, voit valmistautua jäämään kyydistä noin kilometrin parin päästä. Jäät siinä vaiheessa pois, kun Hämeenlinnan jäähalli näkyy vasemmalla. Takaisin meno samalla lailla, mutta tietysti päinvastoin. En ole ihan varma, että onko se bussin nro 5 vai 6 vai meneekö molemmat. Noista Parolan armeija-ajoista kun on jo viitisen vuotta. Joku paikallinen voi tarkentaa. Ja enhän minä tiedä vaikka koko bussisysteemi olisi muuttunut.

Sen verran tarkennusta, että lätkäbussista en osaa sanoa mitään. Mutta siis ne mainitsemani vakiovuorot ajavat kyllä ihan jäähallin ohi. Sanoisin vielä, että noin puolentunnin välein. Nehän ajavat Parolan ja Hämeenlinnan väliä.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Re: Tusinatsekit vs. tusinakanukit

Viestin lähetti Skoda
Niinkö? Oliko eilinen TPS siis jotenkin helpompi kuin se teidän tuleva TPS-ottelunne? Ja vastaavasti teidän Jyp-ottelunne paljon vaikeampi kuin meidän tuleva Jyp-ottelumme? Lähes identtisellä sapluunallahan tässä edetään. Kerholla vaan on allaan yksi matsi enemmän. Ja Lukonhan te saatte vastaanne kotonanne, meille nääs tämäkin on kamalan hankala vierasmatsi. Pitää ihan Forssan taakse asti lähteä..
Selitä. En ymmärtänyt.

Laskin Kerhon päätöskierroksen TPS-pelin varmaksi tappioksi. Lukon TPS-peli meni jo. Laskin myös Lukolle neljä pistetttä Blues- ja JYP-matseista.
 

martinec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New York Islanders, CSSR
lukko voittaa koska tekee enemmän maaleja

Elikä lukolla pelissä paljon ja lukko tottakai parhaimillaan juuri tiukassa paikassa...tottakai.
Lukon joukkueen materiaali on selkeästi tasokkaampi ja varsinkin leveämpi kuin kerholla. Ja veskari osasto myös parempi Lukolla.
Mutta tämä peli ratkeaa ennenkaikkea jäähyillä/ylivoima akselilla
100 % varmasti, maali iloittelua ei ole tulossa !!!
Hankokin vuoro ratkaista...
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Hmm mun laskuoppini :D

HPK-Lukko Lukolle ehkä 2 p.
Lukko-HIFK Lukolle ehkä 2 p.
Blues-Lukko Lukolle ehkä 2 p.
Lukko-JYP Lukolle ehkä 2 p.

8 pistettä Lukolla jaossa ja HPK:lla 6.

Kaikki muu on teeskentelyä ja eletään sen mukaan.

Uusi peli edessä ja HPK saa laskea pisteet vaikka miten päin ja vielä jälkeenkin. Eipä paljon tuota ongelmia, heh.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jotenkin on sellainen kutina, että huomenna tulee Lukolle kylmää kyytiä...Vaikka sehän se vasta pilaisikin lauantai-illan. Olisin todella tyytyväinen, jos Lukko suoriutuisi jatkoajalle tuossa pelissä. Lukolla on ollut käsittämättömiä vaikeuksia juuri Rinkelinmäellä. Monasti on tullut turpaan oikein kunnolla. Sellainen peli ei kyllä huomenna vetele. Harmi vaan kun Lukolta saattaa puuttua tärkeitä ukkoja, ainakin Ulmer puuttuu. Huomenna siis Lukon iskukyky todella mitataan. Lukko on vissiin viimeksi voittanut Kerhon runkosarjassa joskus vuonna 1997.

Lopputuloksesta:

Toivon: 1-3, 3-5
Pelkään: 5-1, 6-1
Uskon: 1-1, 4-1
 

pp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, HCRaPo
Viestin lähetti Locksmith
Edit: Tarkeenetaan vielä sen verran, että Hämeenlinnaan saavun 15.30 noin ja jos haluaisin mennä siitä heti jo halliin nauttimaan oluesta, niin mitenkäs tuohon aikaa hallille pääsee, kun tuo lätkäbussi menee myöhemmin? Vai suositteletteko tulemaan lätkäbussilla ja nauttimaan oluen, jossain rautatieaseman tienoilla?

"Linkku" nro 13 lähtee siitää rautatieaseman pysäkiltä 15.40 ja sillä pääsee aika lähelle hallia (n.250 m) muistat vaan hypätä pois ennen liikenneympyrää. Hallille saavuttuasi ovatkin jo ovat todennäköisesti auki.
 

Globensky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NUFC, Real Madrid
Jaahas..

Lauantaina on sitten vuorossa todellinen titaanien taistelu, kun Hämeenlinnan köyhät-ritarit yrittävät ruostuneilla miekankärjillään tiirikoida auki markkinoiden parhaan varmuusLukon. Panosta ottelusta ei varmasti puutu, sillä tässä pelissä mielestäni kulminoituu hyvin pitkälti viimeisen pleijarien kotietuun oikeuttavan sijan kohtalo (sanokoot ipa-fanit mitä vaan).

Peli on todennäköisesti todellista asemasotaa(puolustamista), jossa pienet virheet nousenevat rooliin ratkaisevaan. Ottelusta tullee siis maalivahtien kaksinkamppalu. Lukon maalissa pelannee oman kylän poijka Vladimir Myshkin, joka eilen nollasi ylileveillä hartioillaan Turun pullasorsat. HPK:n maalissa seisonee Timo "Ismon-veli" Lehkonen, joka piti myöskin eilen nollan.

Lukko joutuu lähtemään illan otteluun ilman pahaa poikaa Roman Oksjutaa, joka hölmöili eilen kymppitilinsä täyteen. Näin ollen hyvin pelanneesta ulkomaalaisketjusta on varmuudella pelissä vain keskushyökkääjä Petr Korinek.

HPK:n hyökkäyksestä on ainakin poissa pitkäaikaisinvalidi todellinen lupaus Mika Lartama, jonka poissaolon merkityksen tietää jokainen vähänkään kiekosta ymmärtävä ihminen. Nähtäväksi jääkin, tapahtuuko ottelussa jotain kostotoimenpiteitä, koska Lartaman loukkaantumisen aiheutti puhtaalla taklauksella silloin Saipan paitaa, nyt Lukon paitaa kantava nuori lupaus Jari Torkki.

Tasapeli tai maalin voitto suuntaan tai toiseen on lähellä. Vedetäänpä siis sen verran Raumalle päin, että sanotaan Lukon voittavan 2-3 ja voittomaalin tekee ajassa 57.57 Tommi Pullola, syöttäjinä Matti Forss ja K-P Friman.



Seuraa heitä

HPK:

Aleksander Andrievski:
Joko Valko-Venäjän rusakko on saanut VM-kypäräänsä uudet
tarrat.

Timo Nykopp:
Tästä uuden sukupolven kiekollisen pakin prototyypistä on
kuhistu koko kauden. Ottelun vakuuttaja-pörssin ylivoimainen
ykkönen osaa myös pelata pikkusikaa. Onko pieni koko esteenä
mahdolliselle NHL-uralle?

Teppo Kivelä:
Tärkeä ylivoiman pyörittäjä. Lätty nousee kuin Ilveksen kauden
tulokkaalla Raimo Helmisellä.


Lukko:

Jarno Miikkulainen:
Tuo isokokoinen puolustajan järkäle harjoitteli vielä kesällä
HPK:n ringissä, muttei mahtunut silloisen valmentajan Pentti
Matikaisen kuvioihin. Pureeko oma koira taas??

Jari Torkki:
Lartama poissa. Taklaus kova, mutta puhdas.
Kostotoimenpiteitä..?

Lubomir Kolnik:
Jos lähdetään taas sille linjalle eli mittaamaan lavan käyryyttä,
niin taitaa tämä kaveri saada ottelurangaistuksen ja pitkän
pelikiellon.
 
Viimeksi muokattu:

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Kyllä olisi kuulkaa ifota ylpeä tätä ketjua lukiessaan. Turenkilaishuumori kukoistaa näköjään jo Rauman korkeudellakin kuin rikkaruoho allekirjoittaneen kukkapenkissä.

Pelistä en sitten osaakaan sanoa mitään, sillä pääni on edelleen sekaisin Akin eilisestä 1+1 -spektaakkelista. Sanonpa vaan sen, että kauden tässä vaiheessa lopputulokset alkavat kiinnostaa entistä vähemmän, ja aion siirtyä ervatsalon ylilyönti-hegemonialinjalle. Sen verran voin valaista tietämättömiä, että lauantaina Lukon pelissä tehdään myös maaleja. Ja kyllä, kaikki eteläpäätyyn. Toinen erä päättyy muuten 0-0.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tästähän se kaikki alkoi...

Jos huomenna ei nähdä hyvää ja energistä runkosarjakiekkoa, niin sitten ei ikinä! Tony 'Aragorn ' Virta palaa yhden ottelun huilin jälkeen, ja tällä on todella suuri merkitys kerhon hyökkäysvoimalle. Mitä tulee Lukkoon, niin nyt se on sarjataulukon mukaan niillä main, kuin sen kuulukin olla. Alkukausi oli materiaaliin nähden ala-arvoinen, eli en minä Tukka-Jukkaa nostaisi epäjumalan asemaan, vaikka miehelle kunniaa kuuluukin joukkueen kurssin kääntämisessä.

Uskoisin, että sikakatsomo huutaa muutaman tarvittavan jäähyn, jotta kerhon tehokas ylivoima pääsee jauhamaan tarvittavat maalit. Ylimääräisiin jäähyihin Lukolla ei ole varaa missään nimessä. Jos kerhon paketti pysyy yhtä hyvin kasassa kuin viime aikoina, niin Lukko ei montaa maalia tule tekemään.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Nyt tarpeeksi moni on osoittanut tietävänsä Lukon ja HPK:n entisiä pelaajia sekä samalla näyttänyt maailmalle että ymmärsivät vitsin, ja että ovat myös yhtä hassuja kuin muutkin. Valitettava historiallinen totuus on että tämä vanha vitsi taisi nyt jäädä ikuisesti elämään. If you can't win them, join them!

Lukkolaisten kunniaksi on sanottava että te olette asiassa olleet parhaiten hereillä. Ensimmäinen pelaajavedätyshän koski herra Tähtistä. (Löytyy tuosta sopulin linkistä.) Siitä ketjusta löytyy myös tämän vedätystyylin historian täydellisin ja tyylipuhtain miinaanajo. Ja miinaan ei ajanut Ässät vaan eräs Lukko-fani jonka purkaus hymyilytti kovasti ainakin minua. Nauratti ifotaa ihan ääneen kun hänelle asiasta kerroin hänen ollessaan matkalla peliä katsomaan. Sittemminhän osa tuosta tuohtuneesta viestistä päätyi ifotan allekirjoitukseen asti.

Copy catit ovat viljelleet tuota samanlaista humooria jokaisessa HPK:otteluketjussa ever since. Joka ainoa kerta on napannut. Välillä nappaukset ovat tapahtuneet myös Kerhon omista riveistä, yleensä kuitenkin vastukkeelta. Ja lähes joka kerta on vastattu vastaavasti, mutta laihoin tuloksin.

Johtuen tuosta alkuperäisen ensimmäisen saaliin upeasta reagoinnista nöyrimmin ehdotan että rupeamme jakamaan miinaan menosta palkintoa. Il Tempo Gigante-palkinto odottaa saajaansa.

--- On topic
Ottelu on molemmille tärkeä... hmm, ihan kuin olisin kuullut tuon aiemminkin?
Lukko- ja Kerho-kannattajat kirjoittelevat ottelusta (vielä) ihan sulassa sovussa. Mihin tämä maailma on mennyt? Ylilyöntejä näkee nykyään kentällä useammin kuin keskustelupalstalla, siis HPK:ta ja Lukkoa koskevia.

Olen tällä kaudella ääneen sanonut että on se Rautakorpi aika epeli. Jumalauta, tuurilla ja sattumalla ei mitään SM-liiga laivaa noin totaalisesti noin nopeasti käännetä. Tietysti myös se materiaali pitää olla olemassa, mutta kyllä millaisella materiaalilla tahansa pystyy epäonnistumaan.

Lisäksi en ole ääneen sanonut mutta sanon nyt: On se Jukka Jalonen aika epeli. Totaalinen muutos materiaalissa aiheutti totaalisen muutoksen pelitavassa. Ja perkele sehän onnistui. Takkini on kääntynyt. Jalosen tullessa ennustin hänelle 4 kk aikaa valmentajana. Vielä kun ilmoitettiin jatkosta olin sitä mieltä että liian pitkä soppari. Nyt olen eri mieltä. Kummasti ovat riveistämme hiljenneet äänet "mielummin hyökkäyspeliä kuin menestystä".

Molemmille Jukille hatun nosto. Kumpikaan ei ole hmv-valmentaja. Lisäksi plussana mainittakoon että alkukauden jälkeen Jukka J ei ole luetellut maalipaikkojen määrää ja Jukka R ei ole marissut mistään. Molemmat ovat keskittyneet oman joukkeensa asioihin ja tulos on sen mukaista.

Toivotaan kovaa vääntöä Rinkelinmälle. Me kylläkin voitamme.

Edit: Tärkein oli unohtua! Olen Lukko-faneille erittäin kateellinen tällä kaudella yhdestä asiasta. Te hoiditte SM-liigan ja Pohjolan pelleilyäänestyksen niin kuin meidän piti. Janne Niskala, ottelun vakuuttaja jo 19 kertaa. Koko kauden voitto on jo saletissa. Onnittelut heinosta suorituksesta (tahallinen kirjoitusvirhe). Ihmettelen syvästi että muut joukkueet eivät ymmärtäneet keskittää ääniään yhdelle pelaajalle. Huhuthan kertovat että Vakuuttajaksi pääsi jopa pienemmällä äänimäärällä kuin 6. Mahtaako ensi kaudella jatkua sama pelleily? No, kotini seinällä oleva #12 nimmaroima Vakuuttajaäänestyspalkinto jaksaa hymyilyttää.

PS. Edelleen olen vakavissani sitä mieltä että tiistain Vakuuttajaäänestyksessä tapahtui vilunkia ja eniten ääniä saanut ei voittanut. Kokonaiskisaanhan tuolla ei kuitenkaan ollut vaikutusta. Niskala voitti.
 
Viimeksi muokattu:

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Pahoin pelkään, että se tilastotappio häämöttää huomisillassa mutta jos puolustus on yhtä tiivis, kun edellisissä koitoksissa ja Pete yhtä varmaotteinen tulee Kerhollekkin vaikeuksia maalinteossa. Ulmerin puuttumin näkyy varmasti ykkösen pelissä, mutta onhan tässä viimeaikoina melkein joka pelissä puuttunut, Torkkia ja Niskalaa eikä se ole paljon pisteiden keruuseen vaikuttanut.
Toivon jatkoa pisteputkelle ja pistän tulosvetoon 0-3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös