HPK -vain mestaruus kelpaa ensi kaudella.

  • 223 490
  • 1 553
Tila
Viestiketju on suljettu.

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Laulutaitoa lauteille

Niin, huomautan vielä, että kukaan ei ole huomannut sitä tosiasiaa, että Lehterä on myös melkoinen tekijä noissa musiikkihommissa. Laulaa mies ainakin osaa hienosti ja olen ollut siinä uskossa että myös kitara tottelee tämän liigaseurojen kiertolaisen käsiä.

Miehen ihan viimeaikaisista meriiteistä sen verran, että ainakin Koiviston Tompan häissä mies otti lavan sekä yleisön täysin haltuunsa tulkinnoillaan.


Ja asiaan, itse olen sitä mieltä, että Lehterä voisi olla hyväkin juttu Kerhon porukkaan. Kokenut sentterihän mies kieltämättä on ja ainakin itse olen juuri sellaista "kokenutta sentteriä" kaivannut jo pitemmän tovin.

Koska vielä huomataan se, että tälläisiä kokeneita senttereitä tai edes senttereitä ei tunnu löytyvän mistään Kerhopaitaan, niin olen enemmän kuin kiinnostunut Lehterän sopparista. (tietysti sillä ehdolla, että niille viiksille tehdään jotain radikaalia)

Tästä Kivenmäestä en osaa sanoa mitään muuta kuin, että kattellaan.

Täältä tähän
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Myönnän avoimesti olevani ennakkoluuloinen Lehterän viiksiä kohtaan. En ole vielä sisäistänyt ajatusta, että kypäräpääpaita päällä ne turpajouhet eivät välttämättä aiheuta aiempien aikojen kaltaista inhoreaktiota, joka sai kakimaan katsomossa tanskalaisia kaupunkien nimiä.

Palatakseni aiempaan mielipiteeseeni Kerhon tarpeista, Lehterä osuu kuin nakutettu kolmossentterin paikalle kunhan hankittava pakki on sitä mainittua pomoluokkaa. Toivottavasti Jeff Dessner on, koska joukkue joutuu muutenkin lähtemään kauteen ilman yhtäkään harjoituspeliä, jossa mukana olisivat olleet kaikki tärkeimpien roolien pelaajat. Vähitellen pitäisi päästä pelaamaan edes jotenkuten valmiilta näyttävin viisikoin.

Vaikka kuinka yrittää pysyä positiivisin mielin, vääjäämättä tuntuu siltä, että alkava kausi tulee olemaan ns. haasteellisempi hämeenlinnalainen joka toisen vuoden pyristys. Kaatuneen maidon perään itkemättäkin.
 
F

Flonaldo

Jep, tehdäänpä paluuta tännekin ketjuun parin viikon paussin jälkeen.

Uusia testimiehiä on siis ilmestynyt riveihin kolmin kappalein. Dessner on mielenkiintoinen nimi. Onko kaverista sitten vahvistukseksi, onko kyseessä uusi Rafalski vaiko uusi Brian Muller - se selvinnee Ruotsin kiertueen aikana. Itse toivoisin, että kaverista tosiaankin saataisiin se yksi puuttuva pakki. Tähtipakkiahan tässä ei nyt välttämättä tarvita, paikattavana on yhä se Peltosen jättämä aukko. Siis perusvarmaa peliä, vähän kovuutta, uhrautuvuutta ja johtajuutta sekä jonkin verran myös osaamista hyökkäyssuuntaan.

Toinen paikka onkin sitten tuo kolmossentteri. Tatu Miettisestä ei siihen ole, ei missään nimessä. Näytöt harjoituspeleissä ovat toistaikseksi miinuksen puolella. Tässä valossa uudet try-out-kaverit ovat helposti ymmärrettävissä. Lehterä olisi perusvarma suorittaja. Ne 20 pinnaa ja hyvää kahdensuunnan peliä kolmosen keskellä. Kivenmäkeä en itsekään oikein ymmärrä, sen paremmin kuin huhuissa esillä ollutta Westerbackia. Ei tuollaisia näpertelijöitä kaivata lisää.

Mutta kuten jo todettua, niin testaamisen kustannukset ovat hyvin pienet - jonkun Kivenmäen kohdalla lähellä nollaa. Ehdottomasti kannattaa katsoa mitä on tarjolla. Ja Lehterää parempaa kolmosen sentteriä ei kotimaisista kyllä taida löytyä. Dessner on niin kiehtova kaveri, että hänen tsekkaamisensa on myös perusteltua - varsinkin itse halusi juuri tänne.

Sitten onkin tuo viides vielä ilman sopimusta oleva nimi. Yli-Junnilalle on ehdottomasti saatava sopimus! Ylli on pelannut loistavasti harjoitusmatseissa ja pistänyt aina sata lasiin. Kolme ohitaklausta täysillä pleksiin yhdessä vaihdossa kertoo kaverin asenteesta. Ei sillä mitään väliä etteivät osu, mutta se että viitsii yrittää ja painaa täysillä. Paljon käyttökelpoisempi pelaaja kuin nämä muut tarjokkaat. Taitava, iso, erinomainen käsistään, ylivoimalla käyttöä. Ketään muista testinimistä ei voi kuvitella kolmosta ylemmäs, mutta Ylli voisi loukkaantumistapauksissa hyvinkin paikata ykkösessäkin. Upsidea on valtavasti, jos se vaan saataisiin kaivettua ulos. Potentiaalia on Andrievskin tapaiseksi hitaasti huojuvaksi pistenikkariksi.

Viitaluoma? Miksi ihmeessä? Ehkä saattaakin olla ihan ok kaveri, mutta ei mitään näyttöä liigasta. Kenigillä on myös toissa kaudelta A:sta 70+ pinnaa kuten Viitaluomalla, mutta Kasperilla on sentään täysi liigakausi alla ja 20 pointsia aikuisten peleistä. Ei ole Villellä mitään käyttöä meillä. Sama pätee muihinkin samanlaisiin nimiin, omista junnuista on liigaan puskemassa molemmat Kenigit, Lahti, Sillanpää, Ylli ja Suutarinen.

Mitään gooneja ei tarvita. Tietysti kovaan peliin pystyvä pakki on toiveissa, mutta toivottavasti sellainen saadaan Dessnerin muodossa. Mitään pelkkää mailallahuitojaa ja nyrkinheiluttajaa ei tarvita. Omista riveistä löytyvät jo Rajamäki sekä Mäkelä, jolla ei nykyKerhossa oikein muuta roolia olekaan.

Ruutu olisi tietysti ollut loistava kaveri, mutta kun ei tullut niin ei tullut. Sitä on turha itkeä enää. Markkinoilla ei ole kotimaisia nimiä liikkeellä, piste. Seva ei olisi ollut sen kummoisempi vahvistus tuohon kolmosen keskelle kuin Lehteräkään. Ja nykyisessä markkinatilanteessa vapaana liikkuva Lehterä irronnee halvemmalla kuin kiinnitetty Seva, jolla on voimassaoleva ok sopimus.

Ulkomaalaiskiintiö on nyt viidessä, jos Dessner lasketaan lukuun. Printzin otteisiin ei ole kukaan ollut tyytyväinen. Kaverille tehtiin kuitenkin kaksivuotinen sopimus, vaikea uskoa että johtoporras olisi tehnyt noin pahan arviointivirheen. Jotain on kaverissa nähty. Nyt ei ole kuitenkaan ollut havaittavissa kuin nojailua ja löysää peliä. Ehkä tuo on sitten sitä *rotsilaista* kovuutta. Korpela kielsi erittäin jyrkästi Dessnerin saapumisen vaikuttavan mitenkään Printzin asemaan. Mitä suurempi EI, sitä...

Ja kaikenhan ei täydy olla valmista liigan avauskierroksella. NHL starttaa lokakuun alussa. Moni suurin toivein Euroopasta lähtenyt pelimies joutuukin pettymään pahasti. Maitojuna kulkee varmasti ahkerasti. Jos kiintiössä on silloin tämänhetkiset kaverit, niin ulostuksia on hyvin helppo suorittaa sitten samaan tyyliin, kun viime kaudella Smidin saadessa lähtöpassit. Printzin vaihto Vujtekiin liigan ensimmäisen kierroksen jälkeen kuulostaa hyvältä :-)

Tuossa pelikieltoviikkoni aikana suorastaan kiehuin täällä näppäimistön tällä puolen, kun kaikki lyötiin matalaksi jonkun merkityksettömän harjoituspelin perusteella ja alettiin jo miettiä selvitäänkö edes pudotuspeleihin. Jollain Zürich-pelillä ei ole mitään merkitystä. Siis sillä tuloksella - sillä kylläkin miltä peli näyttää.

Meinasi unohtua Yllin lisäksi hehkuttaa Tuomas Eskelistä. Paikkaa Sulun mennen tullen. Ei tietystikään tee samanlaisia pisteitä kuin Sebu viime nappikaudellaan, mutta erinomainen pakki. Taklaa niin että laidat rytisevät. Asenne kondiksessa.

Kauden alkuun mennessä saadaan loukkaantuneet takaisin ruotuun ja varmasti muutama testikavereista sopimukseen. Kyllä silloin on koossa hyvä joukkue - ei ehkä mestariryhmä, mutta sellainen jolla ollaan neljän sakissa. Ja sitten kauden aikana on hyvä katsella lisähankintoja, kun nyt sopimuksessa olevia pelaajia alkaakin ilmestymään markkinoille.

Itse näkisin Kerhon starttaavan liigaan seuraavasti:

Miettinen - Santala - Somervuori
Laakkonen - Kucharcik - Pardavy
Rajamäki - Lehterä - Kenig
Yli-Junnila - Suutarinen - Louhi
Sillanpää

Eskelinen - Tuulola
Sicak - Dessner
Aalto - Immonen
Virkki

Lahden voisi vuokrata Mestikseen, A ei ole enää paras sarja mielestäni. Max puolestaan iskeköön tehoja vielä junnuissa. Mäkelä ja Heino voivat etsiä uutta työpaikkaa minun puolestani. Ja Printz... no ehkä kaveri vaikka innostuisi nyt pelaamaan ruotsinmaalla ja todistaisi kaikille epäilijöille taitonsa.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Onko Lehterä se Simicekin lupaama goonie joka on pudottanut Probertin?
Cairns vois kertoilla ketä hemmoja löytyy Lehträn fights-cardista.


Flonaldo:asia harvinaisen selvä.
 
Viimeksi muokattu:
F

Flonaldo

Totta kai Lehterä on se gooni. En nyt suoralta kädeltä muista keitä Teiniviiksi-Terzi on urallaan pieksenyt, mutta tarpeeseenhan tämä hankinta tulee. Max Kenig nimittäin on luultavammin vielä ensi kauden A:n mukana, joten hänen tappelijantaitonsa jäävät puuttumaan joukkueesta. Ja jonkunhan täytyy hoitaa hommat ja ottaa haasteet vastaan. Ajatelkaapa vaikka mitä tuossakin Blues-harkkamatsissa olisi käynyt, jos Max ei olisi ollut valmiina alistamaan Calounia. Jaana olisi vielä varmaan vetänyt jotain meidän taitopelaajaa turpaan - onneksi Max oli valmiina. Ja Terolla sentään on kokoa kymmenen senttiä ja parikymmentä kiloa enemmän kuin Maxilla, joten eiköhän Lehterä hoitele poliisin hommat taidolla.

Max Kenig getting down and dirty:
 

Liitteet

  • 685q6549.jpg
    685q6549.jpg
    81,4 KB · kertaa luettu: 542

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
[/i]Viestin lähetti Flonaldo [/i]


Viitaluoma? Miksi ihmeessä? Ehkä saattaakin olla ihan ok kaveri, mutta ei mitään näyttöä liigasta. Kenigillä on myös toissa kaudelta A:sta 70+ pinnaa kuten Viitaluomalla, mutta Kasperilla on sentään täysi liigakausi alla ja 20 pointsia aikuisten peleistä. Ei ole Villellä mitään käyttöä meillä. Sama pätee muihinkin samanlaisiin nimiin, omista junnuista on liigaan puskemassa molemmat Kenigit, Lahti, Sillanpää, Ylli ja Suutarinen.

...

Meinasi unohtua Yllin lisäksi hehkuttaa Tuomas Eskelistä. Paikkaa Sulun mennen tullen. Ei tietystikään tee samanlaisia pisteitä kuin Sebu viime nappikaudellaan, mutta erinomainen pakki. Taklaa niin että laidat rytisevät. Asenne kondiksessa.

Trust me folks! Kehaisin kerhoketjussa Eskelisen hankinnasta keväällä ja nyt alatte itsekin ihmetellä, miksei Pentillä ollut "käyttöä tuon tyyppiselle pelaajalle". Viitaluoma on vastaavanlainen tapaus eli kaveri, jolla ei ole mitään mahdollisuuksia puhjeta kukkaan HIFKissä. Nyt häntä ollaan viime kauden tyyliin sijoittamassa neloseen rouhimaan, kokoa on ja röyhkeyttäkin. Joten hänellä ei ollut viime kaudella eikä tule olemaan nytkään tilaisuutta tehdä kuin max. 10 pistettä. A:n piste-ennätys oli huikea ja kaikki tuo potentiaali on vielä tallella.
Eipä tuo Somervuorikaan paljon pisteillä juhlinut Jokereissa. Eikä Rajamäki meillä.

Amistero on (jos unohdetaan ne viikset) varmasti rutinoitunut ja perustaidoiltaan ok pelaaja. Mutta jotain täytyy tuollaisella satelliitilla olla asennepuolella vikana, kun kaveri vain kiertää ja kiertää. Täällä mollattu "asennevammainen" JP Seppo pelaili muuten suurinpiirtein piste/matsi tahdissa.

Olen melko varma, siis lähes pomminvarma, että Pentti olisi hoitanut Tertzin meille, ellei olisi saalistanut Hedbergiä jo hyvissä ajoin. Viikset ovat väpättäneet loppukesästä myös HIFKin harjoituksissa, mutta katsomon puolella.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti JHag
Amistero on (jos unohdetaan ne viikset) varmasti rutinoitunut ja perustaidoiltaan ok pelaaja. Mutta jotain täytyy tuollaisella satelliitilla olla asennepuolella vikana, kun kaveri vain kiertää ja kiertää.

Lehterän "asennevammaa" kuvastaa ehkä se että mies ei suhtaudu jääkiekkoon niin vakavasti kuin ehkä pitäisi. Mies jutteli lopettamisesta jo vuosi- pari sitten ja lisäksi hän on monta kertaa todennut ettei jääkiekko ole hänelle kaikki elämässä. Hyvä ehkä näin, mutta miehen motivaatiosta sekin kertonee jotain. Kaikesta tästä huolimatta uskon että Terolle kokeneena pelaajana voisi olla paljonkin hyötyä Kerholle. Tosin vain yhden kauden ajaksi...
 

M10

Jäsen
Ruotsissa pelattu nyt 2 erää ja kerho johtaa 2-3. Maalintekijöinä Somervuori (yv), Max Kenig (av!) ja Sicak. Jäähyjä (lue; Dessnerin väkivaltaisuuksia) ei tuolta Ruotsalaisilta nettisivuilta vielä löytynyt...
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Morrow10
Ruotsissa pelattu nyt 2 erää ja kerho johtaa 2-3. Maalintekijöinä Somervuori (yv), Max Kenig (av!) ja Sicak. Jäähyjä (lue; Dessnerin väkivaltaisuuksia) ei tuolta Ruotsalaisilta nettisivuilta vielä löytynyt...

Sen sijaan Rajamäki käytti nyrkkejään ja puolusti kerhon kunniaa miehekkäästi. :D
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On taas se aika vuodesta, että on pakko olla tyly. Eivät ainoastaan sorsat vaan myös kaikki tyr-out pelaajat saavat pelätä, koska alkaa tuntumaan siltä, että lähtö edessä.

Aloitetaan varmoista tapauksista HPK:n paidassa:

Yli-Junnila - ansaitsee sopimuksen ja pelipaikan neloskentässä. Kaverissa paljon energiaa ja tahtotaso korkea. Esimerkkinä Zûrich pelissä Juha-Matti yritti taklata kolme kertaa samaa pelajaa; aina soi pleksi mutta yritys oli erinomaista. Nopeutta ja röyhkeyttä on Yli-Junnilalla aivan riittävästi - sopimus käteen ja katsotaan mihin rahkeet riittävät.

Jeff Dessner - Huolimatta siitä, että Jeff kärsii edelleen aikaerosta, on havaittavissa, että kyseessä on todellinen vahvistus HPK:n takalinjoille. Ruotsista kantautuneiden tietojen mukaan hänen peliälynsä ja asenteensa ovat kertakaikkisen erinomaiset. Myöskin lyöntilaukaus on terävä, joten ylivoimaan saataisiin lisää vaihtoehtoja Sicakin, Tuulolan ja Aallon lisäsi. Hieman kankean oloinen vielä, mutta taatusti tilanne tulee korjaantumaan nopeasti.

Siinä rajalla:

Tero Lehterä - Pelasi toissa kauden hyvin Tapparassa, viime kausi Bluesissa oli vaisun puoleinen. Pelasi kohtuullisen pelin tänään Malmö:ä vastaan. Täyttää sen vaadittavan kolmoskentän keskushyökkäjän paikan liigan aikana. Voi tehdä sopimuksen, toisaalta voi myydä muualle, jos parempi vaihtoehto tulee vastaan.

Ei kaivata HPK:n riveihin:

Marko Kivenmäki - Surffasi koko ottelun tänään. Meillä on omissa junioreissa parempia vaihtoehtoja kuin Kivenmäki. Ainoana tehtävänä taitaa olla palkanalennus Lehterän sopimukseen kilpailun kautta.

Tatu Miettinen - Jotenkin "laiska" kuva on leimannut miehen otteita peleissä, ei saa aikaan samanlaista sykettä kuin mitä harjoituksissa on ja viime kaudella Kalpassa oli. Vaatisi 100% yrittämistä ja pelaamista sillä tasolla, johon pystyy, muuten tulee noutaja. Potentiaalia olisi , mutta kannattaako sitä jäädä odottamaan, että kaveri saa itsestään kaiken irti. Näillä esityksillä ensi kausi menee vielä Mestiksessä.

j.k. Max Kenigissä on jotain tuttua pelityylissä - Niko Kapanen tulee mieleen - Olisi suotavaa, että Max saisi pelata väh. 15 ottelua ylhäällä. Kaverille on selvästi lahjoja, enemmän kuin isoveljellään.
 
Viimeksi muokattu:

raindex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Lehterä on ihan hyvä kolmos-kentän työntekijä.
Amisviiksen plus-miinus on muistaakseni aina ollut hyvä...
Eli Tero on ns. näkymätön raataja joukkueissa.

Joku tilastonikkari korjatkoon jos muistan/oletan pahasti väärin.
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitäs nyt tehdään kun tämän aamun Hämeen Sanomissa www.hameensanomat.fi J.Jalonen kehuu vähän kaikkia eilisen matsin pelaajia.

Kokoonpanot:
Paras ketju: Louhi-Lehterä-Somervuori, kentällä neljän maalin aikana.
Ykkösketju: Pardavy-Kuha- Laakkonen
Kolmonen: Rajamäki-Kivenmäki-Ylli
Nelonen: Lahti-Max Kenig- Suutarinen
Pakit:
Dessner-Sicak
Aalto-Printz
Tuulola-Eskelinen, maalissa Puurula.

Jos kaikki oli niin hyviä :D kuin HäSa antaa ymmärtää ketäs tryout'eja tässä nyt sitten poispotkitaan?
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvä alku

HPK:n testimiehistä erityisesti Tero Lehterä oli esiintynyt kuulemani mukaan edukseen. Mies oli johtanut HPK:n parasta ketjua ja hoitanut aloituksia hyvällä prosentilla. Jalosen Jukka antoi tunnustusta myös Kivenmäelle, mutta hänen suhteen on kuulunut myös hieman toisenlaisiakin arvioita. Lehdessä muistettiin sanoa myös Dessnerin pelanneen kohtuullisesti, mutta Jaloselta ei hänen esityksestä kommenttia saatu. Sen sijaan Printz oli kuulemma pelannut vaihteeksi hyvin. Mikäli Printz kykenee tasoaan tosiaan nostamaan, niin HPK:n kannattaa harkita erittäin tarkkaan Dessnerin kohtalo.

Markkinoilla on nimittäin muitakin todella mielenkiintoisia pelaajia. Yksi uusi itseään Suomeen päin tarjonnut pelaaja on mm. yli 330 NHL-ottelua pelannut 33-vuotias Kevin Dean, joka on voittanut urallaan myös Stanley Cupin. Kaveri on pelannut mm. New Jerseyssä, Dallasissa, Atlantassa ja Chicagossa. Ulkomaalaispaikan käyttö on siis mietittävä todella tarkkaan, mikäli Printziä ei olla sivuun pistämässä. Riittääkö Dessnerin taso kakkospariin vai voisiko siihen rooliin saada myös vielä paremman ja kokeneemman kaverin? Aika näyttää. Tänään on vastassa sitten astetta kovempi joukkue, kun HPK kohtaa Färjestadin.
 

pires

Jäsen
Pelasiko Miettisen Tatu Malmö-ottelussa?
Onko Miettinen palaamassa Kuopioon,vai tuliko joku luokkaantuminen,tms.?
Henk.kohtaisesti sijoitan Miettisen ennen Kivenmäkeä,jonka
erot hyvän ja huonon päivän välillä ovat todella suuret.
Pitäisin Miettisen kerhon nelosessa,onhan jo 1.Santala,2.kuha 3.Lehterä(try-out))Kivenmäki(try-out).Eli Tatu neloseen,jos epäonnistuu/peli ei kulje,voidaan ottaa M.Kenig,ja lähettää Tatu
kalpaan.Tosin haluaisin kerhoon kunnon,40 pisteen sentterin(niin kuin moni muukin),mutta eipä niitä ole vapaana paljoa.
Onhan Tero kuitenkin kokenut pelimies,joka tekee ne 20 pojoa
jos sitä häneltä odotetaan(jos nyt saa sopparin).
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse muistan nauraneeni kun Lehterä liittyi Tapparaan,mutta kyllä se nauru hyytyi moneen otteeseen kauden mittaan.Ei ole koskaan ollut suosikkipelaajani ja olen manannut mm. Aravirran saunakaveriksi kun on maajoukkueeseen päässyt.

Mutta silti olen sitä mieltä että Lehterä pitäisi palkata kolmosen keskuriksi yksinkertaisesti siitä syystä että mies on nähnyt useamman maan kaukaloita ja ikääkin on eli Lehterältä löytyy kokemusta ja osaa varmasti auttaa nuorempia kerho pelaajia.Toisekseen en usko että tällä hetkellä löytyy parempaa miestä.Jos nyt olisi toukokuu,Lehterä ei varmaankaan saisi sopparia mutta kun on pari-kolme viikkoa kauden alkuun niin hyvät miehet on vähissä.Kerholla ei ole tällä hetkellä enää varaa kovin moniin kokeiluihin ja toivotaan-toivotaan hankintoihin,siksi tasaisen varma ja tasonsa näyttänyt Lehterä saa itseltä hyväksynnän.

Ps.Ja mitä viiksiin tulee niin jos ne häiritsevät jotain niin miksei samantien käännytetä hallin ovelta jokaista teini-amis karvaturpaa takaisin?Yhtä suuri haitta ne ovat katsomossa kun kentälläkin!
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Missä rahat?

Kertokaapas nyt viisaammat, että minne kerhon varat oikein ovat kadonneet? Vai ovatko? Ennen heinäkuun puoliväliä, kun rosterissa olivat vielä VV ja HH, puhuttiin että vielä olisi varaa vahvistaa peräpäätä tarpeen vaatiessa. Herrojen tehtyä NHL-sopimukset on palkattu Jan Pardavy, jonka en millään voi uskoa ansaitsevat ratkaisevan paljon, jos ollenkaan, enempää kuin VV. Jos toinen uusi hyökkääjä olisi nyt sitten vaikkapa tämä Lehterä, niin hän on pomminvarmasti halvempi kuin HH. Eli näiden uusien hyökkääjien pitäisi yhteensä maksaa vähemmän kuin VV ja HH. Ja vielä kun joistakin lähteistä on kuulunut kerhon olleen valmis tarjoamaan TRuudulle rahallisesti erittäin kilpailukykyistä sopimusta, niin näitä taustoja vasten vasten ainakin omasta mielestäni kerhon pitäisi hakea takalinjoilleen Tuulolan kanssa ykköspakin paikasta taistelevaa huippuvahvistusta kuin "pelkkää" top4 puolustajaa. Dressnerin en usko tuon huippuvahvistuksen olevan, vaikka hyvä mies olisikin ja toiseen pakkipariin mahtuisikin. Vai onko tosiaan niin, että NHL-peikkoa pelättiin niin paljon, että hommattiin Hyvönen vielä ylimääräisenä remmiin, kun oltiin varmoja, että joku hyökkääjä lähtee? Eli siis että tuolloin palkat hetkellisesti ylittivät budjetin? Vai onko rahaa pistetty sukanvarteen VV:n mahdollista paluuta varten? Vai onko kolorado-kuoriainen syönyt koko perunavaraston?

Ja tuosta Lehterästä vielä sen verran, että en minä niitten viiksien takia äijää jättäisi ottamatta. Mieleeni vaan on Terzistä jäänyt sellainen yliarvostetun ja vetelän surffailijan kuva. Pakkohan se on tänne pitkin hampain tervetulleeksi toivottaa, jos johto niin parhaaksi näkee. Ei hän pelillisesti mitään kerhoon tuo, mutta parempi tuokin kuin Tatu Miettinen. Mutta jos puolustukseen ei olla värväämässä mitään supervahvistusta, niin luulisi varojen riittävän vähän Teroa arvokkaampien sopimuksessakin olevien pelaajien harkitsemiseen. Tai mistä minä tiedän!
 

M10

Jäsen
Jeff Dessner

Ruotsista on kantautunut positiivisia uutisia tästä uudesta jenkki-pakista. Puhuttuani eilen erään torstaina (vs. M.I.F) katsomossa istuneen HPK-pelaajan kanssa, sain hieman mielenkiintoista lisätietoa Dessneristä.
Kaveri on kuulemma todella "punishing" oman maalin edessä ja hän omaa todellisen pohjois-Amerikkalaisen menttaliteetin omien suojelemisessa. Osaa antaa poikittaista hyökkääjille tuntuvasti ja on erittäin varma kiekon purkaja. Kahden ottelun perusteella voidaan sanoa että Dressmanin (pukukopissa käytettävä lempinimi) vahvuudet ovat motivaatio, aggressiivisuus ja tietty varmuus. Oikeastaan ainoa miinuspuoli mikä Jeffillä on tähän mennessä ilmentynyt Ruotsinmaalla on luistelutaito, mikä näkyy kankeutena. Kyseessä näyttäisi siis kuitenkin olevan selvä vahvistus tuohon linnunluu-puolustukseemme. Mies on muuten kuulemma one heck of a quitarr player!

Mielipiteeni Tero Lehterästä on selkeä; sopimus tälle konkarille! Okei, kesäterällä on maamme rumin pärstä (kiitos noiden törkeiden kalapuikkojen) ja okei, Teroa pehmeämpää pelaajaa ei maa ehkä päällään kanna. Mutta, kuinka monella vapaalla sentterinäkin pelaamaan pystyvällä miehellä on tällainen kokemus? Ei kellään. Lehterä teki molempiin Eeron maaleihin oivan esityön, taas Plussaa. Kalapuikko on aina loistanut plus/miinus-tilastoissa, Plussaa. Kalapuikko on pelannut kohtuullisen kauden Floridan farmissakin Oleg Shargorodskin seurakaverina, pikkuplussaa.
Onko meillä nyt varaa olla herkkuperseitä ja skipata ihan passeli peluri? Ei, joten Terolle soppari. piste.

Kevin Deanistä. Olen seurannut miehen änäriuraa jo hieman pidempään eikä hän olisi hintansa (tod.näk. paljon enemmän kuin Dressman) puolesta mikään vastaus kerhon pakkiongelmiin. Dean on melko suuresta koostaan huolimatta pehmeähkö puolustaja, NHL:n Vesa Ponto. Hyökkäyspäässä periaatteessa kädetön. Tylsä puolustaja. Aina joutunut taistelemaan pelipaikastaan Showssa. Kiitos ei.

Hei me ollaan finaalissa Timråta vastaan! Toivotaan että uusin maalitykkimme Max Kenig äityy jälleen maalikarkeloihin..
 
Viimeksi muokattu:

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minä en ole Kevin Deanin uraa sen kummemmin seurannut, mutta olen toki nähnyt miehen pelaavan. Ei kaveri tosiaakaan mikään fyysinen pakki ole, mutta kuitenkin sellainen varma stay-at-home-tyyppi. Ihan huonot kaverit eivät kuitenkaan pelaa yli 300 ottelua NHL:ssä. Tosin mikäli Dessner jatkaa samanlaisia otteita kuin Ruotsista on kuulunut, niin luistelun vielä parantuessa miehellä varmastikin tarjotaan sopimusta. Muutkin mahdolliset vaihtoehdot on silti katsottava, mikäli sitä rahaa vielä on.

Minä pidin Dessneriä heti ensimmäisen päivän harjoitusten perusteella juuri sellaisena pelaajatyyppinä, mitä HPK tarvitsee. Morrow10:n tietojen mukaan hyvältä siis näyttää. Siltikään en malta olla miettimättä joukkueen takalinjoille vieläkin parempaa kaveria. Sitten vaikka suhteessa Printziin, vaikka kaverista ei kai aivan helpolla ollakaan luopumassa. Jossain vaiheessa on kuitenkin rajan tultava vastaan, mikäli esitykset eivät kohene. Malmö-ottelussa mies sai kehuja, mutta katsotaan nyt miltä homma näyttää sitten taas Suomessa.

Tero Lehterästä olen tismalleen samaa mieltä kuin Morrow10. Tässä tilanteessa olisi todella typerää päästää noin kokenut kaveri pois näin kokemattomasta ja nuoresta joukkueesta. Kaveri tulee varmasti vain parantamaan otteitaan, kun pelaajat ja systeemit tulevat entistä tutuimmiksi ja harjoitteluakin on enemmän alla. Siinähän olisi vielä Dessnerillekin jammailukaveri.
 

M10

Jäsen
Olet sinänsä Igge oikeassa Deanin suhteen. Ei ihan turha mies ole pelannut Showssa yli 300 ottelua. Jotenkin silti vain tuntuu paremmalta vaihtoehdolta päästää se tuonne Jokereihin (Se jenkki meinaan, mikä voileipä nyt olikaan, on ollut surkea).
On ollut hieno todeta Max Kenigin tehot Ruotsissa. Tuskin mies niistä hirveästi pelipaikkaan/peliaikaan nähden kostuu, mutta silti oiva osoitus pelikyvyistä tältä Jan Calounin nöyryyttäjältä!
Nähtiinköhän muuten eilen Tuukka Mäkelältä se kuuluisa tip-tap-tuuletus?:)
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jeff Dessner - The Dressman

Dressman oli viime kaudella kovassa huudossa Chicago Wolvesin fanien keskuudessa juuri pelityylinsä ja periksiantamattomuutensa vuoksi. Chicagon valmennusjohto ei kuitenkaan aina pitänyt miehen koviksikin menneistä otteista. Ainakin jotain tällaista olen lukenut. Miestä istutettiin kuulemma katsomossa aina sen jälkeen kun kaveri oli tapellut tai pelannut erityisen fyysisesti. Toki Chicagolla oli paljon myös valinnan varaa tuonne puolustukseensa. Joka tapauksessa viime kaudella mies pudotti hanskansa mm. lähes kaksimetrisen Mike Wilsonin sekä Houstonin kapteenin Mike Matteucin kanssa. Yliopistourallaan hän oli kertaalleen hypännyt myös vaihtoaitiosta mukaan sirkukseen, kun Dana Heatley oli jäänyt vihellyksen jälkeen murjottavaksi. Asennetta siis löytyy, vaikka mikään gooni kaveri ei olekaan. Toivottavasti miehen luisteluun nyt saataisiin vain hieman lisää potkua. Muilta osinhan kaveri vaikuttaa juuri oikealta tyypiltä.
 

M10

Jäsen
Dressman pukee ja hakkaa miehen kuin miehen

Jep. Jeff ei ole mikään gooni mutta asenne on kuin terrierillä - omia ja itseä puolustetaan loppuun asti. Mielenkiintoinen tuo tieto että Dessner olisi tapellut joskus Mike Matteuccia vastaan. Matteuccilla on kovan enforcerin maine. Osoittaa siis että Jeff ei paljoa "kuvia" kumartele. Tappelun lopputuloksesta en silti välttämättä halua edes tietoa... :o
Wilson on letku, vähän niinkuin Jaroslav Nedved, tappelu häntä vastaan ei ole mikään meriitti. Kiva oli silti lukea noita meikäläiselle tärkeitä tietoja Jeffistä, tuosta Iggen jutusta...

Onko kellään tietoa millä numeroilla Lehterä ja Dessner pelaavat? Vai täytyykö ottaa taas hurrinmaalle phonetatsia...
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Dessner siis otti noita kyseisiä heppuja vastaan erää nimenomaan viime kaudella, rookiena. Ihan jees juttu sinällään. Kertoo tosiaan paljon kaverin asenteesta. Harjoituksissa Dressmanin kypärää komisti lukema #42, joten luulen miehen sitä käyttävän myös peleissä. Jan Pardavyhan vaihtoi muuten numerokseen #89. Se juontaa juurensa miehen syntymäaikaan ja samaa numeroa mies on käyttänyt muistaakseni myös Vsetinin paidassa. Lehterän numerosta ei sitten olekaan tietoa, joten pirauta vaan..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös