HPK:n peliesitykset kaudella 2013–2014

  • 314 518
  • 1 271

TJ MACKEY

Jäsen
Voi vittu sentään! Kerho pelaa oikeastaan virheettömän vieraspelin ja silti häviää yhdellä tuuripompulla omiin. Hienoja vieraspelejä pelillisesti väännetty liigan kärkijoukkueita vastaan viimeiset kolme peliä, silti tulos 0 pistettä ja yksi maali. Eikö nyt edes jostain tuurin kautta välillä uppoaisi, mutta ei.
Hienosti kiteytetty. Kerho oli oikeasti tänään loistava ensimmäisessä erässä. Tuloksena vähemmän yllättävä 0 maalia. HPK ei juuri nyt tee edes vahingossa maaleja. Sääli, hieno esitys taas joukkeelta.

Enää ei edes vituta, jotenkin sitä vaan hämmennyksissä pyörittää päätänsä kun Kerho tuhrii huippupaikkoja toisensa jälkeen. Ihan ihmeellinen kausi.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On tää kyllä raastavaa katsella Kerhon pelejä. Pelissä ollaan täysin mukana ja jopa Tapparaa vastaan vieraskentällä pystytään antamaan painetta. Mutta se maalinteko, kun ei perkele onnistu. Tänäänkin oli niitä paikkoja sen verran, että ainakin tasoihin olsi pitänyt peli saada. Vielä pitäisi hanakammin ajaa maalille johon sitten kiekko perään. Ripareita ei päästä täysin hyödyntämään ja usein, kun se kiekko itselle tulee ollaankin rystypuolella.

Kyllä tuo maalivahdin osa on tämän hetken Kerhossa aikalailla kauhea. Vaaditaan nollapeli, jotta pisteitä tulisi. Päästät yhden ja lähdet pelistä ilman pisteitä. Enkä syytä nyt Sarosta mistään. Yksi meni taakse enkä tiedä osuko pakin mailaan matkalla mutta sillä ei ole mitään väliä. Pelasi jokatapauksessa hyvän pelin

Energinen esitys joukkueelta jokatapauksessa. Karjalainen on ollut kyllä yllättävän hyvä, pelaa vähän samalla tyylillä kuin Järveläinenkn. Ajaa hanakasti tilanteisiin ja pyrkii myös taklaamaan. Sai jopa ylivoimavastuuta.

Tällainen maalittomuus tuskastuttaa jo pelaajiakin mutta niin kauan, kun yritys ja pelintaso pysyy samanlaisena niin on lupa odottaa myös maalejakin. Tuntuu nuo maalit tulevan putkissa tällä kaudella, väliin tehdään useampi maali peräkkäin mutta sitten taas vajotaan täysin maalittomuuteen.

Vaikka maalittomuus vituttaakin niin kyllä tuota peliä mitä joukkue tällä hetkellä esittää on hienoa katsoa. Kyllä ne kiekot taas maaliin tiensä löytävät vaikka nyt usko onkin koetuksella.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Lohduttaa taas ihan vitusti, että pelattiin hyvin. Pitäis alkaa niitä pisteitäkin saamaan näillä esityksillä.

Keräys pystyyn ja maalintekoon kykenevä pelaaja sisään, ei tästä muuten tule mitään.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lohduttaa taas ihan vitusti, että pelattiin hyvin. Pitäis alkaa niitä pisteitäkin saamaan näillä esityksillä.

Keräys pystyyn ja maalintekoon kykenevä pelaaja sisään, ei tästä muuten tule mitään.
Jos olisin manageri ja olisi mahdollista myydä pelaajat, myisin vitosketjun ja pitäisin Hännikäisen ja hankkisin myös jonkun maalintekoon kykenevän hyökkääjän. Maksaisi tämä liikku itsensä takaisin, korkojen kera. Jos edes mitään maksaisi.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Rankkarista vielä. Jokainen pelaaja tietysti tekee omat ratkaisunsa, mutta vähemmän ymmärrystä löytyy, että lähdetään suoraan rankkarissa noin paljon pelaajan heikommalle puolelle. Siinähän Sallinen pelasi pois suoran laukauksen mahdollisuuden oikeastaan heti rankkarin alussa ja Metsolalla oli helppo työ lukea ratkaisu. No tuskin sitä muutenkaan olisi sisään saatu.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Metsola joutuu varmaan yöllä ravata paskalla useampaan kertaan sillä ihme on jos ei vatsa ole sekaisin sillä niin monta kertaa ammuttiin suoraan logoon tänää. Ei mitään neljässä edellisessä pelissä ollaan oltu jokaisella osa-alueella parempia kuin vastustaja paitsi maalien teossa. Itse alan olemaan yhä enemmän tyytyväisempi tuohon Karjalaisen hankintaan sillä nytkin järjesteli Järveläiselle sen paikan josta Ville heitti tolppaan hyvällä passilla pakin taakse. Pojalla on selvästi pelisilmää ja halua ratkaista pelejä, mutta katsotaan nyt hetken aikaa ja miltä se peli näyttää sitten kun ensimmäisten pelien huuma on mennyt ohi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Minä en kato kyllä samoja pelejä kuin muut täällä. HPK teki vastustajan veskasta, joka ylipelaa joka saatanan tilanteen, hirveen sankarin. Loput kudeista täysin maskitta ja ulkona sektorista, pakin jaloistakin ammutaan 2-3 metriä liian kaukaa ja reagtioaikaa annetaan ihan trpeeksi. Jos noita tilanteita Saros imisi siihen tahtin kuin täällä huudellaan, niin ei pelaisi Saros A-junnuissa eikä Mestiksessä, saati Liigassa, vaan jossain harrastesarjoissa.

Nyt jokainen voi laittaa sen pelin uudestaan pyörimään ja katsoa oikeasti ne HPK:n laukaukset jotka menee edes sinne päin, sitten ne jotka kolisee takaseinään ja ne jotka on suoraan veskan logossa. Ei jää kauheesti niitä maalipaikkoja jäljelle, yksi jäi siellä oli neljä valkopaitaa ja ei yhtään oranssia ennen pitkää kiekkoa. No sentään Viitaluoma veti tänään 3 kertaa joista 2 sellasia "toivotaa toivotaan" lepsuja paskoja ja sen kerran kun olis pitänyt laukoa niin syötti 2-0:ssa Rendulicille joka pelattiin ulos mailaa nostamalla.

Mäkin haluisin olla vastustajan veskari HPK:ta vastaan, kerran olen eläessäni ollut tolppien välissä jossain korttelikiekossa, mutta ei tuolla muuta tarvittais, kuin että menee sinne. Lopun tekee HPK ihan itse.
 

soumah#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Samoilla linjoilla kun BW. Lisäksi valmennuksen eilinen(kin) esitys ihmetyttää. Penkin takaa pitäisi viestittää pelaajille, että tämä peli halutaan voittaa. Nyt Tappara pelissä valmennus ei tehnyt mitään voiton saavuttamiseksi. Esimerkiksi kaksi valmentajan tärkeää työkalua jäi käyttämättä tappiotilanteessa kokonaan. Hyökkäyspään aloitus tappioasemassa ja muutama minuutti jäljellä --> (1) aikalisä. Perkele. Lisäksi kokoonpanon tiivistäminen (2) puuttuu kokonaan. Tiivistämällä kolmeen ketjuun loppuvaiheissa antaisi pelaajille selkeän viestin, että nyt tämä peli halutaan voittaa. Esim. Sallinen ykköseen, Rautianen filaan. Ja vaikka Hännikäinen ja Koivisto filaan. Ei olis tarvinnu vaihtaa ku Sally vanhalle paikalle ja Paajanen kolmoseen. Pieni muutoksia, mutta potentiaaliset tuloksentekijät olisivat saaneet pelata ratkaisuhetkillä enemmän.
Ja ei, ei todellakaan vaikuta seuraavan päivän peliin mitenkään, jos viimeinen kymppi vedetään kolmella ketjulla.

edit. No, veskan ne otti pois, joten yksi työkalu käytettiin, ei tällä kertaa onnannu. Se aikalisä olis voinu auttaa tässä kohtaa.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Lisäksi valmennuksen eilinen(kin) esitys ihmetyttää. Penkin takaa pitäisi viestittää pelaajille, että tämä peli halutaan voittaa. Nyt Tappara pelissä valmennus ei tehnyt mitään voiton saavuttamiseksi. Esimerkiksi kaksi valmentajan tärkeää työkalua jäi käyttämättä tappiotilanteessa kokonaan. Hyökkäyspään aloitus tappioasemassa ja muutama minuutti jäljellä --> (1) aikalisä. Perkele.

Ite mietin aikalisän tarpeellisuutta myös, koska ottaa ja toivoin ettei ota.
Koska siellä oli valmennuksellisesti huippujoukkue vastassa, siinä aikalisällä neuvot ja huilit Tapparalle, ei kiitos! Oltaisiin painettu päätä seinään sen jälkeen ja toivoin todellakin jotain yllätyksellisyyttä. Juuse vaivihkaa maalilta pois, kun painetta oltiin saatu jo ilman aikalisiäkin Tapparan maalille. Näin kävi, ja lopputulos tälläkin kertaa huono. On tää kyllä aika uskomatonta, tollainen noviisi maalivahti pitää meitä pisteissä kiinni joka pelissä, mutta kun nämä meidän ns. nimimiehet ei ole nyt ihan sillä tasolla että häkki heiluisi, niin kuin pitäisi. Bornankin ( ei kylläkään nimimies) ekaharhautus ylivoimissa hyvä, sitten täysin kelvoton helppo syöttö vastustajalle. Vaikka olisi aikaa miettiä, tai kuljettaa kiekkoa vähän vaarallisemmalle alueelle kuin mitä nyt. Malttia Borna malttia! Tuntuu välillä että ikämiehilläkin menee peli enemmän väkisin pelaamiseksi, junnukoohottamiseksi. Aivoja sinne kentille!
 

VIpelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tätä mietin itsekin ässät-matsissa, että miten meidän kokeneet veteraanit ja meritoituneet liigajyrät vapisee loppuhetkillä kuin haavanlehdet, ja ainoa joka ei vapise, on ekaa liigakautta pelaava junnu. Alkais olla Viitaluomallakin aika jo heräillä kevään ratkaisupeleihin, koko kausi sitä on (paria suonenvetopeliä lukuunottamatta) odoteltukin. Toisaalta ihan kivaa kun on panosta peleissä. Osaisipa vaan meidän pelaajat käsitellä ne paineet oikein.
 

Sumutorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja hyvä hoki sen kaikissa ilmenemismuodoissa
Viitalukko

Kyllä on kapteeni, siis se jonka pitäisi astua tällaisissa peleissä esille, niin aivan varjojen mailla ja tekee koko ajan aivan paskoja ratkaisuja kiekon kanssa. Ja tämä riippumatta siitä ketkä siinä laidoilla luuraa. Ihan vihaksi pistää munattomat ja tyhmät ratkaisut joita Viitaluoma tuottaa tällä hetkellä liukuhihnalta.
 

Ralph

Jäsen
Josko Viitaluoma hieman heräilisi, kun huomaa laittavansa valkoisen kypärän päähänsä seuraavassa pelissä. Borna nimittäin poimii näillä tuloksilla tuon vähän kultaisemman kypärän itselleen.

HPK:n seuraava peli on muuten vasta ensperjantaina, nyt olisi lähes viikko aikaa herätellä itseään ja oppia maalinteon saloja.

Vaikkei liity ketjuun, niin milloinkas se siirtoikkuna tänä vuonna menikään kiinni?
 

Sumutorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja hyvä hoki sen kaikissa ilmenemismuodoissa
Koskaan ei...

pidä aliarvioida julkikiroamisen käänteentekevää vaikutusta. Jos tuolla maalilla tulee kolme pistettä perun kaikki kriittiset sanani.
 

Ralph

Jäsen
Josko Viitaluoma hieman heräilisi, kun huomaa laittavansa valkoisen kypärän päähänsä seuraavassa pelissä. Borna nimittäin poimii näillä tuloksilla tuon vähän kultaisemman kypärän itselleen.

Vai heräsikö Viitaluoma jo ennen kultaisen kypärän menettämistä?
 

Ralph

Jäsen
HPK:n seuraava peli on muuten vasta ensperjantaina, nyt olisi lähes viikko aikaa herätellä itseään ja oppia maalinteon saloja.

Vaikkei liity ketjuun, niin milloinkas se siirtoikkuna tänä vuonna menikään kiinni?

Tai ihan sama, eiköhän tämä kausi ollut tässä. Tästä tähän ja aletaan kääntämään katseet jo tulevaan kauteen.
 

Transsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Arvonen oli lehdistötilaisuudessa tyytyväinen taas esitykseen ja naureskeli. Fanina minua ei naurata. Eihän tuota sulamista näin tärkeässä pelissä voi olkaa kohauttaen ohittaa. 3 peliä ja 3 pistettä kriittisessä vaiheessa kautta ja aikalailla vituiksi meni. Taidanpa vetää lärvit.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Arvonen oli lehdistötilaisuudessa tyytyväinen taas esitykseen ja naureskeli. Fanina minua ei naurata. Eihän tuota sulamista näin tärkeässä pelissä voi olkaa kohauttaen ohittaa. 3 peliä ja 3 pistettä kriittisessä vaiheessa kautta ja aikalailla vituiksi meni. Taidanpa vetää lärvit.
Ja se meno paranee ensikaudella... koska?
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Kiitos peluuttajaguru Arponen, että laitoit lopussa johtoasemassa parin kusi sukassa pelatun vaihdon jälkeen oman pään aloitukseen Pikkaraista & co. vastaan kaksi hyökkäyspään mikkihiirtä laitureiksi ja aloittamaan vielä ei-sentterin. Lokit kiitti ja tasoitti.

Mitä tärkeempi peli, sitä enemmän paskotaan housuihin. Ei ansaita säälipaikkaa. Jätin pelin jälkeen vielä hallin baariin menemättä, vaikka lauantaisin tapoihin kuuluu, kun vitutti niin paljon... Hyvää yötä!
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kauan se kestikin, nimittäin hyvät peli-esitykset. Johan tässä pari viikkoa pelattiin kokolailla hyvällä tasolla. Tänään sitten oltiin jäljessä kaikessa.

Ensinnäkin puolustuspäänpeli. Onhan siinä ollut ongelmia koko kauden mutta tänään ei toiminut kyllä yhtään mikään. Mikä vittu siinä on, että niitä miehiä ei sieltä maalin edestä saada kiinni. Nytkin koko halli näki miten Pelicans pelaa, maalin takaa syöttö eteen eikä miestä saada pidettyä. Kolmas maali tästä hyvä esimerkki. Ja toinen on maskipelaaminen. Äijät seisoo vieressä, kun vastustaja tekee maskia Saroksen eteen. Voittomaalissa Pärssinen seisoo maalin edessä maila täysin vapaana ja ohjaa kiekon maaliin. Kuka pakki siinä oikein seisoi Juusen ja Pärän välissä?

Hyökkäyspeli oli moneen otteluun huonointa. Silti kolme maalia mutta ei todellakaan siitä syystä, että se olisi toiminut paremmin kuin aiemmin. Miksi ei osata pelata kuin vastustajat, äijät maalille ja kiekko perään. Nyt viedään kiekko maalin taakse mutta maalin edessä ei ole ketään. Ja kun kiekko tuodaan alueelle niin se tuodaan laitoja pitkin. Ja väliin vieläpä niin, että leikataan keskustasta kohti laitaa! Muutaman kerran tultiin keskikaistaa pitkin ja verkko heilui samantien.

Joukkue on täynnä mikkihiiriä, jotka painavat nopealla jalalla kiekon kanssa mutta se loppuu tasan heti, kun vastustaja ilmestyy eteen. Rautiainen, Järveläinen nyt etunenässä, erittäin heikko esitys. Sori jätkät ei vaan tällä hetkellä riitä. Pariksi peliksi huilaan vai onko heillä kintiöpaikat, koska omia junnuja. Tämä vain vahvistaa sitä, että ensi kaudeksi on saatava kokeneita ratkaisuihin pystyviä pelaajia kahteen ekaan ketjuun. Se ei vain riitä, että yksi peli hyvin ja seuraavat viisi mitään sanomattomasti. Ei siellä tosin kokeneillakaan peli järin hyvin sujunut.

Olishan valmennuskin voinut viimeistään tasatilanteessa voinut peliä rauhoittaa ja orginoisoida puolustuspeliä uudelleen. Varmoja purkuja ja silleen.

Alkaa tuo pleijaripaikka näyttää taas aika kaukaiselta. Tosin ei siellä näillä esityksillä kauaa tarvise ollakaan mutta tulisihan siitä nyt ainakin yksi kotipeli.
 

M10

Jäsen
Kerhon peliesitykset tänään oli niin vaihtelevia, että en oikein osaa kommentoida niitä. Välillä hyvää, välillä huonoa. Se on kuitenkin selvää, että Pelicans joutui tekemään maalipaikkojensa eteen puolet vähemmän duunia mitä Kerho. Aika surullista tämä kotipelissä - ja näin tärkeässä sellaisessa.

Mutta jos joku oksettaa on tämän meidän naulanmyyjän hymistely ottelun jälkeisessä valmentajien haastattelussa. Ollaan juuri hävitty vikan 5 minuutin sulamisen vuoksi kauden tärkein ottelu pääviholliselle kotona ja Arvonen kiittelee Aravirtaa, naureskelee ja rivien välistä kehuu joukkuettaan.

Muistan sen ajan kun valmentajana oli Jukka Rautakorpi ja sitä vitutti tappion jälkeen. Sillon oltiinkin finaaleissa ja joukkue oli voittava.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kerhon peliesitykset tänään oli niin vaihtelevia, että en oikein osaa kommentoida niitä. Välillä hyvää, välillä huonoa.

No HPK:lle kolmas matsi neljään päivään saattoi vaikuttaa jonkin verran, kun taas Pelsut saivat valmistautua tähän peliin tiistaista lähtien. Tämä näkyi eritoten tuossa ottelun alussa jossa Pelsut tuli energisemmin päälle.

Arvosta en lähde haukkumaan kun on kuitenkin hoitanut hommansa kohtuullisesti sen edellisen pellen jälkeen, mutta haukutaan sitten ensi kaudella kun on saannut koota "oman" jenginsä ja jos peli ei kulje.

Turha tänne on enää mitään vahvistuksia hommata elleivät jatka ensi kaudella.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No HPK:lle kolmas matsi neljään päivään saattoi vaikuttaa jonkin verran, kun taas Pelsut saivat valmistautua tähän peliin tiistaista lähtien. Tämä näkyi eritoten tuossa ottelun alussa jossa Pelsut tuli energisemmin päälle.

Arvosta en lähde haukkumaan kun on kuitenkin hoitanut hommansa kohtuullisesti sen edellisen pellen jälkeen, mutta haukutaan sitten ensi kaudella kun on saannut koota "oman" jenginsä ja jos peli ei kulje.

Turha tänne on enää mitään vahvistuksia hommata elleivät jatka ensi kaudella.
Ihan sen verran puutun että ei se nyt "nimeltä mainitsemattoman" aikaan se pelillinen ilme nyt mitään ihan karmeeta paskaakaan ollut, kyllä ne viat oli enimmäkseen ihan muualla.

Kai Rautio – päävalmentaja - Jatkoajan keskustelupalsta
Kiitos ja näkemiin Kaira – tässä ketjussa vaaditaan Kairalle potkuja! - Jatkoajan keskustelupalsta

Noista parista vanhasta jatkoajan ketjusta näkee ihan vaan lukemalla vanhoja juttuja että paljonko on touhu mennyt etiäppäin. Ihme ja kumma kun Vilin hartiat ei kestä ja muut ei tuu kantaan vastuuta, tai jotain.
Sally varmaan jaksaa tulla laittaan jotain positiivistä seuraavaksi, minulta ei kannata varmaan odottaa, mutta ulkoilu on Kivaa ja ei tarvi ainakaan ihmisten hallissa/TV-iden ääressä värjötellä, ei myöskään ensi kaudella. Melko temput sa kyllä toimisto tehdä että saadaan joku toiminimi Fehr ens kaudella mihistöön, jotta alkaa se yksin maalien takominen näkyä myös pitkässä sarjassa, tai no saa olla melko velho joka sen pitää myös joukkueessa koko kauden.

Laitetaan ihan piruuttaan vielä viime ja tän kauden statsit:
48o - 15v - 11jav - 8jat - 14t - 75p 130 - 126
48o - 15v - 8jav - 2jat - 23t - 63p 103 - 111
HPK - Liiga
Tuolta Liigan sivuilta löytyy myös kaunis "graafi" kaudesta.

Joukkueesta lähteneet "täysin paskat ja kädettömät" Piispanen ja Luomala, sekä kesken kauden "vittu myykää ne jonnekkin" Santavuori, Mielonen ja Tuominen. Muuta liikennettä on ollut lähinnä Vihkon ja Schiran verran, ainakin mitä nyt nopeasti muistaisin.
 
Viimeksi muokattu:

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Tietty minuakin viiksetti eilinen loppuratkaisu. Se ei kuitenkaan muuta sitä että kyseessä oli jännittävä ja laadukaskin lauantaipeli. Pelicans on täynnä nopeita jalkoja ja käsiä, laatujoukkue. Pärssinen pitäisi plokata takaisin meille. Kerho taas pelasi rasittavan viikon huomioiden myös hyvää peliä ja oli muutaman pompun päässä voitostakin.

Kun omiin kolisee, alkaa tavan mukaan kelaus taaksepäin ja syyllisten etsintä. Ja jos ei muita löydy niin valmentajan maalia edeltävä ratkaisu manataan maan rakoon. Valkusta puheen ollen, arvostan Arvosta siitä että hän saa joukkueen pelaamaan tällä tavalla, sekä järkevästi että kaikkensa jäälle antaen. En huomannut että mukana olisi ollut yhtään vapaamatkustajaa.

Kausi jatkuu. Pelejä on vielä runsaasti.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Himo. Se sieltä puuttuu. Himo ratkaista, himo mennä pleijareihin. Valitaan se reitti jossa ei tule mustelmaa. Mennään kulmaan, näyttää kivalta, mutta tehokkuuden kannalta yks paskan hailee.

Sitten lässytetään jotain jostain ansaitsemisesta. Vittu tässä lajissa ei oo ikinä ansaittu, voittajat menee kehiin ja ottaa. Väkisin.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
No HPK:lle kolmas matsi neljään päivään saattoi vaikuttaa jonkin verran, kun taas Pelsut saivat valmistautua tähän peliin tiistaista lähtien. Tämä näkyi eritoten tuossa ottelun alussa jossa Pelsut tuli energisemmin päälle.

Arvosta en lähde haukkumaan kun on kuitenkin hoitanut hommansa kohtuullisesti sen edellisen pellen jälkeen, mutta haukutaan sitten ensi kaudella kun on saannut koota "oman" jenginsä ja jos peli ei kulje.

Turha tänne on enää mitään vahvistuksia hommata elleivät jatka ensi kaudella.

Kyllä näitä syitä voi keksii jonka taakse mennä..kolme peliä neljään päivään ym. Ja sitten nämä että 36 pistettä vielä jaossa....ei vittu näin. Voittoja ja pisteitä tässä tarvitaan eikä mitään toivomista. Kovaa työtä niin sillä voittoja saadaan.

Kauden päättyessä hyvä miettii mihin ne 36 pistettä jäi;-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös