HPK -vain mestaruus kelpaa ensi kaudella.

  • 222 695
  • 1 553
Tila
Viestiketju on suljettu.

op777

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juhani Tamminen
Viestin lähetti Punch
Jep, kyllä Laukkasen ja Ylösen paluut voi unohtaa jo kättelyssä ! Jos joku "pitkään ulkomailla pelannut....." tulee kerhoon, niin tämä pelaaja tulee euroopan kentiltä. Toivottavasti ei tapahdu taas mitään viimehetken kuppauksia joukkueesta, muuten on odotettavissa "laiha" kausi.
Peräänkuulutan edelleen fyysisyyttä joukkueeseen, mikäli taito pysyy joukkueessa.

Jep, ihan toiveajatteluna ja haaveiluna tuon Ylösen sinne pistin, mutta kiinnostaisi siltikin miehen sopimustilanne. Pitänee kysyä NHL-puolelta. Laukkasen paluuta pidän kyllä vieläkin epätodennäköisempänä, vaikka kesäisin miestä kyllä Hämeenlinnassa näkyy harva se päivä.

op777
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Punch
Jos joku "pitkään ulkomailla pelannut....." tulee kerhoon, niin tämä pelaaja tulee euroopan kentiltä.
Jees. Nimikin on jo ihan kielen päällä. Mikäs se nyt olikaan? Se on...se, kun aikanaan pelasi Jokereissa, se...Römperin Mika.

Peikkomainen flaksi.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ovi käy toistaiseksi vain toiseen suuntaan

Täytyy myöntää, että vähän tämä kevät alkaa tuomaan perhosia vatsaan. HPK kun ei ole tiedottanut yhtään sopimusta yli kahteen kuukauteen. Poispäin toki on lähtenyt useampiakin profiilipelaajia kuten Peltonen, Sulku ja Määttänen. Tänään Ilves vielä nappasi riveihinsä HPK:n maalivahtivalmentajankin. Tilannetta ei yhtään ainakaan helpota se tosiasia, että viime viikolla HPK:lla oli tarkoitus jonkinlaista infoa antaa koskien ensi kautta. Mitään ei ole kuitenkaan kuulunut, tosin se ei ole mitään uutta. Syytä huoleen ei ymmärtääkseni pitäisi pahemmin olla, mutta kyllä tässä vähän kutinaa tuntuu vatsassa. ;)

Olenko ainoa?
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kuznetsov, et todellakaan ole ainoa, jolla on jo perhosia vatsassa... Nyt kun finaalitkin on saatu kunnialla päätökseen, olettaisin, että HPK pitää tiedotustilaisuuden tällä viikolla..(tänään?, huomenna?, ylihuomenna?)

Onhan tietenkin sekin mahdollisuus, että Lintumäki & co. päättävät kertoa sopimusasioista vasta joskus kesällä. (mikä ei kerhossa ole uutta)

Täytynee tänään kysästä tuosta tiedotustilaisuudesta Korpelalta, jahka hän suostuu mitään tarkempaa ajankohtaa mainitsemaan..?
 

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
Optiot

Viestin lähetti Sphere
Heinon optio on joukkueella ja sen on lähes varmuudella käytetty.

Heino on optio sopimuksen ymmärtääkseni hylännyt... ...joten pelannee Mestiksessä.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Puolustajien kätisyydet

Eräs merkittävä yksityiskohta, joka epäilemättä vaikuttaa tällä hetkellä HPK-johdon puolustuspään ratkaisuihin, on puolustajien kätisyydet. Mikäli lelu78:n tiedot Aki Heinon haluttomuudesta jatkaa HPK:ssa pitävät paikkansa, ei HPK:lla ole tällä hetkellä pakistossa yhtään oikealta ampuvaa kaveria. Toisin sanoen HPK:n tulisi saada sopimukseen mielellään kolme rightin pakkia. Tämä turvaisi ylivoimakentällisiin taktisesti oikeanlaiset koostumukset. Viime kauden joukkueessahan oikealta ampuivat Peltonen, Aalto ja Heino, jotka kaikki saivat pelata ylivoimalla. Vasemmalta laukovista ylivoimaa pelasivat lähinnä Tuulola ja Sulku. Ensi kaudella luultavasti myös Sicak saa lisää vastuuta, joten oikealta puolen laukovien puolustajien "sainaus" on varmasti yksi joukkueen johtoportaan pääteemoista.

Ps. Aki Heinolle löytynee käyttöä myös liigasta. Pori, Lappeenranta, Lahti?
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No niin, tapansa mukaan Korpela tuli tänään illalla uimahallille puntille, ja tarkoituksenani oli mennä vähän kyselemään, että missä mennään noin niinku sopimusasioissa, mutta eiköhän se onnetar näyttänyt taas mulle persettä ja Korpelan puhelin rupesi soimaan just kun olin kysymässä.. Sen verran puhelusta kuulin sivukorvalla, että risto puhu englantia jonkun ulkomaalaisen kanssa....?
 

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
Heino

Viestin lähetti Kuznetsov
Mikäli lelu78:n tiedot Aki Heinon haluttomuudesta jatkaa HPK:ssa pitävät paikkansa, ei HPK:lla ole tällä hetkellä pakistossa yhtään oikealta ampuvaa kaveria.

Ps. Aki Heinolle löytynee käyttöä myös liigasta. Pori, Lappeenranta, Lahti?

Kyseessä on tämä sama juttu kuin aina ennenkin omille junnuille ei haluta maksaa "tarpeeksi". Ei sinänsä Heinon haluttomuus. En tiedä mikä on tarpeeksi, mutta varmasti halvalla yritettiin taas. Ja tuskin monikaan liigaseura on valmis maksamaan sitä hintaa jota Kerho Akista pyytää(Muistatte varmaan tapaukset JYP ja HIFK).
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että ei junnujakaan tarvitse väkisin palkata, ellei näyttöä ja käyttöä ole. Itse en lukeudu Heino-faneihin. En siis jää/jäisi kaipaamaan. Heino kaipaa kypsyttelyä.
 

turbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Heino

Viestin lähetti lelu78


Kyseessä on tämä sama juttu kuin aina ennenkin omille junnuille ei haluta maksaa "tarpeeksi". Ei sinänsä Heinon haluttomuus. En tiedä mikä on tarpeeksi, mutta varmasti halvalla yritettiin taas.


Luulempa, että myös Lehkosen Timpalla on osuutta tähän pakki katoon. Kuulin jo ennen kauden loppua huhun, että Lehkosen tyyli ei miellytä puolustajia. Silloin se tuntui vain huonolta vitsiltä, mutta nyt siihen alan jo uskoa. Onkohan Timpalla samaa vikaa kuin Jortsulla täällä valmentaessaan?
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Minulla on myös sellainen tunne että Heinolle tai sen kummemmin Aallollekkaan ei kannata hirveästi rahaa uhrata. Pelillisesti heillä ei ole liiemmin annettavaa. Kummallakin kiekollinen hyökkäävä rooli on maininnan arvoinen. Omassa päässä mies miestä vastaan tilanteissa ei kumpikaan pärjää.
Etenkin Heinon peliä kauden aikana seuratessa silmiini pisti että herralla ei ole kuin yksi junnavaa vaihde. Minkäänlaista spurrtia, räjähtävyyttä tai agressiivisuutta miehestä ei tunnu löytyvän.
Joten ei muutakuin asemalle heiluttaan jos ei ruokapalkka riitä.

Jotenkin on Heinosta jäänyt sellainen vaativa maku omaan suuhuni. Tuntuu kaveri hinnoittelevan itsensä ulos hommasta kuin hommasta. Kun ottaa huomioon että ehjiä kausia yleensäkkään missään ei miehellä ole. Vähän on koitettu sielä ja vähän tuolla. Ei hyvä.

Mitä Kerhon sopimus tilanteisiin tulee, niin suorastaan pahalta alkaa tuntumaan. Itse en enää ole ollenkaan niin varma että valmiita sopimuksia olis plakkarissa.

Vielä kun toi Vladikin sattuis lähteen sinne äiti Venäjän suuntaan. Miten muuten Igge on, onko kuulunut mitään Hlinkan tilanteesta?
Entäpä mikä mahtaa olla että Tuulola ei NHL joukkueille kelpaa?Sarjan ellei paras niin parhaita pakkeja kun on. Toivotaan että ei kelpaakaan. Kunhan vain ajattelin ääneen. Ajatelkaa jos Tuuski vielä lähtis. Mitä tulis tosta puolustuksen remontista. Pelottaa!

Jotenkin tuntuu että Jokereitten sopimustilanne vaikuttaa koko pakettiin. Vähän niinkuin formuloissakin. Paras kuski tekee ensin sopimuksen sitten vasta loput tallipaikat menee jakoon.

Noh luotetaan sokeasti Riivaan ja kumppaneihin niikuin ennenkin. Mutta toisaalta pelätään pahinta. Sinänsä se on taas niin harmittavan lähellä että päästään pöntöstä taisteleen tosissaan. Runkokun on tosi hyvin kasassa mutta ei suinkaan vielä valmis. Tosin pelimerkit ne on kun täällä ratkaisee.

Ronssit kun lakkas kiinnostamasta jo toissa vuonna.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
hannes

Kuulin tuossa että Hyvösen siirtyminen olisi viittä vaille varma.
Siinä olisikin ihan kohtuu crash line: Rajamäki - Hyvönen laidoilla ja vaikka Kucha keskelle...

Saas nährä!
 

I Saunamäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, AIK
En kyllä ymmärrä miksi h hyvönen pitäisi saada Hämeenlinnaan. Ei se minua ikinä ole osaamisellaan vakuuttanut, lähinnä mieleen ovat jääneet typerät jäähyt ja päämäärätön keskialueen surffailu. Ei kiitos.

Ja lisää vettä myllyyn: Mikäs mahtaa olla Marko Tuomaisen tilanne? Kerhohan oli miehen perässä silloin muutama vuosi sitten, siirtoa pidettiin jo aika varmana mutta kaatui kalkkiviivoilla. Tuomainen olisi minusta ihanteellinen vahvistus hpk:lle, paljon parempi vaihtoehto kuin hh. Ja tuskin hpk:n kiinnostus on mihinkään vähentynyt... Saa nähdä.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minun täytyy kyllä ilmoittautua Hannes Hyvösen kannalla olevaksi. Mies tekee kentällä juuri niitä asioita, joista loppujen lopuksi HPK:n finaalipaikka jäi kiinni. Hyvönen on vahva kaksinkamppailuissa, pitää fyysisestä pelistä, on välillä jopa törkeä. Tosin tämä viimeisenä mainittu osa-alue miehen pelistä on viime vuosina karsiutunut aika hyvin pois. Älyttömimmät typeryydet kaveri on jättänyt pois pelistään. Kaiken lisäksi mies ampuu rightin puolelta, ja erinomaisesti ampuukin. Vujtekin poikkikentän lätyt hyökkäysalueella saisivat aivan uuden ulottuvuuden, kun ketjussa olisi oikealta ampuva kaveri.

Aki Heinon kohdalla sopimuksen syntymättömyys voi mielestäni tarkoittaa myös sitä, että HPK ei katsonut Heinon lukeutuvan alkavalla kaudella kuuden ensimmäisen pakin joukkoon. Palkkatarjoushan on käsittääkseni ollut sisällä jo optiota tehdessä. Heinoa ei siis nähdäkseni ole kiinnostanut lähteä tarjotulla palkalla istumaan penkille kuten miehelle kevään edetessä kävi. Mies haluaa pelata. VP Laitista ovat kovasti lahtelaiset tuomassa Hämeenlinnaan. Onhan se mukavaa, että näitä omia kasvattejakin saadaan riveihin. Laitinenkin on vain lefti, joten paine rightin pakkien osalta vain lisääntyy. Katseet ulkomailla?
 

Roby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä Hannes minullekin kelpaa.Monikäyttöinen ja fyysinen pelaaja, jota voi tarvittaessa käyttää viivamiehenä ylivoimalla tai puolustuksessa.Ja piileviä kykyjä löytyy maalinteko-osastollekin, tekihän mies 98-99 kaudella Espoossa 23 maalia.Kyllä Hullu-Hanneksesta voi hyvän pelimiehen vielä saada.

Voisiko kokenut, pitkään ulkomailla pelannut olla Pasi Sormunen?On pelannut viimeiset 3 kautta ulkomailla, mitä nyt kävi yhdellä kaudella 9 peliä pelaamassa välillä Esbossa.Hockeymagasinetin mukaan lähdössä Frölundasta.Aika ristiriitaiset tunteet ovat, jos Hämptoniin pöllähtää, miksei jos halvalla saadaan.Olisi ainakin rightin pakki jos ei muuta.

Igge:Kiitos tiedoista, ainahan sitä saa haaveilla.
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Puolustuksesta

Sicak siis jää näillä näkymin. Hyvä homma. Täällä esitetty Kakko ei liene tule kysymykseen - Hockeymagasinet yhdistää hänet Suomessa ainoastaan Bluesiin ja Jokereihin. Tosin HM.n tiedot eivät välttämättä ole nekään mitään aivan huippuluokkaa.

Marko Tuulolaa koskien olen kuullut hieman ikävämpää - tosin melko epäuskottavaa huhua. Huhun mukaan Tuulolalla olisi valmis sopimus Columbuksen kanssa. Markoahan ei ole käsittääkseni varattu, mutta eikös NHL.ssä voi tuollainen Markon ikäinen kaveri siirtyä muullakin tapaa? Jos taasen ei ole tuollaista systeemiä, niin ilmeisesti homma on potaskaa. Tosin voisihan Columbus käyttää jonkun 9. kierroksen varauksensa Tuulolaan tms... Tosin eikös Marko tullut HPK.hon pidemmäksi aikaa juuri perheensä takia - lapsethan muistaakseni aloittivat koulun juuri... Toivotaan, että näin on.

Puolustukseen ilmeisesti tosiaan hankitaan pari vahvistusta ulkomailta, kun kotimaan markkinoilta ei ainakaan tule itselleni yhtään potentiaalista vahvistusta mieleen. Mitenkäs Kristian Taubert? Ei olisi välttämättä vahvistus, mutta voisi tuoda fyysisyyttä maalinedestapeleihin. Olisiko edes kallis?

Hyvönen olisi hyvä hankinta hyökkäykseen, mutta en tiedä, toteutuuko. Eikös Hannes nostettu taas vähän aikaa sitten ylös. Ilmeisestikin HH katsoo NHL-kauden loppuun, ennen kuin tekee päätöksiä mihinkään suuntaan. Jos mies sanoo 'Ei' paluulle Suomeen, niin voi tulla HPK.n kannalta kiire etsiä vastaavaa kaveria. Mielestäni kannattaa etsiä joku toinen mies.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Ensinnäkin tunnustan, että runkosarjan parasta ja viihdyttävintä kiekko pelasi HPK!

Toiseksi - ihan hienoa, että ollaan liikenteellä "vain mestaruus kelpaa" - mutta uskallan lyödä suuristakin summista vetoa, ettei Rinkelinmäelle tule tuota viiriä koskaan kattoon, niin kauan kun

- SM-liigassa pelaa "ykkösjoukkueillaan" TPS, Jokerit, HIFK (miksei Tapparakin) - eli ko. joukkueet panostavat ensisijaisesti Suomen Mestaruuteen
- Hämeenlinnaan ei tule Jorma Ollilan tasoista miljardööriä rakentamaan voittavaa joukkuetta, eikä se silti takaa mitään (Blues)
- joukkueesta ei löyty valmiiksi pelaajia jokaiselta osastolta, jotka TIETÄVÄT miten tiukoissa finaalipeleissä käännetään ratkaisuja eduksi

Tuossa muutama syy.

Valitettavasti näin, sillä olisin mielelläni nähnyt HPK:n tällä kaudella mestarina.
 

ifota

Jäsen
ihan hienoa, että ollaan liikenteellä "vain mestaruus kelpaa" - mutta uskallan lyödä suuristakin summista vetoa, ettei Rinkelinmäelle tule tuota viiriä koskaan kattoon

Kossu, ensinnäkin eikö TPS:llä ole omaa ketjua? Toiseksi, lyödään vaikkapa tässä todistajien läsnäollessa vaikkapa 100 € (mulle ainakin iso raha) vetoa, että HPK voittaa mestaruuden seuraavan 20 vuoden sisällä. Hymiö.

Ja asiaan, neuvotteleeko HPK vielä Teemu Aallon kanssa? Vai onko mies jo ns. "varma siirtyjä"? Oliko Heinon optio HPK:lla vai pelaajalla? Libor Prohazka, joka vuotinen huhu? Marko Tuulola onko ikänsä puolesta waiwer-pelaaja vai täytyykö vielä varata? Niin paljon kysymyksiä, vähän vastauksia.. Kuznetsovin puoleen tässä onmuutkin kääntynyt, että miten Igge on? Hymiö.
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ifota: ensinnäkin minkä vuoksi Jatkoajassa ei saisi kirjoitella toisten joukkueiden ketjuihin? Eikö saa olla kiinnostunut muiden kuin "omien" asioista? Minä ainakin liikun aivan sujuvasti kaikkien liigajoukkueiden ketjuissa ja jos joku ei siitä tykkää, niin ei voi mitään. Tosin varmaan toi suosikkijoukkueeni kerää enemmän "säälipisteitä" kuin suuri ja mahtava TPS.

Sitäpaitsi mitäs jos vaikka Kossu kirjoittaisi suosikkijoukkueekseen TPS:n lisäksi HPK:n, saisiko silloin kirjoittaa tänne? Ilmeisesti tämä on joku moderaattoreiden taholta tullut ei-saa-kirjoittaa-muiden-kuin-omien-ketjuihin -sääntö. En ymmärrä...

Sanotaan nyt vielä, että seuraan suurella mielenkiinnolla KAIKKIEN liigajoukkueiden tekemisiä sekä on- että offseasonilla. Tosin HPK ja HIFK ovat suosikkejani liigajoukkueista.

Kysyisin vielä loppuun suosikkipelaajani Tommi Santalan akillesjänteen kuntoa. Joko on päässyt harjoittelemaan?
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Luu2

Kysyisin vielä loppuun suosikkipelaajani Tommi Santalan akillesjänteen kuntoa. Joko on päässyt harjoittelemaan?

Käsittääkseni Tommi on jo ollut jäällä ja akillesjännekkin alkaa olla paremmassa kunnossa..
Joku asiasta enemmän tietävä voi korjata, jos on aihetta:rolleyes:
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kysyisin vielä loppuun suosikkipelaajani Tommi Santalan akillesjänteen kuntoa. Joko on päässyt harjoittelemaan?

Melko varman tiedon mukaan Santala olisi ollut HPK:n yllätyskortti finaaleissa, mikäli Kerho olisi sinne päässyt. Joten pelikunnossa alkaa olla.
 

Procamp

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Veikkaajassa huhuiltiin HPK:n halukkuutta pitää Perrin myös ensi kaudella. Jonkun ajatuskulkua en siinä tapauksessa ymmärrä, Perrinille olisi tiedossa vasta kolmosen sentterin rooli ja luulisi siihen hommaan löytyvän jonkun halvemman ja rooliin paremman sopivan. Onkohan Tommin tai Tomaksen tilanteissa jotain, mistä ei ole hiiskuttu...? Itse pitäisin Savijoen myös ehdottomasti nelosen sentterinä, mistä parempi mies siihen rooliin?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Perrin

En minäkään Perriniä haluaisi pitää joukkueessa. Järkeä koko touhussa ei ole... ellei sitten ole tarkoitus tehdä kolmosesta selkeästi karvaavampaa ketjua...

Tällaisia saisin:

Miettinen - Santala - Somervuori
Laakkonen - Perrin - Vujtek
(Hyvönen) - Kucharcik - Rajamäki

Mutta... ei liene järkeä...
 

kohottaja

Jäsen
Ei se raha aina kaikkea ratkaise

Vaikka tällä palstalla on oltu huolisaan HPK:n pakkiosastosta, on silti muutama soppari jo tehty pakkienkin kanssa. Itse en usko tuohon Tuulolan Columbus kytkentään. Pelaajan ollessa ns "free agent", se on vaatinut NHL-draftin. Eli Tuulola täytyy varata Columbukseen draftin myöhäiskieroksilla, ennen kuin on pelkoa miehen lähtemisestä Suomesta.

Puurula jatkaa HPK:ssa. Kuka kaveriksi? Siinä kymmenien tuhansien eurojen kysymys? Silti olen sitä mieltä, ettei HPK:n putoaminen pronssiotteluun ollut Puurulasta kiinni. Lehtonen vaan sattuu olemaan SM-liigan paras maalivahti eikä Puurula voinut paremmalleen mitään. Tosin Jokereilla (myös Lehtosella) oli paljon myös hyvää tuuria mukanansa. Mukaanlukien ne monet putkilaukaukset...

Sydäntä lämmittää se, että Hjallis Harkimo TV-haastattelussa sanoi HPK:n olleen kovempi vastus kuin Tappara. HPK suorastaan Hjalliksen mielestä hallitsi otteluita! Eli ei Kerho huonolle hävinnyt. Tappara puolestaan jäi hopealle junnaavan pelityylinsä takia, jonka Jokerit oli videoilta hyvin lukenut.

Pulinat pois. Paras voitti. Mutta niin kuin sanotaan: "Hopea hävitään, mutta pronssi voitetaan!". Kerho sentään voitti pronssia ja esitti erinomaisen hyvää jääkiekkoilua koko kauden.

Kiitos HPK!
 

Sphere

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks
Ennemminkin näin:
Miettinen - Santala - Somervuori
(Hyvönen) - Kucharcik - Vujtek
Laakkonen - Perrin - Rajamäki

Hyvönen vois mennä tuohon kenttään pieneksi pelotteeksi muille, niin saisivat tsekit pelata enemmän rauhassa. Ja onhan hänellä hyvä laukauskin.

Perrinillä ilmeisesti haettaisiin vähän enemmän laajuutta joukkueeseen, ettei jälleen kävisi niin että yhden hyvän sentterin loukkaannuttua oltaisiinkin ongelmissa. Ja kuka olisi parempi sentteri kolmoseen kuin Perrin mikäli mies halvalla saataisiin ja miehellä itsellä olisi haluja siinä pelata. Mutta jos miehen palkka ei tipu viimekaudesta roimasti herääkin kysymys, että eikö ennemmin kannattaisi satsata nekin rahat pakkipäähän joka menee aikalailla remonttiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös