HPK:ssa haisee...(täytä ite!)

  • 9 279
  • 87

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Voisiko ne hpk:n tilit tarkastavien kht-tilintarkastajien nimet julkistaa. Heillä tuskin on mitään asiaa vastaan ja nimet ovat ilmeisesti tiedossanne.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Viestin lähetti Siirappi
Mahtavaa oli todellakin katsella tuossa viime sunnuntaina Raumallakin sitä mahtavaa mailahäirintää ja kahvaamista, ronkkimista mitä Kerho kokoajan harjoitti. Täytyy sanoa etten tylsempää jääkiekko ottelua ole Raumalla pitkään aikaan nähnyt. Toivottavasti ensikaudella saa liigassa taklata niin tämä mailakainalossa meno loppuisi. Ei muuten mitään, mutta helvetin tylsää katseltavaa oli HPK:n peli silloin.

Lisäisin vielä sen ihanan mailastakiinnipitämisen ja sen että joka helvetin tuomio piti käydä kysymässä jaloselta että mitäs mieltä sinä olet.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
off topic

Viestin lähetti Torsti
Kylläpäs sitä Kerho fanit ovat herkkänahkaisia. Viime kaudella muistaakseni ne olivat Tapparan fanit, joita haukuttiin herkkänahkaisiksi.

Älä huoli. Eiköhän tehdä tästä "herkkänahkaisimmat"-fanit äänestyksestä perinne, niin saadaan asiasta tieteellinen-tutkimus ja asialle varmuus, muuten puheet seis.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
HPK:ssa haisee ... Se että seura on yksi nykyliigan suurseuroista ja silti sillä on pikkuseuran maine...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksi SM liiga joukkueista Oy:tä ??

Käsittääkseni liiga on halunnut seuroista osakeyhtiöitä siksi että toiminta olisi selkeämpää ja helpommin valvottua. Case Kalpa ja muutamat muut konkurssi kypsät tapaukset herättivät liiga päättäjät ruususen unesta.

Ry:n talous voidaan ajaa kuinka kuralle tahansa ilman että kukaan on vastuussa siitä ( jollei ole toiminut yhdistyslakia vastaan ). Osakeyhtiötä taas säätelee osakeyhtiölaki joka määrittelee osakepääoman ja estää yrityksen toiminnan jos tulee liikaa tappiota ( = osakepääoma on miinuksella ). Ry vaan kirjaa mahdolliset tappiot tilinpäätökseen, mutta mikään taho ei estä sitä toimimasta.

Toinen asia on arvonlisävero. Jos esimerkiksi HC Ässät Oy antaa palkkiona kausikortin talkootyöläiselle, kortista menee alv tietystä summasta ( verottaja hyväksyy luultavasti 50 % ovh:sta ) vaikka yhtään rahaa ei tule kassaan. Jos ry antaa tämän kortin niin tätä ei tapahdu.

Talkootyötä voi Oy teettää, jos tekijänä on ry eli esimerkiksi talkootyötä voisi tehdä HPK ry ( = junioreiden vanhemmat ) ja palkkion maksaa HPK oy.

Se että HPK on ry on väärin yhteisiä sopimuksia kohtaan, mutta asia tuskin on sellainen että se suuremmin muita hiertää koska siitä ei suurta meteliä pidetä.

PS. Näin viikon välein Jokerit ja HPK:n Porissa, Jokerit pelaa Suomen tehokkainta jääkiekkoa eli pärjää myös pleijareissa, HPK viihdyttävintä, mutta tuolla pelillä tulee lähtö pleijareiden ekalla kierroksella.
 

ifota

Jäsen
Viestin lähetti Senior
Ihan oikeasti: Hyvä, että jotkut pienempien paikkakuntien seuratkin menestyy. Siitä hyötyy ihan jokainen liigaseura ja jopa jääkiekko itse. HPK toimii esimerkkinä muille, että pienemmällä markkina-alueella voidaan tehdä kiekkoa, joka pärjää. Olen monen kanssa samaa mieltä, että on hienoa seuran olevan viihdyttävää kiekkoa pelaava. Eiköhän sumputtajia siellä ole riittämiin.

Se, mikä minusta on perseestä, että monet vetävät kirjoittajien mielipiteistä johtopäätökset ainoastaan ensin tarkastamalla kirjoittajan kannattaman seuran. Silloin helposti kiekkokeskustelu yksisilmäistyy ja menettää lähes kaiken sisällön.

Kommenttini tällaisista ketjuista oli tarkoitettu lähinnä Kerhofaneille, tarkoituksena oli muistuttaa omasta herkkänahkaisuudestamme. 'Shitti' oli täysin väärä sanavalinta, tarkoitin sillä ennemmin 'asiaa' kuin paskaa. Täytyy antaa propsit sinulle erittäin ansiokkaasta kirjoituksesta, siinä katettiin aihe todella hyvin. Minä en todellakaan tiedä asioita, joten toivon mukaan ymmärrän olla vain lukulinjalla (niin kuin monen muunkin pitäisi) tästä eteenpäin.
Ja cobolillekin tiedoksi, että kirjoitin omia muistikuviani vastaukseksi ry-oy miksi näin? kysymykseen vastaukseksi. Taisin sen siihen kirjoitukseen laittaa kaksi kertaa. Olet oikeassa, minun ei olisi pitänyt vastata kun en asiasta mitään oikeasti tiedä. Siksi minua hieman harmittaa, että käytät "makkaravertausta" syynä, että lopetat keskustelun.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Suosittelisin edelleenkin jokaista tästä asiasta kiinnostunutta lukemaan Seniorin kirjoituksen toisaalla tässä ketjussa. Se avaa varmasti jonkin verran silmiä tai pistää ajatusta liikkelle siitä, miksi HPK ei ole Oy vieläkään.

Omasta puolestani sanon seuraavaa. Olen jutellut näistä asioista noin 10 seurajohtajan tai valmentajan kanssa. Ja heidän lisäkseen useamman muun henkilön, kuten joukkueenjohtajien kanssa. Osa heistä on edelleen mukana, osa ei.

Näiden keskustelujen pohjalta on käynyt aivan selväksi se, että Ruotsin tauti ainakin uhkasi Suomea. Ruotsissahan useat seurajohtajat maksoivat kovaa palkkaa vahvistuksille, mutta jättivät verot ja muut sellaiset pikkuasiat hoitamatta. Seuran piti menestyä - keinolla millä hyvänsä. Osa Ruotsissa pelanneista suomalaisista on joutunut siksi jälkikäteen syyttään pahaan tilateeseen. Tamperelainen kiekkolegenda on yksi heistä.

Viime kädessä asioiden oikea hoitaminen on Suomessa ja SM-liigassa jokaisen seurassa työskentelevän etu. Kun juttelin noiden noin 10 seurajohtajan ja valmentajan kanssa, kyllä selväksi kävi se asia, että puhtain kortein ei pelata SM-liigassakaan.

Jotta en aiheuta kenellekään henkilölle minkäänlaisia ongelmia, kerroin yhden esimerkin menettelystä. Se ei ole tältä kaudelta. Eräässä SM-liigan seurassa pimeitä korvauksia maksettiin eri tavoin. Esimerkiksi joukkueenjohtaja oli siviilityössä, josta hänen piti tietysti ottaa vapaata pelipäivinä. Tyänantaja ei maksanut hänelle palkkaa tältä vapaa-ajalta. Liigaseura ei kuitenkaan kirjanpidon mukaan maksanut hänelle myöskään koskaan palkkaa, mutta silti tämä joukkueenjohtaja kertoi tienanneensa aina jotain. Miten? Joukkueenjohtaja matkusti bussissa vieraspelimatkat joukkueen mukana. Silti hän allekirjoitti kaikista vieraspelimatkoista kilometrikorvaukset normaalin päivärahan lisäksi. Ja kilometrit laitettiin oikein isolla kädellä - oli pitänyt joskus käydä jopa uudelleen kotipaikkakunnalla hakemassa sinnen "unohtuneita" pelitarvikkeita... Vuositasolla näistä laittomista korvauksista kertyi hänelle suhteellisen reipas, veroton summa. Seura säästi tällä menettelyllä kohtuulisen suuren summan. Valtio hävisi, samoin joukkueenjohtaja. Hänen "tulonsa" eivät esimerkiksi kartuttaneet hänen eläkettään.

Ja tuo esimerkki - joka on todella tapahtunut - oli sieltä kevyemmästä päästä.

Kyllä sen pitäisi olla jokaiselle selvä, että seurojen pitää lähteä taloudellisen valvonnan vuoksi samalta viivalta. Nuo Ruotsissa tapahtuneet rikokset kertovat aivan suoraan sen, että seurajohtajat jättävät haaverin osuessa pelaajat yksin ja maksamaan taannehtivat maksut ja verot yksin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti ifota
Siksi minua hieman harmittaa, että käytät "makkaravertausta" syynä, että lopetat keskustelun.

Sorry osaltani - se oli mun tyhmyyttäni. Jatkoin kyllä keskustelua kuitenkin ja kerroin asiasta vähän enemmän.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti ifota
Muistikuvani mukaan HPK:n toimistolta kysymykseen on vastattu sanomalla, että RY voi käyttää voittojaan seuraavan vuoden joukkueeseen ts. urheilullisesti, kun OY:llä on osakkeenomistajat, joille rahat kuuluu.

Lisäksi HPK:lle tehdään paljon talkootyötä, jota ei kai ole OY:ssä niin helppoa teettää(kaikki makkara- ja kaljamyyjät ovat junnujen äitejä ja isiä ja saavat työllä alennusta lasten lisensseihin).

ifota, lisäsin yhden välin tekstiisi, jotta sain sen jäsenneltyä kahteen osaan.

En nyt ainakaan pikaisesti löytänyt tähän korjausta ketjusta, joten oikaisen hieman mm. laskentatoimea lukeneena asiaa.

Osakeyhtiön voitonjaosta päättää yhtiökokous - joko hyväksymällä tai hylkäämällä OY:n hallituksen esityksen. Voitto voidaan maksaa joko osinkoina suoraan osakkeenomistajille tai lisätä OY:n omaan pääomaan. Tällöinkin voitto tulee periaatteessa osakkeenomistajille, koska se nostaa omavaraisuutta yhtä osaketta kohti. Näin toimitaan ns normaaliyrityksessä, jos yrityksen yhtiökokous uskoo yrityksen pystyvän tekemään rahalle suurempaa tuottoa kuin osakkeenomistaja sijoittamalla osinkoina saamansa rahat toisaalle. Osakkeen markkina-arvo reagoi myös voimakkaasti osingonmaksuun eli esim jos 10 euron arvoisesta osakkeesta maksetaan osakkeenomistajalle 1 euroa osinkoa, osakkeen markkina-arvo laskee tuon yhden euron osingonmaksuhetkellä - tässä tapauksessa 9 euroon. Nämä asiat tulevat huomattavasti paremmin esille suurissa pörssiyrityksissä, en ole ainakaan kuullut, että yksikään liigajoukkue-OY olisi maksanut osinkoja - juuri sen takia, että voittovaroilla halutaan parantaa OY:n menestystä tulevaisuudessa.

Myös ry:n pitää tehdä käytännössä samanlainen tilinpäätös kuin oy:n ja toimittaa se lain määräämään arkistoon, en ole ihan varma, mutta muistaakseni kaupparekisteriin. Joten ry:n tulosta on aivan yhtä helppo valvoa kuin oy:n ja molemmat voivat aivan yhtä hyvin mennä konkurssiin, jos rahavarat eivät riitä velkojen maksuun ja rahoittajaa ei löydy.

Ja tuo alempi lainausosa on taas monimutkaisempi, mutta periaatteessa JOS asia on noin kuin on esitetty, HPK hoitaa itse myyntinsä hallissa. Ainakin Blues, Jokerit ja HIFK ovat täysin ulkoistaneet hallin myyntipalvelunsa eli siis yritykset maksavat siitä, että saavat myydä hallissa (esim Hesburger maksaa vuokraa tiloista hallissa, Hesen tuotot eivät mene suoraan Bluesille/Jokereille). Jos homma tosissaan toimii niin, että HPK maksaa makkarat, jotka sitten HPK:n palkkalistoilla olevat isit ja äidit myyvät hallissa, se on helpompi hoitaa ry-pohjalta verotuksellisista yms syistä, koska vapaaehtoistyö on perustellumpaa ry-pohjalla olevissa yhtiöissä, jolloin palkkionkin voi maksaa "vähennyksinä" muiden maksujen laskutuksessa. Käsittääkseni OY-pohjalla toimivilla yrityksillä pitäisi olla työehtojen mukaiset työsopimukset yms kunnossa. Yhtiölainsäädäntöä en syvemmin vielä tunne, joten jos jollain on tarkempaa tietoa, kiitoksia. Suurempaa eroa on näin käytännössä pikaisesti keksi.

EDIT: cobol ja Senior ovatkin jo selventäneet asiaa, enpä tuotakaan huomannut. Jotain tuli tuplana, jotain ehkä uuttakin. Pahoittelen päällekkäisyyksiä, joita en huomannut nopealla ketjunselauksella.
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti cobol

Mutta asia on mielenkiintoinen sikäli, että kun raha esimerkiksi äskettäin hankittujen HPK:n uusien vahvistusten palkanmaksuun tulee HPK ry:n seuran ja seuratyön ulkopuolelta ja vastaanottaja on ry, niin sitähän ei koske osakeyhtiölain mukainen kahdenkertainen suoriteperusteinen kirjanpito.
------------------------------------------------------------------------------------
Musta Kyy, en vihjaa mitään. Totean vain, että HPK saa rahat eräiden vahvistusten hankintaa ry:n ulkopuolelta. Tätähän ei kukaan edes halua kiistää - asia on vaan näin. Kutsut sitä sponsoriksi ja olkoon sitten niin. Sponsorilta. Näillä rahoillahan mahdollistetaan tiettyjen pelaajien pelaaminen HPK:ssa.
------------------------------------------------------------------------------------
Omasta puolestani sanon seuraavaa. Olen jutellut näistä asioista noin 10 seurajohtajan tai valmentajan kanssa. Ja heidän lisäkseen useamman muun henkilön, kuten joukkueenjohtajien kanssa. Osa heistä on edelleen mukana, osa ei.
------------------------------------------------------------------------------------
Viime kädessä asioiden oikea hoitaminen on Suomessa ja SM-liigassa jokaisen seurassa työskentelevän etu. Kun juttelin noiden noin 10 seurajohtajan ja valmentajan kanssa, kyllä selväksi kävi se asia, että puhtain kortein ei pelata SM-liigassakaan.

Tässä ihan vaan tämän viestiketjun kommenttejasi HPK ry:n toimintaan liittyen. Sinä et syytä, et vihjaa. Kuitenkin tulet HPK ketjuihin toivomaan käsi sydämellä ettei HPK talousasioissa ole mitään häikkää. Tulet kirjoittelemaan asiasta HPK:ta koskeviin viestiketjuihin, etkä vihjaa mitään. Kuitenkin taas kirjoitat, että kaikki SM-liigaseurat eivät puhtain kortein pelaa ja olet asiasta jo 10 vaikuttajan kanssa puhunut.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Musta_Kyy
Tässä ihan vaan tämän viestiketjun kommenttejasi HPK ry:n toimintaan liittyen. Sinä et syytä, et vihjaa. Kuitenkin tulet HPK ketjuihin toivomaan käsi sydämellä ettei HPK talousasioissa ole mitään häikkää. Tulet kirjoittelemaan asiasta HPK:ta koskeviin viestiketjuihin, etkä vihjaa mitään. Kuitenkin taas kirjoitat, että kaikki SM-liigaseurat eivät puhtain kortein pelaa ja olet asiasta jo 10 vaikuttajan kanssa puhunut.

Yksikään kirjoittamani asia ei ole muuta kuin fakta. Jos faktat vihjaavat, sille en voi enää mitään.
 

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
Viestin lähetti TosiFani
HPK viihdyttävintä, mutta tuolla pelillä tulee lähtö pleijareiden ekalla kierroksella.

Happamia sanoi rypistynyt pelikortti kun ei playoff viivan päälle ylettynyt...
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Jos Kerho-kannattajat ovat oikeasti niin kyllästyneitä "omaan" joukkueeseensa kohdistuvaan aiheettomaan ja aiheelliseen kritiikkiin kuin antavat ymmärtää, miksi heidän pitää varta vasten availla uusia viestiketjuja tätä tarkoitusta varten?

Ilmeisesti marttyyriasenteella täällä ollaan liikkeellä... eikö se riitä, että HPK johtaa sarjaa, vaan pitäisikö Kerho-fanien saada virallinen anteeksipyyntö jokaiselta jatkoaikalaiselta siitä, että on joskus sanonut pahan sanan Päiväkerhon suuntaan..?

Tämä ketju saattaa jopa olla sitä jeesustelua puolelta jos toiseltakin...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti lelu78
Happamia sanoi rypistynyt pelikortti kun ei playoff viivan päälle ylettynyt...

Ässien runkosarjan sijoitus on 8. ja toivon kiivaasti että HPK voittaa runkosarjan, sillä Jokereita vastaan meillä ei ole mahdollisuuksia, mutta viime pelin perusteella HPK on lyötävissä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Johannes
Perustakaa Hpk oy pyörittämään sm-liigaseuranne toimintaa, niin mussutus loppuu. Tulkaa samalla viivalle muiden kanssa.
Tuolle seikalle, miksi Kerho on ry on yritetty tarjota Lintumäen siviiliammattiin liittyvää selitystä, mutta se ei oikein herätä reaktioita. Ilmeisesti siitä ei saa kunnon egonkalistelua aikaiseksi, joten se voidaan sivuuttaa... Sitten pitäisi vielä saada ruotuun Kerhon sikaileva pelityyli, pysty-idiootit fanit, mielenvikaiset järkkärit, liian pieni jäähalli, maailman halveksituin ihminen valmentajana ja umpiruma peliasu. Verottajan kanssahan ollaan jo niin suurissa vaikeuksissa, ettei mikään enää auta.

Viestin lähetti Yuppi
Jos Kerho-kannattajat ovat oikeasti niin kyllästyneitä "omaan" joukkueeseensa kohdistuvaan aiheettomaan ja aiheelliseen kritiikkiin kuin antavat ymmärtää, miksi heidän pitää varta vasten availla uusia viestiketjuja tätä tarkoitusta varten?
Katsos, kun ei oikein enää onnistu sellainen, että meitä kiinnostavia asioita ei voida puida ilman, että joku tulee ja kakkaa lattialle. Ja jos se ei vielä herätä reaktioita, niin jäädään siihen kasan viereen huutamaan, että katsokaa mitä mä tein tänne. Tässä kai pyritään saamaan ne lillukat samaan säiliöön.
 

AXL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Voi tätä syyttelyn määrää !

Voi tätä populismin ja oman rinnan röyhistelyn määrää puolin ja toisin !

Ajattelin kirjoittaa muutaman rivin Ilves-Blues ottelusta mutta sen sijaan sotkenkin lusikkani tähän soppaan.

Mitä se meille tavallisille jääkiekkofaneille kuuluu, miten mikäkin joukkue raha ym. -asiansa hoitaa? Eikö tärkeintä ole elämykset?
Se mahtava tunne kun oma joukkue tekee maalin? Eikö kaukalon ulkopuoliset asiat ole sivuseikka?

Palatakseni sunnuntain HN-otteluun, Bluesin Määtän toiminta sai päässäni aikaan vision: kun pelataan suurilla tunnelatauksilla, ammattimainen pelimies tahtoo voittaa pelin. 2-1 hyökkäyksessä Määttä siirsi maalin, Jalonen mittautti mailan, esimerkkejä on monia. Kun ensimmäinen "ämmä" reaktio menee ohi, ja asiaa miettii tarkemmin, paljastuu mielestäni alta nopeassa temmossa tehty päätös, joka joka kuvastaa ihmiselle ominaista kilpailuhenkeä: "en halua hävitä !".

Pointtini on, että seuraamme urheilua, ihmisiä joiden kilpailuvietti korostuu selvemmin kuin ehkä muun kansanosan. Resurssit jakaantuvat epätasaisesti, joten menestyäkseen on käytettävä kaikki käytettävissä olevat keinot ja tavat toimia. Toiset ostavat muiden pelaajat, toiset toimivat ry:nä, jotkut mittailevat mailoja ja toiset siirtelevät maaleja. Silti kysymys on saman asian eri puolista. Joukkueet tekevät tätä meille mutta myös itselleen.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Re: Re: Re: Re: HPK:ssa haisee...(täytä ite!)

Viestin lähetti cobol
Kun HPK pitää vastoin SM-liigan päätöksiä kiinni tuosta ry:stään, niin koitttakaa nyt jotenkin yrittää kestää päätösten rikkomisesta johtuva arvostelunne kuin miehet - älkääkä heti parkuko kuin...

Kaikki tuntuvat puhuvan, että on tehty päätös, jossa kaikki liigaseurat muuttuvat oyiksi. Voisitko jostakin esittää minulle sen pöytäkirjan liigan hallituksen kokouksesta, jossa niin päätetään. Tai jotain muuta vastaavaa dokumenttia. Ihan vain haluaisin tietää...

Että silleen...
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Olemassa ei ole pakottavaa päätöstä , jolla kaikkien olisi oy:ksi muututtava. Esim. Pelicansin muuttuessa ei asiaa päätöksellä vaadittu, vaan siihen siirryttiin toiminnan muuttuessa ammattimaisemmaksi. Kyseessä oli luonnollinen siirto, ei pakon sanelema.

Se , että asia näin nousi esiin oli aika selvää. Kun Jatkoajassa tunnetusti on tietoa huomattavasti enemmän kuin mahdollista olisi kertoa, oli ketjun avaajan teko tuhoon tuomittu, reaktio on jo nähtävässä.

Eli kuten cobol monessa paikassa asiaa täysin oikeilla asioilla väänsi, esimerkkejä ja kysymyksiä on todella paljon. Kuitenkin, jos liiga itsessään antaa HPK:n toiminnan tälläisenään jatkua, ei asiaan ole kellään valittamista. HPK:han toimii harmaalla alueella juuri niin pitkään , kuin annetaan, ja homma toimii.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Vauhdikas porukka, mutta nyppii tuo ainainen hämäläisten poru siitä ettei keskisuurella/pienellä jengillä ole varaa ostaa hyviä pelaajia saati sitten pitää niitä seurassa. Strbak ja Pardavy ovat hyvä esimerkki lähes ilmaisesta pelaajasta. Tuskin nämä herrat rinkelipalkalla pelaavat?

Toinen juttu on taannoinen farmisoppari Ahmojen kanssa...taisi olla enemmän hyödyksi HPK:lle kuin Ahmoille, vaikka tarkoitus ei ollut kupata ketään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tässä viestiketjussa haisee hieman marttyyriys. Vain orjantappurakruunu puuttuu. Ja risti.

Mutta kommenttia:

HPK jääkiekkojoukkueena:
-värikäs, viihdyttävä, suosikkini jos HIFK (ja Blues) eivät pärjää ja ihan pelityylin ansiosta.

HPK ry:
-kysymyksiä herättävä ratkaisu, minkäs sille voi. Itsepähän olette poikkeavia, kestäkää jos se kiinnostaa.

Hämeenlinna kaupunkina:
-tori ja Anttila kätevästi lähekkäin, perkeleesti sotilaita katukuvassa.

Hämeenlinnan halli:
-eksoottinen kokemus. Varsinkin ne ylhäällä olevat paikat, jotka ovat käytännössä suoraan jään päällä.

Sikakatsomo:
-hauska, mutta ei kuitenkaan kauhean eksoottinen. Samanlainen lauma löytyy jokaisesta hallista, varsinkin Lappeenrannasta. Onko siellä vielä se vanhahko naisihminen, joka huutaa vapisevalla äänellä: Kerho...Kerho...Kerhooo....? Sama huuto käy joka tilanteeseen

Jukka Jalonen:
-oma pitkäaikainen toivomukseni HIFKin valmennukseen. Pisteet laskivat hieman mailan mittauksesta, mutta vain hieman. Oletteko muuten huomanneet -onko kaksi marjaa ketjussa mitään?- että mies on hieman Janne Ahosen näköinen?

HPK kaudella 02/03:
-ei mestaruutta, ellei tule kovan luokan ykkösveskaria. Mitali pomminvarmasti.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti JHag
Sikakatsomo:
-hauska, mutta ei kuitenkaan kauhean eksoottinen. Samanlainen lauma löytyy jokaisesta hallista, varsinkin Lappeenrannasta. Onko siellä vielä se vanhahko naisihminen, joka huutaa vapisevalla äänellä: Kerho...Kerho...Kerhooo....? Sama huuto käy joka tilanteeseen

HPK kaudella 02/03:
-ei mestaruutta, ellei tule kovan luokan ykkösveskaria. Mitali pomminvarmasti.
En tiedä ollaanko samassa mummussa, mutta ainakin yksi ikoni on vaihtanut päädyn istumakatsomoon. Liekö sitten vanhuus tullut kun ei jaksa enää sikakatsomossa seistä?

Ykkösveska on jo kuulemma saapunut. Nimi on Toivosen Hanski. Vaikkakin Cobolin agentti kaverit eivät miestä minään pidäkään. Itsekkin olen kyllä kanssa vähän huolissani 4 edellistä matsia ja 2 maalia. Kriisissäkö?
Ai tätä sairasloman kurjuutta. Kerrankin on oikein huolella aikaa kinata.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kateelliset antenninkatkojat

Niin, itse näkisin suurimmaksi itkuja kirvoittaneeksi seikaksi sen tosiasian, että ihminen ja etenkin tzzadilainen sellainen on mittaamattoman kateellinen.

Naapurilla on hienompi auto, niin pakkohan se on yön pimeydessä käytävä katkomassa antenni.

Naapurilla pyörii hieno kiekkosirkus, niin heti ollaan epäilemässä että kaiken takana on vain suuri kusetus tai vähintään jotain muuta sikamaista mälväystä.

Itselleni on ihan yksi lysti mitä muut meistä itkevät. Toisinaan jopa suorastaan huvitan itseäni lukemalla muiden sapenkarvaita spekulaatioita milloin mistäkin tempusta.

On nimittäin huomattava, että ihminen on pirun kekseliäs ja kateellinen sellainen vielä kekseliäämpi.

Täältä tähän
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Re: Kateelliset antenninkatkojat

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, itse näkisin suurimmaksi itkuja kirvoittaneeksi seikaksi sen tosiasian, että ihminen ja etenkin tzzadilainen sellainen on mittaamattoman kateellinen.

Naapurilla on hienompi auto, niin pakkohan se on yön pimeydessä käytävä katkomassa antenni.

On nimittäin huomattava, että ihminen on pirun kekseliäs ja kateellinen sellainen vielä kekseliäämpi.

Aivan totta suomalaisten perisyntihän on tuo kateellisuus ja Helsinkihän on tunnetusti maailman napa. Eihän se ole oikein että joku muu kuin hesalaisseura vie pytyn eihän. Tuo HPK:n saama shitti on ihan samaa luokkaa kuin tämä ainainen itku Tapparan ja varsinkin Jypin kahvakiekosta. Jokainen joukkue pelaa tyylillä millä pärjää ja jokainen organisaatio toimii tyylillä millä menestyy. Ihan sama maastohiihdossa jokainen hiihtäjä pärjää omilla konsteillaan. Syytelkää ihmiset kerhoa vasta sitten ,jos jotain todisteita löytyy.
 

Ande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Kateelliset antenninkatkojat

Viestin lähetti wade
Jokainen joukkue pelaa tyylillä millä pärjää ja jokainen organisaatio toimii tyylillä millä menestyy.

Ottamatta kantaa ketjun varsinaiseen aiheeseen kysyisinkin sinulta, että oletko todella tätä mieltä?

Siis hypoteettisesti: Joku organisaatio saa yritysmaailmassa muita suurempaa hyötyä käyttämällä laittomia keinoja menestyäkseen. Onko tämä mielestäsi hyvä, vai huono asia?
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Musta_Kyy
Päätin nyt avata uuden ketjun, jotta saisimme keskustelun siirrettyä oikean otsikon alle pois mm. Jarmo Myllys HPK:hon otsikon alta. Koska HPK ja sen kannattajat nyt luetaan kokolailla eriskummalliseksi ja kaikkia hämmentäväksi ja aivoon ottavaksi porukaksi ainakin joiltain osin, toivoisin että keskustelu jatkuisi tämän viestiketjun alla. Etenkin Kerhon noustua hykerryttävään sarjajohtoon ja pelilliseen ylivaltaan , tuntuisi tälle ketjulle olevan Jatkoajassa tilaus.

Paremman puutteessa mm seuraaviin asioihin voisi ottaa kantaa esimerkiksi näihin HPK:ssa mättäviin seikkoihin:

- HPK ry, vilpeistä suurin
- Jukka Jalonen, mailanmittauttaja, hame päälle miäs, itkijä
- Herkkänahkaiset kannattajat, nuo salaliittoteorioiden keksijät ja turhanitkijät
- Antti Miettinen ja Tommi Santala, sikapelaajat
- HPK:n pelityyli, muka viihdyttävää -> vieraissa vaan kahvataan ja telotaan vastustajia
- Jatkoajan HPK-mafia, ei täällä saa kissaa sanoa, kun pahat pojat laittaa jäähylle
- SikaKatsomo, sikoja koko sakki, tuo aivoton nappiverkkariporukka
- Ja moni, niin moni muu asia...

Etenkin "tietyillä tahoilla" luulisi tulevan jotain lisättävää... ;)

En tiedä olenko tuo "tietty taho" tai yksi sen osa, mutta lausettasi jatkan näin:

...kaikkien etelän vetelän kateellisten fanien vikinät ja kitinät!

On se kumma ku näitä kateellisia aina löytyy!

Pienellä budjetilla liigakärjessä, aploodia*100!

Totta ku puhutaan, nii HPK:ssa ei haise mikään kun taas Jokereissa... hyi hitto!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös